- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #22.001
yoo olmadımki. :26:
ben kullanmadım doktorun ilaçlarını
ama dediğin gibi maraton bu ay başlıyo hep dedim umudum yok diye inşallah haziranda veririm müjdeyi
bebeklerimmmm bende kaçtım kendinize ve bebeklerinizeee çok dikkat edin dualarınızda beni de es geçmeyin yarınnn bol halaylı bir gün olsun hepiciginizeeee kocamnnnn oppüücükkk :) nolur yarın güzel haberler alayım Rabbi'm
Nasil kulanmadin, valla sakaysa bu anlayamadim su an salakligim ustumde su gunlerde ..
Yaa benim adam bu aksamda gelmez herhalde, simdi facede gordum kardesi davet olusurmus bizimkide gidiyor mahallenin pubinda kucuk dogum gunu kutlamasi varmis. Uyuzun dogum gunu ya bgn(
Bende isten cikinca kuafore giyim bari sacim kasim birbirine girdi sanki aglayinca daha cabuk uzuyolar gerci hos kime niye guzel gorunceksek ..
yok kız şaka değil doktorun verdiği ilaçları kullanmadım kullanmak istemedim zaten 44 kiloya kadar düştüm ilaçlar midemi bulandırıyo daha çok kilo verdiriyo ben bu ay sadece soğan kürü yaptım zaten p.tesi doktora gidince söylicem ben kullanmadım diye ve tekrar ilaç derse bırakcam o zaman o doktoru çnkü biçok doktora sordum herkes benim eşime yazmış olsaydı kullandırmazdım bu ilaçlar seni mahvediyo nasıl göremez bunu dedi
Nasil kulanmadin, valla sakaysa bu anlayamadim su an salakligim ustumde su gunlerde ..
Yaa benim adam bu aksamda gelmez herhalde, simdi facede gordum kardesi davet olusurmus bizimkide gidiyor mahallenin pubinda kucuk dogum gunu kutlamasi varmis. Uyuzun dogum gunu ya bgn(
Bende isten cikinca kuafore giyim bari sacim kasim birbirine girdi sanki aglayinca daha cabuk uzuyolar gerci hos kime niye guzel gorunceksek ..
kızlarrr ben geldimgeçmiş anneler günümüz kutlu olsun hamiş olanlar ve cocugu olanlaqr anneler gününüzü kutluyorum hepinizi tek tek kocaman öpüyorum
Sagol cnm seninde anneler gunun kutlu olsun ins seneye hep beraber bebislerle kutlariz..
gizoş napıyosun canım uzun zamandır pek takılmıyorum adam akllı teprik edemedim tatlım nasıl gidiyo hamilelik.. tekrar cook cook tebrik ederim canım allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip eder inşallah
idare ediyorum canımm daha bugün yeni bişeyler yemeye başladım çokkk şiddetli bulantım oldu bitmiştir umarım serumla falan ayakta duruyodumm.bugün iyiyim ama :) çok teşekkür ederimm :)
sen nasılsın canımm ?
aa serum yicek kadar kötümü oldu ya miğde bulantın... aman iyi olunda tatlım as kaldı bi iki aya geçer inşallah..güzel güzel ye canım iyi bak kendine.. ben de iyiyim çok şükür kimyasal gebelik geçirdim gecen ay.. bu ayda pek ümidim yok çünki 1 kere tek şey oldu.bi kaç kez oldu aslında ama tam ilişki sayılmaz yanibu ayımı değerlendiremedim. yarında kaynanam gil gelcek gerci 3 4 gün kalır bende ama bellide olmaz bu ayda boşa gitçek gibi sanki
sabret canımm olcak başka yolu yokkkk :)
yaz geldi tabi size iyiceee :)
ay kızlar eşim demin aradı ee bizim ufaklıktan haber varmı diyo hee var tekme atıyo burdayım diye istermisin dedim ya hani ateş felan ölçüyon ya erken belli olcak demiştin yokmu bişey diyo bi git işine dedim yalnız varya bu ay olmazsa eşimde bende tabi ben daha çok totomuzun üzerine bi oturcazki sonraki bir ay nasırlaşana kadar kalkamıcaz
iştahım bi açıldıki sormayın ya bulantı falan yok sürekli yiyorummmmmm
iştahım bi açıldıki sormayın ya bulantı falan yok sürekli yiyorummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?