HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

bence erken derim. yeni yerleşme olduysa kanda da çıkmaz şu an. 3 gün sonra dene derim ben. ama yok aklımda kalmasın diyosan yaptır ama. yine beklemen gerekebilir. tecrübelerime dayanarak söylüyorum çünkü bende bir hafta kala baktırdım sonuç negatif. ama hala bat gelmedi. daha beklemdeyim anlayacağın.

haftasonuna denk geliyoya batım pazar gunu eger olamzsam şimdi tutamam kendimi test yaparım negatif çıkar moralimi bozarım diye haftasonuda hiçbiyere test yaptıramam diye düşündüm ama haklısın galiba en iyisi bekleyeyim ama bu akıntılar beni öldrecek,kasıgımdaki agrılar nese 5 gün kaldı ben en ıyısı sabırlı olup bekleyeyimmm

valla canım yaşamış biri olarak söyledim. hüsrana uğramayasın diye. çünkü boşuna üzülmüş olabilirsin 6 gün kala kanda çıkabilirde çıkmayabilirde yani.ama yinde sen bilirsin. beklemek zor ama buradaki herlkes bekliyor. yapacak birşey yok.

yok canım ayın 9 ve 10unda yumurtlama testim pozitifti ve akıntılarım o zamanda vardı yani bundan tam 10 gun once yumurtladıgımı biliyorum adetime 6 gün kaldı bugunu bitti sayarsak 5 gün var

Hmmm, söyleyeceğimi yapmak zor ama sabret güzelim, regli günü 1 gün geçsin öyle yap testini... Boşu boşuna hayal kırıklığı yaratma kendinde...

tamaaaam söz beklicem her ay kendime söz veriyorum beklicem diye her ay böle oluyo işteee, söz beklicem haftaya pazartesi baktım gelen giden yok o zaman yaparım testi inşallah tabi

Allah razı olsun şimdi gidim hemen yapıyım mi sadece soda ve kahve içtim dediğim gibi çatlıcam ama çok sıkıştım

Canim , Tatli uzme kendinei rahatla biraz.. Bak beniim degerim 2805 cikti dun vermistim kan ama iki gundur kahverengi lekelenmem var. Doktor seminere gitmis muayeneye persembe 5.30 gitcem ama hemsire rahat ol dinlen fazla haretet etme dedi. Plesanta yerlesirken damarlara baski yapiyormus bu nedenle kanama gorulebilir dedi. Kahve rengi kanamalar tabiki incelenmesi lazim ama kirmizi ve pembelere oranla daha zararsiz dedi . Valla benim icim icime sigmiyor varligioldugunu bilmek bile boyle kalbim gum gum atiyor.. Rahat ol sende ki bebeginde annem bana guveniyor deyip tutnsun siki siki, Allah'in izniyle bebislerimizi kucagimiza alicamiz gunlerde gelir.. :)))

bat 'ın geldiğinde test yapmak daha iyi oluyor..hamileyken, negatif sonuç görmek yersiz üzebiliyor ..yazdığın dikkatimi çektiği için yazmak istedim.. bat'a 6 gün kalmış ve lekelenmen olması aklıma implantasyon kanamasını getirdi..benim gebeliklerimde yaşadığım bi durumdu bu..gebe kaldığın günden hemen hemen 7-10 gün arasında görülüyor..dediğin gibide bat'a 1 hafta kala bi zamana tekabül ediyor.. gebelik olsa bile adet belirtileri çok yoğun yaşanıyor zaten, o yüzden adet belirtilerine takılma.. Allahım gönlünüze göre versin.. tez zamanda hayırlı haberlerinizi almak nasip olsun..

