HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kızlar foxda karatay var şeker kistlere ve kısırlığa neden oluyomuş

ayy balıklama atlamak gibi olacak ama
bende şimdi o haberi izledim:26::26:
şok oldum ya..
zira ben hayvan gibi şeker ve şekerli ürünler tüketen biriyim
benim hiç bebişim olmayacak mı şimdi

Son düzenleme:
şok oldum ya..

töbe töbe ne alaka :||
ben tatlıyla yaşayan bi insandım gözümü baklavayla açar pastayla kapatırdım.o derece çokkkk yiyodum canım korkma :):)

şok oldum ya..

ayenn yaa bende çikolata hastasıyım çayı 3 şekerli fincanda 6 şekerli içerim artık kısma vakti gelmiş bebeğimmmm

töbe töbe ne alaka :||
ben tatlıyla yaşayan bi insandım gözümü baklavayla açar pastayla kapatırdım.o derece çokkkk yiyodum canım korkma :):)

ayenn yaa bende çikolata hastasıyım çayı 3 şekerli fincanda 6 şekerli içerim artık kısma vakti gelmiş bebeğimmmm

bendensin cimcime
eşim hep takılır dışarda çay içtiğimizde
adamlar çay parasını bırak şeker parasını bizden alcaklar diye
günde 2 den aşağı çikolata yemem
gerçi manyak gibi tuz da tüketirim ben..
belki de birbirlerini dengeliyolardır
gerçi gizem 2 dk da kadının tezini çürüttü bilem

ohaaa bende tuzu çok severim
bizim bünye şekerden iflas edip tuzla yeniden doğunca dengesini bulamıyo heralde en iyisi bu ay ikisinede ara vermek en azından azaltmak bide bunu deneyelim

bunak be o kadın deli elazığlı bizde elazığlıyız sülale deli ordan geliyo bu tezimde ahaha

Ay ama onun kokusu bana çok ağır geliyor yaaa,nasıl yapsamki

ohaaa bende tuzu çok severim
bizim bünye şekerden iflas edip tuzla yeniden doğunca dengesini bulamıyo heralde en iyisi bu ay ikisinede ara vermek en azından azaltmak bide bunu deneyelim
bedenime sahip olabilirsin ama tuz ve şekerime asla

bunak be o kadın deli elazığlı bizde elazığlıyız sülale deli ordan geliyo bu tezimde ahaha

bende elazığlıyım
ama deli olmayanından

selam kızlar nasılsınız? o haberi bende izledim, siz bilirsiniz ama o karatayın her dediğine bakmayın siz yurt dışında doktorluktan men edilmiş birisiymiş o yüzden takılmayın bence

selammm kıslarrrr,görüşemedik sankim...
nasılsınız bakem?
hayatımda gün itibarıyle bir değişiklik varrr
pilatese başladım.toplarla bayağı haşır neşir oldum,topu nereme koyacağımı şaşırdım
yımırtlama günlerim geldi ya mutlaka bir atraksiyon yapmam lazım
baktım kozalakla and içtik,küsemiyoruz,bir hareket lazım didimmm
veee spor salonuna attım kendimi
çektim,uzandım,süründüm,gerindim yerlerde.
halen daha o yımırtalar çatlamadıysa oha yani diyorum

Kizlar kadinin tezine bi darbede ben vuruyum sekeri tatliyi yemeyen hamile kalsaydi ben kalirdim ben ince bi dilim yas pastayi bile yiyemem baklavanin kucuk bir dilimin[SUB][/SUB] sadece yarisini yoyebilirim sadece cayi cok sekerli iciyorum onuda gunde en azla 3fincan iciyorum ve esimde ayni tatli hayatta tuketilmez bizim evde ama hala hamile aday adayiyim ama suda bi gercek tiroid miroid olaylari varya polikistik olanlarda seker hastaligi olabiliyomus buda hamilelgi engellliomus tabi

Kizlar kadinin tezine bi darbede ben vuruyum sekeri tatliyi yemeyen hamile kalsaydi ben kalirdim ben ince bi dilim yas pastayi bile yiyemem baklavanin kucuk bir dilimin sadece yarisini yoyebilirim sadece cayi cok sekerli iciyorum onuda gunde en azla 3fincan iciyorum ve esimde ayni tatli hayatta tuketilmez bizim evde ama hala hamile aday adayiyim ama suda bi gercek tiroid miroid olaylari varya polikistik olanlarda seker hastaligi olabiliyomus buda hamilelgi engellliomus tabi

aynen canım troid pkoyu tetikliyormuş,birşey soracağım senin troid hapın tok karnına mı,bana doktor aç tok demedi,eczane tok dedi,ama ablamda kuzenimde aç karnına içtiği için ve memleketteki güvenilir bir eczacı abimiz var o kesinlikle aç dediği için ben aç karnına içiyorum çok şükür normale döndü benimki

Ac karnina canim benim kayinvalidin tiroidleri alinmis onun gorevini bu ilaclar goruyo oda dedi ac karnina diye hormon oldugu icin heralde sabah kahvaltidan yarim saat felan once iciliyomus bende yarin doktora gittigimde tahlil yaptircam ins benimkide duzelmistir ama duzelsede ilac birakilmiomus sen biraktinmi

anladım canım,senin bugünki mesajında sanki kahvaltıdan sonra içmiş gibi anladımda o yüzden bir sorayım dedim canım ,inşallah düzelmiştir

Kizlar isten geldim benim kozalakta bi ilgi bi alaka uzerimi felan degistirtti napion sen dedim cabuk cabuk yatircam seni yatta dinlen dedi cay bile koymus ocaga okadar yani bugun daha mik mik yapcaz dedim sacmalama hastasin yat dinlen olmaz bugun yarin yapariz hem 3gun olmus olur daha kaliteki olur dedi yermiyim ben bunu sizce yemem tabi bu gece o mik mik yapilcak arkadas okadar namazimi kiliyimda cebren ve hile ile sevgili esimin butun degerli kalelerini zabtediyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…