- 22 Nisan 2013
- 2.236
- 291
- 173
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #21.541
Eki Görüntüle 706902 Eki Görüntüle 706903
kızlar sızce hangı sac modelı
pazar dugun ıcın yaptırmak ıstıyorum
tuvalete bile gidemiyorumki aldım yanıma bi leğen durmadan çıkarıyorum bittim resmen
canım bence bu yüz hatlarına bağlı.yüzüne güveniyorsan 1.si çok güzel,örgü moda zaten bu sene.
Allah'tan başka bişey isteseydin ya kuzum.istedin o da verdi...çıbık yiye yiye çıbık gibi olucan
canıım bi oku uygulayabildiğin varsa bi dene
Mideniz bulandığında sindirimi ve kokusu ile sizi zorlamayacak tuzlu krakerler atıştırabilirsiniz. Bu tip atıştırmalıkların tadı da hafif olduğu için sizi zorlamayacaktır.
Zencefilin mide bulantısına iyi geldiği biliniyor. Taze zencefilden bir kaç dilim kesip bir fincan sıcak suya atarak 10 dakika demlenmesini bekledikten sonra çay gibi içebilirsiniz. Hatta bazen zencefili koklamak bile mide bulantısını geçirebilir. Yine aynı şekilde limon koklayabilir ya da çayınıza bir iki damla limon suyu ekleyebilirsiniz.
Vücudun susuz kalması mide bulantısını arttırabilir. Bu yüzden kafeinsiz, şekersiz taze sıkılmış meyve suları hem vücudunuzun ihtiyacı olan vitamin ve mineralleri sağlayacak hem de su eksikliğini giderecek iyi bir kaynak olarak kullanılabilir.
Hamilelikte Mide Bulantısına Karşı Önlemler
Az yağlı gıdalar tüketinSindirimi zor yemekler yemeyinÖğünlerinizi bölerek azar azar yiyinDoktorunuza danışarak multivitamin ve folik asit takviyesi kullanabilirsinizBazı durumlarda demir takviyesi sindirim sistemini zorlayabilirKızarmış gıdalardan kaçınınSıcaklık, kötü oda kokusu ve parfümler bulantıyı arttırabilirAcıktığınızda bir şeyler atıştırın boş mide daha çok bulanırKusma ve bulantı sürekliyse mutlaka doktorunuza danışın
2.si kuşuum benceee
canım bence bu yüz hatlarına bağlı.yüzüne güveniyorsan 1.si çok güzel,örgü moda zaten bu sene.
Allah'tan başka bişey isteseydin ya kuzum.istedin o da verdi...çıbık yiye yiye çıbık gibi olucan
kadının ismi aklıma gelmedi yaa şu ikinci resimdeki yelloz pek güzel. ne zaman su dalgası modeli arasam bu çıkıyo
ama senin yüzüne ilk resimdeki saç modeli daha güzel gider.
bende sana sorayım o ilk resimdeki jessica alba'yla hiç benziyozmu. kocam ilk sıralar beni ona benzetiyodu
canım bende dun ıyı hastane arastırırken bıraz fıyat aldım belkı ısıne yarar
muayene ucretlerı
Memorıal 230 TL
Alman 200 TL
Amerikan 275 TL
İnternational 240 TL
Eki Görüntüle 706902 Eki Görüntüle 706903
kızlar sızce hangı sac modelı
pazar dugun ıcın yaptırmak ıstıyorum
2 salaş duruyor daha spor rahat bi model bence . 1. daha hoş görünüyor
Tesekkur ederim cnm biletleri bir alalim hemen randevude alicam artik birinden.. :))
Ikinci model onden hos duruyor bence ama arkadan bilemem, ilk modelde guzel ama ben tercih etmezdim kendim icin alnim genis tam onleri toplayinca kabak gibi kaliyor :)))
tuvalete bile gidemiyorumki aldım yanıma bi leğen durmadan çıkarıyorum bittim resmen
doktoru aradımm gel serum takalım dedi dayanmaya çalışsammı gitsemmi kararsız kaldım şimdide bi zararı yoktur tabiki ama ne biliyiimm:44:
Gizosum Allah'in sevgili kuluymussun bebis istedin verdi, oda yetmedi hamileyim niye kusmuyorum dedin dualar ettin al sana onuda verdi .. :))
Ozer'in dedigi gibi ac camlari yari uzan boynun kafan yuksekte olsun, ben kuru ekmek krekar fln yiyordum birde mentollu seker fln at azina, ins iyilesirsin merak etme bir kac hafta sonra tamamen geciyor..
