- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
teşekkür ederim hepinize çok yoruldum artık herkes baskı yapıyo çocuk çocuk diye sanki ben istemiyorum şu hamileyim haberini bi vercem var ya ohhh yani.
Allahta seni güldürsün işallah, hele şunu anlatsana bir karbonat ace falan merak ettimhamilelerin kabarması lazımmış benimkiler hiç kabarmıyo bidahakine instant maya kullancam sevgi pıtırım
çalışıyor olsam zaman geçiyordu ama artık evdeyim hiç geçmiyor deli gibi oldum tek başıma evde bütün gün oturuyorum burasıda olmasa zaman hiç geçmeyecek.
ben daha kocama bişey yaptırmadım hele bi bu ay geçsin martta değişik fantazi deneyelim deyip yaptırcam silkelemeyi
incir kayısı ceviz fındık fıstık ballayıp yedircem bide ben kendim incir ve havuç kürünü denerim martı boş geçirmek yok kapı arkası baca deliği demicem bu ay(çok açık seçik oldu bu yahu utandım )
inşallah kızzz bende denicem bu yöntemi bugünden başlıcam bakalım belki tutarrr...ayakların havada ne kadar duruyosun canım.
teşekkür ederim hepinize çok yoruldum artık herkes baskı yapıyo çocuk çocuk diye sanki ben istemiyorum şu hamileyim haberini bi vercem var ya ohhh yani.
hamilelerin kabarması lazımmış benimkiler hiç kabarmıyo bidahakine instant maya kullancam sevgi pıtırım
çalışıyor olsam zaman geçiyordu ama artık evdeyim hiç geçmiyor deli gibi oldum tek başıma evde bütün gün oturuyorum burasıda olmasa zaman hiç geçmeyecek.
ben daha kocama bişey yaptırmadım hele bi bu ay geçsin martta değişik fantazi deneyelim deyip yaptırcam silkelemeyi
incir kayısı ceviz fındık fıstık ballayıp yedircem bide ben kendim incir ve havuç kürünü denerim martı boş geçirmek yok kapı arkası baca deliği demicem bu ay(çok açık seçik oldu bu yahu utandım )
dene bebişim deneeee paramı veriyoss sankim denemesi bedavaa kaybetcek bişiyimizde yokkk hiç olmassa denedik olmadı derizzz
ahh ahhh o insanlar yokmu işte stres yapıyosun ki stres olmaman lazım senin rahat huzurlu olman lazım bebişim...
deme tabii kızz ben yöle yapıyom ama gün aşırı yapın kaliteli olsun sipoşu kocişinin
birde ben ovulasyon testşi aldım yumoşunun çatlayacağı günü tahmin edenlerden haniii onuda deniyorum diğer aya yıkılmadım ayaktayım diyerek giriyorum yaniiii
Onlar hiç susmazlar bir tane olur sonra ikinciyi isterlerbeşi biyerde takacaksanız hemen doğurayım desene sen onlara...
çok kızıyorum yaa bizim hayatımıza bizden çok müdahale ediyorlar banada öyle oluyor bez parasından haberin varmı senin diyorum herkese. aslında 3 aydır deniyorum bende ama çaktırmıyorum olursa sürpriz olsun hepsine
beşi biyerde takacaksanız hemen doğurayım desene sen onlara...
çok kızıyorum yaa bizim hayatımıza bizden çok müdahale ediyorlar banada öyle oluyor bez parasından haberin varmı senin diyorum herkese. aslında 3 aydır deniyorum bende ama çaktırmıyorum olursa sürpriz olsun hepsine
Allahta seni güldürsün işallah, hele şunu anlatsana bir karbonat ace falan merak ettim
o testten bende alayım bari yaa düşünüyorum ne zamandır ama almadım daha :44:
şimcik şöyle oluyor
temiz plastik bir kaba biraz idrar topluyorsun sonra içine 1 tatlı kaşığı karbonat atıyorsun fosss diye kabarıp köpük olursa hamileymişsin ama lop diye dibe çökerse değilmişsin
yine temiz bi kaba idrar toplayınca çamaşır suyu karıştırıyorsun biraz yine kabarırsa hamilesin kabarmazsa değilsin...
kocakarı testiymiş bu yaşlı bir kadın söylemiş hamileliklerimi öyle öğrendim demiş.
ben denedim ama bana kabaran bişey yokmuş malesef
şimcik şöyle oluyor
temiz plastik bir kaba biraz idrar topluyorsun sonra içine 1 tatlı kaşığı karbonat atıyorsun fosss diye kabarıp köpük olursa hamileymişsin ama lop diye dibe çökerse değilmişsin
yine temiz bi kaba idrar toplayınca çamaşır suyu karıştırıyorsun biraz yine kabarırsa hamilesin kabarmazsa değilsin...
kocakarı testiymiş bu yaşlı bir kadın söylemiş hamileliklerimi öyle öğrendim demiş.
Onlar hiç susmazlar bir tane olur sonra ikinciyi isterler)))
bende çocuk istemiyoruz biz diyorum ama 1,5 yıl oldu evleneli bende korkuyorum artık eşim doktora gitme taraftarı da değil o da ne zaman olursa diyo acaba olur mu demiyo amaaan
ben bunu denedin ve bir topikde birisi denemiş kendim yaptım kabarmadı eşime denedim kabardı ben deyilde eşim hamile sanırım yazmış
ben bunu denedin ve bir topikde birisi denemiş kendim yaptım kabarmadı eşime denedim kabardı ben deyilde eşim hamile sanırım yazmış
bende çocuk istemiyoruz biz diyorum ama 1,5 yıl oldu evleneli bende korkuyorum artık eşim doktora gitme taraftarı da değil o da ne zaman olursa diyo acaba olur mu demiyo amaaan
şimcik şöyle oluyor
:)))canim hamilelikten ne kadar once belli oluyomus bu testten once bunu deniycem cok hosuma gitti:))4-5 gun kaldi benim belli olur mu:))
kuzucummm batın yarın mı senin şimcik?? eğer olaki hamiş kalmamışsın batın bitince al kaç günde bir oluyorsan yazıyor zaten adetinin başladığı 14. gün veya 15 işte çubuğa işeeeeeeeeeeee çift çıkarsaaa hemen kocayı bulduğun yerdee çarpış
görüyorummmmm görüyorummmm cimcimem sana bu gece kabaran bişi varrrrrrrrr bil bakalım nee
nesrriiin kız o dahada güzelmiş ya bacım koptummm allahhım yaaa
:)))canim hamilelikten ne kadar once belli oluyomus bu testten once bunu deniycem cok hosuma gitti:))4-5 gun kaldi benim belli olur mu:))
bende çok gülmüştüm birde çiş kaynatma var.biri demiş çişinizi kaynatıyosunuz köpürürse hamilesiniz biride tavadamı tenceredemi kaynatıyoruz demiş diyeri cevap yazmış kız tava tencere olurmu teneke kutuda kaynat diye.hele biri bi kaba işeyin dolaba koyun tortular çökerse hamilesiniz demiş diyeri kız dolaba konurmu benim eşim meraklı ya içerse demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?