- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #21.521
aaaayyyy direk yerin dibine geçerim heralde insan içinde çıksa :83:
annemi aradım az önce zaten sordum evde yuva yaparmı diye her delikten geçer ama evde yuva yapmaz toprak altında yaşar korkma dedi. bide ya evde yalnız olsaydın Allahtan kocan evdeymiş diyo sehpanın üzerinde dikildim kaldım zaten dedim neden böyle şeyler hep seni buluyo diye gülüyo. ya o banyoyu kullanmıyoruz biz normalde ve oranın havalandırmasından yine koku gelmeye başladı lodos var burda bikaç gündür lodosta koku geliyo kapalı duruncak oku çıkmadığı için daha ağır kokuyo bende kapıyı açıp tam karşısındaki odanın camını açıyodum ama bugün bütün kapıları kapattım hatta çeşmeleri açık bıraktım bi 10 dk su akıttırdım varsa bozularda bişey gitsin diye. .allah yardımcımız olsun yılanlar çiyanlar hep koynumuzda olacak orda kaçacak delikte yok
:)) Yok canim henuz belli degil kontrol ayin 23unde ama ogrenmemeye kadar verim TR gidince annemle gidicem kozalakta gelcek tabi, detayli ultrason icin hatane bakiyorum hem TR'de Cd fln veriyorlarmis burda oyle birsey yok. Annemle en azindan bu ani beraber yasiyalim dedim, hamile oldugumu bebisimi gordugumu hep telefondan.. Allah kismet ederse haziranda gelince ogrenicem..
Canim sanada bir Osman lazim, bak enim ev tarlayla bitisik botu bocek fare .. Cok sukur evde bisi yok , ama bir ara azinda pencereye getiriyordu canli canli neymis eve alcakmis oyun arkadasi.. Bir soktum banyoya , bir yikatim dislerini fircaladim birdaha skyorsa getirsin
cok heyecan verici :) TR de hangi sehir, istanbul ise medipol ve kadıkoy sifa atasehir i tavsiye edebilirim.
hah bi bu eksikti
dudağımda 2 uçuk birden çıktı vatana millete hayırlı uğurlu olsun
buz ve asetondan başka uçuğa iyi gelebilecek etkili çözüm bilen varmı
canım benımde 3 haftada 3 tane cıktı ve hafta sonu dugun var zaten rezıl gbı dolastıgımı gec tum foto seyde yamuk agız cıkıcamve yıllarca oturur ızlerler o vıdeo yu
bende 7/24 elımde bı sılverdın krem surup surup duruyorum
bende pazar sabahı uyandım baktım dudağım acıyo hafif şişmiş hemen buz tuttum eriyene kadar. sonra pamuğa aseton döküp bastırdım yaktı ama değdi sonra geçti kabarmadan
şimdi dudağımın altında çıkmışlar aynada baktım kabarmış su toplar gibi olmuş buzu tuttum şimdi asetonuda bastım inşallah abartmadan söner.
benimde düğünümde çıkmıştı tam kına gecesi akşamında çıktı gece farkettim hemen nöbetçi eczaneden krem aldırdım eşime sonra buz kalıbıydı sıcak tuğlaydı millet gelin alıcıya geliyo ben hala elimde buz torbasıyla duruyorum tam rezillikti hala fotoğraflarda kızarıklığı görüyorum çok kötü oluyoo değilde bu haftasonu geziye gitcez eşimin arkadaslarıyla yine kocaman dudaklarla gitcem yaaaaa
haa bu arada zovirax krem ve teramicyne deri kremi en etkilileri benim eczaneye gitme imkanım olmadığı için evdekilerle idare ediyorum
Istanbul canim, aklimda bulunsun not ettim aricam hastaneleri , ama eve yakin olsun diye Detayli ultrason icin Medicana Bahcelievleri aradim, 300TLmis fiyati CD veremiyorlarmis cunku ulrason aletleri arizaliymis
Saka gibi resmen zaten bu soyledikten sonra ustune para verseler gitmem :)))
hah bi bu eksikti
dudağımda 2 uçuk birden çıktı vatana millete hayırlı uğurlu olsun
buz ve asetondan başka uçuğa iyi gelebilecek etkili çözüm bilen varmı
:)) Yok canim henuz belli degil kontrol ayin 23unde ama ogrenmemeye kadar verim TR gidince annemle gidicem kozalakta gelcek tabi, detayli ultrason icin hatane bakiyorum hem TR'de Cd fln veriyorlarmis burda oyle birsey yok. Annemle en azindan bu ani beraber yasiyalim dedim, hamile oldugumu bebisimi gordugumu hep telefondan.. Allah kismet ederse haziranda gelince ogrenicem..
bittim içim dışım heryerim çıktı resmen eridim gittim ya
cubuk kraker cok ıı gelır dıyorlar canım bırde hava al bol bol ac camı yada cık dolas evde daha cok bulanır mıden
tuvalete bile gidemiyorumki aldım yanıma bi leğen durmadan çıkarıyorum bittim resmen
Eki Görüntüle 706902 Eki Görüntüle 706903
kızlar sızce hangı sac modelı
pazar dugun ıcın yaptırmak ıstıyorum
bazen ne ıcın dua ettıgımızı gercekten dusunmemız lazım
nasıl ıstıyordun rabbımde nasıp ettı sana sımdı ısyan etme sakın :)
rabbım kolaylık versın ıns bır an once rahatlarsın canım
canım bence bu yüz hatlarına bağlı.yüzüne güveniyorsan 1.si çok güzel,örgü moda zaten bu sene.Eki Görüntüle 706902 Eki Görüntüle 706903
tuvalete bile gidemiyorumki aldım yanıma bi leğen durmadan çıkarıyorum bittim resmen
Eki Görüntüle 706902 Eki Görüntüle 706903
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?