- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #21.421
anladım canım,senin bugünki mesajında sanki kahvaltıdan sonra içmiş gibi anladımda o yüzden bir sorayım dedim canım ,inşallah düzelmiştir
Ben arada unutuyorum bugunde unutmusumda kahvaltiya baslayinca aklima geldi arada ictim aslinda kayinvalideme sorcam sabah icmeyi unutursam oglen felan iciyimmi diye ama soramadim bi turlu sorarsam sanada bilgi veririm canim
gidip sütlaç yapayım bare.sizden bana hayır yok.nalçaklar
Ayyy bu arada ben yarin doktora gidicem yumoslarima bakcaz tiroid testi yaptircam bide kan sayimi yaptircam su havada bile donuyorum ve gozumde yildizlar ucusuyo bi gidimde yarin bakim geliyim dua edin emi bana ins canimin ici yumurtalarim buyuyup catlamistir yada eli kulaginda catlicak konumdadirlarda bu ay bebisim gelir
Ayyy bu arada ben yarin doktora gidicem yumoslarima bakcaz tiroid testi yaptircam bide kan sayimi yaptircam su havada bile donuyorum ve gozumde yildizlar ucusuyo bi gidimde yarin bakim geliyim dua edin emi bana ins canimin ici yumurtalarim buyuyup catlamistir yada eli kulaginda catlicak konumdadirlarda bu ay bebisim gelir
hadi inş yumyumlar çatlamıştır.yarın haber ver.yarın ben de doktora gidicem.dün çatlatma iğnesi oldum,ama hiç çatlamış gibi hissetmiyorum.kist ağrısı gibi geçmeyen ağrı var.yarına bakıcam,ama canım sıkkın.galiba kiste dönüştüler
Kuzum iyi dusunsene kiste donusmesi icin hicbi neden yok sen psikolojik olarak oyle hissediyosun bence ben onceki ay catladigimda tam bir hafta agri cektim sen biliyomusun hem igne olupta catlamama olabiliyomuki bak gor catlamis olcaklar yarin sevine sevine gelcez. Sende bende pkodas olarak
kızlar bat 12 mayıs şimdi tes yaptım bekliyorum,ama yok gibi yaa çok ümitlenmiştim beeeeen
yok kızlar silik milik hiç bişey yok
bilmiyorum canım inşallah öyledir,pazartesinden önce yapmam bi daha test,yada kırmızılar gelir artık hangisiyse,tutmadıysa klomen iğne hepsi boşa gittiyaniateşin fena gitmiyor tatlım.hala olabilir bence.bazen çıkmıyor testte,hemen üzülme
bilmiyorum canım inşallah öyledir,pazartesinden önce yapmam bi daha test,yada kırmızılar gelir artık hangisiyse,tutmadıysa klomen iğne hepsi boşa gittiyani
klomen ve iğneyle ilk denemen değil miydi canım?
Yerleşme kanamasindan kaç gun sonra idrar testinde çıkar , bende 9 aydan beri gebe kalmayi bekliyorum, bu ay adet gunumden 2 gun once lekelerim geldi , 5 gun geçti aradan , ama kasik ağrilarim halen geçmedi, göguslerim sizliyoo, inmedi şişkinler hala, arkadaslar yardim edin
bilmiyorum canım inşallah öyledir,pazartesinden önce yapmam bi daha test,yada kırmızılar gelir artık hangisiyse,tutmadıysa klomen iğne hepsi boşa gittiyani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?