Canim Bat'a kadar sabret, bak benim battan 5 gun once kahverengi lekelenmem oldu normalde 1 gun fln once olur sonra hemen adetim baslardi, dedim herhalde kesin erken adet olucam. Ama olmadi bat gunu lekelenmem kesildi son iki gundur tekrar var ve degerim 2805 cikti.. Yani en sagliklisi gonlunu rahat tutmakmis, sabret hayatim az kalmis bata , ertesi gunu hemen bir test yaparsin. Ben oyle yapmistim silik cikmisti sonra battan 6 gun sonra bir test daha yaptim iki cizgiyi gordum.. Hadi ins. benimki gibi olmusturda hamissindir.. Dualarim sizinle hep..

canım kocadan niye uzak durayım. lasım o her zaman bana:))))
dimi amaa.

kız şaka bi yana cocuk düşündüğümüzden beri bende hep ole diyom ya sen lazımsın bana aman dikkat kendine falan bi şakalaşmalar görmen lazım aramızdaki espiriyi :)

hatunlar ben kaçıyom hepinizi tek tek öpüyorum gece haber veririm size sırf sizler için korkumdan yapıyorum haa :) sizleri seviyorum

Kızlar selamlar yeni gördüm burayı taşınmışızBen yumurtladım galiba ovulayon testindede koyuydu ama kontol çizgisi kadar dğeild.Bide kahve gibi azıcık akıntı geldi.Ama sorun şu eşim yanımda değil yarına anca gelir off off.Bakalım bugun yumurtladıysam 48 saat öncede çalışma olmuştu hayırlısıyla öyle bari denk gelseYa da yarın çok geç olmasa yumurtam için

kızlar ben geldim ya rüyamda hamileydimmmm ay rüyada bile yaşamak güzelmiş kocam artık senin devreler yandı dyo çocuktan başka bişey düşünmez oldum ya ama benim işime geliyo dyo çocuk çocuk dye adamın yakasından düşmüyom allah hakkımızda hayırlısını versin çook mutluyummm çoookkk

Elselcim doktor kese gelişiyor mu diye bakıcaz dedi dün akşam kahverengi akıntı başladı galiba bunuda kaybedicem inanırmısın doktora dün gittim sabah 6 da rüya gördüm ve ağlayarak uyandım kuzenimde benimle beraber hamile ruyamda onunla beraber bir yerdeydik ve o doğum yapıyordu bir erkek çocuk doğurdu sonra benm sancım başladı ve elime bir parça düştü düşük yapıyordum ve ağlamaya başlamıştım yinemi hayır olamaz diye uyandım ve doktora gittim budurumla karşılaştım gecen seferde ruyamda görmüştüm onu kaybedeceğimi insan gerçekten hissediyor hemen uludağ universitesine gidicem ne problem var çok merak ediyorum neden en kötüsüde herkese söledim o heyecanla şimdi tek tek soracaklar bu beni daha çok yoruyor kimseyi görmek istemiyorum kimseye açıklama yapmak istemyorum inan zil çalıyor kapıyı bile açmak istemiyorum çok zor bi durum eşimde çok sevinmiştiinsan bazen tanımadığı insanlarla dertleşmek istiyor onlar sormuyor çünkü yargılamıyor arkadan konuşmuyor insan ne yapacağını bilemiyor

biri deerrrr reglime 6 gün var,kan testine gideyim mi???

hatunlar ben kaçıyom hepinizi tek tek öpüyorum gece haber veririm size sırf sizler için korkumdan yapıyorum haa :) sizleri seviyorum

bu hala diyor reglim 14 gün geçti,akşama gebelik testi yapim miii?

ben senden ümidi kestim evrimcim.testi falan boş ver.çocuk emeklemeye başlayınca haber edersin.bekleriz biz,sabırla,soğukkanlılıkla....ben miyim şimdi acayip?

Son düzenleme:
Valla evrim arkasi uarin gibisin niye gece gireceksin. niye gece testi yapacaksin anacim. bizim icinhayat mebat meselesi oldu... aaaaa

tazebahar canim daha cok erken. kandada gorunmeyebilir... aaaa bi bekleyin canim..... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…