HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Canim sanada bir Osman lazim, bak enim ev tarlayla bitisik botu bocek fare .. Cok sukur evde bisi yok , ama bir ara azinda pencereye getiriyordu canli canli neymis eve alcakmis oyun arkadasi.. Bir soktum banyoya , bir yikatim dislerini fircaladim birdaha skyorsa getirsin

cok heyecan verici :) TR de hangi sehir, istanbul ise medipol ve kadıkoy sifa atasehir i tavsiye edebilirim.

hayatım bizim bahçedede 2 tane köpek var evde kedi falan bakamam kendi tüylerim yetiyo heryer beyaz bi tel sacım hatta kirpiğim düşse belli oluyo bide kedi köpek beslersem tamam artık hepimiz aile boyu sıfıra vurdururuz saçlarımızı
koltukta otururken bile ayaklarımı yukarı kaldırıyorum artık. terlikleride tam gözümün önüne koydum çok irkildim yaa hiç bu kadar büyük böcek görmemiştim yılandan korkmuyorum bu kırkayaktan korktuğum kadar :18:

hah bi bu eksikti
dudağımda 2 uçuk birden çıktı vatana millete hayırlı uğurlu olsun
buz ve asetondan başka uçuğa iyi gelebilecek etkili çözüm bilen varmı

cok heyecan verici :) TR de hangi sehir, istanbul ise medipol ve kadıkoy sifa atasehir i tavsiye edebilirim.

Istanbul canim, aklimda bulunsun not ettim aricam hastaneleri , ama eve yakin olsun diye Detayli ultrason icin Medicana Bahcelievleri aradim, 300TLmis fiyati CD veremiyorlarmis cunku ulrason aletleri arizaliymis

Saka gibi resmen zaten bu soyledikten sonra ustune para verseler gitmem :)))

hah bi bu eksikti
dudağımda 2 uçuk birden çıktı vatana millete hayırlı uğurlu olsun
buz ve asetondan başka uçuğa iyi gelebilecek etkili çözüm bilen varmı

canım benımde 3 haftada 3 tane cıktı ve hafta sonu dugun var zaten rezıl gbı dolastıgımı gec tum foto seyde yamuk agız cıkıcam ve yıllarca oturur ızlerler o vıdeo yu

bende 7/24 elımde bı sılverdın krem surup surup duruyorum

bende pazar sabahı uyandım baktım dudağım acıyo hafif şişmiş hemen buz tuttum eriyene kadar. sonra pamuğa aseton döküp bastırdım yaktı ama değdi sonra geçti kabarmadan
şimdi dudağımın altında çıkmışlar aynada baktım kabarmış su toplar gibi olmuş buzu tuttum şimdi asetonuda bastım inşallah abartmadan söner.
benimde düğünümde çıkmıştı tam kına gecesi akşamında çıktı gece farkettim hemen nöbetçi eczaneden krem aldırdım eşime sonra buz kalıbıydı sıcak tuğlaydı millet gelin alıcıya geliyo ben hala elimde buz torbasıyla duruyorum tam rezillikti hala fotoğraflarda kızarıklığı görüyorum çok kötü oluyo o değilde bu haftasonu geziye gitcez eşimin arkadaslarıyla yine kocaman dudaklarla gitcem yaaaaa

haa bu arada zovirax krem ve teramicyne deri kremi en etkilileri benim eczaneye gitme imkanım olmadığı için evdekilerle idare ediyorum

Son düzenleme:

canım teramıcyne arada bende suruyorum sanırım bende kan ılacı yaptı bırkac vucudumda degısıklıkler hıssettım ıkı gun ıcmedım duzeldım ama bugun ıctım gerı
9 gun sonra doktora gıtcem dıcem baska yaz bana dıye

HAA TAMAM canım ben suadiye de oturuyorum buralara gidiyorum sana da oyuzden demıstım :)
ama sana uzak olur tabi, medicana iyi bi hastane aslında ama demekki o subesınde bi abukluk var :)

canım bende dun ıyı hastane arastırırken bıraz fıyat aldım belkı ısıne yarar
muayene ucretlerı

Memorıal 230 TL
Alman 200 TL
Amerikan 275 TL
İnternational 240 TL

tuvalete bile gidemiyorumki aldım yanıma bi leğen durmadan çıkarıyorum bittim resmen

bazen ne ıcın dua ettıgımızı gercekten dusunmemız lazım
nasıl ıstıyordun rabbımde nasıp ettı sana sımdı ısyan etme sakın :)

rabbım kolaylık versın ıns bır an once rahatlarsın canım

Eki Görüntüle 706902 Eki Görüntüle 706903

kızlar sızce hangı sac modelı
pazar dugun ıcın yaptırmak ıstıyorum
canım bence bu yüz hatlarına bağlı.yüzüne güveniyorsan 1.si çok güzel,örgü moda zaten bu sene.
tuvalete bile gidemiyorumki aldım yanıma bi leğen durmadan çıkarıyorum bittim resmen

Allah'tan başka bişey isteseydin ya kuzum.istedin o da verdi...çıbık yiye yiye çıbık gibi olucan

Eki Görüntüle 706902 Eki Görüntüle 706903

kızlar sızce hangı sac modelı
pazar dugun ıcın yaptırmak ıstıyorum

kadının ismi aklıma gelmedi yaa şu ikinci resimdeki yelloz pek güzel. ne zaman su dalgası modeli arasam bu çıkıyo
ama senin yüzüne ilk resimdeki saç modeli daha güzel gider.

bende sana sorayım o ilk resimdeki jessica alba'yla hiç benziyozmu. kocam ilk sıralar beni ona benzetiyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…