- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #21.941
yatçaz kalkçazzz biraz bekliçezzzz hoooopppp poziitif Rabbimin izniyleeeee delirdim artıkın ya
Normalde 1 gunde cikiyor diye biliyorum sizden 3ten sonra deyince bgn anlamisim ilk kez kusura bakmayin dersin.. Gerci hos ne kusuru merak ediyor insan :))
kızlar ben daha kırmızılara kavuşamadım
ALLAH kavuşturmasıınn
oyy maşallah size yaa yerim senin makyajsız bakımsız yorgun halini bide tabi kırık yumurtanın içinden çıkan yumurcağını
kızlarrr özlem aradı :) bugün verdiyseniz yarın çıkar demiş ben dayanamam diye canım saolsun aradı :) bebeeeemmm sefiom seniii
beğen butonuna tecavüz ettim ama o sadece 1 defa gösterdi idare et canım
kıslar ben geldim ama kırmızılar gelmedi dayanamadım test yaptım hiçbişecikler çıkmadıama karnımın ağrısı falan hiçbişe kalmadı,
bende yemekelrımı yaptım ütü yapsammı yapmasammı onlar bana ben onlara bakıyorum,
özleeeeeeem çok tatlı olmussun maşallah arkadaşımm
tesekkur ederım sekerım :)
aman evde degılmısın yaparsın artık sırasıyla utu mutu kacıyormu yemegı yap yeter ac kalmayın
atmasaydın belkı sonra sılıklesır
Ooo kizlar guzel havadisler var bugun belkide yarina 3lu halay cekeriz ins.. :))
bende meraklanıyorum ama bu ay hiç olmadığı kadar bir sakinlik var :) galiba negatife alıştım artıkın olmasa da üzülmem gibi geliyor ama bakalım hayırlısı gizossss sen ara benım yerıme yarın saglık ocagını :) poffff çok streslııı :)
o da doğru off ne bilim yaaa, atmadım da silikleşen bişe olmadı canım ama ağrı mağrı hepsi gitti hiçbişe yok bakalım kısmet yarına olurum stresten gecikiyo gibime geliyo bakalım,
ya senin o tişörtünü yirim yaaa
bakıma soktum kendimiiiiii mis gibi oldum rahatladım valla midemde bulanmıyo ayağımda ağrımıyo yıkandımmm kremlerimi sürdümm peeling yaptımm maskemi yaptım bekliyorum çok rahatladım vallaa :):)
ıcındekını ye kız
canım bekle benım ılk sılık cızgı cıktıgında sabah yaptım 5 10 dk baktım bısı yok sonra aksam eve geldım hop cızgı
ıns sendede bı ısaret gelır en kısa zamanda
kızlaaaaaaaaar şimdi evdeyimya melek kartlarım yanımda hadi herkes dilek tutsun tek tek hepiniz için kart çekeyimm
o içindeki fasülyeye kurban olsun teyezesi oyyyyyyyyyyy
evet testi yaptıgımda saat 3 falandı yarın sabah ilk idrarla yaparım akşama gelmezse kısmet bugüne kadar geldik zaman çabuk geçer inşallah canımcım
maske yaptım ya onu yıkamayıı
kızlaaaaaaaaar şimdi evdeyimya melek kartlarım yanımda hadi herkes dilek tutsun tek tek hepiniz için kart çekeyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?