HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

evet düşmüş ama çok büyük bi düşüş değil. çook heycanlı bir bekleyiş seni bekliyor belkim bugünki ateşinde sabit takılır gider. :)
kırkayak maceranızda şahane yani
ama sen yinede dikkat et fazla ayakta kalmamaya özen göster .

doğru dürüst yemek yiyemiyorum yaa iştahım kesildi sanki.
doymadan kalkıyorum 2 gündür.
inşallah düşmez ateşim daha fazla ama benim hala umudum yok olura en büyük sürpriz bana olacak heralde

doğru dürüst yemek yiyemiyorum yaa iştahım kesildi sanki.
doymadan kalkıyorum 2 gündür.
inşallah düşmez ateşim daha fazla ama benim hala umudum yok olura en büyük sürpriz bana olacak heralde

aman olsun da sürpriz olsun :) az azda olsa yemeye çalış. iştehım kesildi diye kesitirip atma.

maşallah canım sıpa ya sebek dıye sevıyorum ben onu :) dıl dısarda hep

canım gecmıs olsun bahcelı ev de oluyor böyle şeyler bende evlenınce anneme yakın olmak ıcın gecıcı baska ev bulamadık dıye ole bı yerde oturdum 10 ay kadar balkon gıbı cıkıntının oldugu yerde sureklı yagmurdan sonra suluk ınıyordu bı paket tuz doktum bı gun gırmesın dıe yınede o yere ınmeyı basarıyordu care kapıyı sureklı kapalı tutmak olmustu

sağol canım 1,5 yıldır ilk kez girdi eve çok üzüldüm aslında mutfak dolaplarının altını bile silmiştim hani yuvası yada yavruları falan olsa karşıma daha öncede çıkarlardı heralde :18: ben zaten dış kapıyı sürekli kapalı hatta kilitli tutuyorum ama banyo kapım açık duruyo hep ordan gelmiş olabilir diye düşünüyorum. Allahtan akşam kocam evdeydi yoksa ben yalnız görcem onu tamam bayılmıştım direk. ya korkma değil tiksinme var bende. midem kalkıyo hemen. aklıma geldikçe irkiliyorum. akşam bunlarla nasıl gircez toprağın altına ya rabbim dedim zehirli değilmiş bunlar dedi kocam sanki toprak altında zehirli olsa ne olur olmasa ne olur bide açmış fotoğrafını beni çağırıyo kusarım bak üstüne dedim ııığğğyykk pis diyo

canım hsg den donra doktor 1 hafta izin vermiyor ilişkiye zaten o zamanda da yumurtlama geçiyor yani ilaçtan dolayı rahim kendini anca toplar diyor benim eşimde sordu bu ayı unut dedi..

nebiliyim ya gelmicektimde içimden bi ses kalk git dedi sanki geldimde ne oldu gelmeseydiniz biz hallederdik dedi birisi allahtan asıl patron allah razı olsun dedide ferahladım zaten zor durumda kalcağım bişey dedğildi yaa dahiliyeci tiroid için bir ay sonra kontrole gel demişti benimki 2ayı geçti ama zaten ilacı kulllanıyorum bişey olcağını sanmıyorum kansızlık içinde napalım artık inş hafta içi gidebilirim

kızlar şu soğan suyunu bana anşatabilir misinz? ne zaman başlayıp ne zaman bırakmak lazım,ayrıntılarıyla yazar mısınız

canım adetin bitince 2gün sonra başlıyosun ilk ay 15 gün içiyosun sabah akşam aç karnına ikinci ayda yine adetin bitince 2 gün sonra başlıyosun 10gün sabah akşam aç karnına içiyosun bu sefer
yemeklik orta boy sarı soğanı 4yada 6ya kes klorsuz kaynamış 2su bardağı suya koy ağzı kapalı kaynat 5dakika kadar sonra ılıyınca süz iç ben suyun ölçüsüne felan dikkat etmiyorum yakalşık 1,5su bardağı kaadr koyup kaynatıyorum

Nasilsiniz kizlar, dun giremedim ne var ne yok , mujde varmi ?
canıım sen nasılsınn ?? haberler toplu halde gelecek herlde :) (bu cümleyi yazarkende hapşurdum. demekki dediğim doğru)

Selam Sezgi,
preseed kullanarak mı hamile kaldın, herhangi bir yontem denedin mi?
darısı benım basıma:)

Merhaba canıımm... yok ben preseed kullananlardan değilim. ben ateş ölçtüm bu ay. bolca dua ettim bide düzenli ilişki ve bel altına yastık koyup yatarak hamile kaldım.. Aminn inşallah tez zamanda seninde güzel haberlerini alırız canım. :)

slm kızlar nasılsınız giremedim iş yoğundu akşam 10 gittim eve şimdi bir kaçamak yapıp bakayım dedim.

Ohooo sizin işler de iyice arttı .. 10a kadar iş mi yaptınız.. neymiş o 10a kadar bitmeyen iş güç .

ay sorma hakıkaten yıllarlar cıyanlar bocekler hepsının yanına gırıcez rabbım kabır azabından korusun valla..
Evde yuva yapmamıstır sen merak etme o bıtane denk gelmıstır korkma daha ama banyoya da dıkkat et sureklı kapısı kapalı kalsın aman aman hadı tıksıntı seyı de gecrtım bıde ınsan ıcınde cıkıcak ıyk rezıllıkte eklendı ısın ıcıne :)

canım sevkiyat gelen siparişleri girip kamyon tır çıkartıyoruz ben 10 gittim gece 2 ye kadar yükleme oldu tam sezonu

aaaayyyy direk yerin dibine geçerim heralde insan içinde çıksa :83:
annemi aradım az önce zaten sordum evde yuva yaparmı diye her delikten geçer ama evde yuva yapmaz toprak altında yaşar korkma dedi. bide ya evde yalnız olsaydın Allahtan kocan evdeymiş diyo sehpanın üzerinde dikildim kaldım zaten dedim neden böyle şeyler hep seni buluyo diye gülüyo. ya o banyoyu kullanmıyoruz biz normalde ve oranın havalandırmasından yine koku gelmeye başladı lodos var burda bikaç gündür lodosta koku geliyo kapalı duruncak oku çıkmadığı için daha ağır kokuyo bende kapıyı açıp tam karşısındaki odanın camını açıyodum ama bugün bütün kapıları kapattım hatta çeşmeleri açık bıraktım bi 10 dk su akıttırdım varsa bozularda bişey gitsin diye. .allah yardımcımız olsun yılanlar çiyanlar hep koynumuzda olacak orda kaçacak delikte yok

prens mi geliyor prenses mi geliyor hayırlıysıyla belli oldu mu :)

:)) Yok canim henuz belli degil kontrol ayin 23unde ama ogrenmemeye kadar verim TR gidince annemle gidicem kozalakta gelcek tabi, detayli ultrason icin hatane bakiyorum hem TR'de Cd fln veriyorlarmis burda oyle birsey yok. Annemle en azindan bu ani beraber yasiyalim dedim, hamile oldugumu bebisimi gordugumu hep telefondan.. Allah kismet ederse haziranda gelince ogrenicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…