- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #21.441
Yerleşme kanamasindan kaç gun sonra idrar testinde çıkar , bende 9 aydan beri gebe kalmayi bekliyorum, bu ay adet gunumden 2 gun once lekelerim geldi , 5 gun geçti aradan , ama kasik ağrilarim halen geçmedi, göguslerim sizliyoo, inmedi şişkinler hala, arkadaslar yardim edin
yerleşmeden hemen sonra testte pozitifi gören çok oldu canım
sende yarın bir test yap..
hatta evde varsa hemen yapta bize de haber verrr
hamileymişsiniz gibi hissettim hayırlısı olsun işallah.
Kimsecikler kalmamış herkes uykuya gitti galiba .iyi gecelerrr .
günaydıınnnn kızlarrr
canım,inş dediğin gibi olur yoksa sinirimden ben çatlıycamdoktora sordum iğne yapıldığı halde çatlamama ihtimali var mı diye?küçük de olsa evet var dedi topiklerde de okudum,iğne olduğu halde çatlamayan var.bi de reglin 17.günündeyim.ateşimde düşmedi.ondan umutsuzluğa kapıldım.yarın umarım güzel haberlere geliriz.senin kaç yumyum vardı biliyor musun?
yok kızlar silik milik hiç bişey yok
bi kucak dolusu günaydında benden gelsin güya doktora gidecektim işe gelmeyecektim sabah kalktım köpek ciğerim el vermedi geldim öğleden sonra sadece kadın doğuma gitcem diğer dahiliye ve kan sayımı kaldı yine başka zamana
Ozgecim ne var ne yok basladin mu. calismalaraa
nasılsınız kızlar?
canım soğan suyuna başladım cumartesi yoğun bi akıntım var
bide pis kokuyo sanırım içimdeki mikrobu atıyom
Gunaydinnnn
tabi erkenden uyursam ilk gunaudini ben derim.:)))
bi kucak dolusu günaydında benden gelsin güya doktora gidecektim işe gelmeyecektim sabah kalktım köpek ciğerim el vermedi geldim öğleden sonra sadece kadın doğuma gitcem diğer dahiliye ve kan sayımı kaldı yine başka zamana
canım dur bakalım.ben denemiştim bak anlatıyım sana.
benim bat 11 marttı ben 7 martta erken gebelik testi yaptım onda çıktı.normal idrar testinde hiçbişey yoktu.11inde silik çıktı normal testte sen düşün artık :)
iyi canım sen nasılsın ?
nasıl gidiyor keyfin nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?