HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Sen ne yaptin kisss...adet gunu geldi mi... bikac gundur giremedim.resetlendim:)))))

dr lar sanki bize para veriyor...agizlarindan laf alamiyoruz....

vallahi yaa sanki babasının hayrına bakıyo sanki ben zorladımda benim zorumla doktor oldu delimi ne hepsi gıcık bu doktorların benim adetimin 14. günü canım bugün doktora gitcem yumoşcuklarıma bakcaz ama sanırsam çatladı yada çatlıyo salı kasık ağrım hafif hafif başladı iki gündürde şiddetli yine iki ay önce çatlarken olduğu gibi oldu çok ağrıyo

canım soğan suyuna başladım cumartesi yoğun bi akıntım var
bide pis kokuyo sanırım içimdeki mikrobu atıyom
hayırlı olsun canım inş hemencecik bitsin inş atıyosundur pislikleri bende ikinci kürde bugün 6. günüm az kaldı ama artık çok zorlanıyorum niye böyle oldu bilmiyorum ilkinde böyle olmamıştım şimdi çok zor içiyorum

canım inşallah bu ay güzel haberleri biz vericez

ayy ağzından bal damlıyo kuzucum innnş allah söyletiyodur

napıyım canım yaa sabah uyandım kendi kendime gitsemmiki dedim dayanamadım geldm yoksa burası baya karışcaktı bugün 5tır yarın 15tır ve kalanlarda cumartesi yüklenecek hepsine liste yapılacak atölyenin içi fena karışık zaten bide ben gidersem herşey allak bullak olacaktı artık pazartesi felan giderim yada kadın doğumcunun gönlü olursa ondan istemesini isterim

çok şükür ama hastayım 5 gündür geçmedi şimdide öksürük başladı.

ayy geçmiş olsun yaa benimkide geçmiyo bugün daha beterim belim başım dün akşam namazı bile zor kıldım kafam nasıl zonkluyo

canım öksürük için pekmez ve elma kabuğunu kaynat onu iç o iyi gelir öksürüğe yarım çay bardağı felan pekmez koy üzerinede su ekle elme kabuğuyla kaynat hatta elma kabuğu koyma direk elmadan bir dilim kes koy inş geçirir

Şu işyerleri için kendimizi harap ediyoruz ya sanki babamızın işyeri.. bende öleyim. hoş hiç takmayıp gittiğimde de arkamdan bi ton laf dönüyo.
En kısa zamanda git ama sen ihmal etme sakın. İnşallah kadın doğumcu yapar da zor durumda kalmazsın sende..

Gunaydın kısçeler nasılsınız? hep herkes hasta olmuş, acil şifalar dilerim herkese dikkat edin anneler anne adayları anne aday adayları,

bata kaldı 5 gün ben tüm belirtisizliklerimle başbaşayım bu ayda tutturamadık galiba biizim spoşlar çok tembel

aa gerçekten mi hiç duymamıştım denerim evde inşallah.vallahi eve giderken otobüste bir gıcık tuttu oleceğim sandım.allahtan eve az kalmıstı.

teşekkür ederiz.hiç takma kafana boşver.geleceği günü biliyorlardır elbet.hakkında hayırlısı.gelirse hoş bir sürpriz olur.gelmezsede canın sağolsun.

kızlar şu soğan suyunu bana anşatabilir misinz? ne zaman başlayıp ne zaman bırakmak lazım,ayrıntılarıyla yazar mısınız

günaydın kızlaaar sabahtan hastanedeydim hormon tahlili için kan verdim geçen muayene olduğumdan başka bir doktor vardı dedi ki benim 6 sene çocuğum olmadı kardeşiminde 4 senedir olmuyo tüp bebek yaptırıcak dedi allahım inşallah bizide o kadar bekletmez rabbim sen hayırlısını ver....

günaydın canım.. neymiş o belirtisizlikler bakalım..

Günaydın canım İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız. Rabbim fazla bekletmeden evlat sahibi yapsın herkesi..

kızlar şu soğan suyunu bana anşatabilir misinz? ne zaman başlayıp ne zaman bırakmak lazım,ayrıntılarıyla yazar mısınız

canım adetin 7.günü başlıyorsun ama ben bu sefer dördüncü günü başladım çünkü soğan suyunu 15 gün içiyorsun yumurtlamanda soğan suyu bıraktıktan sonra oluyor.
15 gün sabah akşam yada akşam yemekten sonra ve gece yatarken içiyorsun. orta boy yemeklik soğanı 2 bardak kaynamış suyun içine dörde bölüp at. 5dk kaynat sonra kapat. soğanları al içinden ılıyınca iç. istersen limon sıkabilirsin içine.bide bi dikişte iç nefes almadan.
ben mideme dokunduğu için sadece 1 kez içiyorum.pazartesiden beri yoğun akıntım olmaya başladı.buda işe yaradığını gösteriyor.
inşallah sende faydasını görürsün.

günaydın canım.. neymiş o belirtisizlikler bakalım..

Günaydın canım İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız. Rabbim fazla bekletmeden evlat sahibi yapsın herkesi..

hhiiiç işte sezgicimm hiçbi belirti yok kasık acımalarının dışında o da zaten adet belirtisi heycanım kalamdı enden bilmiyorum bi uyuzluk geldi bana sen nasılsın hayatım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…