- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #21.881
sağolasın aynısı hemde ve bende o kız gibi uslanmayıp damarına basmak için elimden geleni yapıyorum
yok canım yaa gelen giden yok gözlerim yollarda kaldı onları bekliyorum bende
Gunaydiiin hayirdir canimn noldu gozden kacmisss..
gizosss gecmiss olsun canim..dikkat et kendineee..
sezgicannn cok sevindim keseye. kalp i de hemen duyarsin merak etme zaman ucar gider...
hulyaaaa ben senden de jmitliyim aslinda...cimcime kiz bak daha gelen giden yok anacimmm
kızlar sağlık ocagına gittim kan verdim yalnız sonucumu yarın saat 3 gibi alacağım :S belkide sonuç gelmeden kırmızılar gelmıs olur :) ya dün 17:40 gibi bir test yaptım hayali varla yok arası bir çizgi 3-4. dk da cıktı bi 10 dk ya kadar biraz daha anlaşılır oldu.Ama nasıl bir çizgi bılıyor musunuz pemde değil sanki birşeyin gölgesi gibi ışıkta belli oluyor hayal mi görüyorum diye kardeşime gösterdim evet abla çizgi var ama çooook silik dedi.Neyse akşam 23 gibi hiç su içmeden tekrar test yaptım bu sefer bekledim bekledim hiç birşey yok.sabah saat 7:05 gibi ateşimi ölçtüm 36,6.sonra birde ilk idrarla tekrardan test yaptım yine 2. çizgi ama yine soluk.bende gittim kan verdim.özele gitmedim çünkü gittiğim hastanede kardeşim hemşire ve 4-5 defa doktorun önerisiyle daha önceki adet gecikmelerimde hep kan verdim ama sonuç negatifff ve utanıyorum artık o yüzden emin olmadan gitmek istemedim kızlar çok uzun oldu ama hakkınızı helal edin :) bu arada dün sabah afedersiniz sarı akıntıyla bariz kahve bir akıntı gelmişti heh dedim adet oluyorum ama sonra ne gelen var ne giden bilmiyorum bakalım beklemedeyim :)
Günaydın canikomlarr... Bugün kontrolüm var biliyosunuzdur :) birazdan iş yerinden çıkıp gidicem Allahın izniyle inşallah görürüz bebeğimizi... Sizlerde dua edin e mi.. :18:
Gunaydın kızceler nasılsınız ben uyku uyku uyku dıye ölüyorum
Hafta sonu kaynım evlendi cuma kayınvalidede idik dolma sarmaca falan hazırlık derken gece yarısından sonra eve geldık
cumartesi evi temizledim sonra kuafor ardından kınaya gıttık kınada bızde yemek dagıtılır bıde ocak bası ıhalesı basıma kaldı tabak hazırla dagıt en az 400 450 kısı vardı
gece yarısı ev halıyle pazar kalk dırek kuafor sonra dugun karsılama kosturmaca derken kayınvalıdeye gectık dugunden evde koca koca tencereler bosalmıs onları yıka yok yemek hzırla mutfak zaten savas alanı olmus onu topla eve geldıgımde ayaklarım benden bagımsız hala gelmıslerdı
malum ıkı gunde topuklu vardı hele cumartesı korselı corap gıydı aman aman sakın korselı corap gıymeyın hamısken bı ara nefes alırken bıle kasıklarımda bı agrı oluyordu mahvoldm o gece ayaklarım yuksekte yattım Allahtan sabahına gectı
sımdıde uyukluyorum ama neyazıkkı ıs cok
kızlar iki gündür bir uyudum bir uyudum anlatamam güye dün temizlik yapacaktım baktım çok uykum geldi biraz yatıyım dedim tam 6saat uyumuşum süpürge felan orta yerde kaldı hala da bekliyo hastalık bi taraftan bide işin yoğunluğu bide dün kednimi zehirledim sanırsam bi güzel sızdım ohhhh
gelemez olsunlar inşallah
canım bugun benım batım dunde bugunde sadece peçeteye pembemı kahvemı anlamadıgım leke geldı karnım arada agrıy arada agrımıyo gelecek sanırım ümitler hazırana kaldı
Hadi canim ins guzel guzel duyarsiniz kalp atislarinida gerci ben 8+4 te gittigimde duydum daha erkende olabilir.. Hadi herkes guzel haberlerle gelir ins..
