- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #21.401
ööffff şansım iyi değil bu sene
geçen sene bende kopya çekmiştim ön çaprazımda bi çocuk harıl harıl çözüyodu ondan çektim ama şimdi en önlerdeyim hep
kızlar foxda karatay var şeker kistlere ve kısırlığa neden oluyomuş
ayy balıklama atlamak gibi olacak ama
bende şimdi o haberi izledim:26::26:
şok oldum ya..
zira ben hayvan gibi şeker ve şekerli ürünler tüketen biriyim
benim hiç bebişim olmayacak mı şimdi
ayy balıklama atlamak gibi olacak ama
bende şimdi o haberi izledim:26::26:
şok oldum ya..
zira ben hayvan gibi şeker ve şekerli ürünler tüketen biriyim
benim hiç bebişim olmayacak mı şimdi
töbe töbe ne alaka :||
ben tatlıyla yaşayan bi insandım gözümü baklavayla açar pastayla kapatırdım.o derece çokkkk yiyodum canım korkma :):)
ayenn yaa bende çikolata hastasıyım çayı 3 şekerli fincanda 6 şekerli içerim artık kısma vakti gelmiş bebeğimmmm
bendensin cimcime
eşim hep takılır dışarda çay içtiğimizde
adamlar çay parasını bırak şeker parasını bizden alcaklar diye
günde 2 den aşağı çikolata yemem
gerçi manyak gibi tuz da tüketirim ben..
belki de birbirlerini dengeliyolardır
gerçi gizem 2 dk da kadının tezini çürüttü bilem
bendensin cimcime
eşim hep takılır dışarda çay içtiğimizde
adamlar çay parasını bırak şeker parasını bizden alcaklar diye
günde 2 den aşağı çikolata yemem
gerçi manyak gibi tuz da tüketirim ben..
belki de birbirlerini dengeliyolardır
gerçi gizem 2 dk da kadının tezini çürüttü bilem
Ay ama onun kokusu bana çok ağır geliyor yaaa,nasıl yapsamkiSelam kızlar.umarım herkes iyidir.iğde ağacının çiçekleri açtı.onu koklamak hormonlar düzenleyip doğurganlığı artırıyormuş.2yıl önce köylü kadınlardan söylemiş ti çok üstüne düşmedim ama geçen yıl kuzenim öyle gebe kaldı.ne masrafı var ne içmek gibi eziyeti toplayıp çiçekli iğde dallarını yatak odanıza koyacaksınız.zaten odayı mis gibi kokutıyor.sakinleştinizi hissederseniz.bilmeyenler googleye iğde ağacı yazsın baksın çiçekli olacak minik minik çiçekleri var.iğde zamanı çabuk bitiyor elinizi çabuk tutun.
bunak be o kadındeli elazığlı bizde elazığlıyız sülale deli ordan geliyo bu tezimde ahah a
elazığlı kadıköyde oturan bir arkadasım var ama o deli değil bölge bölge ayrılıyonuz galiba siz
bedenime sahip olabilirsin ama tuz ve şekerime aslaohaaa bende tuzu çok severim
bizim bünye şekerden iflas edip tuzla yeniden doğunca dengesini bulamıyo heralde en iyisi bu ay ikisinede ara vermek en azından azaltmak bide bunu deneyelim
bunak be o kadındeli elazığlı bizde elazığlıyız sülale deli ordan geliyo bu tezimde ahah a
bedenime sahip olabilirsin ama tuz ve şekerime asla
bende elazığlıyım
ama deli olmayanından
Kizlar kadinin tezine bi darbede ben vuruyum sekeri tatliyi yemeyen hamile kalsaydi ben kalirdim ben ince bi dilim yas pastayi bile yiyemem baklavanin kucuk bir dilimin[SUB][/SUB] sadece yarisini yoyebilirim sadece cayi cok sekerli iciyorum onuda gunde en azla 3fincan iciyorum ve esimde ayni tatli hayatta tuketilmez bizim evde ama hala hamile aday adayiyim ama suda bi gercek tiroid miroid olaylari varya polikistik olanlarda seker hastaligi olabiliyomus buda hamilelgi engellliomus tabi
aynen canım troid pkoyu tetikliyormuş,birşey soracağım senin troid hapın tok karnına mı,bana doktor aç tok demedi,eczane tok dedi,ama ablamda kuzenimde aç karnına içtiği için ve memleketteki güvenilir bir eczacı abimiz var o kesinlikle aç dediği için ben aç karnına içiyorum çok şükür normale döndü benimki
anladım canım,senin bugünki mesajında sanki kahvaltıdan sonra içmiş gibi anladımda o yüzden bir sorayım dedim canım ,inşallah düzelmiştirAc karnina canim benim kayinvalidin tiroidleri alinmis onun gorevini bu ilaclar goruyo oda dedi ac karnina diye hormon oldugu icin heralde sabah kahvaltidan yarim saat felan once iciliyomus bende yarin doktora gittigimde tahlil yaptircam ins benimkide duzelmistir ama duzelsede ilac birakilmiomus sen biraktinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?