- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #2.161
Ebdacim hosgeldin hayatim. dun kirildik yahu. gulmekten. .....
hoş buldum canım.valla onu bana değil evrimin ruhsuzluğuna borçluyuz.iyi ki hamiş değilim,sinirden düşerdi yavrucak.bu arada dün seni başka topiklerde yakaladım.kaçak seniii!
Valla evrim arkasi uarin gibisin niye gece gireceksin. niye gece testi yapacaksin anacim. bizim icinhayat mebat meselesi oldu... aaaaa
tazebahar canim daha cok erken. kandada gorunmeyebilir... aaaa bi bekleyin canim..... :)
Evrim dalga geçiyorsun bence kafa buluyorsun artık buna kanaat getirdim..
hoş buldum canım.valla onu bana değil evrimin ruhsuzluğuna borçluyuz.iyi ki hamiş değilim,sinirden düşerdi yavrucak.bu arada dün seni başka topiklerde yakaladım.kaçak seniii!
aaa aşk olsun kızlar ya bi kayboldum hemen dedikoduma başlamışsınızz :) küstüm size birazdan test yapçam sonucu söylemicem sizlere ohh çatlayın emi
Canim biz senden cçift cizgi haneri degil. cocugun yurume haberini alacaktikaaa aşk olsun kızlar ya bi kayboldum hemen dedikoduma başlamışsınızz :) küstüm size birazdan test yapçam sonucu söylemicem sizlere ohh çatlayın emi
Canim biz senden cçift cizgi haneri degil. cocugun yurume haberini alacaktik
saka bi yana en az kendim kadar bekledimhaberini. hayirlisi ile haberini aliriz insallah.... olmazssadagelecek ay birlikte maceraya devam ederiz...
yok kızlar ya valla dalga gecmiyorum fırsat olmadı eşim bugün gündüzden alıp gelemedi. az önce geldiğinde unutmuş şimdi almaya gitti
merhaba :) birşeyi merak ettim öncelikle hayırlı olsun.. senin adınn altında oğlunun sanırım 3 yaş 10 aylık gibi bir göstergesi var onu nerden ekleyeceğiz benim oğlumunda yaş çizelgesini eklemek istiyorum da
kır atın yanında duran ya huyundan ya suyundan.ailecek ruhsuzsunuz siz şekerim.tüm topik unutmadı ,eşin unuttu!
kızlarrrr ben geldiiimmmmm yaaa benim bisorunun varrrr
kır atın yanında duran ya huyundan ya suyundan.ailecek ruhsuzsunuz siz şekerim.tüm topik unutmadı ,eşin unuttu!
Hayirdir insallah... sor bakalim.....
bende 1.5 senedir evliyim ve çocuk düşünüyorduk.. bu sırada kilo aldığım için yürüyüş bandı almış evde yüürümeye başlamıştım.. dün öğrendmki 3-4 haftalık hamileymişim şimdk düşük ayarda yürüsemmi yürümesemmi die düşünüp duruorum çok çok kilo almak istemiorum off psikolojim şimdiden bozulmaya başladı doktorada hemen gitmiorum kese 5 6. haftada gösterrmiş kendini çnkü napcam bilmiorum aranızda benim gibi olup yürüyen oldumu hiç
kızlar testim geldi yaptım şuan bekliyorum hayırlısı artık diyelim iyi yada kötü sonuç bakçaz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?