- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #21.621
haksızlıklara pek dayanamıyorum, geçen 1 mayısta işyerini kapattım tatil verdim, dünde patron burdaydı ordan tartışmaya başladık sonrada son nokta koyuldu işte yeter:)))
aslında canım burda yaptıgımla aynı görev en çekici yanı 2 gun tatil olması pazar pazartesi tatil olucam,orası benden haber beklıyo bkalım şimdi bende başka bı yerden daha haber beklıyorum oraylada görüştükten sonra karar vericem ıkısınden birine
yok canım 2 senedir aynı yerdeydım bikere daha ayrılmıstım geri çağırılmıstım ama şimdi son karar olarak ayrıldım, saol canım benimkızlar gunaydınnnn,
ben yıne işten ayrıldım evdeyım:))))))
siz nasılsınız??[/QU
yeni başlamıştın dimi öyle hatırlıorum olsun kafana yatmadıysa iyi yapmışsın hayırlısı olsun
ama canım yani sende bence direk kesin olarak ayrıl artık o işten yalama oldu iyice belliki yolunda gitmeyen bişeyler var ve çözülemiyo sen geçen bi iş görüşmesine gitmiştin naptın
bu sefer kesin hayatım,son kararım diğer görüşme çok olumluydu 2 gun tatili var hatta bi tane de bekledıgım bı yer var orayla da görüştükten sonra karar vericem bakalım
alternatiflerin varmıs demek ne kadar güzel ikisinden biri olacaktır inşallah.Sende evde olmanın tadını çıkar bence.Kızlar biz çalışıyoruz bugün dualarınızda bizleride unutmayın ben ancak akşamları yada h.sonları fırsat bulursam okuyabiliyorum.Allah kabul etsin inşallah.
var canım çok şükür bide şu pazartesi gelsin de hamileysem işe başlamam artık değilsem tam gaz devam:) dualarımız sizinle hayatım , hep gönüllerimiz bir değilmi
ohh çok şükür. geçmiş olsun inşallah canım bi daha da bulanmasın miden az az da olsa yersin yemeklerden.. :)
Aaaaaaa giremiyorum aksamlari canim hayirdor noldu yaaaaa....cok mu kusuyorsun yoksa....
Rahim filmi cektorecrktin canim noldu.merak ettim...
gizemkuş geçmiş olsum olsun canım benim yaa naptın sen kendine böyle yaa uslu uslu duran çocuğu nasıl azdırdın böyle sabret canım inş geçicek bugünler beebişini kucağına alıp misss gibi kokusunu içne çekceğin günleri düşün canım
aynen canım bende öyle düşünüyorum şimdiye kadar hep sabaha kadar yattım ama neredeyse 10 gündür hiç yatamıyorum hemen bi 15 dk sonra kalkıp duşa giriyorum sanki biri beni izliyo ve ben yattıkça bana kızıyo gibi geliyo
teşekkür ederim canım ama benim hiç rujum yokkocam olacak öküz ruja karşı
canım ben normalde zovirax kullanıyorum vectavir iyi gelmiyo bana ama dün buz tutup asetonlu pamuk sürdüm geçti çok şükür hem bedava hemde hep el altında olan bi yöntem. tavsiye ederim bidaha (inşallah çıkmaz) uçuk çıkarsa sende dene
oh oh iyi olmana sevindim canım
niye ayrıldın kıss
aynen canım bende öyle düşünüyorum şimdiye kadar hep sabaha kadar yattım ama neredeyse 10 gündür hiç yatamıyorum hemen bi 15 dk sonra kalkıp duşa giriyorum sanki biri beni izliyo ve ben yattıkça bana kızıyo gibi geliyo
teşekkür ederim canım ama benim hiç rujum yokkocam olacak öküz ruja karşı
canım ben normalde zovirax kullanıyorum vectavir iyi gelmiyo bana ama dün buz tutup asetonlu pamuk sürdüm geçti çok şükür hem bedava hemde hep el altında olan bi yöntem. tavsiye ederim bidaha (inşallah çıkmaz) uçuk çıkarsa sende dene
oh oh iyi olmana sevindim canım
niye ayrıldın kıss
var canım çok şükür bide şu pazartesi gelsin de hamileysem işe başlamam artık değilsem tam gaz devam:) dualarımız sizinle hayatım , hep gönüllerimiz bir değilmi
sevinceksin tabiii hihiihihisaolll canımcımmmmmmmmm
kııııız zaman ne çabuk geçiyo beee 9 haftalık olmuşsunuz kıyafetleriniz dar gelmeye başlamış çok duygulandıııımmmmm
göbeğin çıktımı
kanal d'de tatar yemekleri yapıyolaaar ciciimmm:))ben senin yerine izlerim amaa :)
amaan işte canım yeter artık ne kadar eşşek olursan o kadar smer vuran oluyo başka bi uerde çalışıcam artık daha az mesai saatli
zaten vardı göbeğimm
valla bi şiş var ama gaz-göbek-bebek hangisi karar veremiyorum
olsun gene yakışır elbise sana :) canım bu elbiseye ensede topuz güzel olur yapabilirlerse ondan yaptır ama yapılmazsa bukle kıvrımlarda şahane olabilir
hahahgeçende eşim gösterdi bunu adamlara emanet etmemek gerekir
kızlar gunaydınnnn,
ben yıne işten ayrıldım evdeyım:))))))
siz nasılsınız??
