- 9 Şubat 2013
- 1.555
- 7
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #2.181
Hayirdir insallah... sor bakalim.....
biz hamiş miyiz diye her gün test yapıyoruz,millet ''aaaa bi de bakmışım hamileyim.''.diyo.
ben de filmlerdeki gibi olsun istiyorum.bir sabah mide bulantısı ile ansızın uyanayım.bi elim ağzımda bir elim karnımda koşarak tuvalete gideyim ve bi güzell ööööüree öüüreee çıkarayım.sonra ayna karşısında elimdeki bembeyaz havluyla dudaklarımı itinayla silerken,düşünceli düşünceli aynaya bakayım.ve birden 'aman allahım reglim,reglim ne zamandı.olamaz 20 gün geçmiş.yoksa yoksaaaa.hamile miyim?'' diyeyim.sonra hemen bi test yapayım.ve tatatatatataaaaa mutlu son : çift çizgi.the end.
işte böööleee sakin olmam ilazımmmm
hayırlı haberler olsun canım...
kızlar testim geldi yaptım şuan bekliyorum hayırlısı artık diyelim iyi yada kötü sonuç bakçaz artık
canım selam nasılsın var mı haber ben sık giremiyorum...haydi sor sor sor! sor bakem güzin ablaların cevaplasın.
malesef canım sonuç negatif hayırlısı artık diğer aya kaldım
malesef canım sonuç negatif hayırlısı artık diğer aya kaldım
yıllık mı yapıyosun testi yavruuucummm? kutlama var bence.unuttu kız bizi.ağlaşıyor musunuz ?hade inşşş olmuşturrrr.
hayırlısı olsun canım üzülme...
yok canım ya negatif diğer aya inşallah kutlamayı hep beraber yaparız bu ayda olmadı hayırlısı
yalan sölemeeee.gerçekkk?
canım selam nasılsın var mı haber ben sık giremiyorum...
kızlar şimdi kocamla konuşuyoduk arkadaşları bosanıyomuş çocuklar var annesi babasına vermiş bende eşime dedimki benim çocuhum olsa ben bırakmam sana valllaaa ben dokuz ay taşıcam karnımda kolaymı öle dedim bana ne cavap verdi eee nolcak ben 27 sene taşımısım sen dokuz ay taşımısın çoookmuuu
tühhh yaaa.üzüldüm.ama hayırlısı olsun,üzülme.neyse mik miklere devam o zaman.
ayyyy ne güzel soruyorsun bakem sen öyleee.bat 21 şubatta.ama hiç ümidim yok tatlım.hiçbir değişiklik hissetmiyorum.regl belirtisi de hissetmiyorum açıkçası.bi de yumurtlama günlerini tam tutturamamış olabilirim.eşimle farklı şehirlerdeydik.ondan sebep beklentim az.olsa keşkeee,ne sevinirdim bi bilsen.
yok canım ya bu konuda yalan atarmıyım adetim niye gelmedi madem gebelik yoksa[/QUOT
14 gün gecikince ister istemez bekliyor insan.kist oluşmuştur yanılmıyorsam.bi an evvel doktora git.
:)))))) günün bombası...
yok canım ya bu konuda yalan atarmıyım adetim niye gelmedi madem gebelik yoksa[/QUOT
14 gün gecikince ister istemez bekliyor insan.kist oluşmuştur yanılmıyorsam.bi an evvel doktora git.
ya çocuk düşündüğüm için mecbur gitçem zaten cocuk düsünmeseydim kafama takmazdım bu kadar
kocamla başım dertte bu aralar iside rahat genelde evde bu seferde peşimden ayrılmıyo her sefeinde çocuk için dyo vallaaa adam artık yorgun falan dinlemiyo bebek istiyom ya yorgun olduhumdada ya buseferkinde bebiş tutarsa dyo zayıf yönümden yakalıyo beni vaaallaaa anam bu bebiş için yapmadım kalmadı bi hamile kalayım bu günleri hesabından düşücem valla benim bi çocuhum var kocacıhım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?