- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #21.501
bugün düştü canım
44019c Ovulation charts on FertilityFriend.com
evet canım 4 gün kaldı ateşim düştü bugün ama onun dışında dün soğan suyunun son gününü yaptım ama mide bulantısından zor içtim ilk defa midem bulandı doğru dürüst yemek yiyemedim gece acıktım ama mide bulantım devam ettiği için yiyemedim hatta sabah kocam kahvaltı etmek istedi ona hazırladım kendim masada otururken gözlerimi kapattım yiyemedim domates bile koktu burnuma hayır olsun :26:
göğüs uçlarım ve karnımın altı sızlıyo
ama mide bulantı sebebim psikolojik olabilir çünkü dün gece yemekten sonra bulaşıkları makineye dizdim tezgahı silerken önümden bi kakartı geçti yine tansiyonum düştü heralde dedim umursamadım sonra arkamı bi döndüm halının üstünde kocaman hiç abartısız 2 karış kırkayak. başım döndü kekeleyerek kocama seslendim halıda kırkayak var dedim kendimi orta sehpanın üstüne nasıl attım bilmiyorum irkiliyorum hala. kocam olacak odunda ne dese beğenirsiniz.
bu bir mucize. evkedi bu çamaşır suyu ve deterjan kokusuna rağmen zehirlenmeden salonun ortasına kadar gelebildiğine göre tılsımlıdır bu bence kavanoza koyup besleyelim
onu atmazsan burdan inmem ve şimdi giderim bidaha girmem bu eve dedim.
aldı peçeteyle attı ama hala gözümün önüne geliyo midem bulanıyo bugün ilaçlıcaz evi :26:
evet düşmüş ama çok büyük bi düşüş değil. çook heycanlı bir bekleyiş seni bekliyorbelkim bugünki ateşinde sabit takılır gider. :)
kırkayak maceranızda şahane yani
ama sen yinede dikkat et fazla ayakta kalmamaya özen göster .
doğru dürüst yemek yiyemiyorum yaa iştahım kesildi sanki.
doymadan kalkıyorum 2 gündür.
inşallah düşmez ateşim daha fazla ama benim hala umudum yok olura en büyük sürpriz bana olacak heralde
aman olsun da sürpriz olsun :) az azda olsa yemeye çalış. iştehım kesildi diye kesitirip atma.
öyle tabi şimdi daha tedirgin olursun. herşeyde acaba varmı diye düşünürsün. AMa maşallah sizin ki iyiymiş. Sıpa yaa.. :) bizde de var bitane öyle ama bizimki daha küçük 3. ayına girecek. şimdiden laf atıyo dikkatle dinliyo maşallah. Allah sağlıklarını bozmasın. Doğacak bebeklere de sağlık versin... :109:
bugün düştü canım
44019c Ovulation charts on FertilityFriend.com
evet canım 4 gün kaldı ateşim düştü bugün ama onun dışında dün soğan suyunun son gününü yaptım ama mide bulantısından zor içtim ilk defa midem bulandı doğru dürüst yemek yiyemedim gece acıktım ama mide bulantım devam ettiği için yiyemedim hatta sabah kocam kahvaltı etmek istedi ona hazırladım kendim masada otururken gözlerimi kapattım yiyemedim domates bile koktu burnuma hayır olsun :26:
göğüs uçlarım ve karnımın altı sızlıyo
ama mide bulantı sebebim psikolojik olabilir çünkü dün gece yemekten sonra bulaşıkları makineye dizdim tezgahı silerken önümden bi kakartı geçti yine tansiyonum düştü heralde dedim umursamadım sonra arkamı bi döndüm halının üstünde kocaman hiç abartısız 2 karış kırkayak. başım döndü kekeleyerek kocama seslendim halıda kırkayak var dedim kendimi orta sehpanın üstüne nasıl attım bilmiyorum irkiliyorum hala. kocam olacak odunda ne dese beğenirsiniz.
bu bir mucize. evkedi bu çamaşır suyu ve deterjan kokusuna rağmen zehirlenmeden salonun ortasına kadar gelebildiğine göre tılsımlıdır bu bence kavanoza koyup besleyelim
onu atmazsan burdan inmem ve şimdi giderim bidaha girmem bu eve dedim.
