- Konu Sahibi cimcimesultan
-
tanidiklarindan falan yardim iste canim,bulursun...insallah hemen bulabilirsin.
aaahh ah ben de cok istiyorum canim da,almanyaya geleli 2 ay oldu daha.o yuzden esim biraz evliligin tadini yasamak istiyormus,bir de benim alismami bekliyor.ban kalsa ben hemen dusunuyorum.
bu silkelenmek yontemini bayagi okudum.insan hayal edince gulesi geliyor.insallah isteyen herkes hamis kalsin hayirlisiyla
Hamis kizlar, benim Bat dundu henuz gelen giden yok, Bu sabah test yaptim ikinci cizgi silikti. Hani otobuse metroya fln kosturursun ya o zaman karnima kramp gibi agri giriyor. Battan 5 gun once kahverengi lekelenmem oldu,ama iki gundur yok, hep boy bir islaklik sanki oldum adet hissi ama acik sarimsi akintim var. Birde goguslerim adet olucam zaman siserdi biraz gene sisti bu sefer gogus uclarim hassalasti elleyince bir aci var. Gece idrar cikmam normalde ama son 1 haftadir gece cok gitme ihtiyaciyla kalkiyorum azcik yapip donuyorum. Bunun disinda baska bir farklilik hissetmiyorum. Ne dersin piskolojik midir yok gercekten belirtimi.. Sanada olmusmuydu boyle?
ne yazıkki canım psikolojik sanırım...hamile olan arkadaşlar özel bişey yaptılarsa anlatsalar barii..ben başka bir topikte birisi yazmış nasıl hamile kaldığını onu uygulamayı düşünüyorum...ilişkiye girdikten bacaklar havadayken kocası ayaklarından silkelemiş böylece sperm daha çabuk ilerliyomuş yumurtaya :)) öyle hamile kalmış arkadaşlarınada söylemiş onlarda öyle hamile kalmış,ayyy ne hallere düştük kızlaaaarrr :)))
tanidiklarindan falan yardim iste canim,bulursun...insallah hemen bulabilirsin.
aaahh ah ben de cok istiyorum canim da,almanyaya geleli 2 ay oldu daha.o yuzden esim biraz evliligin tadini yasamak istiyormus,bir de benim alismami bekliyor.ban kalsa ben hemen dusunuyorum.
bu silkelenmek yontemini bayagi okudum.insan hayal edince gulesi geliyor.insallah isteyen herkes hamis kalsin hayirlisiyla
seni çok iyi anlıyorum cimcimemmmmmm.... için içini yiyo şuan başka hiç bişi düşünemiyosun... şölemiki böylemikiiii devamlı aynı terane... sürekli kendini rahatlatacak bişiler konuşmalar arıyosun.. yani en azından ben öyleydim cimcimem
geçen ay bende aynı şeyleri yaşadım illet oldum hele bide benimki tık tık saatinde olur bi düzensizleşti 4 gün geciktim sabrettim ama içim içimi yedi bitirdiiii en son dayanamadım test yaptım ikinci çizgi silik belli belirsiz çıktııı hani belki dedim yine...
eneeeeeeeeeee bide eve bi gittim baktım kırmızlar gelmiş yineeeeeeeeeeeee off offf hırsımdan oturdum ağladım şekerim
ne diiiiooosun sen yaa? ikinci silikmi cikmizz? ve lekelenmen olmuss...benim bunlar olsaydi varya kesin hamile sanmisdim kendimi )))) bence tekrar yap yarinda yaa hatdaa resmini yap bizede goster, insallah hamilesindir yaa..seni ariyordum bende sormak icin naahaber die ))) hayrilisi olsun..bu belirtilere ne desemki, ben bu ay belirtisizz kaldim ))))
Canim ins. hepimiz hamisizdir yakin zamanda Allah'in izniyle , esim bekle azcik gelmezse gidersin stres yapma olucagi varsa zaten olmustur dedi. Pazartesiye kadar beklicem gelmezse beklenmeyen misafirler kan testine gidicem ins.. Adamcagizinda gonlu olsun.. :)))
insallah hamilesindiraynen öyle kendimi oyalayacak şeyler bulmaya çalışıyorum forumda okuduğum karbonatla gebelik testi çamaşır suyuyla gebelik testi onları deniyorum nede olsa denemesi bedava
bana herşey yakışırı seyretmekten öğğk geldi pc başından kalkıyorum ama sonra tekrar oturuyorum gbelik testi bende de tam 3 defa silik ikinci çizgiyi çıkardı silikten biraz daha koyuydu hatta. çok mutlu olmuştum ama sonra yine bulutlardan beton zemine çakıldım kan testinde...
