HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

hamileymişsiniz gibi hissettim hayırlısı olsun işallah.
Kimsecikler kalmamış herkes uykuya gitti galiba .iyi gecelerrr .

Son düzenleme:

yok canım yumurta varmı yokmu bilmiyorum ama klomeni çift kullandım bu ay olmuştur muhakkak diye düşünüyorum doktor artık bıktı benden geçen ay adetin 18.günüydü heralde verdi tarlusalı klomeni adet olunca 14.günü gel dedi gönderdi ciddiye almıyo heralde beni artık bende doktorları ciddiye almayıp cart diye hamile olcam görcekler günleirni utancaklar kendilerinden

yok kızlar silik milik hiç bişey yok

canım dur bi daha var inş vardır ümidini kaybetme ama olmazsa yıkılacak kaadrda kaptırma kendini olmamasınada hazırlaki gelince büyük sevinç olsun gelmeyince yıkım olmasın daha 4 gün var bekle biraz daha canım

bi kucak dolusu günaydında benden gelsin güya doktora gidecektim işe gelmeyecektim sabah kalktım köpek ciğerim el vermedi geldim öğleden sonra sadece kadın doğuma gitcem diğer dahiliye ve kan sayımı kaldı yine başka zamana

Sen ne yaptin kisss...adet gunu geldi mi... bikac gundur giremedim.resetlendim:)))))

dr lar sanki bize para veriyor...agizlarindan laf alamiyoruz....

Gunaydinnnn

tabi erkenden uyursam ilk gunaudini ben derim.:)))

Günaydınlar şekeriimm :) nasılsın ?
ayy esraaa.. bende erken kalkmak istiyorum yaa.. gerçi gene 7:50de kalkıyorum ama zar zor :)

canım günaydınlar olsun.. neden sadece kadındoğumcuya gidiyomuşsun bakim sen. diğerlerine neden gitmiyosun ? :26:

herkese günaydııınn gününüz dünkünden güzel geçsin inşallahh :) hafta sonuda geliyyy olleyyyy
nasılsınız bakalım görüşmediklerimiz iyimisimiz ??

inşallah benimde öyle olur gizoşum,bat 12 mayıs,artık kırmızılar gelmezse belki direk sağlık ocağında kan tahlili yaptırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…