- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #21.341
ne güzel bi tarih.. 19 mayıs :) gençlik bayramı bidekız bizimde nişan tarihimiz 19 mayıs
ayyyy sizin bide ilk senenizz ne guzel bı gunde evlenmişsiniz öyle, ya bu mayıs çok tatlı bi ay yaa yerim onu bencanım sizede allah uzun uzun birlikte ömürler nasip etsin çekirdek aile
günaydın kızlar.
günaaaydınnnnnnnnnnn
ne güzel bi tarih.. 19 mayıs :) gençlik bayramı bide
eveett ilk senemiz. Rabbim hediye gönderdi bize.. :) çok şükür.. İnşallah o zamana kadar kalp atışlarını duymak nasip olur.amin canım herkesin yuvasına mutlu geçim nasip etsin Rabbim
Sizede mayısta haberini almayı nasip etsin. Amiiinnn
günaydınlar kızlarr
günaydın kızlaaar nasılsınız bakalım
gizoşa derken bana geçti mide bulantısı bikaç gündür devam ediyodu ama bugün iyice arttı sabahtan beri midem ağzımda öğk desem çıkacak ne varsa sanırım kırmızılar bahçeye girdi kapıyı çalacak artık
ne alaka kırmızıyla bulantı acabaa ayyyy senin kadar şom ağızlı görmedim hee
çünküm her adet öncesi olan ağrılarım var karnımdaaaaaa
1 hafta öncedenmi başlıyodu ağrılarınn numaracı
kız ne 1 haftası 5 gün kaldıya geçen ayda böyle olmuştum hem :44:
ateşim ilk defa yüksek çıktı bugün.
of yaaaa heveslenmek istemiyorum ama sizin sözlerinizde beni çok etkiliyooooooo
tamamm bişey demiyorum ben:26:
anaaaa ne güzel topikte mayıs 2.hafta da bayaaa beklenti yoğunluğu var,inşallah güzel haberler veririz
son 2 aydır erkenden test yapmıyorum zaten beklediğim günden erken geliyo adetimmeğerse düzene girmişim haberim yok bu sefer aslında çok iyi fikir 12 mayıs anneler gününde yapmak ama negatif çıkacağını biliyorum o yuzden beklicem hatta 15ine kadar beklicem zaten 23 mayıs evlililik yıldönümümüz ve eşimin doğumgünü bakarsın o tarıhe kadar bile beklerim
kızlarrr sizinle birlikte benimde umutlarım çiçek açıyor bu ay hem doğum gunum hem anneler gunu ne guzel bir hediyeeeee olur bize Allah'ım vaktimiz gel di mi acaba bizimde
olamazmııııı olabiliiiiirinşallah canım mayıs çok anlamlı bı ay hepimiz için baksana hep güzellikler getirsin
Kıslaaaaaaaar nereye gittiniz yaaa burda yalnıs korkuyorummm
korkma arkadaşım ben geldimm :)
Kıslaaaaaaaar nereye gittiniz yaaa burda yalnıs korkuyorummm
sezgimmmm çok korktum burd ayalnız beni kaçıracaklar sandımnerde bu kıslar yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?