HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kız bizimde nişan tarihimiz 19 mayıs
ne güzel bi tarih.. 19 mayıs :) gençlik bayramı bide

ayyyy sizin bide ilk senenizz ne guzel bı gunde evlenmişsiniz öyle, ya bu mayıs çok tatlı bi ay yaa yerim onu ben canım sizede allah uzun uzun birlikte ömürler nasip etsin çekirdek aile

eveett ilk senemiz. Rabbim hediye gönderdi bize.. :) çok şükür.. İnşallah o zamana kadar kalp atışlarını duymak nasip olur. amin canım herkesin yuvasına mutlu geçim nasip etsin Rabbim
Sizede mayısta haberini almayı nasip etsin. Amiiinnn

günaydın kızlar.

günaaaydınnnnnnnnnnn

günaydınlar kızlarr

AMİN canım guzel haberi bu guzel ayda almak nasıp olur ınsallah

günaydın kızlaaar nasılsınız bakalım

gizoşa derken bana geçti mide bulantısı bikaç gündür devam ediyodu ama bugün iyice arttı sabahtan beri midem ağzımda öğk desem çıkacak ne varsa sanırım kırmızılar bahçeye girdi kapıyı çalacak artık

ne alaka kırmızıyla bulantı acabaa ayyyy senin kadar şom ağızlı görmedim hee

Selam kızlar.umarım herkes iyidir.iğde ağacının çiçekleri açtı.onu koklamak hormonlar düzenleyip doğurganlığı artırıyormuş.2yıl önce köylü kadınlardan söylemiş ti çok üstüne düşmedim ama geçen yıl kuzenim öyle gebe kaldı.ne masrafı var ne içmek gibi eziyeti toplayıp çiçekli iğde dallarını yatak odanıza koyacaksınız.zaten odayı mis gibi kokutıyor.sakinleştinizi hissederseniz.bilmeyenler googleye iğde ağacı yazsın baksın çiçekli olacak minik minik çiçekleri var.iğde zamanı çabuk bitiyor elinizi çabuk tutun.

kızlarrr sizinle birlikte benimde umutlarım çiçek açıyor bu ay hem doğum gunum hem anneler gunu ne guzel bir hediyeeeee olur bize Allah'ım vaktimiz gel di mi acaba bizimde

kızlarrr sizinle birlikte benimde umutlarım çiçek açıyor bu ay hem doğum gunum hem anneler gunu ne guzel bir hediyeeeee olur bize Allah'ım vaktimiz gel di mi acaba bizimde

olamazmııııı olabiliiiiir inşallah canım mayıs çok anlamlı bı ay hepimiz için baksana hep güzellikler getirsin

Kıslaaaaaaaar nereye gittiniz yaaa burda yalnıs korkuyorummm

canımkorkma bende burdayım dicem ama korkma dicek halim bile yok valla bugün dünden daha kötüyüm elimi kolumu kopartıyolar yazıcıya bi kağıt koyuyum dedim sanki dünyanın yükünü omzuma yüklemişler gibi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…