- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #2.141
kızlar bişey dicem forumlara bakıyorum sabahtan beri aşırı akıntı hamilelik belirtisiymiş bende bugun pembe bi leke geldi sağ kasıgımda agrı mevcut başka hiç bi belirti yok göğüslerim dolgun ama onlar 10 gun once dolmaya başlamıştı acıyodu ama bugunden beri acımıyo adet olacakmısım gıbı agrım da var bide çok afedrsiniz cinsel istekte artma oldu bugun okuduklarıma göre hamilelik belirtileri arasına giriyormuş batıma 6 gün var sizce yarın kan testi yaptırayımmı?????
bence erken derim. yeni yerleşme olduysa kanda da çıkmaz şu an. 3 gün sonra dene derim ben. ama yok aklımda kalmasın diyosan yaptır ama. yine beklemen gerekebilir. tecrübelerime dayanarak söylüyorum çünkü bende bir hafta kala baktırdım sonuç negatif. ama hala bat gelmedi. daha beklemdeyim anlayacağın.
haftasonuna denk geliyoya batım pazar gunu eger olamzsam şimdi tutamam kendimi test yaparım negatif çıkar moralimi bozarım diye haftasonuda hiçbiyere test yaptıramam diye düşündüm ama haklısın galiba en iyisi bekleyeyim ama bu akıntılar beni öldrecek,kasıgımdaki agrılar nese 5 gün kaldı ben en ıyısı sabırlı olup bekleyeyimmm
yok canım ayın 9 ve 10unda yumurtlama testim pozitifti ve akıntılarım o zamanda vardı yani bundan tam 10 gun once yumurtladıgımı biliyorum adetime 6 gün kaldı bugunu bitti sayarsak 5 gün var
hayır canım kaçırmadın bu geceyi kesinlikle degerlendirmen şart bu geceyi kaçırma testi yapmaya devam et türk kahvesi testi okumanda seni yanıltır testi yapmadan 4 saat once çok fazla sıvı tuketmemeye çalış ama bana kalırsa dün yumurtladın bugun çatlama yaşanacak degerlendirirsen de inşallah guzel sonuc alırsın
Kizlar simdi doktirdan geldim ama sinir oldum doktora keseyi gorduk herhangi bi kanama yok kesede 9mm dedi ama eve geldik yine kahverengi leke gelmis Bide bir suru tahlil verdi dusukle ilgili dedi anlamadigim yerlesme kanamasi diyo hemde dusuk olabilir testleri yap 9 gun sonra kont gel dedi ne kafayi yiycem artik doktora progesran verecekmisiniz dedim gerek yokdiyo testlere gwlince celiskili cevap veriyo offfffffff(((
kızlar bişey dicem forumlara bakıyorum sabahtan beri aşırı akıntı hamilelik belirtisiymiş bende bugun pembe bi leke geldi sağ kasıgımda agrı mevcut başka hiç bi belirti yok göğüslerim dolgun ama onlar 10 gun once dolmaya başlamıştı acıyodu ama bugunden beri acımıyo adet olacakmısım gıbı agrım da var bide çok afedrsiniz cinsel istekte artma oldu bugun okuduklarıma göre hamilelik belirtileri arasına giriyormuş batıma 6 gün var sizce yarın kan testi yaptırayımmı?????
canım kocadan niye uzak durayım. lasım o her zaman bana:))))
dimi amaa.
valla canım biz ne desek boş. bekleyip görmen gerek. inşallah herşey senin ve bebeğin adına olumlu olur. geç döllenme olmuş olabilirmi. sonradan toparlanıyor diye bende bu topiklerde duydum. biraz bekliyceksin canım. doktorun ne diyor.
hatunlar ben kaçıyom hepinizi tek tek öpüyorum gece haber veririm size sırf sizler için korkumdan yapıyorum haa :) sizleri seviyorum
Ebdacim hosgeldin hayatim. dun kirildik yahu. gulmekten. .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?