- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #21.321
soğanımı içtim arkasına incirli sütümü içtim arkasına kahvaltımı ettim tiroid hormonumu aldım ohhh şimdi uyuma zamanı uyuyup iyileşme zamanı
batma iyidir ben gebeler de olduğunu çok duymuştumbu hafta nasıl geçecek hakkaten bende bilmiyorum
ya ben hamile kalacağım yada orkidem puantiyeli çiçekler doğuracak
bende bilemiyorum ama bu sefer azimliyim erkenden test yapmicam
off çok güldüm yaaaainşallah dileğin kabul olur orkideyi de puantiye çiçekleriyle düşünemiyorum
normalde 8 gün kala testlere başlardım,dünden beri kendimi zor tutuyorum anneme söz verdim yapmıycam diye ilk testi 12 Mayıs anneler gününde yapacağım varsa 2-3 gün kala çıkar zaten annemde bende olacak o günhihihihihihhi
ben senin kadar iradeli değilim
son 2 aydır erkenden test yapmıyorum zaten beklediğim günden erken geliyo adetimmeğerse düzene girmişim haberim yok bu sefer aslında çok iyi fikir 12 mayıs anneler gününde yapmak ama negatif çıkacağını biliyorum o yuzden beklicem hatta 15ine kadar beklicem zaten 23 mayıs evlililik yıldönümümüz ve eşimin doğumgünü bakarsın o tarıhe kadar bile beklerim
Maaaaayıs ayların eeeeen güzeeeliiidiiiirr,hadiiii biizzzdeeeee çiiiiçeeeeklleeeenneeeliiiimmmmm:119::119::119::118::118::118:
suratlar çok güzel yaaa :118:
Maaaaayıs ayların eeeeen güzeeeliiidiiiirr,hadiiii biizzzdeeeee çiiiiçeeeeklleeeenneeeliiiimmmmm:119::119::119::118::118::118:
eveeeeeet benim doğumgunumde mayıs bence mayıs dunyanın en guzel ayı, hadi nolur çiçeklenelimmmmmmmmmm
bizimde evlilik yıldönümümüz var.. :) 19 mayısss :)
bizimde evlilik yıldönümümüz var.. :) 19 mayısss :)
kızlar bişey sorcam bu eczacı bana parol içebilirsin dedi ya ben gece yatmadan önce içtim bitane şimdi kahvaltı yapıp bidaha içsemmiki sanırım yumurtluyorum yada yarın yumurtlucam kasıklarım fena acımaya başladıda zararlı olurmu bilemedim
hahaaa bundan 1 kaç hafta öncede kusmuyorum diye konuşuyodunherkesin ettiği dua mı kabul oldu neee
yine topluca geri alın lütfenşimdi tersinden dua edelimde bir an önce atlat tatlımmmm
gizemcimmmm bulantı haftaların başladı demekkkk( zor günler geçireceksin 2-3 kadar da sürecek ama snra bitecek allahın izniyleee cnmm allahh sabır versinn ben kusmadıım haldee bulantılar bile yetmişti banaa...bebeğin için dayann canımm dua et boll boll bide elma tavsiye ederim bana ii geliodu yanii
kızlar bişey sorcam bu eczacı bana parol içebilirsin dedi ya ben gece yatmadan önce içtim bitane şimdi kahvaltı yapıp bidaha içsemmiki sanırım yumurtluyorum yada yarın yumurtlucam kasıklarım fena acımaya başladıda zararlı olurmu bilemedim
kız bizimde nişan tarihimiz 19 mayıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?