gUNAYDIN KISLAAAAAAR
benim resmi batım bugun dün pembemi kahemı beyazmı anlamadıgım bı leke geldı sonra gelen olmadı, sabah aynı akıntıdn sadece peçeteye geldi şidmi yıne gelen gıden yok ama olucam belliki ağrılara bakılırsa karnım ağrıyo çok fena bu ayda olmadı gıbı,tüm hazırlıklar haziran için
canıım benim çok sağol. bi sen yazmışsın bana başka kimse yazmamış
keseyi bu sefer gördük çok şükür güzelmiş ama kalp atışı için erken dedi ve 2 hafta sona gel dedibekledikçe korkuyorum ben İnşallah 2 hafta hemencik geçer gider.
sağolasın aynısı hemde ve bende o kız gibi uslanmayıp damarına basmak için elimden geleni yapıyorum
yok canım yaa gelen giden yok gözlerim yollarda kaldı onları bekliyorum bende
koltuğun ayağına çarptım
ayy bende öyle dedim yemin ederim bu ne bendeki bu ara başıma gelmeyen kalmadı
bende başka bişey istemiyorum kör olursan böyle olur işte neyse napalım :)
gözün aydın cicimmmmmmmmmmmm :):)
sezgicannn cok sevindim keseye. kalp i de hemen duyarsin merak etme zaman ucar gider...
hulyaaaa ben senden de jmitliyim aslinda...cimcime kiz bak daha gelen giden yok anacimmm
Hele bi dur bakslim....
Bende 7*2 de gittim fakat 6*3 mus kucukmus..hic umudim yoktu ama. kslp duyuldu sukur.. sezgicim belki haftaya duyulur ama garantiye almak icin 2 hafta sonra git...
burcuuum sen nasi oldun bebisim. moralin nasilll
Teşekkür ederim canımm.sana da geçmiş olsun. dikkat et biraz yürürken daha yavaş ol en iyisi :)) şimdi nasıl parnağın iyi mi :26:
Sağol cannıımm.İnşallah hemencik geçerde duyarız
Hele bi dur bakslim....
Bende 7*2 de gittim fakat 6*3 mus kucukmus..hic umudim yoktu ama. kslp duyuldu sukur.. sezgicim belki haftaya duyulur ama garantiye almak icin 2 hafta sonra git...
Ole deme be canim belkide olmusturole fosur fosur kirmizi gormeden olmadi demek yok .. :)
DURDUM BAKALIM:)))
ya çok sinir bozucu karnım bi ağrıyo bi ağrımıyp oldum dıye tuvalete gıdıyorum bişe yok valla çok afedersiniz sabahtan beri 9 kere tuvalete gittim öf yaa yeter
gizemcim çok geçmiş olsun hayatımm dikkat et kendıne
sezgim yerim senin fasülyenin 2 hafta sonra pıt pıt duycaksın kalbinin atışlarınıı
şiş mor ağrıyo sancıyo sargılı yürüyemiyorum:44:
teşekkürler kuşumm :)
dur bakalım kırmızıları görmeden öle hemen ümitsizlik yokgelemez olsunlar inşallah
canım bugun benım batım dunde bugunde sadece peçeteye pembemı kahvemı anlamadıgım leke geldı karnım arada agrıy arada agrımıyo gelecek sanırım ümitler hazırana kaldı
öle yapıcam canım hesaplara göre 8+4 oluyo gitceğim zaman inşallah hemen geçer gider de duyarım kalp atışını :)Hele bi dur bakslim....
kis ben yazdim sana ama sayfalari okurken haberin bile gelmis:)) Canim hayirli olsun mercimek orda simdi 2 hafta sonra fasulye olcak sonraki kontrolde de bebis
ne diyim canım çokçok geçmiş olsun.şiş mor ağrıyo sancıyo sargılı yürüyemiyorum:44:
teşekkürler kuşumm :)
DURDUM BAKALIM:)))
ya çok sinir bozucu karnım bi ağrıyo bi ağrımıyp oldum dıye tuvalete gıdıyorum bişe yok valla çok afedersiniz sabahtan beri 9 kere tuvalete gittim öf yaa yeter
gizemcim çok geçmiş olsun hayatımm dikkat et kendıne
sezgim yerim senin fasülyenin 2 hafta sonra pıt pıt duycaksın kalbinin atışlarınıı
Kız Gizeeem ne diyeyim ben sana...
Kızdım ama en çokta üzüldüm, kıyamam yaaa...
Canını yakmamaya çalış, çünkü bebeiş çok hisli, bebişin canı daha çok yanar unutma!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?