HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kızlaar merabaaaa :)
çok yoğun bi gündü yarın taşınıyoruz taşıncağımız evde temizlik yapıldı bugün zaten hastayım aşırı bide buz gibi boş evde daha beter oldum.eve geldim kalan eşyaları toparladım daha yeni oturdum valla verimli günlerdeyim ama ne mikmikk ne cikcikk yapcak halim varr

baştan sona okudum ama geçmişi azimle:)
cimcimecim gönlünü ferah tut inş bişey yoktur pozitif oll :)

Ebdacim hosgeldin hayatim. dun kirildik yahu. gulmekten. .....

hoş buldum canım.valla onu bana değil evrimin ruhsuzluğuna borçluyuz.iyi ki hamiş değilim,sinirden düşerdi yavrucak.bu arada dün seni başka topiklerde yakaladım.kaçak seniii!

Son düzenleme:
Valla evrim arkasi uarin gibisin niye gece gireceksin. niye gece testi yapacaksin anacim. bizim icinhayat mebat meselesi oldu... aaaaa

tazebahar canim daha cok erken. kandada gorunmeyebilir... aaaa bi bekleyin canim..... :)

canım testim birazdan gelcek haber vercem sizlere muradınıza erdircem sonunda sizleri:)

hoş buldum canım.valla onu bana değil evrimin ruhsuzluğuna borçluyuz.iyi ki hamiş değilim,sinirden düşerdi yavrucak.bu arada dün seni başka topiklerde yakaladım.kaçak seniii!

aaa aşk olsun kızlar ya bi kayboldum hemen dedikoduma başlamışsınızz :) küstüm size birazdan test yapçam sonucu söylemicem sizlere ohh çatlayın emi

Ben de seni yakaladim hihh..
demek ki sende kacaksin

. ovulasyon testi siparis verdim oraya bir kac biseyler yazmistim...

sen bursada misin canim

Son düzenleme:
aaa aşk olsun kızlar ya bi kayboldum hemen dedikoduma başlamışsınızz :) küstüm size birazdan test yapçam sonucu söylemicem sizlere ohh çatlayın emi
Canim biz senden cçift cizgi haneri degil. cocugun yurume haberini alacaktik

saka bi yana en az kendim kadar bekledimhaberini. hayirlisi ile haberini aliriz insallah.... olmazssadagelecek ay birlikte maceraya devam ederiz...

Canim biz senden cçift cizgi haneri degil. cocugun yurume haberini alacaktik

saka bi yana en az kendim kadar bekledimhaberini. hayirlisi ile haberini aliriz insallah.... olmazssadagelecek ay birlikte maceraya devam ederiz...

ay inşallah güzel haberler veririm sizlere ve kocacığımaa allahım inşallah hayırlısı artık

yok kızlar ya valla dalga gecmiyorum fırsat olmadı eşim bugün gündüzden alıp gelemedi. az önce geldiğinde unutmuş şimdi almaya gitti

kır atın yanında duran ya huyundan ya suyundan.ailecek ruhsuzsunuz siz şekerim.tüm topik unutmadı ,eşin unuttu!

Son düzenleme:

Tickerfactory sitesinden url adresini profilinin altindaki. url adresi yazan y.ere kopyalayip yapistiriyorsun

kızlar testim geldi yaptım şuan bekliyorum hayırlısı artık diyelim iyi yada kötü sonuç bakçaz artık

Hayirdir insallah... sor bakalim.....

kocamla başım dertte bu aralar iside rahat genelde evde bu seferde peşimden ayrılmıyo her sefeinde çocuk için dyo vallaaa adam artık yorgun falan dinlemiyo bebek istiyom ya yorgun olduhumdada ya buseferkinde bebiş tutarsa dyo zayıf yönümden yakalıyo beni vaaallaaa anam bu bebiş için yapmadım kalmadı bi hamile kalayım bu günleri hesabından düşücem valla benim bi çocuhum var kocacıhım

biz hamiş miyiz diye her gün test yapıyoruz,millet ''aaaa bi de bakmışım hamileyim.''.diyo.

ben de filmlerdeki gibi olsun istiyorum.bir sabah mide bulantısı ile ansızın uyanayım.bi elim ağzımda bir elim karnımda koşarak tuvalete gideyim ve bi güzell ööööüree öüüreee çıkarayım.sonra ayna karşısında elimdeki bembeyaz havluyla dudaklarımı itinayla silerken,düşünceli düşünceli aynaya bakayım.ve birden 'aman allahım reglim,reglim ne zamandı.olamaz 20 gün geçmiş.yoksa yoksaaaa.hamile miyim?'' diyeyim.sonra hemen bi test yapayım.ve tatatatatataaaaa mutlu son : çift çizgi.the end.
işte böööleee sakin olmam ilazımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…