HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

aaamiiin canım ay sorma söyledim ben eşime o böyle şeylere zaten çok sinirlenir yüzüme aptal aptal baktı sonraki ilk tepkisi ohaa oldu sen ne konuşuyosun öyle doktorla yaa diyo bide bana
ama kendiside doktora gittiğinde adam ince ince 14.gün ilişki yok şu gün ilişki bu gün ilişki diye anlatınca ilk zamanlardaki tepkiyi vermiyo ilk seferlerinde oldu pozisyonda söyledimi kameraya çekelimde doğru yanlışmı gösterelim diyodu

iyi çok sevindim canım.inş ikisi de çatır çatır çatlar daaaa ikizlerin olur

aaammmmiiinnn hepimizin inş
ay size ne anlatcam dün ne oldu bakın bizim bi amcamız var işyerinde zeytin almış eve giderken muhasabeciye övüp duruyodu şöyle güzel böyle güzel dedim insan bi verir aa nie almadınız felan oldu bizim çaycıda tuttu o kadar erkeğin arasında ee bişey olursa sorumlusu sensin dedi oda çıkardı olmaz alcan bi tane tadına bakcan dedi verdi önce muhasebeci aldı sonra ben aldım koca 3kg'lık zeytin kutusundan ikili zeytin geldi bana amcada yazık ikiz geliyo ikiz diyo bende dedim biri benim diğeri beebğimin hissesi ayy ne güzel umutlandım artık buluttan nem kapıyorum valla işaretmi acaba diye

tacyaprakçı canım istanbul anadlu yakasında emsey hospitale gitmiştim ben 40lira muayene ücreti vermiştim ama tahliler felan hep paralıydı ama güzel ilgilenmişti arkadaşımın yengeside hamile oraya gidiyo ve ultrasonda felan en az yarım saat baktıklarını sesini kaydettiklerini söylemişti istersen senin için muayenen ücretini araştırırım ve sorarım cd veriyolarmı diye

cimcime canım vectavir sür hemen geçer inş ben o kremden sürdümmüydü en fazla ikinci sürüşümde geçiyo

kızlar yattım yattım uyuyamadım tam uykuya dalarken kozalak ee napıosun diye aradı olan uykuda kaçtı ve benim baş dellendi duramıyorum ağrıdan doktor yumoşların ultrason çıktısını vermişti bari onlara bakıyımda avunuyum dedim kalktım kafama örtü sardım zonkkk zooonnnkk zonkluyo ramazan davulu mübarek

ahahah ahh bu erkekler hiç anlamıyolar herşey bebek için naappcaan mecbuuurrr :))
hadi inşallah zeytin hikayesi sana bebeni getirir.sende anlatırsın bebeğimin geleceğini hissetmiştim bi zeytinden diye

Canim cok tesekkur ederim, sana zahmet olmasin ben yarin ararim is yerinden netten telini alip :))

Valla tam mik mik sebebi basagrisina birebir, sen simdi basimin agrisi gecsin diye bir rahatlarsin hopp kanallardan kayiverir sposlar cifte yumurtaya , boksver aksama yap sen rahat rahat yatarsin , yarin ve cumartesi aksami bir daha yaparsin :))

hastaneden geldik kızlar şimdi serum takıldıı ayyyy ne büyük bi serumdu öyle bide 3 saatte gitcek dedi doktor hemşire geliyo yavaşlatıyo damla damla damla akıyo gidiyo ben hızlandırıyorum şakır şakır gidiyo öyle böyle 2.5 saatte bitti biraz kendime geldim bişeyler yicem şimdi aç olmak çok kötü bişeymişşşşşşşşşşşş.helede benim gibi yemek düşkünü biri için

2 gündür çok sancım var kasıklarımda resmen bıçak batıyo gibi sizde de oluyo mu klomeni ilk kullandım bu ay ondan mı oldu bilemedim yaşayan var mı

ohh çok şükür. geçmiş olsun inşallah canım bi daha da bulanmasın miden az az da olsa yersin yemeklerden.. :)

Aaaaaaa giremiyorum aksamlari canim hayirdor noldu yaaaaa....cok mu kusuyorsun yoksa....

canım sevindim yum yumlarına inş. kendiliğinden çatlar ve sonuç iyi olur

Rahim filmi cektorecrktin canim noldu.merak ettim...

bu kozalak da hala gelmedi.mik mik yapmamız lazım.kapıdan girer girmez saldırıcammmm avını bekleyen aslan gibi pusudayım

Ohhh ohhh yum. catlamis...ebdacik patlamiss.. cok sevindim canim....iyi degerldndir bu gunleri....

hulyaaaa canim sana da cok sevindim. yum. olmuss hemde iki tane..kiz ikiz dogracan herhalde...

merhabahayat canim benim cok aceleci davraniyosun. benim battan bi gin once bile cooook silik cizgi cikmistiiiii

Son düzenleme:
Canim cok tesekkur ederim, sana zahmet olmasin ben yarin ararim is yerinden netten telini alip :))

kuşum ne zahmeti hem arkadaşta gitti dedim ya onada sorarım nasıl iyimi memnunmusun diye çünkü o sabah akşam doğum yapcak şu anda

Valla tam mik mik sebebi basagrisina birebir, sen simdi basimin agrisi gecsin diye bir rahatlarsin hopp kanallardan kayiverir sposlar cifte yumurtaya , boksver aksama yap sen rahat rahat yatarsin , yarin ve cumartesi aksami bir daha yaparsin :))

ayy akşam ölüyorum sandım annemi çağırdım sağolsun heemn geldi nane yağı getirmiş bide migren bantı getirmiş nane yağınıda yanlışlıkla gözüme kaçırınca gözüm açıldı biraz kendime geldim bide sıcak un çorbası yaptı sağolsun ayy annem benim iyileştirdi gitti yemekten sonrada bi güzel yattım uyudum tabi saat 12 olmuştu sabahta az kalsın mik mik olmuyodu çok sinirlendim benim kozalağa ama naz yapıp durma küsmenin sırası değil dön butarafa çocuk yapcaz deyince elim mahkum tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bak mantığını uyguladım

2 gündür çok sancım var kasıklarımda resmen bıçak batıyo gibi sizde de oluyo mu klomeni ilk kullandım bu ay ondan mı oldu bilemedim yaşayan var mı

ayy sendedemi benim canım çıkıyo ağrıdan geçen ay tek kullandım okadar ağrımamıştı zaten yumurta büyümemişti ama nceki ayda fena ağrımıştı bu ayda hafta başından beri ağrıyo ama fena bi ağrı dünden beri dayanamıyorum nefes alırken sanki kesiliyo karnım akşam bi yandan kafami tutuyorum bi yandan karnımı tutuyorum bende size sorcaktım bu kadar çok ağrıması normalmi diye

ayy inş yaaa inş olsunda sağlıklı olsun hayırlı olsun ikiz üçüz hepsi kabul ya normalde bir tanemi yumurta oluşuyo şimdi ben anlamadım

gizemkuş geçmiş olsum olsun canım benim yaa naptın sen kendine böyle yaa uslu uslu duran çocuğu nasıl azdırdın böyle sabret canım inş geçicek bugünler beebişini kucağına alıp misss gibi kokusunu içne çekceğin günleri düşün canım

canımmmmm çok haklısın ama erken öğreneceğime çok odaklamışım kendimi o yüzden öyle kötü oldum,sonra komşum geldi aklıma batı bir kaç gün geçtikten sonra kan verdiğinde bile değeri 7diydi,şimdi sıkıntılı bir süreçteyim,bekliyorum,dualarınızı eksik etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…