HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım benim ilahi plana uy diyolar yani kısacası herşey senin için en hayırlı zamanda olacakmış:)))))

Bendeeee istiyorummmmm benim dileğiiii malummm herkesssss bılıyorrrr zaten :) hadiiiii güzel şeyler söleeee

mervecim Gördüğün rüyaların farkına var,rüyanda gördüklerin sana yol gösterecek,hayatın sana sunduklarını sevgiyle kabul et,sen aldıkça evren sana daha çok verecek ve bu arada bu son kartı 3 kere çektim 3 ünde de aynısı çıktı anlam veremedim ama son kartın tüm kısıtlamalardan özgür olduğunu fark et,meleklerin bunun için çalışıyor...

hepimizin meleğimm

amin inşallah en kısa zamanda canım benimmm halaylar çekelim inşallah ayaklarımız patlayana kadar

inşallah gülüm yaaa kolbastı, gangnam style, apaçi, harlem shake, 9/8 ne olursa oynayalım artıkın

yalan haber ozellıkle bas agrıyor hamıleyken 3. aya gırerken hemde oyle boyle degıl buda hamılelık sıkayetlerı arasında bısı yanı sen aldırma onlara

hadi ya bana sabah söylediler başım ağrıyo dedim hamile değilsindir onların ağrıımaz dediler

kız senin BATan gemide bugün mü gelicekti.. ohh ohh ne güzel hiç gelmesin seninkilerde

kızlaaaaaaaaar şimdi evdeyimya melek kartlarım yanımda hadi herkes dilek tutsun tek tek hepiniz için kart çekeyimm

çekçek banada çek.. bide işim için çek..

evet şekerim sabah yapacam 8 de
hadi bakalım sabah güzel haberler duyarız inşallaahhhh

benimde çokk ağrıdı başım ilk aylarda dicem ama zaten ilk aydayımm ağrıdı yani ilk haftalarda

teşekkür ederm canım

ay bende migren var ve normalde ayda bir defa tutardı dün geceden beri arada bıçakla beynimi deşiyolar gibi atak geliyo aynen zonkluyo gözlerim yerinden çıkacak gibi oluyo

inşallah canım yaaa

benimde çokk ağrıdı başım ilk aylarda dicem ama zaten ilk aydayımm ağrıdı yani ilk haftalarda

ben hatırlamıyorum gecen sefer neler olduğunu ama bu seferde geçen seferki belirtiler yok :44:

kız gunah adama alıstır her gune sonra bırak 2 ay kendı halıne
el ınsaf kız

ay ben benimkini hayal edemiyorum ara verdiğimizde

agzına sağlık ama kısıtlamalardan özgür olduğunu fark et derken anlamadım :S aptallaştım artık

tabire bakarmısınız onların ağrımaz benim gayet ağrıyo hiçç ağrımadığı kadar hemde biz insan değilmiyiiiizzz
kız gunah adama alıstır her gune sonra bırak 2 ay kendı halıne
el ınsaf kız

ayıptır sormasıı siz kaç haftalıkken şey yapmıştınız ilkk
korkuyorum kuşuum ne biliyiiimm:44:
o da garibim hiç sesi çıkmıyo

inşallah canımmm inşallah

kız senin BATan gemide bugün mü gelicekti.. ohh ohh ne güzel hiç gelmesin seninkilerde

çekçek banada çek.. bide işim için çek..

ivet bugun geleekti ama gelen gıden yok gece çok agrıdı karnım ama şimdi hiçbişe yok ağrı sızı hayırlısı çekim sezgim çekiyorum bak ne diyolar Yüreğindeki ağırlığı bırak ve affetmenin hafifliğini ve huzurunu yaşa,sessiz ol bazen susmank en iyi cevaptır evren sana tüm sevgisini ve bereketini sunuyor kollarını aç ve al...

teşekkür ederm canım

ay bende migren var ve normalde ayda bir defa tutardı dün geceden beri arada bıçakla beynimi deşiyolar gibi atak geliyo aynen zonkluyo gözlerim yerinden çıkacak gibi oluyo

rica ederim cimcimemmm

çişim geldi hazır gelmişken elimdede test bolken bi test yapayım dedim aldım ağzımın payını kırmızılar ne gösteriyo ne elletiyo bu nedir yaa

canıım benim ağzına sağlık toplar alırım evrenin verdiklerinii
yarın senden de güzel haberler bekliyorum..
ve ben şimdi çıkıyorum kızlar. Pc bozuk olduğu için akşamda giremiyorum artık nete. yarın görüşmek üzere hepinizi öpdüüm iyi akşamlarr

Iyi aksamlar canim dikkat edin bebisle birbirinize .. :)

yok tatlıımmm icraat yok kendimi iyice saldım gitti bulantıydı oydu buydu kendime gelmek için yaptım

bebeklerimmmm bende kaçtım kendinize ve bebeklerinizeee çok dikkat edin dualarınızda beni de es geçmeyin yarınnn bol halaylı bir gün olsun hepiciginizeeee kocamnnnn oppüücükkk :) nolur yarın güzel haberler alayım Rabbi'm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…