HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

inşallah iyiye işerettir kuzum hadi hayırlısı..

Merhaba kızlar,

bende umutla bekleyenlerdenim bugun adet olmam gerek ama hala olmadım

hoşgeldin. :) kırmızıların 9 ay boyunca gelmesin bebeğin yerine yerleşsin inşallahh

len manyak karııııııı bana nasıl bi kitap tavsiye ettin böyle
elime aldım bırakamıyorum yaaaaaaa
benim herife mesaj attım ben akşam eve gelmesem iyi olcak diye cevap yazdı

ayyy dedim dimiiiiii
nasıl amaaaahahah

off diyorum ooofffff
bazen gülüyorum bazen tırsıyorum ama bir sonraki sayfayı merak ediyorum dün gece başladım hadi 10 sayfa okuyayım yarın devam ederim dedim ama 150 sayfa okumuşum şimdide devam ediyorum bu adam tam bi manyak

serinin sonlarına doğru o adam tapılcak bi adam gelmeye başlamıştı bana bide resmini görünce çıldırmıştım ahah

nasıl gay olabilir bu adam aklım almıyooooooooooooo

serinin sonlarına doğru o adam tapılcak bi adam gelmeye başlamıştı bana bide resmini görünce çıldırmıştım ahahEki Görüntüle 706161

nasıl gay olabilir bu adam aklım almıyooooooooooooo

gaymisiniz bay Grey
annada çok açıksözlü beaaaa
her yakışıklı gay çıkıyo hiç şaşırmadım bekliyodum ondan böyle bişiiii bastonlar zincirler falan

BASI2091-BANKALARDA FON YÖNETİMİ VİZE SINAVI ( Ilan Tarihi : 24.04.2013 ) Ara Sınav 25

BASI2098-BANKALARDA RİSK YÖNETİMİ VİZE SINAVI ( Ilan Tarihi : 11.04.2013 ) Ara Sınav 55

BASI2092-BİREYSEL BANKACILIK VİZE SINAVI ( Ilan Tarihi : 02.05.2013 ) Ara Sınav 95

BASI2087-BİREYSEL EMEKLİLİK VE SOSYAL GÜVENLİK SİSTEMİ VİZE SINAVI ( Ilan Tarihi : 15.04.2013 ) Ara Sınav 50

BASI2090-DIŞ TİCARETİN FİNANSMANI VİZE SINAVI ( Ilan Tarihi : 30.04.2013 ) Ara Sınav 50

BASI1063-MAKRO İKTİSAT VİZE SINAVI ( Ilan Tarihi : 03.05.2013 ) Ara Sınav 60

BASI2093A-MESLEKİ YABANCI DİL II VİZE SINAVI ( Ilan Tarihi : 22.04.2013 ) Ara Sınav 70

BASI2086-SERMAYE PİYASALARI VE YATIRIM ARAÇLARI VİZE SINAVI ( Ilan Tarihi : 03.05.2013 ) Ara Sınav 50

BASI2089-YABANCI PARA KREDİLERİ VİZE SINAVI ( Ilan Tarihi : 10.04.2013 ) Ara Sınav 65

BASI2088B-YÖNLENDİRİLMİŞ ÇALIŞMA VİZE SINAVI ( Ilan Tarihi : 04.05.2013 ) Ara Sınav 70

aahahah

Son düzenleme:
ben sana notlarımı atiyimde gör ne kadar zekiyim ahaha

allam ya reppim hem zeki hem taş hem evli hem mutlu hemde çocuklu 5 in 1 resmen bide bana bak evli mutlu azcıkta arızalı
benim için 55 nasıl bi puan biliyonmu sen
zekiyim ama çalışmıyorum çalışsam yaparım

okulami gittim sanki hep kopya çektim kuşuummmm zeki değilim yani eski kopyacılardanım

ööffff şansım iyi değil bu sene
geçen sene bende kopya çekmiştim ön çaprazımda bi çocuk harıl harıl çözüyodu ondan çektim ama şimdi en önlerdeyim hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…