- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #2.201
ayyyy ne güzel soruyorsun bakem sen öyleee.bat 21 şubatta.ama hiç ümidim yok tatlım.hiçbir değişiklik hissetmiyorum.regl belirtisi de hissetmiyorum açıkçası.bi de yumurtlama günlerini tam tutturamamış olabilirim.eşimle farklı şehirlerdeydik.ondan sebep beklentim az.olsa keşkeee,ne sevinirdim bi bilsen.
valllaaa ne desem boşşş!bunun neresi soru bi kere onu çözemedim.ben bilemedim esra cevap versin bu soruna canım.
mart var canım bu ay bilemedin mart tamamdır bu iş:)))
valllaaa ne desem boşşş!bunun neresi soru bi kere onu çözemedim.ben bilemedim esra cevap versin bu soruna canım.
mik mikten yorulmuş kız anacım işte anlasanaa
valla mik miksiz bebiş çıksa yapardık.elimiz mahkum.mik mik de mik mikkk işte.amaca giden yolda her şey mübah demiş adam,aferin.
evet canım ben de marta niyet etmiştim.hatta eşimle konuştum.günaşırı mik mik,anlaştık.puhahaaaaa.ama yurt dışına çıkmam gerekiyor.tam da yumurtlama günlerine denk geliyor.müdüre söylesem,müdürüm ben tam o zaman yumurtluyorum,bikaç gün bilemedin 1 hafta ertelesek,az işim var desem ne der ki
çok yardımcı oldun canım sahol neyse zaten ben benim kocişle baş edemiyom adam hep üstün geliyo bi bebehim olsada ikiye bir kalsa
valla evde adım atcak yer yok heryer koli ben gün kaçırmiym diye bu halde bile mik mik ahah
değişik bi fantazi olmuş işte.durmak yok,yola devammm.
inş o da olur canım.dua et eşin istiyor peşinden koşturuyor.ben neler okudum topiklerde.eşleri bebiş istemiyor.kızlar kazaen tutturabilmek için ne taklalar atıyorlar.ne kavgalar oluyor.hazır eşin istiyorken fırsatları değerlendir.sonra 9 ay yatışşş.
kızlar bişey dicem forumlara bakıyorum sabahtan beri aşırı akıntı hamilelik belirtisiymiş bende bugun pembe bi leke geldi sağ kasıgımda agrı mevcut başka hiç bi belirti yok göğüslerim dolgun ama onlar 10 gun once dolmaya başlamıştı acıyodu ama bugunden beri acımıyo adet olacakmısım gıbı agrım da var bide çok afedrsiniz cinsel istekte artma oldu bugun okuduklarıma göre hamilelik belirtileri arasına giriyormuş batıma 6 gün var sizce yarın kan testi yaptırayımmı?????
ya çocuk düşündüğüm için mecbur gitçem zaten cocuk düsünmeseydim kafama takmazdım bu kadar
canim kafana takma bende ayni durumdaydim 15 gun gecmisti doktora gittim yumurtalarim catlamamis adet söktürücü verdi doktor,yani hemen kist diye dusunup stres yapma kendine insallah oyle birsey yoktur
malesef canım sonuç negatif hayırlısı artık diğer aya kaldım
canim kafana takma bende ayni durumdaydim 15 gun gecmisti doktora gittim yumurtalarim catlamamis adet söktürücü verdi doktor,yani hemen kist diye dusunup stres yapma kendine insallah oyle birsey yoktur
yok canım ya kist falan hiç aklıma gelmiyo korkmuyorum zaten en az ayda bi doktora gidiyorum ultrasyona falan girince bişey çıkmıyo ama yinede belli olmaz. doktor 9 ay sonra çocuk olmassa tekrar gel demişti ama ben doktora gittiğimde söylücem eşiminde tahlillerine bakmasını isticem daha dokuz ay olmadı ama erkenden baktıralım ne olur ne olmaz yani
nasıl yaaa ee bu kadar gecıkmen normal degıl gıt bı muayene ol barı en kısa zamnada sorun cıkmasın sonra
tabi canım serophene 12gün sonra da tarlusal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?