HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kızlarr günaydınn size birşey sormak danışmak istiyorum bir haftadır bebiş çalışmalarımız mevcut evimizde ama bende son iki günde aşırı derecede gergin stresli bunalımda gibi dengesiz haller var eşim çok rahatsız isteksizlik de var sanki zoraki yapıyomuşum gibi hissediyorum hiç böyle olmazdım bi tuhafım herşeye bağırıp çağırıyorum saçma sapan bunlar sizde de oldu mu acaba =(

Günaydıııınnn Cumamız Mübarek olsun kuzular.. Rabbim Amin dediğimiz Tüm dualarımızı kabul etsin inşallah..

Günaydıııınnn Cumamız Mübarek olsun kuzular.. Rabbim Amin dediğimiz Tüm dualarımızı kabul etsin inşallah..

Günaydın canımmmm.Cuma gününün yüzü suyu hürmetine Rabbi'm dualarımız kabul etsin İnş.Hakkımızda hayırlısı olsun herşeyin.Sezgiii bence senin kızın olacak :) içimden bir ses öyle diyor. Tabi önce hayırlsı olsunn da :)

günaydın kızlar hsg mi çektirdim geldim benim biraz ağrılı oldu malesef ama allahtan kısa sürüyor ... tüplerimin girişinde çok küçük yapışıklık varmış ilacı verince açılmış rabbime çok şükür gerisi temizmiş filmi çeken bayan söledi daha doktora gitmedim sonuçları göstermeye ... ebda ve hsst hadi gözünüz aydın çatlasın patlasında yumurtalarınız bebişleriniz gelsin bu ay inşallah

Aminn canısıı :) ayy öle mi diyosun. Hayırlısı olsun sağlıklı olsun da kız erkek hiç farketmez.

Günaydın canıımm. Geçmiş olsun oh ne güzel Rabbim tez vakitte de evladını göndersin inşallahh

Evet cocuk calismasinda gerginlik hat safhada. oluyor cunku gorev icabi yapiyoruz. bendede aynisi olmustu..mik. mik gunu istemeye istemeye gidiyodum..

Ohhh cok iyi hersey yolunda demekki..cok sevindim...

kurtulmussun gözün aydı.Bundan sonrası su gibi aksında bebişine kavuş inşallah.

Evet cocuk calismasinda gerginlik hat safhada. oluyor cunku gorev icabi yapiyoruz. bendede aynisi olmustu..mik. mik gunu istemeye istemeye gidiyodum..

Ohhh cok iyi hersey yolunda demekki..cok sevindim...

teşekkür ederim canımm kızlar evet ya direk görev gibi geliyo mutlaka yapmam lazım moduna giriyo insan şu bebişler gelsede rahatlasak

aynen canım bende öyle düşünüyorum şimdiye kadar hep sabaha kadar yattım ama neredeyse 10 gündür hiç yatamıyorum hemen bi 15 dk sonra kalkıp duşa giriyorum sanki biri beni izliyo ve ben yattıkça bana kızıyo gibi geliyo

üzerine ruj sür canım,

teşekkür ederim canım ama benim hiç rujum yok kocam olacak öküz ruja karşı

cimcime canım vectavir sür hemen geçer inş ben o kremden sürdümmüydü en fazla ikinci sürüşümde geçiyo
canım ben normalde zovirax kullanıyorum vectavir iyi gelmiyo bana ama dün buz tutup asetonlu pamuk sürdüm geçti çok şükür hem bedava hemde hep el altında olan bi yöntem. tavsiye ederim bidaha (inşallah çıkmaz) uçuk çıkarsa sende dene

oh oh iyi olmana sevindim canım

kızlar gunaydınnnn,
ben yıne işten ayrıldım evdeyım:))))))
siz nasılsınız??

niye ayrıldın kıss

Amaaaan kiz niye ayrildin yine....

haksızlıklara pek dayanamıyorum, geçen 1 mayısta işyerini kapattım tatil verdim, dünde patron burdaydı ordan tartışmaya başladık sonrada son nokta koyuldu işte yeter:)))

hayırlısı olsun gecen gün iş görüşmesine gidecektin o ne oldu?

aslında canım burda yaptıgımla aynı görev en çekici yanı 2 gun tatil olması pazar pazartesi tatil olucam,orası benden haber beklıyo bkalım şimdi bende başka bı yerden daha haber beklıyorum oraylada görüştükten sonra karar vericem ıkısınden birine

günaydın kızlaaaaarrrr
hayırlı cumalar
dualarınız kabul
ibadetleriniz makbul olsun inşallah

kuzucuklar bu hormon testlerinden anlayan varmı sonuçları aldım ama ağrım var bugün gitmicem sonuç göstermeye bi taraftanda merak ediorum yazsam anlarmısınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…