HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

yatçaz kalkçazzz biraz bekliçezzzz hoooopppp poziitif Rabbimin izniyleeeee delirdim artıkın ya

kız banada ertesi gün öğleden sonra verilmişti sonuçlarım.
deli bu doktorlar yaa bişey bilmiyolar nasıl stres oluyo insan ben uyuyamamıştım o gün hatta tuvalete bile gitmek istemiyodum saatte takılı kalmıştı gözüm

Normalde 1 gunde cikiyor diye biliyorum sizden 3ten sonra deyince bgn anlamisim ilk kez kusura bakmayin dersin.. Gerci hos ne kusuru merak ediyor insan :))

kızlarrr özlem aradı :) bugün verdiyseniz yarın çıkar demiş ben dayanamam diye canım saolsun aradı :) bebeeeemmm sefiom seniii

kızlar ben daha kırmızılara kavuşamadım

eee sabaha bı test patlatırsına rtık :)

oyy maşallah size yaa yerim senin makyajsız bakımsız yorgun halini bide tabi kırık yumurtanın içinden çıkan yumurcağını

ye bızı dun esım bebegımızın adı ıle bır ekart yollamıs anneler gunu ıcın kırık yumurtadan cıkıo cıcek verıo ben aglıorum bı yandanda ayy kucuksun dha cıkma sen oradan dıyorum

kızlarrr özlem aradı :) bugün verdiyseniz yarın çıkar demiş ben dayanamam diye canım saolsun aradı :) bebeeeemmm sefiom seniii

canımsın bende senın sevıyorum canım ınsallah yarın ıı snuclarınıda verırırm

kıslar ben geldim ama kırmızılar gelmedi dayanamadım test yaptım hiçbişecikler çıkmadı ama karnımın ağrısı falan hiçbişe kalmadı,

bende yemekelrımı yaptım ütü yapsammı yapmasammı onlar bana ben onlara bakıyorum,

özleeeeeeem çok tatlı olmussun maşallah arkadaşımm

tesekkur ederım sekerım :)
aman evde degılmısın yaparsın artık sırasıyla utu mutu kacıyormu yemegı yap yeter ac kalmayın

atmasaydın belkı sonra sılıklesır

tesekkur ederım sekerım :)
aman evde degılmısın yaparsın artık sırasıyla utu mutu kacıyormu yemegı yap yeter ac kalmayın

atmasaydın belkı sonra sılıklesır

o da doğru off ne bilim yaaa, atmadım da silikleşen bişe olmadı canım ama ağrı mağrı hepsi gitti hiçbişe yok bakalım kısmet yarına olurum stresten gecikiyo gibime geliyo bakalım,

ya senin o tişörtünü yirim yaaa

ararımm kuşummm hemen söylerler bana zaten ahah

kızlar ben daha kırmızılara kavuşamadım

ayy Allahımmmm hadi inşş süphaneke dinimiz aminnnnnnnnnn

bakıma soktum kendimiiiiii mis gibi oldum rahatladım valla midemde bulanmıyo ayağımda ağrımıyo yıkandımmm kremlerimi sürdümm peeling yaptımm maskemi yaptım bekliyorum çok rahatladım vallaa :):)

ıcındekını ye kız

canım bekle benım ılk sılık cızgı cıktıgında sabah yaptım 5 10 dk baktım bısı yok sonra aksam eve geldım hop cızgı
ıns sendede bı ısaret gelır en kısa zamanda

o içindeki fasülyeye kurban olsun teyezesi oyyyyyyyyyyy
evet testi yaptıgımda saat 3 falandı yarın sabah ilk idrarla yaparım akşama gelmezse kısmet bugüne kadar geldik zaman çabuk geçer inşallah canımcım

o içindeki fasülyeye kurban olsun teyezesi oyyyyyyyyyyy
evet testi yaptıgımda saat 3 falandı yarın sabah ilk idrarla yaparım akşama gelmezse kısmet bugüne kadar geldik zaman çabuk geçer inşallah canımcım

evet cnm bence ılk ıdrar cok onemlı sabaha yaparsın bıde ıns orada cıkar

maske yaptım ya onu yıkamayıı

bende dedım daha koca ıcın erken ama

kızlaaaaaaaaar şimdi evdeyimya melek kartlarım yanımda hadi herkes dilek tutsun tek tek hepiniz için kart çekeyimm

hadı benım ıcın benım ıcın tuttumbı dılek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…