- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #21.361
canımkorkma bende burdayım dicem ama korkma dicek halim bile yok valla bugün dünden daha kötüyüm elimi kolumu kopartıyolar yazıcıya bi kağıt koyuyum dedim sanki dünyanın yükünü omzuma yüklemişler gibi oldu
kimse kaçıramaz senii,hemen geri getirirler
işleri çıktı herlde. :) benimde başım ağrıyo yaa. yemekte yedim geçmedi. gözlerim ağırlaştı resmen.
bende sımdı kafamı koysam 2 saat delıksız uyurum oyle agırlastım
merhaba kızlar,
benide aranıza alırsanız cok sevınırım, bende suan beklemedeyim, BAT ım 19mayıs olarak gorunuyor.
5aydır denıyoruz tutturamadık bi turlu, bu ay preseed denedik bakalım neler olacak :)
bekliyoruz, hepinizle tanıstıgıma memnun oldum :)
kimse kaçıramaz senii,hemen geri getirirler
işleri çıktı herlde. :) benimde başım ağrıyo yaa. yemekte yedim geçmedi. gözlerim ağırlaştı resmen.
merhaba kızlar,
benide aranıza alırsanız cok sevınırım, bende suan beklemedeyim, BAT ım 19mayıs olarak gorunuyor.
5aydır denıyoruz tutturamadık bi turlu, bu ay preseed denedik bakalım neler olacak :)
bekliyoruz, hepinizle tanıstıgıma memnun oldum :)
ayyy aynen bende öyleyim gözlerim ağırrr uykum varmı bilmiyorum ama kapatsam gozumu uyurum, benimde patron gelcek bırazan yoldan onun ağırlığı çöktü diyorum
ayy bu baş ağrısı ne illet bişey yaa toptan kafalarımızı koparıp atsakmıki acaba
hoşgeldin canım.. bnde memnun oldumİnşallah hayırlı haberler verirsin bu ay.
ayy o patron ağırlığı pek berbat anambitonda iş bekliyo nası yapcam ben hepsini yaaaa
yapmayıver ölmezsin yapmazsan:)))) boşver ağırdan al şekerim, valla gözlerim kapanacak candy crush oynuyorum daha da agırlaastı gozlerım hafiften bas agrısıda mevcut havalardan sanırım basınc etkiliyo
yemek sonrası o ağırlık banada çöktü zaten ses kısıklığı göz burun akıntısı mevcut ama işe gelmeye aynen devam.Bu arada adaçayına başladım tazebahar 3 gündür içiyorum ne zamana kadar içeceğim.
canım benim izin alıp çıksana delimisin hasta hatsa çalışıyosun
ayyy aynen bende öyleyim gözlerim ağırrr uykum varmı bilmiyorum ama kapatsam gozumu uyurum, benimde patron gelcek bırazan yoldan onun ağırlığı çöktü diyorum
merhaba canım hoşgeldinibizde memnun olduk çok,inşallah guzel haberler alırsın
yemek sonrası o ağırlık banada çöktü zaten ses kısıklığı göz burun akıntısı mevcut ama işe gelmeye aynen devam.Bu arada adaçayına başladım tazebahar 3 gündür içiyorum ne zamana kadar içeceğim.
ben ölmem de patron öldürebilir..bırak candy crush oynamayı ben artık Pyramid Solitaire Saga oyna :)
eyvahhh allah yardımcın olsun canım dur sana enerji yollayayaım da işlerini kolaycacık halletay ne izni ben bugün akşam eve gidebilirsem ve yarın doktoruma gidebilirsem ona şükretcem yükleme var herkes harıl harıl koşturuyo listeler daha yeni elime gelmeye başladı yükleme istesi hazırlıcam 100den fazla liste yapılcak daha 3tanesi geldi sen düşün artık gerisini
kızlar benim bugun eğilip kalktıkça kasıklarımda batma var vee birazonce şarıllll dıye akıntı geldi ne kahve ne pembe ama beyazda değiln bide ağzımdaki bu acılık nedir biri bana bi açıklama yapsın vallaha bugun belırtı aramıyodum ama dun gece 5 de mide ağrısıyla uyandım ve dun gece hayatımda ılk defa yatmadan once kocamaaaaaaan bi ekmek yedim açlığa dayanamadım, bunlar iyiye işaretmi bilemedim:26:
senin geldiğin gün yani p.tesi içmeye başladım o gün 5. günümdü hafta sonuna kadar pazar günüde içeyim bırakayım o zaman.pek tecrübeli sayılmam ama düşük yaptıgımda o ay hiç belirti aramamıstım nasıl olsa olmuyor diye dikkat etmedim hayatıma.Ama hatırladıgım yataktan kalkerken falan ani hareketlerde kasığıma bıçak saplıyorlar gibi oluyordu.göğüs şişmesi damarlar gözükmüştü ama ben tüm bunlarıa adet olmaya yormustum.Çokta kendini kaptırma inşallah senin için hayırlısı ne ise o olsun.
evet canım pazara kadar iç bence sen, canım ani hareketlerde batma bugun başladı diğerlerini adet belirtisi sayıyorum göğüslerde bi değişiklik yok benim damarlar hep gorunuyo zatenkaptırmak değil işte kaptırsam noluyoki negatifi görünce hiçbişe olmamış gibi çalışmalara devam edıyoruz bu beklentinin heycanı bile guzel bizde bu belirilerle avutuyoruz işte kendımızı canım benim
bu heyecanları yasarken mi anlamadım bende ay oldu mu bu ay acaba tüh adet oldum hadi tekrar derken zamannnn ne kadardaaa çabuk geçiyor değil mi?Olanı değiştirecek gücümüz yazıldıysa defterimiz kalem kırılmıştır.Her muradımızın olması değil bizlerin hakkında hayırlı olanların olmasıymış önemli olan.Güzel haberler verirsin bize inşallah.
evet canım ben daha oncede demiştim hep bi ay sonraya odalandıgında zamanın nası gectıgını anlamıyoruz halbuki ömrümüzden zaman giidyo, zamanımız azalıyo, buna kafayı takmaktan belkide hayatın farkına varamıyoruz.Aslında son bir aydır hem eşimin hem hayatınhem yaşamanın tadına varıyorum, sahip oldugum hersey ıcın şükrediyprum,hakkımızda hayırlıysa olsun ne olacaksa zaten hayırlıysa olsun yukarısı daha ıyı bılıyo, kurban oldugum allahım hepsini guzelce sıraya diziyo zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?