aldı peçeteyle attı ama hala gözümün önüne geliyo midem bulanıyo bugün ilaçlıcaz evi :26:
maşallah canım sıpa ya sebek dıye sevıyorum ben onu :) dıl dısarda hep
canım gecmıs olsun bahcelı ev de oluyor böyle şeyler bende evlenınce anneme yakın olmak ıcın gecıcı baska ev bulamadık dıye ole bı yerde oturdum 10 ay kadar balkon gıbı cıkıntının oldugu yerde sureklı yagmurdan sonra suluk ınıyordu bı paket tuz doktum bı gun gırmesın dıe yınede o yere ınmeyı basarıyordu care kapıyı sureklı kapalı tutmak olmustu
iyiyim canım bende bugün hormon testi yaptırdım yarın hsg var kalbim güm güm atıyooorrkafamda karışık aslında bu ay yumurtlama günlerimde eşim kesin olarak yanımda olmayacak işi dolayısıyla bu hsg den sonrada hamilelik oranı ilk 2 ay yüksek ya ilk 1 ay boşamı gidecek acaba diyorum ama diğer taraftan yaptırıp kurtulayım ne var ne yok bileyim diyorum bilemedim ne yapsam
aman olsun da sürpriz olsun :) az azda olsa yemeye çalış. iştehım kesildi diye kesitirip atma.
Şu işyerleri için kendimizi harap ediyoruz ya sanki babamızın işyeri.. bende öleyim. hoş hiç takmayıp gittiğimde de arkamdan bi ton laf dönüyo.
En kısa zamanda git ama sen ihmal etme sakın. İnşallah kadın doğumcu yapar da zor durumda kalmazsın sende..
kızlar şu soğan suyunu bana anşatabilir misinz? ne zaman başlayıp ne zaman bırakmak lazım,ayrıntılarıyla yazar mısınız
canıım sen nasılsınn ?? haberler toplu halde gelecek herlde :) (bu cümleyi yazarkende hapşurdum. demekki dediğim doğruNasilsiniz kizlar, dun giremedim ne var ne yok , mujde varmi ?
Selam Sezgi,
preseed kullanarak mı hamile kaldın, herhangi bir yontem denedin mi?
darısı benım basıma:)
slm kızlar nasılsınız giremedim iş yoğundu akşam 10 gittim eve şimdi bir kaçamak yapıp bakayım dedim.
sağol canım 1,5 yıldır ilk kez girdi eve çok üzüldüm aslında mutfak dolaplarının altını bile silmiştim hani yuvası yada yavruları falan olsa karşıma daha öncede çıkarlardı heralde :18: ben zaten dış kapıyı sürekli kapalı hatta kilitli tutuyorum ama banyo kapım açık duruyo hep ordan gelmiş olabilir diye düşünüyorum. Allahtan akşam kocam evdeydi yoksa ben yalnız görcem onu tamam bayılmıştım direk. ya korkma değil tiksinme var bende. midem kalkıyo hemen. aklıma geldikçe irkiliyorum. akşam bunlarla nasıl gircez toprağın altına ya rabbim dedim zehirli değilmiş bunlar dedi kocam sanki toprak altında zehirli olsa ne olur olmasa ne olur bide açmış fotoğrafını beni çağırıyo kusarım bak üstüne dedim ııığğğyykk pis diyo
Nasilsiniz kizlar, dun giremedim ne var ne yok , mujde varmi ?
canıım sen nasılsınn ?? haberler toplu halde gelecek herlde :) (bu cümleyi yazarkende hapşurdum. demekki dediğim doğru)
Merhaba canıımm... yok ben preseed kullananlardan değilim. ben ateş ölçtüm bu ay. bolca dua ettim bide düzenli ilişki ve bel altına yastık koyup yatarak hamile kaldım.. Aminn inşallah tez zamanda seninde güzel haberlerini alırız canım. :)
Ohooo sizin işler de iyice arttı .. 10a kadar iş mi yaptınız.. neymiş o 10a kadar bitmeyen iş güç .
canım sevkiyat gelen siparişleri girip kamyon tır çıkartıyoruz ben 10 gittim gece 2 ye kadar yükleme oldu tam sezonu
ay sorma hakıkaten yıllarlar cıyanlar bocekler hepsının yanına gırıcez rabbım kabır azabından korusun valla..
Evde yuva yapmamıstır sen merak etme o bıtane denk gelmıstır korkma daha ama banyoya da dıkkat et sureklı kapısı kapalı kalsın aman aman hadı tıksıntı seyı de gecrtım bıde ınsan ıcınde cıkıcak ıyk rezıllıkte eklendı ısın ıcıne :)
oo paraya para demiyecekler o zaman desene.peki bu geçe kadar kalmalarda size mesai olarak yazılıyomu ?
prens mi geliyor prenses mi geliyor hayırlıysıyla belli oldu mu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?