- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #21.901
tazebahar-cimcime
çıkmadık candan ümit kesilmezmiş 9ay boyunca gelmeyeceklerse eğer hiççç gelemzler inş ama yok geleceklersede hemencecik gelsinlerki yeni döngünüz yeni uutlu ayınız başlasın inş
taçyaprak
canım takma desemde takılmayacak gibi değil kutlama sende onun doğum gününü boşver her sene bende kutluyorum benimkinde tık yok bu sene bide sinirlerimi bozdu bende onunkini kutlamadım doğum günün kutlu olsun bile demedim iyi oldu sende kutlama boşver kendi başlarına plan yapıolar insan önce bi sana sorar dimi ya aam bunları yazarken bitaraftanda iyice birbinizden soğurmusunuz diye düşünmedende edemiyorum rabbim kolaylık versin inş tez zamanda selamete çıkarsın canım sen azcık şey yapsana akşam durup duruken aa çok hastayım karnıma bişey oluyo kendimi iyi hissetmyorum zaten akşama kadarda biraz kötüydüm felan de azcık korkut bakalım bi endişe etsin
kis denedim hatta gecen hafta telde is yerindeydim aradim ben doktora gidiyorum pembe lekelenmem var dedim halbuki yok cok sukur .. Aramadi aksam evde soruyor noldu birsey varmiymis diye, fazla kanama yokmus icerde doktor yat dinlen dedi dedim. Birde ne desin bosu bosuna stres yapiyorsun kendini ondan boyle oluyor dedi cinlerim tepeme geldi, evet haklisin cik disari odadan dedim yattim uyudum. Napicami sasirdim eve gidip yetiyorum hep hemen, Allh'tan bir mucize bekliyorum iste ..
merhaba kızlar
gizem geçmiş olsun inşallah bu hamileliğinin doğuma kadar son vukuatı olur:)
sezgi Allah aşama aşama sağlıkla ilerletsin insallah kafana takma inşallah her şey güzel olacaktır.
tazebahar o adetin tam sökülmemesi olayı fena gerçekten insanın siniri bozuluyor.hakkında hayırlısı.bende
merve inşallah kan sonucunda pozitif çıkar.
İnşallah canım teşekkür ederim. Rabbim tez vakitte sana da nasip etsin
canım yazdıkarına cevap vermesemde aslında veremesemde çünkü ne yazacağımı bilemiyorum.durumuna gerçekten üzülüyorum sakın yanlıs anlama kendini daha kötü hisset diye yazmadım ama bu kocalar insanı deli eder,sen ailenden uzakta sırf onunla olacağın bir hayat kurmak için oralardasın onu seçmişsin kısaca eşin sana gerekli sevkati,sevgiyi gösterse zaten sana o 2 kişilk dünyanız yeterde artar bile hele ki bebek bekliyorsunuz ya daha ne isterki insan.Bilmiyorum ya Allahım biz ülkemizde veryansın ediyoruz aynı dili konustugumuz insanlar içinde kalabalıklar içinde yalnızız diye sen oralarda dini farklı,dili farklı.Allahım sana yardım etsin.Eşin senin bebeğinin kıymetini bilsin,anlasın.yavrunuz yuvanıza mutluluk getirsin,bence eşini ya karsına al konus sakince onu sevdiğini ama olanların seni üzdüğünü anlat,yada bir mektup yaz içinde sevgi cümleleri olan.Allah feraha kavustursun inşallah.
Canim benim bat 2 gun gectiginde bile silikti , hadi bakalim ins guzel haberler vardir :))
Amin canim ins Allah yardimcimiz olur evl;adimizi mutlu buyuturuz. Kac kere denedim konusmayi yazmayi ama yok bir gun iyi ikinci gun ama geliyor.. Yoruldum artik dua edip bekliyorum iste..
kis denedim hatta gecen hafta telde is yerindeydim aradim ben doktora gidiyorum pembe lekelenmem var dedim halbuki yok cok sukur .. Aramadi aksam evde soruyor noldu birsey varmiymis diye, fazla kanama yokmus icerde doktor yat dinlen dedi dedim. Birde ne desin bosu bosuna stres yapiyorsun kendini ondan boyle oluyor dedi cinlerim tepeme geldi, evet haklisin cik disari odadan dedim yattim uyudum. Napicami sasirdim eve gidip yetiyorum hep hemen, Allh'tan bir mucize bekliyorum iste ..
sen delimisin çılgın babet tarzı düz şık bi ayakkabı alsaydın ya bide iki gün ve bisürü koşturmaca üstüne bide korseli çorap aferin sana aferin iyi yapmışsın
yaaaaaaaff bak şimdi çok kızdım heeeee
kızım sen 2 canlısın neden bu kadar yükleniyosun kendine yeni gelin gibi.
o insanlarda görmüyomu karnını ne diye sana iş yaptırıyolarki
hadi onlar yaptırıyo kocan neden müdahale etmiyo
senden başka kimse yokmuydu iş yapacak
of yaaaa kıyamadım bak
kendine dikkat biraz yaaaa
bak kendini düşünmüyosan bebeğini düşün onu yormaya nasıl izin veriyorsun
canıım benim çok sağol. bi sen yazmışsın bana başka kimse yazmamış
keseyi bu sefer gördük çok şükür güzelmiş ama kalp atışı için erken dedi ve 2 hafta sona gel dedibekledikçe korkuyorum ben İnşallah 2 hafta hemencik geçer gider.
Canim cok yorulmussundur bosver isleri bugunde beklesin yat dinlen azcin senin ve bebisin sagligi daha onemli ..
Sagol canim ben iyim cok sukurde moral 0 . Eve gitmek gelmiyor icimden is yerinde kalasim var :) Bizimkininkardesinin dogum gunu esimle aralarinde iki gun var hafta sonu mangal yapicaklarmis bhcede arkadasina yazmis davet etmek icin facede oyle ogrendim. Soylemiyor bile yapalim mi boyle bisi diye, nede olsa dis kapinin dis mandaliyiz onlar kararini vermis. Bende hafta sonu mesaiye cagirdilar deyip ise geliyim diyorum. Benim dogum gunumde hafta sonuydi koca gun evde bigisayar oyunu oynamisti beyefendi aksamda sagolsun bir sinemaya goturmustu.. Aman surekli birsey skldm valla, kacicak yer ariyorum. Yabancilar olisinden evraklarmda cikmadi daha onlari bekliyorum ciksada gitsem TR'ye ..
şiş mor ağrıyo sancıyo sargılı yürüyemiyorum:44:
teşekkürler kuşumm :)
Eki Görüntüle 710228 Eki Görüntüle 710229 Eki Görüntüle 710230
kına ve düğünden fotolar kızlar bakın nasıl olmusum :)
wwwaaaooowwwww çok güzel olmuşsunnn yaa
çok tatlı olmussun canım ,annelik şimdiden çok yakışmış:)
sagolun tesekkur ederız kızlar bebısımle bırlıkte :)
ÇOOOK güzelsin canımmm benim
cinsiyeti belli oldu mu
tesekkur ederız sekerım :)
bellı olmadı canım sadece doktor erkege benzetıyorum dedı ama yuzde yuz demedı bu yuzden bu hafta gıdınce ogrenecegız ınsallah
kız veya erkek çok güzel bi bebişin olacağı kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?