- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #21.461
inşallah benimde öyle olur gizoşum,bat 12 mayıs,artık kırmızılar gelmezse belki direk sağlık ocağında kan tahlili yaptırırım
Sen ne yaptin kisss...adet gunu geldi mi... bikac gundur giremedim.resetlendim:)))))
dr lar sanki bize para veriyor...agizlarindan laf alamiyoruz....
hayırlı olsun canım inş hemencecik bitsin inş atıyosundur pislikleri bende ikinci kürde bugün 6. günüm az kaldı ama artık çok zorlanıyorum niye böyle oldu bilmiyorum ilkinde böyle olmamıştım şimdi çok zor içiyorumcanım soğan suyuna başladım cumartesi yoğun bi akıntım var
bide pis kokuyo sanırım içimdeki mikrobu atıyom
canım inşallah bu ay güzel haberleri biz vericez
canım benim ateş düşüşe geçti snaırım bugün 36.7ateş kaç çıktı ateşş
Iyi iyi bendw sogan uygulamistim 2. kurde hamele oldugumu ogrendim....insallah sizlerede yarar.. kwciboynuzu da icir esine...
çok şükür ama hastayım 5 gündür geçmedi şimdide öksürük başladı.
canım benim ateş düşüşe geçti snaırım bugün 36.7
napıyım canım yaa sabah uyandım kendi kendime gitsemmiki dedim dayanamadım geldm yoksa burası baya karışcaktı bugün 5tır yarın 15tır ve kalanlarda cumartesi yüklenecek hepsine liste yapılacak atölyenin içi fena karışık zaten bide ben gidersem herşey allak bullak olacaktı artık pazartesi felan giderim yada kadın doğumcunun gönlü olursa ondan istemesini isterimGünaydınlar şekeriimm :) nasılsın ?
ayy esraaa.. bende erken kalkmak istiyorum yaa.. gerçi gene 7:50de kalkıyorum ama zar zor :)
canım günaydınlar olsun..neden sadece kadındoğumcuya gidiyomuşsun bakim sen. diğerlerine neden gitmiyosun ? :26:
çok şükür ama hastayım 5 gündür geçmedi şimdide öksürük başladı.
napıyım canım yaa sabah uyandım kendi kendime gitsemmiki dedim dayanamadım geldm yoksa burası baya karışcaktı bugün 5tır yarın 15tır ve kalanlarda cumartesi yüklenecek hepsine liste yapılacak atölyenin içi fena karışık zaten bide ben gidersem herşey allak bullak olacaktı artık pazartesi felan giderim yada kadın doğumcunun gönlü olursa ondan istemesini isterim
canım aktarlarda bitkisel bi çay var. TİBRONŞ ismi. ondan alda iç. geçirir inşallah.
Eşim hastaydı kuzenine gittik orada 1 tane içti o bile biraz toparlamıştı onu. sende bi dene. işe yarar inşallah
yani aslında 36,7de iyi bi değer. inşallah yarın yükselirse umut var demektir.
canım öksürük için pekmez ve elma kabuğunu kaynat onu iç o iyi gelir öksürüğe yarım çay bardağı felan pekmez koy üzerinede su ekle elme kabuğuyla kaynat hatta elma kabuğu koyma direk elmadan bir dilim kes koy inş geçirir
Gunaydın kısçeler nasılsınız? hep herkes hasta olmuş, acil şifalar dilerim herkese dikkat edin anneler anne adayları anne aday adayları,
bata kaldı 5 gün ben tüm belirtisizliklerimle başbaşayımbu ayda tutturamadık galiba biizim spoşlar çok tembel
teşekkür ederiz.hiç takma kafana boşver.geleceği günü biliyorlardır elbet.hakkında hayırlısı.gelirse hoş bir sürpriz olur.gelmezsede canın sağolsun.
Gunaydın kısçeler nasılsınız? hep herkes hasta olmuş, acil şifalar dilerim herkese dikkat edin anneler anne adayları anne aday adayları,
bata kaldı 5 gün ben tüm belirtisizliklerimle başbaşayımbu ayda tutturamadık galiba biizim spoşlar çok tembel
günaydın kızlaaar sabahtan hastanedeydim hormon tahlili için kan verdim geçen muayene olduğumdan başka bir doktor vardı dedi ki benim 6 sene çocuğum olmadı kardeşiminde 4 senedir olmuyo tüp bebek yaptırıcak dedi allahım inşallah bizide o kadar bekletmez rabbim sen hayırlısını ver....
kızlar şu soğan suyunu bana anşatabilir misinz? ne zaman başlayıp ne zaman bırakmak lazım,ayrıntılarıyla yazar mısınız
günaydın canım.. neymiş o belirtisizlikler bakalım..
Günaydın canım İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız. Rabbim fazla bekletmeden evlat sahibi yapsın herkesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?