- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #21.561
tamam canım dikkat et kendine
biraz ilaç bilgim var ondan sordum hangi kan ilacı yaptı diye normalde yapmazlar ama demekki senin etken maddesine allerjin varmış canım
evet canım ılac alerjım var ve ıhmalkarlıgım ve turkıyede kı sıstem yuzunden hangı etkene alerjım oldugunu bılmıyoruz
sımdı doktorum ıstedı dogumda verdıgımız ılaclar senı zehırleyebılır antıbıyotık vermemız gerekecek dedı testı yaptıralım dedı ama ne yazıkkı hamılelıkte yapılmıyormus ılac alerjı testı
zaten bı tek capa da yapılıyor bugun basvursan onumuzdekı sene yapıyorlar
:) demem canım tamam.. zaten ben acaba hamile değilmiyim diye düşündüğümde hemen ağrı oluyo kasıklarımda anlıyorum var olan bişeyler olduğunuinşallah tez vakitte geçer bulantıların
demekki beyimde ondan benzetiyocanımcım aslında saçın kısa ya bukle bukle yapsanda çok tatlı olur
anladım canım Allah kolaylık versin penisiline falan alerjin vardır şimdi senin
ay çok dikkatli ol başka hastanede yapılmıyomu çapadan başka
Eki Görüntüle 707005 canım bu elbıse ıle olacak sac ıste gercı sımdı elbıse boyle durmuo arada bı 10 kg var
git canım,daha iyi hissedersin bence.evde kendini dinlemekten iyidir.
hssttt
doktora gittin mi??????????yumyumlar ne olmuş?benimkiler çatlamışşş.darısı sana olsun.
yaa bak ben sana demedimmi çatlıcak diye bide neler düşünüyodun deli kız benimkiler iki tane olmuş biri 17mm biri 18mm çatlatma iğnesi yazdırıp yazdırmamakta çok kararsız kaldı iki kez fikrini değiştirdi en son bu ay yazmayalımda bakalım bi kendisi çatlamışmı dedi gelecek ayda tek klomen vereyim dedi bende söyledim geçen ay tekle olmadı yumurta dedim işte bu olmayanlar bu ay birden büyümüşler dedi bide 3mm'lik bi yumurta varmış onu kaçırmışız kist olmuş dedi ama önemli değil onu atarsın dedi 18mayıstada progesteron testi istedi yarın ve cumartesi sabah ilişki artık doktor tavsiyesiyle ilişki olcak töbe töbe neys eöle işte benim sonuçta iyi çıktı ohh ohh yandan yandan
Hadi canim yumoslarin catir catir catlasinlar ins..Bak sabah iliski demissin tabi sposlar sabah en hareketliymis aman dikkat et kalkma hemen yat bir kac saat iliskiden sonra .. Bence iliskide once ve sonra 24er saat dus flnda alma .. Oncesi kukusun PH bozup sposlari olduruyormus sonrasi zaten yikayinca akip gidiyor..
rahim filminide sordum seninle ilk yumurta yakalayışımız bikaç ay bakalım 6ay sonra olmazsa yaparız dedi dedi ama ben 3aydır klomen kullanıyorum önceki ayda yumurta olmuştu dedim ama benle ilk yumurta dedi yani doktor değiştirip durmakta demekki iyi değil adamın tapusunu istiyolar resmen
ben gidiyorum kızlar zaten kimse yok kimse beni merak etmemiş demekki gidiyimde azcık uyuyum dinleniyim malum sabah erken mesai var
yaa bak ben sana demedimmi çatlıcak diye bide neler düşünüyodun deli kız benimkiler iki tane olmuş biri 17mm biri 18mm çatlatma iğnesi yazdırıp yazdırmamakta çok kararsız kaldı iki kez fikrini değiştirdi en son bu ay yazmayalımda bakalım bi kendisi çatlamışmı dedi gelecek ayda tek klomen vereyim dedi bende söyledim geçen ay tekle olmadı yumurta dedim işte bu olmayanlar bu ay birden büyümüşler dedi bide 3mm'lik bi yumurta varmış onu kaçırmışız kist olmuş dedi ama önemli değil onu atarsın dedi 18mayıstada progesteron testi istedi yarın ve cumartesi sabah ilişki artık doktor tavsiyesiyle ilişki olcak töbe töbe neys eöle işte benim sonuçta iyi çıktı ohh ohh yandan yandan
inşallah dün test yaptım bişey çıkmadı,.ok üzülmüştüm ama batım 12 mayıs,bi komşum deti bir kaç gün geçtikten sonra kan tahlili yaptırmıştı,bat geçmesine rağmen değeri 7 idi,o yüzden bugün biraz iyiyim,inşallah erken olduğu için negatif çıkmıştır,teşekkürler bu arada tarif içincanım adetin 7.günü başlıyorsun ama ben bu sefer dördüncü günü başladım çünkü soğan suyunu 15 gün içiyorsun yumurtlamanda soğan suyu bıraktıktan sonra oluyor.
15 gün sabah akşam yada akşam yemekten sonra ve gece yatarken içiyorsun. orta boy yemeklik soğanı 2 bardak kaynamış suyun içine dörde bölüp at. 5dk kaynat sonra kapat. soğanları al içinden ılıyınca iç. istersen limon sıkabilirsin içine.bide bi dikişte iç nefes almadan.
ben mideme dokunduğu için sadece 1 kez içiyorum.pazartesiden beri yoğun akıntım olmaya başladı.buda işe yaradığını gösteriyor.
inşallah sende faydasını görürsün.
üzerine ruj sür canım,hah bi bu eksikti
dudağımda 2 uçuk birden çıktı vatana millete hayırlı uğurlu olsun
buz ve asetondan başka uçuğa iyi gelebilecek etkili çözüm bilen varmı
canımmmm hadi gözümüz aydın,inşallah biran önce çattlarrrrryaa bak ben sana demedimmi çatlıcak diye bide neler düşünüyodun deli kız benimkiler iki tane olmuş biri 17mm biri 18mm çatlatma iğnesi yazdırıp yazdırmamakta çok kararsız kaldı iki kez fikrini değiştirdi en son bu ay yazmayalımda bakalım bi kendisi çatlamışmı dedi gelecek ayda tek klomen vereyim dedi bende söyledim geçen ay tekle olmadı yumurta dedim işte bu olmayanlar bu ay birden büyümüşler dedi bide 3mm'lik bi yumurta varmış onu kaçırmışız kist olmuş dedi ama önemli değil onu atarsın dedi 18mayıstada progesteron testi istedi yarın ve cumartesi sabah ilişki artık doktor tavsiyesiyle ilişki olcak töbe töbe neys eöle işte benim sonuçta iyi çıktı ohh ohh yandan yandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?