- 15 Kasım 2012
- 1.636
- 320
- 103
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #21.601
GünaydıııınnnCumamız Mübarek olsun kuzular.. Rabbim Amin dediğimiz Tüm dualarımızı kabul etsin inşallah..
Günaydın canımmmm.Cuma gününün yüzü suyu hürmetine Rabbi'm dualarımız kabul etsin İnş.Hakkımızda hayırlısı olsun herşeyin.Sezgiii bence senin kızın olacak :) içimden bir ses öyle diyor. Tabi önce hayırlsı olsunn da :)
günaydın kızlar hsg mi çektirdim geldim benim biraz ağrılı oldu malesef ama allahtan kısa sürüyor ... tüplerimin girişinde çok küçük yapışıklık varmış ilacı verince açılmış rabbime çok şükür gerisi temizmiş filmi çeken bayan söledi daha doktora gitmedim sonuçları göstermeye ... ebda ve hsst hadi gözünüz aydın çatlasın patlasında yumurtalarınız bebişleriniz gelsin bu ay inşallah
Aminn canısıı :) ayy öle mi diyosun. Hayırlısı olsun sağlıklı olsun da kız erkek hiç farketmez.
Günaydın canıımm. Geçmiş olsun oh ne güzel Rabbim tez vakitte de evladını göndersin inşallahh
kızlarr günaydınn size birşey sormak danışmak istiyorum bir haftadır bebiş çalışmalarımız mevcut evimizdeama bende son iki günde aşırı derecede gergin stresli bunalımda gibi dengesiz haller var eşim çok rahatsız isteksizlik de var sanki zoraki yapıyomuşum gibi hissediyorum hiç böyle olmazdım bi tuhafım herşeye bağırıp çağırıyorum saçma sapan bunlar sizde de oldu mu acaba =(
günaydın kızlar hsg mi çektirdim geldim benim biraz ağrılı oldu malesef ama allahtan kısa sürüyor ... tüplerimin girişinde çok küçük yapışıklık varmış ilacı verince açılmış rabbime çok şükür gerisi temizmiş filmi çeken bayan söledi daha doktora gitmedim sonuçları göstermeye ... ebda ve hsst hadi gözünüz aydın çatlasın patlasında yumurtalarınız bebişleriniz gelsin bu ay inşallah
kızlar gunaydınnnn,
ben yıne işten ayrıldım evdeyım:))))))
siz nasılsınız??
kızlar gunaydınnnn,
siz nasılsınız??
Evet cocuk calismasinda gerginlik hat safhada. oluyor cunku gorev icabi yapiyoruz. bendede aynisi olmustu..mik. mik gunu istemeye istemeye gidiyodum..
Ohhh cok iyi hersey yolunda demekki..cok sevindim...
kurtulmussun gözün aydı.Bundan sonrası su gibi aksında bebişine kavuş inşallah.
valla zaten doktora sordum çalışıyorum saat 4te felan olsa olurmu diye artık utanma sıkılma kalmadı bende saat 4te yaparım 2saat yatarım sonra 6da kalkıp banyo yaparım canım rahat edemiyorum öyle pis pis allah rızası için banyomu yapıorum namazımı kılıyorum olcaksa zaten olur olmucaksa hafta boyu banyo yapmasamda omaz diye düşünüyorum
üzerine ruj sür canım,
canım ben normalde zovirax kullanıyorum vectavir iyi gelmiyo bana ama dün buz tutup asetonlu pamuk sürdüm geçti çok şükür hem bedava hemde hep el altında olan bi yöntem. tavsiye ederim bidaha (inşallah çıkmaz) uçuk çıkarsa sende denecimcime canım vectavir sür hemen geçer inş ben o kremden sürdümmüydü en fazla ikinci sürüşümde geçiyo
oh oh iyi olmana sevindim canımhastaneden geldik kızlar şimdi serum takıldıı ayyyy ne büyük bi serumdu öyle bide 3 saatte gitcek dedi doktor hemşire geliyo yavaşlatıyo damla damla damla akıyo gidiyo ben hızlandırıyorum şakır şakır gidiyo öyle böyle 2.5 saatte bitti biraz kendime geldim bişeyler yicem şimdi aç olmak çok kötü bişeymişşşşşşşşşşşş.helede benim gibi yemek düşkünü biri için
kızlar gunaydınnnn,
siz nasılsınız??
Amaaaan kiz niye ayrildin yine....
hayırlısı olsun gecen gün iş görüşmesine gidecektin o ne oldu?
kızlar gunaydınnnn,
siz nasılsınız??[/QU
yeni başlamıştın dimi öyle hatırlıorum olsun kafana yatmadıysa iyi yapmışsın hayırlısı olsun
kızlar gunaydınnnn,
siz nasılsınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?