gönüller bir tabi olmaz mı.İnşallah hamilesindirde iş bulmasanda olur tabi.Merakla pazartesiyi bekliyoruz.
FSH
6 nın altında ise mükemmel
6-9 arası çok iyi
10-13 yumurtalık rezeervinde azalma
13 üstü ise uyarılması çok zor.
kızlar böyle bir yazı buldum ya moralim bozuldubenim FSH 9,09 yumurtlamada bi sıkıntı mı var ya da sınırdamıyım acaba ?
FSH
6 nın altında ise mükemmel
6-9 arası çok iyi
10-13 yumurtalık rezeervinde azalma
13 üstü ise uyarılması çok zor.
kızlar böyle bir yazı buldum ya moralim bozuldubenim FSH 9,09 yumurtlamada bi sıkıntı mı var ya da sınırdamıyım acaba ?
günaydın kızlar hsg mi çektirdim geldim benim biraz ağrılı oldu malesef ama allahtan kısa sürüyor ... tüplerimin girişinde çok küçük yapışıklık varmış ilacı verince açılmış rabbime çok şükür gerisi temizmiş filmi çeken bayan söledi daha doktora gitmedim sonuçları göstermeye ... ebda ve hsst hadi gözünüz aydın çatlasın patlasında yumurtalarınız bebişleriniz gelsin bu ay inşallah
ahaha bende seyrediyorum onu daha kahvaltı etmedim midem bulanıyo ama onları seyrediyorum ne kadar çok yağladılar o tepsiyi öyle
aynen canım ben 7 sene çalıştım aynı işyerinde inanılmaz gergin ve stresliydim antidepresan kullanmaya başlamıştım bir gün içmesem dünya duruyodu benim için. şimdi 5 aydır evdeyim ilaçların nerde olduğunu bilmiyorum gayet pozitifim
işyeri çok önemli iş arkadasları çok önemli mutsuz olduğun bi işyerinde çalışmak kadar kötü bişey yok
bebektir o bebek
inş yaptırıncada koyarım böyle oldum dıye :)
hayırlısı olsun canım artık ıyıce sınırlerı gevseten bı yer olmustu senın ıcın orası hakkında hayırlısı olsun bakalım
sanmıyorum ama bakalım kısmet, hiçbir belirti yok vücudumda derin bir sessizlik hakimhakkımızda hayırlısı inşallah
canım ben test yaptırmamıstım ama doktor bana yumurtlama yavaslıgı var artık hamıle kalman gerek demıstı ben cıddıye almadım agustosdu bunu dedıgınde ve ocakta denedık ılk subattada hamıstım :) bılmıyorum durum ne ama bence cok da kotu bı deger degıl sıkı calısma ıle hamıle kalabılırsın dıye dusunuyrum
ahaha bende seyrediyorum onu daha kahvaltı etmedim midem bulanıyo ama onları seyrediyorum ne kadar çok yağladılar o tepsiyi öyle
bebektir o bebek
canım hiçbişeyciğin yok senin, inancını yitirmeden çalışmalar devam senide bekletmicek bebişin gör bakinşallah canım benim yaa ne güzell maşallah meleğin seni bekletmemişinsan herşeye paniğe kapılıyor tüpteki yapışıklıktan hamile kalamadım heralde çok şükür açıldı derken bide yumurtlama sıkıntısımı var diye üzülmüştüm ama araştırdığım kadarıyla kötü değilmiş ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?