HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

yoo olmadımki. :26:
ben kullanmadım doktorun ilaçlarını
ama dediğin gibi maraton bu ay başlıyo hep dedim umudum yok diye inşallah haziranda veririm müjdeyi

Nasil kulanmadin, valla sakaysa bu anlayamadim su an salakligim ustumde su gunlerde ..

Yaa benim adam bu aksamda gelmez herhalde, simdi facede gordum kardesi davet olusurmus bizimkide gidiyor mahallenin pubinda kucuk dogum gunu kutlamasi varmis. Uyuzun dogum gunu ya bgn (
Bende isten cikinca kuafore giyim bari sacim kasim birbirine girdi sanki aglayinca daha cabuk uzuyolar gerci hos kime niye guzel gorunceksek ..

Son düzenleme:

Amin ins canim, hadi bakalim, iyi aksamlar mercimege sole yarin burdayim desin opuldunuz :))

yok kız şaka değil doktorun verdiği ilaçları kullanmadım kullanmak istemedim zaten 44 kiloya kadar düştüm ilaçlar midemi bulandırıyo daha çok kilo verdiriyo ben bu ay sadece soğan kürü yaptım zaten p.tesi doktora gidince söylicem ben kullanmadım diye ve tekrar ilaç derse bırakcam o zaman o doktoru çnkü biçok doktora sordum herkes benim eşime yazmış olsaydı kullandırmazdım bu ilaçlar seni mahvediyo nasıl göremez bunu dedi

Kis belki oteki ilaclar iyi gelir, sonucta sagligin icin ne bilim belki baska doktor baska sey soyler yine kafan karisir simdi bu doktor iyi kotu biliyor seni diye dedim.. Ama ins guzeldir hersey gerek kalmaz..

kendine güzel gözükceksin tabiki onlar içinmi yaşıyoruz biz kendine gel napıyosa yapsın bırak gitsin gelmesin ya ayyy nasıl sinir oldum tanımadan valla ailece hepsini öldüresim var

kızlarrr ben geldim geçmiş anneler günümüz kutlu olsun hamiş olanlar ve cocugu olanlaqr anneler gününüzü kutluyorum hepinizi tek tek kocaman öpüyorum

gizoş napıyosun canım uzun zamandır pek takılmıyorum adam akllı teprik edemedim tatlım nasıl gidiyo hamilelik.. tekrar cook cook tebrik ederim canım allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip eder inşallah

idare ediyorum canımm daha bugün yeni bişeyler yemeye başladım çokkk şiddetli bulantım oldu bitmiştir umarım serumla falan ayakta duruyodumm.bugün iyiyim ama :) çok teşekkür ederimm :)
sen nasılsın canımm ?

aa serum yicek kadar kötümü oldu ya miğde bulantın... aman iyi olunda tatlım as kaldı bi iki aya geçer inşallah..güzel güzel ye canım iyi bak kendine.. ben de iyiyim çok şükür kimyasal gebelik geçirdim gecen ay.. bu ayda pek ümidim yok çünki 1 kere tek şey oldu.bi kaç kez oldu aslında ama tam ilişki sayılmaz yani bu ayımı değerlendiremedim. yarında kaynanam gil gelcek gerci 3 4 gün kalır bende ama bellide olmaz bu ayda boşa gitçek gibi sanki

sabret canımm olcak başka yolu yokkkk :)
yaz geldi tabi size iyiceee :)

sabret canımm olcak başka yolu yokkkk :)
yaz geldi tabi size iyiceee :)

o bebek buraya gelecek okadar aga hemde ne geldi yaz sorma gece kocama bile sarılamıyom sıcaktan sezon açılmadan ben turistlerle beraber açtım sezonu denizime bile girdim. aslında bu ay fark ettimde ben bebek pskolojisini üzerimden attım galiba stres yapmıyorum artık sanırsam

ay kızlar eşim demin aradı ee bizim ufaklıktan haber varmı diyo hee var tekme atıyo burdayım diye istermisin dedim ya hani ateş felan ölçüyon ya erken belli olcak demiştin yokmu bişey diyo bi git işine dedim yalnız varya bu ay olmazsa eşimde bende tabi ben daha çok totomuzun üzerine bi oturcazki sonraki bir ay nasırlaşana kadar kalkamıcaz

Ayy cok tatli ciftsinizzz .. :))))) canimmm insallah bu ay olcak olcakkkk...

Kis tabii git yap susunden pusunden sakin vazgecme.. hsmileyken zaten erkeklere cekici gelmiyoruz en azindan guzelligin yerinde olsunnn yarasinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…