- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #2.121
Napıosunuz tecrubelerinizden faydalanmak istiyorum bilen varmı ? İlgili topic e sordum ama bomboş oralar
dün ilk kez ovulasyon testi yaptım 3-4 dak. bekledim çift çizgi çıktı ama sanırım ilk çizgiden daha koyu olması gerekiyomuş silik değildi ama ilki kadar koyuda değildi yani gebelik testi olsaydı ben kesin hamileyim derdim...Ve sanırım ovulasyon akıntısına benzer akıntımda oldu ben dün bu saatlere yakın yapmıştım geceyi malesef değerlendiremedim =( Bugün bir kez daha yapıyım diyorum fakat soda ve tür kahvesi tükettim çok sıvı tüketmiş oluyomuyum ? Ayrıca çok sıkıştım şuan su filan da içmedim dünkü saatimde yapıyım diye testi sizce doğrumu yapıyorum yoksa ben kaçırdım mı bu ayı yardımcı olurmusunz lütfen
Niye progestan aldiriyosun canim
yok kızz nirdeeeeeeeeeeeeeeee
ayy saaat gelmiş bende kaçar iyi akşamlar canlar
ayy ne biliyim kıramp gibimi desem zonkluyo geçiyo anlamadım
kız periiiii nirelerde geziyon bakimmm
aynen bugun akşam olurmu yaa nasıl uykum var canım bişey yapmak istemiyor
YAFF patron bu kızlar beni tınlamıyo kocaman yazı yazdım bide hala kimsede ses yoko topic senin bu tpic benim dolanıyom derdime dert arıom
Arkadaşlar ben 2012 mart ayında boş gebelik yaşadım ve sata göre 2 aylıkken kürtaj oldum. ve şu an yine gebeyim sat 1 ocak ama gebelik keseme göre 5 haftalık görünüyo 2 hafta önce gittiğimde kesem 4 haftalıktı aradan iki hafta geçti ve 6 haftayla uyumlu olması gerekirken 9,74 mm yanı 5 hafta görünüyo cuma günü tkrar gidicem benim durumumu yaşayan var mı?
valla ben sorunun cevabını bilmediğimden birşey yazmadım. öle herşeye bilip bilmeden atlamayım diye.
Napıosunuz tecrubelerinizden faydalanmak istiyorum bilen varmı ? İlgili topic e sordum ama bomboş oralar
dün ilk kez ovulasyon testi yaptım 3-4 dak. bekledim çift çizgi çıktı ama sanırım ilk çizgiden daha koyu olması gerekiyomuş silik değildi ama ilki kadar koyuda değildi yani gebelik testi olsaydı ben kesin hamileyim derdim...Ve sanırım ovulasyon akıntısına benzer akıntımda oldu ben dün bu saatlere yakın yapmıştım geceyi malesef değerlendiremedim =( Bugün bir kez daha yapıyım diyorum fakat soda ve tür kahvesi tükettim çok sıvı tüketmiş oluyomuyum ? Ayrıca çok sıkıştım şuan su filan da içmedim dünkü saatimde yapıyım diye testi sizce doğrumu yapıyorum yoksa ben kaçırdım mı bu ayı yardımcı olurmusunz lütfen
ehehehegüldürdün beni ALlah razı olsun senden doru sölüyosun cnm bilen biri yok mu dayanamıorum çok sıkıştım test yapcam ona göre
hadi hayırlı olsun canımKızlar allah'ın ıznıyle anne oluyorum..
Doktor ararı degerım 2805 :d
kızlar bişey dicem forumlara bakıyorum sabahtan beri aşırı akıntı hamilelik belirtisiymiş bende bugun pembe bi leke geldi sağ kasıgımda agrı mevcut başka hiç bi belirti yok göğüslerim dolgun ama onlar 10 gun once dolmaya başlamıştı acıyodu ama bugunden beri acımıyo adet olacakmısım gıbı agrım da var bide çok afedrsiniz cinsel istekte artma oldu bugun okuduklarıma göre hamilelik belirtileri arasına giriyormuş batıma 6 gün var sizce yarın kan testi yaptırayımmı?????
Yumurtluyo olmayasın kuzum... Bu ay herkes geç yumurtluyo daaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?