- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #21.381
Merhaba kızlar,
bende umutla bekleyenlerdenim bugun adet olmam gerek ama hala olmadım
slm canım inşallah 9 ay boyuncada olmazsınnn
İnşallah canım ya bu ay hiç umutlu değilim aslında ama bilmiyorum kieve gidince test alıcam
kızlar benim bugun eğilip kalktıkça kasıklarımda batma var vee birazonce şarıllll dıye akıntı geldi ne kahve ne pembe ama beyazda değiln bide ağzımdaki bu acılık nedir biri bana bi açıklama yapsın vallaha bugun belırtı aramıyodum ama dun gece 5 de mide ağrısıyla uyandım ve dun gece hayatımda ılk defa yatmadan once kocamaaaaaaan bi ekmek yedim açlığa dayanamadım, bunlar iyiye işaretmi bilemedim:26:
Merhaba kızlar,
bende umutla bekleyenlerdenim bugun adet olmam gerek ama hala olmadım
len manyak karııııııı bana nasıl bi kitap tavsiye ettin böyle
elime aldım bırakamıyorum yaaaaaaa
benim herife mesaj attım ben akşam eve gelmesem iyi olcak diye cevap yazdı
ayyy dedim dimiiiiii
nasıl amaaaahahah
off diyorum ooofffff
bazen gülüyorum bazen tırsıyorum ama bir sonraki sayfayı merak ediyorum dün gece başladım hadi 10 sayfa okuyayım yarın devam ederim dedim ama 150 sayfa okumuşum şimdide devam ediyorum bu adam tam bi manyak
serinin sonlarına doğru o adam tapılcak bi adam gelmeye başlamıştı bana bide resmini görünce çıldırmıştım ahahEki Görüntüle 706161
nasıl gay olabilir bu adam aklım almıyooooooooooooo
gaymisiniz bay Grey
annada çok açıksözlü beaaaa
her yakışıklı gay çıkıyo hiç şaşırmadım bekliyodum ondan böyle bişiiii bastonlar zincirler falan
deşifre etmesene ahah
korkuyorum diğerleride bu kadar akıcı olmazsa sıkılırsam diye ama su gibi gidiyo olaylar yaaa içine girdim şuan kitabın içinden yazıyorum size
diğerleri daha akıcı merak etme hele 2 uuuf
ben 2 gün sonra geçerim diğer kitaba zaten elimden bırakamıyorum
sınavımda güzel geçmiş 55 geliyo keyfim yerinde
ben sana notlarımı atiyimde gör ne kadar zekiyim ahaha
allam ya reppim hem zeki hem taş hem evli hem mutlu hemde çocuklu 5 in 1 resmen bide bana bak evli mutlu azcıkta arızalı
benim için 55 nasıl bi puan biliyonmu sen
zekiyim ama çalışmıyorum çalışsam yaparım
okulami gittim sanki hep kopya çektim kuşuummmm zeki değilim yanieski kopyacılardanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?