HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

sağolasın aynısı hemde ve bende o kız gibi uslanmayıp damarına basmak için elimden geleni yapıyorum

yok canım yaa gelen giden yok gözlerim yollarda kaldı onları bekliyorum bende

gelemez olsunlar inşallah

canım bugun benım batım dunde bugunde sadece peçeteye pembemı kahvemı anlamadıgım leke geldı karnım arada agrıy arada agrımıyo gelecek sanırım ümitler hazırana kaldı

Canim benim bat 2 gun gectiginde bile silikti , hadi bakalim ins guzel haberler vardir :))

Günaydın canikomlarr... Bugün kontrolüm var biliyosunuzdur :) birazdan iş yerinden çıkıp gidicem Allahın izniyle inşallah görürüz bebeğimizi... Sizlerde dua edin e mi.. :18:

Hadi canim ins guzel guzel duyarsiniz kalp atislarinida gerci ben 8+4 te gittigimde duydum daha erkende olabilir.. Hadi herkes guzel haberlerle gelir ins..

Canim cok yorulmussundur bosver isleri bugunde beklesin yat dinlen azcin senin ve bebisin sagligi daha onemli ..

Valla kizlar siz benim evi gorseniz oo sizinkinin en daginik oldu zaman bile benimnikinin yaninda mis kalir.. Gecen hafta sonu supurge acildi bir o toz fln camasirlar yine birikti allah'tan bulasiklari makine yikiyor atip atip calstiriyom, bosaltmaya bile useniyorum bazen. Eve gitmek istemiyorumku evi toplamaya temizlemeye gonlum olsun .. Aman bosverin isleri elbet yapiliyor oyle yada boyle gerekince dinlenin valla canimizdan kiymetli degil ya..

Hele bi dur bakslim....
Hadi canim ins guzel guzel duyarsiniz kalp atislarinida gerci ben 8+4 te gittigimde duydum daha erkende olabilir.. Hadi herkes guzel haberlerle gelir ins..

Bende 7*2 de gittim fakat 6*3 mus kucukmus..hic umudim yoktu ama. kslp duyuldu sukur.. sezgicim belki haftaya duyulur ama garantiye almak icin 2 hafta sonra git...

burcuuum sen nasi oldun bebisim. moralin nasilll

Ole deme be canim belkide olmustur ole fosur fosur kirmizi gormeden olmadi demek yok .. :)

selamlar herkese uzun zamandır gelemiyordum. ne var ne yok yeni hamişler varmı bakalım bende bişey yok eşim ilaçlara devam ediyor bende bu gün soğana başladım.

kis ben yazdim sana ama sayfalari okurken haberin bile gelmis:)) Canim hayirli olsun mercimek orda simdi 2 hafta sonra fasulye olcak sonraki kontrolde de bebis

Teşekkür ederim canımm. sana da geçmiş olsun. dikkat et biraz yürürken daha yavaş ol en iyisi :)) şimdi nasıl parnağın iyi mi :26:

Sağol cannıımm. İnşallah hemencik geçerde duyarız

Hele bi dur bakslim....

Bende 7*2 de gittim fakat 6*3 mus kucukmus..hic umudim yoktu ama. kslp duyuldu sukur.. sezgicim belki haftaya duyulur ama garantiye almak icin 2 hafta sonra git...

Sagol canim ben iyim cok sukurde moral 0 . Eve gitmek gelmiyor icimden is yerinde kalasim var :) Bizimkininkardesinin dogum gunu esimle aralarinde iki gun var hafta sonu mangal yapicaklarmis bhcede arkadasina yazmis davet etmek icin facede oyle ogrendim. Soylemiyor bile yapalim mi boyle bisi diye, nede olsa dis kapinin dis mandaliyiz onlar kararini vermis. Bende hafta sonu mesaiye cagirdilar deyip ise geliyim diyorum. Benim dogum gunumde hafta sonuydi koca gun evde bigisayar oyunu oynamisti beyefendi aksamda sagolsun bir sinemaya goturmustu.. Aman surekli birsey skldm valla, kacicak yer ariyorum. Yabancilar olisinden evraklarmda cikmadi daha onlari bekliyorum ciksada gitsem TR'ye ..

Teşekkür ederim canımm. sana da geçmiş olsun. dikkat et biraz yürürken daha yavaş ol en iyisi :)) şimdi nasıl parnağın iyi mi :26:

Sağol cannıımm. İnşallah hemencik geçerde duyarız

şiş mor ağrıyo sancıyo sargılı yürüyemiyorum:44:
teşekkürler kuşumm :)

Son düzenleme:
Hele bi dur bakslim....

DURDUM BAKALIM:)))

Ole deme be canim belkide olmustur ole fosur fosur kirmizi gormeden olmadi demek yok .. :)

ya çok sinir bozucu karnım bi ağrıyo bi ağrımıyp oldum dıye tuvalete gıdıyorum bişe yok valla çok afedersiniz sabahtan beri 9 kere tuvalete gittim öf yaa yeter

gizemcim çok geçmiş olsun hayatımm dikkat et kendıne

sezgim yerim senin fasülyenin 2 hafta sonra pıt pıt duycaksın kalbinin atışlarınıı

tişkürler canımmmm :)

Kız Gizeeem ne diyeyim ben sana...
Kızdım ama en çokta üzüldüm, kıyamam yaaa...
Canını yakmamaya çalış, çünkü bebeiş çok hisli, bebişin canı daha çok yanar unutma!

dur bakalım kırmızıları görmeden öle hemen ümitsizlik yok

Hele bi dur bakslim....

öle yapıcam canım hesaplara göre 8+4 oluyo gitceğim zaman inşallah hemen geçer gider de duyarım kalp atışını :)

kis ben yazdim sana ama sayfalari okurken haberin bile gelmis:)) Canim hayirli olsun mercimek orda simdi 2 hafta sonra fasulye olcak sonraki kontrolde de bebis
İnşallah canımm.. aşama aşama görebiliriz her durumunu..

ne diyim canım çokçok geçmiş olsun.

İnşallah canıımm

ayy birinin bendende ümitli olması ne kadar güzel bişeymiş ayyy inşşş olur bu ay yarabbim aptal gibi annemlere felan nasıl haber verceğimin planlarını yapıorum şimdiden ve sanki gerçekmiş gibi içime kelebekler konuyo dün eşimede bak iki hafta sonra pazar günü eğer kursa gelip hadi kahvaltıya gidiyoruz dersem bilki test pozitif eğer gelmezsem ve benden hiç ses seda çıkmazsa evde beni salya sümük bulursan demekki negatif dedim salaklaşma kahvaltıylamı bilcez dedi ne duygusuz ne odun bu erkekeler yarebbim

Kız Gizeeem ne diyeyim ben sana...
Kızdım ama en çokta üzüldüm, kıyamam yaaa...
Canını yakmamaya çalış, çünkü bebeiş çok hisli, bebişin canı daha çok yanar unutma!

sakar şakir de bana
çok teşekkürler hayatımmm saol dikakt etmeye çalışan halim bu sen düşün gerisini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…