doktoru aradımm gel serum takalım dedi dayanmaya çalışsammı gitsemmi kararsız kaldım şimdide bi zararı yoktur tabiki ama ne biliyiimm:44:
Canim ne var ne yok surekli cikariyor musun yoksa sadece ogurup biraz su gelince diniyor mu .. Mesela ben bir iki kere kustum bunun disinda hep kuru ogurme.. Kendini nasil hissetigine bagli yiyip icip ole kusuyorsan gerek yok ama bisi yiyemiyorsan git derim, faydasi olur zarari olmaz..
hiçbişey yiyemiyorum kuşum yediğim çıkıyo sonra ki çıkarmalarım mide boş olduğu için sarı acı su mide öz suyuymuş..her öğürmemde kusuyorum bide canıımm gidiyim o zaman öyle diyosann
canım teramıcyne arada bende suruyorum sanırım bende kan ılacı yaptı bırkac vucudumda degısıklıkler hıssettım ıkı gun ıcmedım duzeldım ama bugun ıctım gerı
9 gun sonra doktora gıtcem dıcem baska yaz bana dıye
vectavir krem al canım.çok etkilidir.geçmiş olsun.
bittim içim dışım heryerim çıktı resmen eridim gittim ya
Canim git tabi ama yemek yiyorum cikartiyorum demissin ye ye kus bisi olmaz alt trafi bogazin acir ama bir yandanda yemege bak..
Bak ozendirelim seni git taze sulu meyveler ye sonra cikarsa ciksin .. Dusunmemeye calis ac film seyret yat uzan rahat rahat bir yaninda suyun bir yanda ekmegin, kasar fln kemir :) Unutmaya calis yoksa gitsen gelsen gene ayni onlar sadece besleyici serum aksam yemegi yemis olcaksin sadece yani ..
ben sadece folacin kullanıyorumki ilaçlar yapmadı stresten çıktı bende kesin
sen hangi kan ilacını kullanıyosun canım
teşekkür ederim canım eşime mesaj attım zovirax istedim o bana iyi gelmişti en son düğünde uçuk çıkmıştı ama o gelene kadar kendim halledeyim diye 2 kalıp buz tuttum sonrada 2 defa asetonlu pamuk koydum kabarıklık indi kızarıklık gitti hafif kaşıntı kaldı
of yavrucum yaaaa neydi başının zoru mide bulantısı istedin anlamadımki.
ya sakın evde yemek yapmaya temizlik yapmaya falan uğraşma bu halde.
hatta bul bi yardımcı kadın en azından 1-2 ay bulantıların geçene kadar yardımcı olsun sana evde.
kıyamadım bak yine
ben sadece folacin kullanıyorumki ilaçlar yapmadı stresten çıktı bende kesin
sen hangi kan ilacını kullanıyosun canım
bakıcam canıım artık ananeme gider kalırım belki bilmiyorummm
canım su an hatırlamıyorum aksam eve gıdınce yazarım ama normalde ılac kullanamayorum agrı kesıcı antıbıyotık vs sanırım buda yaramadı bana zehırı atıorum bı sekılde
suratım kaşık kadar kaldı zaten
sadece tuzlu yeme kısmını yapabilirm canım yapıyorum aten çubuk kraker oldumonun dışında muftaga giremediğim için hiçbişey yapamıyorum ve yiyemiyorummmmm
sen sakın böyle olma benim gibi aptal olup neden midem bulanmıyo deme sakınnnnn
cevaplarınız ıcın tesekkurler canlar :)
aslında 1. modeli sac sonra duserse rahatsız olurum dıyerekten daha sıcak bakıordum ama sımdı daha sıcak oldugu oy coklugu ıle
ıremcım bence kas yapınız benzıor bıraz bıde yanık ten
git canım,daha iyi hissedersin bence.evde kendini dinlemekten iyidir.doktoru aradımm gel serum takalım dedi dayanmaya çalışsammı gitsemmi kararsız kaldım şimdide bi zararı yoktur tabiki ama ne biliyiimm:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?