- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #21.481
Gunaydın kısçeler nasılsınız? hep herkes hasta olmuş, acil şifalar dilerim herkese dikkat edin anneler anne adayları anne aday adayları,
bata kaldı 5 gün ben tüm belirtisizliklerimle başbaşayımbu ayda tutturamadık galiba biizim spoşlar çok tembel
dur bakalım daha koskoca 5 gün var
hhiiiç işte sezgicimm hiçbi belirti yok kasık acımalarının dışında o da zaten adet belirtisiheycanım kalamdı enden bilmiyorum bi uyuzluk geldi bana sen nasılsın hayatım?
hayırlısı olsun kuzum.. İnşallah bu belirtisizlikler iyiye işarettir :)
iyim bende şekerim bi uyku sıkıntısına çare bulamadım onun haricinde bi problemim yok.
Günaydınlar şekeriimm :) nasılsın ?
ayy esraaa.. bende erken kalkmak istiyorum yaa.. gerçi gene 7:50de kalkıyorum ama zar zor :)
canım günaydınlar olsun..neden sadece kadındoğumcuya gidiyomuşsun bakim sen. diğerlerine neden gitmiyosun ? :26:
evet işte canım koskocaaaaaaaa 5 günhakkımızda hayırlısı olsun napalım artık sen nasılsın?
evet yaaa bu uyku noclak böle benimde kafam dumanlı gibi işyeinde bi uykum geliyo kapatsam gözümü uyicam gözlerim ağır, seninki hamileliktende benimki sıcak hava ve miskinliktenkibrit çöpüdeneyelimmi
yok ben direk göz kapaklarımın üstüne göz çizcem o en kolayı :) kiprit filn haklamaz benii
burada hava kötü bugün yaa.. ne güzel iki gündür sıcaktı şimdi soğuk diye sıcak yorgan altı arıyorum. uykum daha da artıyo
iyiyim canım bende bugün hormon testi yaptırdım yarın hsg var kalbim güm güm atıyooorrkafamda karışık aslında bu ay yumurtlama günlerimde eşim kesin olarak yanımda olmayacak işi dolayısıyla bu hsg den sonrada hamilelik oranı ilk 2 ay yüksek ya ilk 1 ay boşamı gidecek acaba diyorum ama diğer taraftan yaptırıp kurtulayım ne var ne yok bileyim diyorum bilemedim ne yapsam
Olsun sen yaptir genede ne var ne yiok ciksin onlemini alirsin en azindan...
günaydınnnnnnnnn :)
günaydın kızlar nasılsınız bakalımmm
okuyamadım sayfaları çok konuşmuşsunuz yaaaa akşam giremedim ben
Günaydın hamiş arkadaşlarım ve aday arkadaşlarım :))
Sabah sabah taze ögrendigim bir bilgiyi sizlerle paylaşmak istiyorum cok onemli
Bu sabah yegenım asıya gıttıgınde ogrendık 4 ayımız yenı bıttı 5 aydayız bebek dogdugunda zeka ısıtme testı yapılıyormus dogum yapılan hastanede testı bızım hastanede yapmamıslar bu da 1 ay ıcınde mı ne yapılıyormus sımdı saglık ocagı bır kagıt ımzalatmıs bır sorun oldugunda mesulıyet bızdedır dıye
Ve bıde ozel hastanede oldu dogum devlette ılgı az oluyor dıye aman aklınızda olsun hastaneden cıkmadan sorun bu testlerı yapıldımı kagıtlarını alın sımdı yapılmıyormus da
Günaydın kızlar nasılsınız? Cimcime ateş nasıl gidiyo :)
ayyy insan hayatını neden bu kadar hafife alıyolar yaa.. Çok önemli bi bilgi bu canım teşekkürler.. sıkıntı yok ama yeğeninde dimi ? Maşallah yarılamışta yolu. Rabbim sağlıkla büyümeyi nasip etsin :)
Evet isitme. testi yapiliyor. gerci caganin kini pek hatirlamiyorum dr kontrolunde yapti galiba.. bide dogumdan 1 hafta sonra topuk kani alinip zeka testi yapiliyor...1 ay icinde ankara dan cevap gelmesse bebek saglikli demek...haber gelmesib diye cok dua etmistim..Günaydın hamiş arkadaşlarım ve aday arkadaşlarım :))
Sabah sabah taze ögrendigim bir bilgiyi sizlerle paylaşmak istiyorum cok onemli
Bu sabah yegenım asıya gıttıgınde ogrendık 4 ayımız yenı bıttı 5 aydayız bebek dogdugunda zeka ısıtme testı yapılıyormus dogum yapılan hastanede testı bızım hastanede yapmamıslar bu da 1 ay ıcınde mı ne yapılıyormus sımdı saglık ocagı bır kagıt ımzalatmıs bır sorun oldugunda mesulıyet bızdedır dıye
Ve bıde ozel hastanede oldu dogum devlette ılgı az oluyor dıye aman aklınızda olsun hastaneden cıkmadan sorun bu testlerı yapıldımı kagıtlarını alın sımdı yapılmıyormus da
günaydın kızlar nasılsınız bakalımmm
okuyamadım sayfaları çok konuşmuşsunuz yaaaa akşam giremedim ben
Evet isitme. testi yapiliyor. gerci caganin kini pek hatirlamiyorum dr kontrolunde yapti galiba.. bide dogumdan 1 hafta sonra topuk kani alinip zeka testi yapiliyor...1 ay icinde ankara dan cevap gelmesse bebek saglikli demek...haber gelmesib diye cok dua etmistim..
sagol canım amın
cok sukur bızce bır sorun yok ama saglık ocagının bu sekılde yapması morallerımızı alt ust ettı
aslında saglık ocagı haklı proseduru uyguluor evrak eksk halıyle sorumlulugunu atıyor tum suc dogumyapılan hastanede
ben yegenım ıle telefonun hoporlerını acıyorlar konusuyorum benı duyuyor tepkı verıo kafayı kaldırıp benı arıyor ben susunca genızden bı hıı hıı gıbı seslerı gelıyor :) yıyeseımız gelıyor o hallerıne
algısı acık cok sukur ama yınede yaptırılmıs olsa ıcımız cok daha rahat ederdı bu bılgı kulagımıza kupe oldu bızımde
Günaydın kızlar nasılsınız? Cimcime ateş nasıl gidiyo :)
:)
Gunaydin canimmmmmmm. bende iki gundur giremedim....ee bat yaklasiyo senin..:))) beklemedeyim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?