HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

bende bilemiyorum ama bu sefer azimliyim erkenden test yapmicam

normalde 8 gün kala testlere başlardım,dünden beri kendimi zor tutuyorum anneme söz verdim yapmıycam diye ilk testi 12 Mayıs anneler gününde yapacağım varsa 2-3 gün kala çıkar zaten annemde bende olacak o gün hihihihihihhi
ben senin kadar iradeli değilim

son 2 aydır erkenden test yapmıyorum zaten beklediğim günden erken geliyo adetim meğerse düzene girmişim haberim yok bu sefer aslında çok iyi fikir 12 mayıs anneler gününde yapmak ama negatif çıkacağını biliyorum o yuzden beklicem hatta 15ine kadar beklicem zaten 23 mayıs evlililik yıldönümümüz ve eşimin doğumgünü bakarsın o tarıhe kadar bile beklerim

Maaaaayıs ayların eeeeen güzeeeliiidiiiirr,hadiiii biizzzdeeeee çiiiiçeeeeklleeeenneeeliiiimmmmm:119::119::119::118::118::118:

canım parol en hafif ağrı kesici o yüzden,hamileyken bile bir tek onun kullanımına izin veriyor doktorlar,zararı yok merak etme

hahaaa bundan 1 kaç hafta öncede kusmuyorum diye konuşuyodun herkesin ettiği dua mı kabul oldu neee

Oldu fazla kaçırmışsınız ama dozunu

şimdi tersinden dua edelimde bir an önce atlat tatlımmmm
yine topluca geri alın lütfen

çizi ve cubuk kraker dışında hiçbişey yiyemiyorum kuşuuumm maalesefff

parol zararlı olmaz kuşuummmm

kız bizimde nişan tarihimiz 19 mayıs

ay bende mayısta benim bişeym varmı diye düşün düşün söz tarihimin mayıs olduğunu hatırladım hemde 25 mayıs yani battan 1gün sonra inş hamiş olduğumu öğrenceğim gün ayy inş mayıs ayı herkese o özel günlerde güzel haberler getirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…