HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

tazebahar-cimcime
çıkmadık candan ümit kesilmezmiş 9ay boyunca gelmeyeceklerse eğer hiççç gelemzler inş ama yok geleceklersede hemencecik gelsinlerki yeni döngünüz yeni uutlu ayınız başlasın inş

taçyaprak
canım takma desemde takılmayacak gibi değil kutlama sende onun doğum gününü boşver her sene bende kutluyorum benimkinde tık yok bu sene bide sinirlerimi bozdu bende onunkini kutlamadım doğum günün kutlu olsun bile demedim iyi oldu sende kutlama boşver kendi başlarına plan yapıolar insan önce bi sana sorar dimi ya aam bunları yazarken bitaraftanda iyice birbinizden soğurmusunuz diye düşünmedende edemiyorum rabbim kolaylık versin inş tez zamanda selamete çıkarsın canım sen azcık şey yapsana akşam durup duruken aa çok hastayım karnıma bişey oluyo kendimi iyi hissetmyorum zaten akşama kadarda biraz kötüydüm felan de azcık korkut bakalım bi endişe etsin

merhaba kızlar

gizem geçmiş olsun inşallah bu hamileliğinin doğuma kadar son vukuatı olur:)

sezgi Allah aşama aşama sağlıkla ilerletsin insallah kafana takma inşallah her şey güzel olacaktır.

tazebahar o adetin tam sökülmemesi olayı fena gerçekten insanın siniri bozuluyor.hakkında hayırlısı.bende

merve inşallah kan sonucunda pozitif çıkar.

kis denedim hatta gecen hafta telde is yerindeydim aradim ben doktora gidiyorum pembe lekelenmem var dedim halbuki yok cok sukur .. Aramadi aksam evde soruyor noldu birsey varmiymis diye, fazla kanama yokmus icerde doktor yat dinlen dedi dedim. Birde ne desin bosu bosuna stres yapiyorsun kendini ondan boyle oluyor dedi cinlerim tepeme geldi, evet haklisin cik disari odadan dedim yattim uyudum. Napicami sasirdim eve gidip yetiyorum hep hemen, Allh'tan bir mucize bekliyorum iste ..

canım yazdıkarına cevap vermesemde aslında veremesemde çünkü ne yazacağımı bilemiyorum.durumuna gerçekten üzülüyorum sakın yanlıs anlama kendini daha kötü hisset diye yazmadım ama bu kocalar insanı deli eder,sen ailenden uzakta sırf onunla olacağın bir hayat kurmak için oralardasın onu seçmişsin kısaca eşin sana gerekli sevkati,sevgiyi gösterse zaten sana o 2 kişilk dünyanız yeterde artar bile hele ki bebek bekliyorsunuz ya daha ne isterki insan.Bilmiyorum ya Allahım biz ülkemizde veryansın ediyoruz aynı dili konustugumuz insanlar içinde kalabalıklar içinde yalnızız diye sen oralarda dini farklı,dili farklı.Allahım sana yardım etsin.Eşin senin bebeğinin kıymetini bilsin,anlasın.yavrunuz yuvanıza mutluluk getirsin,bence eşini ya karsına al konus sakince onu sevdiğini ama olanların seni üzdüğünü anlat,yada bir mektup yaz içinde sevgi cümleleri olan.Allah feraha kavustursun inşallah.

İnşallah canım teşekkür ederim. Rabbim tez vakitte sana da nasip etsin

Amin canim ins Allah yardimcimiz olur evl;adimizi mutlu buyuturuz. Kac kere denedim konusmayi yazmayi ama yok bir gun iyi ikinci gun ama geliyor.. Yoruldum artik dua edip bekliyorum iste..

Amin canim ins Allah yardimcimiz olur evl;adimizi mutlu buyuturuz. Kac kere denedim konusmayi yazmayi ama yok bir gun iyi ikinci gun ama geliyor.. Yoruldum artik dua edip bekliyorum iste..

anladım sende haklısın denediysen bir anlamı yok zaten.demekki iletişim kurulamıyor eşinle.Allah sabrının dualarının karşılıgını versin keşke o kadar iç içe oturmasaydın ailesiyle ama yapacakta pek bir sey yok.bekara karı boşamak kolay diye bir laf varya biz ne desek boş.Sen kendin ve evladın için en iyisini bilirsin.

yazdıklarını okuyorum canım çok üzülüyorum senin adına sen herşeyden önce iki canlısın sadece eşin ve sana ait bir canlı var seni düşünmüyor diyelim onu da mı düşünmüyor çok metanetli sabırlısın gerçekten takdir ettim büyük konuşmayım ama ben yapamazdım Allah sana sabır eşine de vicdan versin sen sıkma canını bebeğinde yuvasında üzülmesin onu düşün dua et rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

sen delimisin çılgın babet tarzı düz şık bi ayakkabı alsaydın ya bide iki gün ve bisürü koşturmaca üstüne bide korseli çorap aferin sana aferin iyi yapmışsın

sorma canım ya gaza geldım ama resımlerı atcam sıkır sıkır oldum heheh

aman be canım ne dusunecekler dıger eltım benım dugunumde 6 aylık hamıle ıdı ben senın dugununde karnım burunumdaydı dıyo hep hatırlatıyor sankı ben demısım yap dıye :S
herkes gectı eglencesı esım sagolsun ben yapım dıyo ama ole zaten 2 kısılık ıs degıldı esım kardesı esı ben 4 umuz tabak hazırla dagıt oldu yanı

geccek o 2 hafta kalp atıslarını duyup yerınden oynatcan buraları sevıncınden cok etkıleyıcı o kalp atısı olayı ya tuylerım dıken dıken oluyor kac kere duydum haala aynı

Canim cok yorulmussundur bosver isleri bugunde beklesin yat dinlen azcin senin ve bebisin sagligi daha onemli ..

canım mecbur ısteyım ne yatması bıde gecıcı vergı zamanı ıdı onları hallettık sımdı anca bıttı sevgılı kocamda aksama sınema bıletı almıs bu gece de uyku yok bana

canım ınan okuyorum ve bazen neresınden tutupda gonlunu ferahlatıcagımı bılemedıgım ıcın cevap veremıyorum ama sne boyle ınatlastıkca ve sevgı ılgı fıkrın sorulsun ıstedıkce o kendını gerıye cekıyor genel erkek psıkolojısı bence bıraz akısına bırak ısteme bılgı falan anlayıslı gorun belkı de esınınde donemsel hallerıdır hem senden uzaklasıp otarafa da gıtmesın

şiş mor ağrıyo sancıyo sargılı yürüyemiyorum:44:
teşekkürler kuşumm :)

aaa be gızem aaa be gızem ne yaptın sen kendıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…