HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canımm şükür seni yakalayabildim ben çıkıyorum. öpüyoruz seni koocaman Allaha emanet ol :) görüşmek dileğiyle :)

Arkadaşlar ben 2012 mart ayında boş gebelik yaşadım ve sata göre 2 aylıkken kürtaj oldum. ve şu an yine gebeyim sat 1 ocak ama gebelik keseme göre 5 haftalık görünüyo 2 hafta önce gittiğimde kesem 4 haftalıktı aradan iki hafta geçti ve 6 haftayla uyumlu olması gerekirken 9,74 mm yanı 5 hafta görünüyo cuma günü tkrar gidicem benim durumumu yaşayan var mı?

valla canım biz ne desek boş. bekleyip görmen gerek. inşallah herşey senin ve bebeğin adına olumlu olur. geç döllenme olmuş olabilirmi. sonradan toparlanıyor diye bende bu topiklerde duydum. biraz bekliyceksin canım. doktorun ne diyor.

valla ben sorunun cevabını bilmediğimden birşey yazmadım. öle herşeye bilip bilmeden atlamayım diye.

ehehehe güldürdün beni ALlah razı olsun senden doru sölüyosun cnm bilen biri yok mu dayanamıorum çok sıkıştım test yapcam ona göre

evrim saat kaçyta yapacaksın testi.normalde akşam evden pek girmiyorum nete. meraktan bakacam senin için:)yoksa sabahı bekleyemem

hayır canım kaçırmadın bu geceyi kesinlikle degerlendirmen şart bu geceyi kaçırma testi yapmaya devam et türk kahvesi testi okumanda seni yanıltır testi yapmadan 4 saat once çok fazla sıvı tuketmemeye çalış ama bana kalırsa dün yumurtladın bugun çatlama yaşanacak degerlendirirsen de inşallah guzel sonuc alırsın

kızlar bişey dicem forumlara bakıyorum sabahtan beri aşırı akıntı hamilelik belirtisiymiş bende bugun pembe bi leke geldi sağ kasıgımda agrı mevcut başka hiç bi belirti yok göğüslerim dolgun ama onlar 10 gun once dolmaya başlamıştı acıyodu ama bugunden beri acımıyo adet olacakmısım gıbı agrım da var bide çok afedrsiniz cinsel istekte artma oldu bugun okuduklarıma göre hamilelik belirtileri arasına giriyormuş batıma 6 gün var sizce yarın kan testi yaptırayımmı?????

Yumurtluyo olmayasın kuzum... Bu ay herkes geç yumurtluyo daaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…