- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #21.981
düzeldi bil derkene dileğim olmuşta haberimmi yokmuş yoksa olcakmış zamanımı varmış.
kafam çalışmiiiiiii:26:
kızlar bu arada bugün bişey öğrendim hamile olanın başı ağrımazmış prolaktinmi ne öyle bişeyden dolayı
gerçekmi bu.
hayır öyleyse ben test yapmadan bekliiim kırmızıları çünkü başım çatlıyo dünden beri
Bendeeee istiyorummmmm benim dileğiiii malummm herkesssss bılıyorrrr zaten :) hadiiiii güzel şeyler söleeee
hepimizin meleğimm
amin inşallah en kısa zamanda canım benimmmhalaylar çekelim inşallah ayaklarımız patlayana kadar
yalan haber ozellıkle bas agrıyor hamıleyken 3. aya gırerken hemde oyle boyle degıl buda hamılelık sıkayetlerı arasında bısı yanı sen aldırma onlara
kıslar ben geldim ama kırmızılar gelmedi dayanamadım test yaptım hiçbişecikler çıkmadıama karnımın ağrısı falan hiçbişe kalmadı,
bende yemekelrımı yaptım ütü yapsammı yapmasammı onlar bana ben onlara bakıyorum,
özleeeeeeem çok tatlı olmussun maşallah arkadaşımm
kızlaaaaaaaaar şimdi evdeyimya melek kartlarım yanımda hadi herkes dilek tutsun tek tek hepiniz için kart çekeyimm
hadi bakalım sabah güzel haberler duyarız inşallaahhhhevet şekerim sabah yapacam 8 de
inşallah gülüm yaaa kolbastı, gangnam style, apaçi, harlem shake, 9/8 ne olursa oynayalım artıkın
hadi ya bana sabah söylediler başım ağrıyo dedim hamile değilsindir onların ağrıımaz dediler
yok dedide ben ilişkiden soğudum ya eşimede dedim yasak şimdi 12.haftaya ancak dedim
ya ne biliyim korkuyorum hiç canım istemiyyy:44:
canım benim ilahi plana uy diyolar yani kısacası herşey senin için en hayırlı zamanda olacakmış:)))))
mervecim Gördüğün rüyaların farkına var,rüyanda gördüklerin sana yol gösterecek,hayatın sana sunduklarını sevgiyle kabul et,sen aldıkça evren sana daha çok verecek ve bu arada bu son kartı 3 kere çektim 3 ünde de aynısı çıktı anlam veremedim ama son kartın tüm kısıtlamalardan özgür olduğunu fark et,meleklerin bunun için çalışıyor...
Başağrısı, bulantı gibi gebelikte sık görülür. Gebelik başağrıları birden başlar ve birden durur. Zonklayıcı, kafanızı bir lastik bant sıkıyormuş gibi veya migren ağrısı gibi olabilir. Migren ağrıları olanların bazılarında ağrının şiddeti ve sıklığı azalırken bazı bayanalarda bunun tam tersi olur. Bazı ağrılar birkaç dakika bazıları ise tüm gün devam eder.
kız gunah adama alıstır her gune sonra bırak 2 ay kendı halıne
el ınsaf kız
hadi bakalım sabah güzel haberler duyarız inşallaahhhh
benimde çokk ağrıdı başım ilk aylarda dicem ama zaten ilk aydayımmağrıdı yani ilk haftalarda
el ınsaf kız
canım benim ilahi plana uy diyolar yani kısacası herşey senin için en hayırlı zamanda olacakmış:)))))
mervecim Gördüğün rüyaların farkına var,rüyanda gördüklerin sana yol gösterecek,hayatın sana sunduklarını sevgiyle kabul et,sen aldıkça evren sana daha çok verecek ve bu arada bu son kartı 3 kere çektim 3 ünde de aynısı çıktı anlam veremedim ama son kartın tüm kısıtlamalardan özgür olduğunu fark et,meleklerin bunun için çalışıyor...
tabire bakarmısınız onların ağrımaz benim gayet ağrıyo hiçç ağrımadığı kadar hemde biz insan değilmiyiiiizzzinşallah gülüm yaaa kolbastı, gangnam style, apaçi, harlem shake, 9/8 ne olursa oynayalım artıkın
hadi ya bana sabah söylediler başım ağrıyo dedim hamile değilsindir onların ağrıımaz dediler
el ınsaf kız
inşallah canım yaaa
ben hatırlamıyorum gecen sefer neler olduğunu ama bu seferde geçen seferki belirtiler yok:44:
ay ben benimkini hayal edemiyorum ara verdiğimizde
inşallah gülüm yaaa kolbastı, gangnam style, apaçi, harlem shake, 9/8 ne olursa oynayalım artıkın
kız senin BATan gemide bugün mü gelicekti.. ohh ohh ne güzel hiç gelmesin seninkilerde
çekçek banada çek.. bide işim için çek..
hadi bakalım sabah güzel haberler duyarız inşallaahhhh
teşekkür ederm canım
ay bende migren var ve normalde ayda bir defa tutardı dün geceden beri arada bıçakla beynimi deşiyolar gibi atak geliyo aynen zonkluyo gözlerim yerinden çıkacak gibi oluyo
çok rahat oluyo valla ohh mis gibi
ivet bugun geleekti ama gelen gıden yok gece çok agrıdı karnım ama şimdi hiçbişe yok ağrı sızı hayırlısı çekim sezgim çekiyorum bak ne diyolar Yüreğindeki ağırlığı bırak ve affetmenin hafifliğini ve huzurunu yaşa,sessiz ol bazen susmank en iyi cevaptır evren sana tüm sevgisini ve bereketini sunuyor kollarını aç ve al...
çişim geldi hazır gelmişken elimdede test bolken bi test yapayım dedim aldım ağzımın payını kırmızılar ne gösteriyo ne elletiyo bu nedir yaa
canıım benim ağzına sağlık toplar alırım evrenin verdiklerinii
yarın senden de güzel haberler bekliyorum..
ve ben şimdi çıkıyorum kızlar. Pc bozuk olduğu için akşamda giremiyorum artık nete. yarın görüşmek üzere hepinizi öpdüüm iyi akşamlarr
Kis ama bu ay tedavi oldun, asil simdi basliyor sizin maraton hayirlisiyla:))
Gizos ama sanki sende aksama hazirlik var gibi , peelinglerini maskelerin tamam
yok tatlıımmm icraat yok kendimi iyice saldım gitti bulantıydı oydu buydu kendime gelmek için yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?