HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

teşekkür ederim hepinize çok yoruldum artık herkes baskı yapıyo çocuk çocuk diye sanki ben istemiyorum şu hamileyim haberini bi vercem var ya ohhh yani.

beşi biyerde takacaksanız hemen doğurayım desene sen onlara...
çok kızıyorum yaa bizim hayatımıza bizden çok müdahale ediyorlar banada öyle oluyor bez parasından haberin varmı senin diyorum herkese. aslında 3 aydır deniyorum bende ama çaktırmıyorum olursa sürpriz olsun hepsine

Allahta seni güldürsün işallah, hele şunu anlatsana bir karbonat ace falan merak ettim

Son düzenleme:
inşallah kızzz bende denicem bu yöntemi bugünden başlıcam bakalım belki tutarrr...ayakların havada ne kadar duruyosun canım.

dene bebişim deneeee paramı veriyoss sankim denemesi bedavaa kaybetcek bişiyimizde yokkk hiç olmassa denedik olmadı derizzz

teşekkür ederim hepinize çok yoruldum artık herkes baskı yapıyo çocuk çocuk diye sanki ben istemiyorum şu hamileyim haberini bi vercem var ya ohhh yani.

ahh ahhh o insanlar yokmu işte stres yapıyosun ki stres olmaman lazım senin rahat huzurlu olman lazım bebişim...

deme tabii kızz ben yöle yapıyom ama gün aşırı yapın kaliteli olsun sipoşu kocişinin

birde ben ovulasyon testşi aldım yumoşunun çatlayacağı günü tahmin edenlerden haniii onuda deniyorum diğer aya yıkılmadım ayaktayım diyerek giriyorum yaniiii

o testten bende alayım bari yaa düşünüyorum ne zamandır ama almadım daha :44:

Onlar hiç susmazlar bir tane olur sonra ikinciyi isterler )))

bende çocuk istemiyoruz biz diyorum ama 1,5 yıl oldu evleneli bende korkuyorum artık eşim doktora gitme taraftarı da değil o da ne zaman olursa diyo acaba olur mu demiyo amaaan

Allahta seni güldürsün işallah, hele şunu anlatsana bir karbonat ace falan merak ettim

şimcik şöyle oluyor

temiz plastik bir kaba biraz idrar topluyorsun sonra içine 1 tatlı kaşığı karbonat atıyorsun fosss diye kabarıp köpük olursa hamileymişsin ama lop diye dibe çökerse değilmişsin

yine temiz bi kaba idrar toplayınca çamaşır suyu karıştırıyorsun biraz yine kabarırsa hamilesin kabarmazsa değilsin...

kocakarı testiymiş bu yaşlı bir kadın söylemiş hamileliklerimi öyle öğrendim demiş.

ben denedim ama bana kabaran bişey yokmuş malesef

o testten bende alayım bari yaa düşünüyorum ne zamandır ama almadım daha :44:

kuzucummm batın yarın mı senin şimcik?? eğer olaki hamiş kalmamışsın batın bitince al kaç günde bir oluyorsan yazıyor zaten adetinin başladığı 14. gün veya 15 işte çubuğa işeeeeeeeeeeee çift çıkarsaaa hemen kocayı bulduğun yerdee çarpış

ben bunu denedin ve bir topikde birisi denemiş kendim yaptım kabarmadı eşime denedim kabardı ben deyilde eşim hamile sanırım yazmış

görüyorummmmm görüyorummmm cimcimem sana bu gece kabaran bişi varrrrrrrrr bil bakalım nee

Onlar hiç susmazlar bir tane olur sonra ikinciyi isterler )))

sevgilin olmaz yokmu daha biri derler
sevgilin olur nezaman nişanlanıyorsun derler
nişanlanırsın düğün derler
evlenirsin çocuk derler
yaparsın ikinci derler
hayatımızı onlar yönetiyor gizli güçler

bende çocuk istemiyoruz biz diyorum ama 1,5 yıl oldu evleneli bende korkuyorum artık eşim doktora gitme taraftarı da değil o da ne zaman olursa diyo acaba olur mu demiyo amaaan

kürlerden dene bu ay sende. birde bitkisel yöntemlere bak eğer yine olmazsa o zaman eşini ikna etmenin yolunu bulursun bir şekilde
üzülme sakın

ben bunu denedin ve bir topikde birisi denemiş kendim yaptım kabarmadı eşime denedim kabardı ben deyilde eşim hamile sanırım yazmış

evet bende duymustum
sanırım ıdrarın ne kadr tutuldugu ıle alakalı sabah ılk ıdarı asıt geregı kabarır ama dıgerlerı kabarmaya bılır
ben de cok yanlıs duydum

hımm iyi hoşta eşinin gitmeme taraftarı olması kötü olmuş... sen hiç gittinmi doktora bence önce sen bir görün hallet bişi yoksa eğer laf sokarsın mecbur kalırrrrr

:)))canim hamilelikten ne kadar once belli oluyomus bu testten once bunu deniycem cok hosuma gitti:))4-5 gun kaldi benim belli olur mu:))

allahım bu güne kadar o benim peşimde dolaşırdı bu aydan sonra ben dolaşcam desene.. ey bebek sen nelere kadirsin babanın peşinde dolandırıyorsun beni

evet hamilenin biri kızına da denetmiş onunkide kabarmış

görüyorummmmm görüyorummmm cimcimem sana bu gece kabaran bişi varrrrrrrrr bil bakalım nee

amanınnnn hemen kırmızı geceliğimi giyip oturayım şimdiden.

nesrriiin kız o dahada güzelmiş ya bacım koptummm allahhım yaaa

bende çok gülmüştüm birde çiş kaynatma var.biri demiş çişinizi kaynatıyosunuz köpürürse hamilesiniz biride tavadamı tenceredemi kaynatıyoruz demiş diyeri cevap yazmış kız tava tencere olurmu teneke kutuda kaynat diye.hele biri bi kaba işeyin dolaba koyun tortular çökerse hamilesiniz demiş diyeri kız dolaba konurmu benim eşim meraklı ya içerse demiş

:)))canim hamilelikten ne kadar once belli oluyomus bu testten once bunu deniycem cok hosuma gitti:))4-5 gun kaldi benim belli olur mu:))

valla denemesi bedava istersen dene belli olabilir seninde. ben en son dün akşam yaptım bişey çıkmadı hayır o değil evde karbonat kalmadı belki benim karbonatın markası uygun değildir

su anda gulmekten yerlerdeyım yok artık dıyorum DDDDDDDDDDDDD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…