HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

anladım canım,senin bugünki mesajında sanki kahvaltıdan sonra içmiş gibi anladımda o yüzden bir sorayım dedim canım ,inşallah düzelmiştir

Ben arada unutuyorum bugunde unutmusumda kahvaltiya baslayinca aklima geldi arada ictim aslinda kayinvalideme sorcam sabah icmeyi unutursam oglen felan iciyimmi diye ama soramadim bi turlu sorarsam sanada bilgi veririm canim

Ben arada unutuyorum bugunde unutmusumda kahvaltiya baslayinca aklima geldi arada ictim aslinda kayinvalideme sorcam sabah icmeyi unutursam oglen felan iciyimmi diye ama soramadim bi turlu sorarsam sanada bilgi veririm canim

ok canım,bende kahvaltıdan yarım saat önce içiyorum,gözümün göreceği yerde dolabın kapağında asılı kutu

Ayyy bu arada ben yarin doktora gidicem yumoslarima bakcaz tiroid testi yaptircam bide kan sayimi yaptircam su havada bile donuyorum ve gozumde yildizlar ucusuyo bi gidimde yarin bakim geliyim dua edin emi bana ins canimin ici yumurtalarim buyuyup catlamistir yada eli kulaginda catlicak konumdadirlarda bu ay bebisim gelir

aamiiiiiiiiiiin dualarımız seninle canım

hadi inş yumyumlar çatlamıştır.yarın haber ver.yarın ben de doktora gidicem.dün çatlatma iğnesi oldum,ama hiç çatlamış gibi hissetmiyorum.kist ağrısı gibi geçmeyen ağrı var.yarına bakıcam,ama canım sıkkın.galiba kiste dönüştüler

Kuzum iyi dusunsene kiste donusmesi icin hicbi neden yok sen psikolojik olarak oyle hissediyosun bence ben onceki ay catladigimda tam bir hafta agri cektim sen biliyomusun hem igne olupta catlamama olabiliyomuki bak gor catlamis olcaklar yarin sevine sevine gelcez. Sende bende pkodas olarak

canım,inş dediğin gibi olur yoksa sinirimden ben çatlıycam doktora sordum iğne yapıldığı halde çatlamama ihtimali var mı diye?küçük de olsa evet var deditopiklerde de okudum,iğne olduğu halde çatlamayan var.bi de reglin 17.günündeyim.ateşimde düşmedi.ondan umutsuzluğa kapıldım.yarın umarım güzel haberlere geliriz.senin kaç yumyum vardı biliyor musun?

Yerleşme kanamasindan kaç gun sonra idrar testinde çıkar , bende 9 aydan beri gebe kalmayi bekliyorum, 😔bu ay adet gunumden 2 gun once lekelerim geldi , 5 gun geçti aradan , ama kasik ağrilarim halen geçmedi, göguslerim sizliyoo, inmedi şişkinler hala, arkadaslar yardim edin

yerleşmeden hemen sonra testte pozitifi gören çok oldu canım
sende yarın bir test yap..
hatta evde varsa hemen yapta bize de haber verrr

bilmiyorum canım inşallah öyledir,pazartesinden önce yapmam bi daha test,yada kırmızılar gelir artık hangisiyse,tutmadıysa klomen iğne hepsi boşa gittiyani

canım dur bakalım.ben denemiştim bak anlatıyım sana.
benim bat 11 marttı ben 7 martta erken gebelik testi yaptım onda çıktı.normal idrar testinde hiçbişey yoktu.11inde silik çıktı normal testte sen düşün artık :)

Kizlarr dselamlarr...uyumaktan giremiyorum.. okuldan gelip yemek yiyorum...hoooop bi bakmisim gece ilmus. uyuyorum....mide bulantularim da hafif hafif basladi... giremiyorum o yuzden. ne var ne yokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…