- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #22.021
bebişe yarasın o zaman yediklerin canım:)
oh oh maşallah yarasında bebişe kilo olsun inşallah
bana yarıyo daha çok
inşş teyzesiiiiiii varmı sende bişiler son durum ne
teyzesi ısırır onu beeee
yok kuzum yaa hala gelen giden yok bi sağa bi sola geçen kasıkla karın arası ağrılarım oluyo arada. vurup gidiyo ne kasık ağrısı ne karın ağrısı tam ortası ağrıyo
inşallah kötü bişey değildir :18:
kötü nolcakk be sende iyice delirdin hee
ya adet ya bebek başka seçenek yok dur bakalımm gelmez inş adetinn
esracım nasıl gidiyo hamilelik sıkıntı yoktur umarım
Kiz gizoss sen sen ol vitamibini gece yatmadan ic..istahini cok acmasinn...iştahım bi açıldıki sormayın ya bulantı falan yok sürekli yiyorummmmmm
Kizlarrr biraz once 1 kiloya yakin erik yedimmm tuzlu tuzlu...
nasıl hamiş kaldın yardım etttttttttttt
her gün mü oldu ara ara mı
presedi nasıl kullandın ayrıca
kız ilk defa gecikiyooooooo anltamıyomuyum nedir
hoş en son geciktiğinde sabah yine 8 de öğrenmiştim sebebini inşallah yine öyle bi sebeptir
Halsizlikim var biraz hafif bulantilar var...
Kiz gizoss sen sen ol vitamibini gece yatmadan ic..istahini cok acmasinn...
Kizlarrr biraz once 1 kiloya yakin erik yedimmm tuzlu tuzlu...
aayyyyy çok eğleniyorum
kocamın face adını değiştirdim kendi adımı yazdım profil resminide ikimizin resmini ayarladım beğenen beğeneneve kendisinin haberi yok büyük sürpriz olcak
anlıyorum ama heyecanlanıyorum bendeeeeeee sen anlıyomusun aceeebaaa:44: uuuf varsa göstersin kendini hemen yeaaa
folik asitimi kuşummmm aa iyi söyledin valla
yok bu ay bişeeeeeyyyyy
ben olmadığını biliyorum çünkü hiç belirtim yok kendimi hamile gibide hissetmiyorum çok ruhsuzum
ovulasyonda silik çizgi belirdi 20 martta 26sında koyulaştı 29unda tamamen kayboldu.20sinden 29una kadar hergünn oldu her gece.preesedde her ilişki öncesinde sıktım içeri canımm
vayyy maşallahhhh
benim koca şansa ilk günler şehir dışına çıkıyo
benimki genelde adetin 12.13.14.15. günlerde koyu çıkar son koyu günde yada bir sonraki günde çatlar
benimki de 14.gün eve dönüyo:18::18::18:
ya yetişir ya yetişmez arrtık
of ya bu ayda gitti öyleysee
ruhlu halinide biliyorum seninşom ağızlı bi dur daha kırmızılar gelmeden belli olamaazz
evet bekliyoruz belki yarın sabah test yapar sonrada sağlık ocağına giderim kan vermeye
ya çok yağmur yağıyo tv yayını kesildi sörvayvırda oyunu kim kazanacak bak bakalım bide ödül oyunumu dokunulmazlık mı
dokunulmazlık bebeğiim izliyorum şuan ünlüler 8-gönüllüler 9
o dağhan ne şerefsiz çıktı bide yaaa
dansöz gibi kıvırıyo sanki haftalarca onların ekmeğini yemedi nasılda anlatıyo ne varsa aklı sıra intikam alacak zaten hiç sevmiyodum yamuk ağızlı ama duygu dün açıkaldıya dağhan bütün takımın zaaflarını anlattı iyi oldu bize gelmesi dedi. salak kendini kullandırıyo sonra onuda yazacaklar haberi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?