HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım belki hamişsindr adet belirtisi yokmus olabilir hiç beklemedihinde gelir bu bebişler

mart var canım bu ay bilemedin mart tamamdır bu iş:)))

evet canım ben de marta niyet etmiştim.hatta eşimle konuştum.günaşırı mik mik,anlaştık.puhahaaaaa.ama yurt dışına çıkmam gerekiyor.tam da yumurtlama günlerine denk geliyor.müdüre söylesem,müdürüm ben tam o zaman yumurtluyorum,bikaç gün bilemedin 1 hafta ertelesek,az işim var desem ne der ki

ayyyy ben yoruldum valla mikmikten canımmm fındık falan koy cebine gün aşırı enerji kalmıyo vaalllaaa allah yardımcın olsun vallaaa biz çocuk derdindeyiz kocalar işin sefasını sürsün ohhhh en azından benimki öyle

çok yardımcı oldun canım sahol neyse zaten ben benim kocişle baş edemiyom adam hep üstün geliyo bi bebehim olsada ikiye bir kalsa

inş o da olur canım.dua et eşin istiyor peşinden koşturuyor.ben neler okudum topiklerde.eşleri bebiş istemiyor.kızlar kazaen tutturabilmek için ne taklalar atıyorlar.ne kavgalar oluyor.hazır eşin istiyorken fırsatları değerlendir.sonra 9 ay yatışşş.

haklısın canım bende zaten öye yapıyommmm bebiş iiçin durmak yok yola devammmm

canım bence 6 gun cok fazla varsada cıkmaması cok mumkun bence gunune kadar bekle derım

iyi geceler kuzular nasılsınız bakalım ya bnm 2,3 gündr sag gögsümden sarımtırak yeşilimsi süt gelio nedendir sizce bilgisi olan var mı?
notrolaktin hormonu normal.(bide 4 gündür incir kürü yapıyorum o yapmıs olabilir mi?)

iyi geceler kızlar nasılsınız? burda olan var mı, ya stres yapmıyım diyorum ama kafam iyice bebişe odaklandı neyapıcam bilmiyorummmmm, hayırlısıyla şu adet söktürücü progestanım bitsede ne olacak görsem çatlayıp bin parça olacağım valla yaaaaa

tabi canım serophene 12gün sonra da tarlusal

canım bende kulandım bu ay ama ben adetın 12 günü yumurtam kactanedı dıye batırdım ve bana tarlusal vermedı cok saçma yaa bence iyi araştir canım internetten bu ilaci serohpene yumurta cogaltıyo ve cogul gebelık oluşa bilir... ama bu ilacıda dikkatlı kulanman gerek tatlım iyi geceler:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…