yarını atlatsam gerisi o kadar koymaz belki ama yarından tırsıyorum :18:
insallah sen de hamilesindirCanim ins. hepimiz hamisizdir yakin zamanda Allah'in izniyle , esim bekle azcik gelmezse gidersin stres yapma olucagi varsa zaten olmustur dedi. Pazartesiye kadar beklicem gelmezse beklenmeyen misafirler kan testine gidicem ins.. Adamcagizinda gonlu olsun.. :)))
ayy bilmemmkiii...hele bakalim yaaa 7 gune kadar gelirrr o kesin..gozuu kor olsun..gelmezse yaparim ya belkide, zaten etrafimda her kes sorub duuruyor yap yap die...hele bi 7 gun gecikmis olaaa yaa , ama gelir o eli kylagindadi ((((
kızzzz ben o silkelemeyi deniyoruuummmm o topik bizxim sayılır bebişim eşimle denedik çok eğlenceli oluyoo gülmekten yapabilirseniz tabii..... ben eşime keçiboynuzu kürü uyguladım kendimede hayıt tohumu kulalndım
silekleeeeeeeeeeee önce çarptırrr sonra silkeletttttttt sonra ayaları dik...
niye çıkıyosunki listeden batın deyişir okadarbeni listeden çıkarabilirsiniz sevgililer gününde adet oldum
insallah hamilesindir
insallah sen de hamilesindir
beni listeden çıkarabilirsiniz sevgililer gününde adet oldum
aynen öyle kendimi oyalayacak şeyler bulmaya çalışıyorum forumda okuduğum karbonatla gebelik testi çamaşır suyuyla gebelik testi onları deniyorum nede olsa denemesi bedava
bana herşey yakışırı seyretmekten öğğk geldi pc başından kalkıyorum ama sonra tekrar oturuyorum gbelik testi bende de tam 3 defa silik ikinci çizgiyi çıkardı silikten biraz daha koyuydu hatta. çok mutlu olmuştum ama sonra yine bulutlardan beton zemine çakıldım kan testinde...
yarını atlatsam gerisi o kadar koymaz belki ama yarından tırsıyorum :18:
Nie ole dıyorsun ya belkıde yavrunun elı kulagında gelıyor
ne kadar zamandır deniyosun canım silkeletme yöntemini tutarmı dessin kızzz...
olmass ıı ıhhh çıkarmayın listeden tarihini dğeişin ölmek var dönmek yokkkkkkkkk üzülme sen önümüzdeki ay varrr nasıl olsaaa
bilmemki deniyom ama napim ohh ohhh sonunda hamiş kalcazz inanıyom bennnn
heheeee o testlerde sonuç ne peki cimcimem
kız allah iyiliğini versin emi... ben de akşama kadar çalışıyorum insanları gebertesim geliyor avryaa fena yani evde olsam dah çok stres yaparım böyle karşımdakileri stres yapıyıom
sendedemi 3 bende 3 aydır test alıyom aynı haltttt.... çakılmak ne kelimeeee son düşüdüm bayaa sersemletti beni ne yöntemi öğrendiysem deniyom kocişim evden atacak artık beni yazık adama yaptırmadığım kalmadıııı
bilmemki..hep geldii kirmizi hepp..yavrum hic gelmedi...(((( keske gelse (((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?