- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #21.961
eee sabaha bı test patlatırsına rtık :)
No Problem.. :128: bugün gelen giden olmassa yarın mı yapıcektin testiii
o da doğru off ne bilim yaaa, atmadım da silikleşen bişe olmadı canım ama ağrı mağrı hepsi gitti hiçbişe yok bakalım kısmet yarına olurum stresten gecikiyo gibime geliyo bakalım,
ya senin o tişörtünü yirim yaaa
ben merveden ümitliyim,cimcimeden de kendimden pek ümidim yok ama halay çekelim yeter hangimizin olduğu mühim değil
ararımm kuşummm hemen söylerler bana zaten ahah
ayy Allahımmmm hadi inşş süphaneke dinimiz aminnnnnnnnnn
kızlaaaaaaaaar şimdi evdeyimya melek kartlarım yanımda hadi herkes dilek tutsun tek tek hepiniz için kart çekeyimm
kızlaaaaaaaaar şimdi evdeyimya melek kartlarım yanımda hadi herkes dilek tutsun tek tek hepiniz için kart çekeyimm
evet cnm bence ılk ıdrar cok onemlı sabaha yaparsın bıde ıns orada cıkar
bende dedım daha koca ıcın erken ama
hadı benım ıcın benım ıcın tuttumbı dılek
yaparım tabi kız ama ben bişey çıkacağını sanmıyorum azıcık karnım sancılanmaya başladı
evet şekerim sabah yapacam 8 de
ya benimle birlikte ablam ve bir arkadasımda bugün adet olacaktı onlarda beni arıyo oldunmu biz daha olmadık diye e sende olmamışsın acaba kırmızılar bugün grevdemi
ahahahaa benden ümitlimisin ben neden değilimkine
inşallah bebek gibi bişii varmıdır sence :44: bence yoktur. hem olsa bişii yaparım ben onlaki
İsteğimiz olması yönünde tabiki ama bilinmezz umuyoruzz vardır kuşummm ama senin zamanlı olurdu geçmezdikiii dimi:44:
Gizemcim evren sana sevgisini ve tüm bereketini sunuyor,kollarını aç ve al,gücünü eline al,gidişata kuşkuya ve tüm korkularına dur de,bırak seni gideceğin yere akış götürdüsn direnmek seni zorlar ve geciktirir.tüm kısıtlamalardan özgür olduğunu far et
özlemcim İnancın gücünün önünde hiçbirşey duramaz,içindeki inanç yolunu açacak,geçmişinle barış onu şifalandır Şu anda yaşadıklarının kökeni geçmişinde yatıyor.Meleklerine yüreğini dök ve tam olarak ne istediğini söyle.Meleklerinden yardım iste ve yollarından çekil,dua et
anaaaaammmmm hadi bende tuttum dilek benim içinde çek
ne zaman öğrendim benn bak dur hesaplıyorum en sonn 29 martta münasebetimiz oldu o gün bugün kardeşiz kuruduk kaldık yemin ederim
onu beklesem nolur yani
Gizemcim evren sana sevgisini ve tüm bereketini sunuyor,kollarını aç ve al,gücünü eline al,gidişata kuşkuya ve tüm korkularına dur de,bırak seni gideceğin yere akış götürdüsn direnmek seni zorlar ve geciktirir.tüm kısıtlamalardan özgür olduğunu far et
özlemcim İnancın gücünün önünde hiçbirşey duramaz,içindeki inanç yolunu açacak,geçmişinle barış onu şifalandır Şu anda yaşadıklarının kökeni geçmişinde yatıyor.Meleklerine yüreğini dök ve tam olarak ne istediğini söyle.Meleklerinden yardım iste ve yollarından çekil,dua et
cimcimem Bu olayı düzeldi bil.İlahi planda herşey olması gerektiği gibi gelişiyor.Bu durumdaki hayrı göreceksin.Meleklerin senin için yeni bir dünya yaratıyorlar.Işık bolluk güzellik dolu bir dünya.Bunu hak ettin.Meditasyon yap içindeki güç dünyanı aydınlatacak
dakika şaşmazdı sabah 8 de hadi bilemedin 12 de en geç 2 bucukta olmam gerekiyodu ama yok :44:
az önce vc ye gittim akıntı gibi bişii oldu içinde yine çok hafif bi pembemsi bişii oldu acaba gecemi gelcekler :44:
ağzına sağlıkkk canımcımmmmmm teşekkürleer :)
cimcimem Bu olayı düzeldi bil.İlahi planda herşey olması gerektiği gibi gelişiyor.Bu durumdaki hayrı göreceksin.Meleklerin senin için yeni bir dünya yaratıyorlar.Işık bolluk güzellik dolu bir dünya.Bunu hak ettin.Meditasyon yap içindeki güç dünyanı aydınlatacak
canım yuregıne saglık agzına saglık :)
mikemmelsin bebeğim mikemmeeeellllll
ağzına sağlık
dileğimin gerçekleştiğini göreyim
meditasyonda yaparım pilateste
düzeldi bil derkene dileğim olmuşta haberimmi yokmuş yoksa olcakmış zamanımı varmış.
kafam çalışmiiiiiii:26:
kızlar bu arada bugün bişey öğrendim hamile olanın başı ağrımazmış prolaktinmi ne öyle bişeyden dolayı
gerçekmi bu.
hayır öyleyse ben test yapmadan bekliiim kırmızıları çünkü başım çatlıyo dünden beri
kız delı adamıda bezdırme sacmalama doktor bı sorun yok dıyorsa yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?