HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

amin inşallah bende 3 aylık evliyim çocuk istiyoruz eşimle inşallah olur çocuk yapmanın bu kadar zor olduğunu bilmiyordum hemen olur sanıyordum insanın başına gelmeyince bilmiyormuş...

ne diiiiooosun sen yaa? ikinci silikmi cikmizz? ve lekelenmen olmuss...benim bunlar olsaydi varya kesin hamile sanmisdim kendimi )))) bence tekrar yap yarinda yaa hatdaa resmini yap bizede goster, insallah hamilesindir yaa..seni ariyordum bende sormak icin naahaber die ))) hayrilisi olsun..bu belirtilere ne desemki, ben bu ay belirtisizz kaldim ))))

kızzzz ben o silkelemeyi deniyoruuummmm o topik bizxim sayılır bebişim eşimle denedik çok eğlenceli oluyoo gülmekten yapabilirseniz tabii..... ben eşime keçiboynuzu kürü uyguladım kendimede hayıt tohumu kulalndım

silekleeeeeeeeeeee önce çarptırrr sonra silkeletttttttt sonra ayaları dik...

aynen öyle kendimi oyalayacak şeyler bulmaya çalışıyorum forumda okuduğum karbonatla gebelik testi çamaşır suyuyla gebelik testi onları deniyorum nede olsa denemesi bedava
bana herşey yakışırı seyretmekten öğğk geldi pc başından kalkıyorum ama sonra tekrar oturuyorum gbelik testi bende de tam 3 defa silik ikinci çizgiyi çıkardı silikten biraz daha koyuydu hatta. çok mutlu olmuştum ama sonra yine bulutlardan beton zemine çakıldım kan testinde...
yarını atlatsam gerisi o kadar koymaz belki ama yarından tırsıyorum :18:

Canim ins. hepimiz hamisizdir yakin zamanda Allah'in izniyle , esim bekle azcik gelmezse gidersin stres yapma olucagi varsa zaten olmustur dedi. Pazartesiye kadar beklicem gelmezse beklenmeyen misafirler kan testine gidicem ins.. Adamcagizinda gonlu olsun.. :)))

olsun olsun )))) ben esime daha hic bi sey soylemedim yaa.bu aralar isleri yogun, bende adetim gecikdi falan demedim hic...sonra cok uzuluyorlar erkekler yaaa (((( kadinlar zaten matemmm kuruyoor )))))

insallah hamilesindir
insallah sen de hamilesindir

ayy bilmemmkiii...hele bakalim yaaa 7 gune kadar gelirrr o kesin..gozuu kor olsun..gelmezse yaparim ya belkide, zaten etrafimda her kes sorub duuruyor yap yap die...hele bi 7 gun gecikmis olaaa yaa , ama gelir o eli kylagindadi ((((

Nie ole dıyorsun ya belkıde yavrunun elı kulagında gelıyor

ne kadar zamandır deniyosun canım silkeletme yöntemini tutarmı dessin kızzz...

heheeee o testlerde sonuç ne peki cimcimem

kız allah iyiliğini versin emi... ben de akşama kadar çalışıyorum insanları gebertesim geliyor avryaa fena yani evde olsam dah çok stres yaparım böyle karşımdakileri stres yapıyıom

sendedemi 3 bende 3 aydır test alıyom aynı haltttt.... çakılmak ne kelimeeee son düşüdüm bayaa sersemletti beni ne yöntemi öğrendiysem deniyom kocişim evden atacak artık beni yazık adama yaptırmadığım kalmadıııı

beni listeden çıkarabilirsiniz sevgililer gününde adet oldum

olmass ıı ıhhh çıkarmayın listeden tarihini dğeişin ölmek var dönmek yokkkkkkkkk üzülme sen önümüzdeki ay varrr nasıl olsaaa

ne kadar zamandır deniyosun canım silkeletme yöntemini tutarmı dessin kızzz...

bilmemki deniyom ama napim ohh ohhh sonunda hamiş kalcazz inanıyom bennnn

inşallah kızzz bende denicem bu yöntemi bugünden başlıcam bakalım belki tutarrr...ayakların havada ne kadar duruyosun canım.

teşekkür ederim hepinize çok yoruldum artık herkes baskı yapıyo çocuk çocuk diye sanki ben istemiyorum şu hamileyim haberini bi vercem var ya ohhh yani.

hamilelerin kabarması lazımmış benimkiler hiç kabarmıyo bidahakine instant maya kullancam sevgi pıtırım
çalışıyor olsam zaman geçiyordu ama artık evdeyim hiç geçmiyor deli gibi oldum tek başıma evde bütün gün oturuyorum burasıda olmasa zaman hiç geçmeyecek.

ben daha kocama bişey yaptırmadım hele bi bu ay geçsin martta değişik fantazi deneyelim deyip yaptırcam silkelemeyi
incir kayısı ceviz fındık fıstık ballayıp yedircem bide ben kendim incir ve havuç kürünü denerim martı boş geçirmek yok kapı arkası baca deliği demicem bu ay (çok açık seçik oldu bu yahu utandım )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…