- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #21.921
tesekkur ederım canım sagolasın :)
rabbım tum ısteyen kullarına nasıp eylesin..
saglıklı olsunda kız erkek hıc fark etmez
sagolun tesekkur ederız kızlar bebısımle bırlıkte :)
Aminnn.evet elif haklı böyle cimcimenin güzel bir çocugu olur.Allah eşinle sana bağışlasın.Maşallah diyelimde nazarımız değmesin.
maşşaallaahhh bu ne güzellikkk :)
ama ben karnının daha belli olduğu günlük bi foto bekliyorum hatırlatırım :)
ayy canlar sızın nazarınız degmez sız ıcten samımı dostlarsınız ben buradan hıc korkmuyorum hem gozlu arkadaslar yok aranız da
amın ıns cnmdogsunda yıyelım beraber o bacakları kolları
gunluk fotolarda cok ozensız ve bakımsız oldugumdan mutebellık hıc hoslanmıyorm kendımden dur bı tane atım ama
Eki Görüntüle 710336
al sana 10 saat calısmıs 3 vesaıt degıstırmıs eve gıder gıtmezde poz vermıs ozlem
bişey dicem makyajsız ve böyle yorgun çok daha doğal ve güzelsin bence :):) karnın çıkmışmı anlamadım yine o da ayrı bu akşam yandan çek öyle koy lütfen
sagol sekerım ama ben kendımı cok solgun ve sıvılcelendım bu surecte yaralı berelı gıbı goruyorum mutlu olmuyorum aynalardan ama hıcte halım kalmıyor oyle makyaj neyım yapmaya
ama sen benı bole de begendın ayyy yerım senı
karnım cıktı cıktı aksama sınemaya gıtcez bu yorgunlukla unutmazsam ceker koyarım 11 ı bulur olmadı yarına artık
merveee sonucu aldınmı cicimmm hadi güzel haberi verr inşşş :)
canımmmmbenim bende çatlıyorummm ama sağlık ocagına verdım kan yarın saat 3 te arayacağım bakalım ama korkuyorum :S
vallahi ben bu halini daha çok beğendim makyajlı saçlı başlı bakımlıda güzelsin ama doğal halinin önüne geçemeeezzzz :) aynalarla barışabilirsin izin verdim sana
ayy oha ben bugün 3 sanıyorum
çokmuş yaa yarına kadar nasıl beklicezzzz:44:
ayy oha ben bugün 3 sanıyorum
çokmuş yaa yarına kadar nasıl beklicezzzz:44:
Eki Görüntüle 710228 Eki Görüntüle 710229 Eki Görüntüle 710230
kına ve düğünden fotolar kızlar bakın nasıl olmusum :)
bende meraklanıyorum ama bu ay hiç olmadığı kadar bir sakinlik var :) galiba negatife alıştım artıkın olmasa da üzülmem gibi geliyor ama bakalım hayırlısı gizossss sen ara benım yerıme yarın saglık ocagını :) poffff çok streslııı :)
Cok guzel olmussun canim, Allah nazarlardan saklasin ..
yatçaz kalkçazzz biraz bekliçezzzz hoooopppp poziitif Rabbimin izniyleeeee delirdim artıkın ya
yatçaz kalkçazzz biraz bekliçezzzz hoooopppp poziitif Rabbimin izniyleeeee delirdim artıkın ya
Eki Görüntüle 710336
al sana 10 saat calısmıs 3 vesaıt degıstırmıs eve gıder gıtmezde poz vermıs ozlem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?