HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

alternatiflerin varmıs demek ne kadar güzel ikisinden biri olacaktır inşallah.Sende evde olmanın tadını çıkar bence.Kızlar biz çalışıyoruz bugün dualarınızda bizleride unutmayın ben ancak akşamları yada h.sonları fırsat bulursam okuyabiliyorum.Allah kabul etsin inşallah.

ohh çok şükür. geçmiş olsun inşallah canım bi daha da bulanmasın miden az az da olsa yersin yemeklerden.. :)

inşşş kuşummmm :)

Aaaaaaa giremiyorum aksamlari canim hayirdor noldu yaaaaa....cok mu kusuyorsun yoksa....

Rahim filmi cektorecrktin canim noldu.merak ettim...

evet esroşşş

teşekkürler canım kendim ettiimm kendimm buldumm :):)

sevinceksin tabiii hihiihihisaolll canımcımmmmmmmmm

var canım çok şükür bide şu pazartesi gelsin de hamileysem işe başlamam artık değilsem tam gaz devam:) dualarımız sizinle hayatım , hep gönüllerimiz bir değilmi[/QUOTE]

gönüller bir tabi olmaz mı.İnşallah hamilesindirde iş bulmasanda olur tabi.Merakla pazartesiyi bekliyoruz.

amaan işte canım yeter artık ne kadar eşşek olursan o kadar smer vuran oluyo başka bi uerde çalışıcam artık daha az mesai saatli

var canım çok şükür bide şu pazartesi gelsin de hamileysem işe başlamam artık değilsem tam gaz devam:) dualarımız sizinle hayatım , hep gönüllerimiz bir değilmi

gönüller bir tabi olmaz mı.İnşallah hamilesindirde iş bulmasanda olur tabi.Merakla pazartesiyi bekliyoruz.[/QUOTE]

sanmıyorum ama bakalım kısmet, hiçbir belirti yok vücudumda derin bir sessizlik hakim hakkımızda hayırlısı inşallah

FSH
6 nın altında ise mükemmel
6-9 arası çok iyi
10-13 yumurtalık rezeervinde azalma
13 üstü ise uyarılması çok zor.

kızlar böyle bir yazı buldum ya moralim bozuldu benim FSH 9,09 yumurtlamada bi sıkıntı mı var ya da sınırdamıyım acaba ?

kanal d'de tatar yemekleri yapıyolaaar ciciimmm:))ben senin yerine izlerim amaa :)

ahaha bende seyrediyorum onu daha kahvaltı etmedim midem bulanıyo ama onları seyrediyorum ne kadar çok yağladılar o tepsiyi öyle

amaan işte canım yeter artık ne kadar eşşek olursan o kadar smer vuran oluyo başka bi uerde çalışıcam artık daha az mesai saatli

aynen canım ben 7 sene çalıştım aynı işyerinde inanılmaz gergin ve stresliydim antidepresan kullanmaya başlamıştım bir gün içmesem dünya duruyodu benim için. şimdi 5 aydır evdeyim ilaçların nerde olduğunu bilmiyorum gayet pozitifim
işyeri çok önemli iş arkadasları çok önemli mutsuz olduğun bi işyerinde çalışmak kadar kötü bişey yok

zaten vardı göbeğimm
valla bi şiş var ama gaz-göbek-bebek hangisi karar veremiyorum

bebektir o bebek

inş yaptırıncada koyarım böyle oldum dıye :)

kızlar gunaydınnnn,
ben yıne işten ayrıldım evdeyım:))))))
siz nasılsınız??

hayırlısı olsun canım artık ıyıce sınırlerı gevseten bı yer olmustu senın ıcın orası hakkında hayırlısı olsun bakalım

gönüller bir tabi olmaz mı.İnşallah hamilesindirde iş bulmasanda olur tabi.Merakla pazartesiyi bekliyoruz.

sanmıyorum ama bakalım kısmet, hiçbir belirti yok vücudumda derin bir sessizlik hakim hakkımızda hayırlısı inşallah[/QUOTE]

belli olmaz takılma sen belirtisizliklere her olacağına varıyor.kısmette varsa zamanı gelince o bizi bulacaktır.

canım ben test yaptırmamıstım ama doktor bana yumurtlama yavaslıgı var artık hamıle kalman gerek demıstı ben cıddıye almadım agustosdu bunu dedıgınde ve ocakta denedık ılk subattada hamıstım :) bılmıyorum durum ne ama bence cok da kotu bı deger degıl sıkı calısma ıle hamıle kalabılırsın dıye dusunuyrum

vallahi ben hormon tahlillerini yaptırdıgımda dr a gösterdim hiç bir şey demedi.bende derinlemesine hiççççççç araştırmadım.Dr larada güvenemeyeceksek neden gisyoruz ki hastanelere.ama güvensizlikte olmuyor değil herkes işini iyi yapıyor mu diye.Ama bence istersen en kapsamlı hastane en mükemmel dr olsun alnımıza yazılmadıysa onlar ne yapsın.Tedavi olmak bizden takdir Allahtan herşey sebep herşey nasip.

geçmiş olsun canım atlattın ne güzel inş bu ay dinlenirsin ve önümüzdeki ay hamiş haberini alırız

EET canım emeklerının kıymetını bilmeyenlere emek vermek günah yani bence artık hayırlısı olsun hakkımızda inşallah ama çok fazla evde oturamam sanırım şimdi bile üstüme üstüme geliyo

evet hayatım hayırlısı hepimiz için çok saol

sanmıyorum ama bakalım kısmet, hiçbir belirti yok vücudumda derin bir sessizlik hakim hakkımızda hayırlısı inşallah

belli olmaz takılma sen belirtisizliklere her olacağına varıyor.kısmette varsa zamanı gelince o bizi bulacaktır.[/QUOTE]

inşallah evde bunalıma girip test yapma gafletinde bulunmam ama yok söz verdim kendime yapmicam

inşallah canım benim yaa ne güzell maşallah meleğin seni bekletmemiş insan herşeye paniğe kapılıyor tüpteki yapışıklıktan hamile kalamadım heralde çok şükür açıldı derken bide yumurtlama sıkıntısımı var diye üzülmüştüm ama araştırdığım kadarıyla kötü değilmiş ...

canım hiçbişeyciğin yok senin, inancını yitirmeden çalışmalar devam senide bekletmicek bebişin gör bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…