HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Aminnn.evet elif haklı böyle cimcimenin güzel bir çocugu olur.Allah eşinle sana bağışlasın.Maşallah diyelimde nazarımız değmesin.

ayy canlar sızın nazarınız degmez sız ıcten samımı dostlarsınız ben buradan hıc korkmuyorum hem gozlu arkadaslar yok aranız da
amın ıns cnm dogsunda yıyelım beraber o bacakları kolları

maşşaallaahhh bu ne güzellikkk :)
ama ben karnının daha belli olduğu günlük bi foto bekliyorum hatırlatırım :)

gunluk fotolarda cok ozensız ve bakımsız oldugumdan mutebellık hıc hoslanmıyorm kendımden dur bı tane atım ama

gördük ama çok güzelsin inanmayız biz bakımsız haline merak etme :):)

bişey dicem makyajsız ve böyle yorgun çok daha doğal ve güzelsin bence :):) karnın çıkmışmı anlamadım yine o da ayrı bu akşam yandan çek öyle koy lütfen

sagol sekerım ama ben kendımı cok solgun ve sıvılcelendım bu surecte yaralı berelı gıbı goruyorum mutlu olmuyorum aynalardan ama hıcte halım kalmıyor oyle makyaj neyım yapmaya
ama sen benı bole de begendın ayyy yerım senı

karnım cıktı cıktı aksama sınemaya gıtcez bu yorgunlukla unutmazsam ceker koyarım 11 ı bulur olmadı yarına artık

vallahi ben bu halini daha çok beğendim makyajlı saçlı başlı bakımlıda güzelsin ama doğal halinin önüne geçemeeezzzz :) aynalarla barışabilirsin izin verdim sana

vallahi ben bu halini daha çok beğendim makyajlı saçlı başlı bakımlıda güzelsin ama doğal halinin önüne geçemeeezzzz :) aynalarla barışabilirsin izin verdim sana

ayy ıyı madem ayna ayna sole bana bu dunyada kım en guzel

ayy oha ben bugün 3 sanıyorum
çokmuş yaa yarına kadar nasıl beklicezzzz:44:

valla sorma he buyuksehırde bu kadar suruyorsa yanı
bence bı ara sor aa yanlıs anlamısım ben bugun sandımdı dersın en kotu

ayy oha ben bugün 3 sanıyorum
çokmuş yaa yarına kadar nasıl beklicezzzz:44:

bende meraklanıyorum ama bu ay hiç olmadığı kadar bir sakinlik var :) galiba negatife alıştım artıkın olmasa da üzülmem gibi geliyor ama bakalım hayırlısı gizossss sen ara benım yerıme yarın saglık ocagını :) poffff çok streslııı :)

yatçaz kalkçazzz biraz bekliçezzzz hoooopppp poziitif Rabbimin izniyleeeee delirdim artıkın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…