- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #22.041
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh içimin yağları eridi aldı ünlüler dokunulmazlığı kaldı dağhan b*k gibi
ohhhh çok iyi olmuş yamuk ağızlı ağzını yamulta yamulta bakıyodur şimdi ünlülere
duygu aptalı ünlülere diyoki teşekkürler takımın en iyisini bize gönderdiğiniz için ne gerizekalı bi kız ya
heeee görcem ben onu haftaya
mikseri gönderdiler onlara bi ortalık karışsında o zaman görür en iyisini
yarın maltepedeki mağazaye ben gitcem emrahla canım sıkılıyo evde ayağımda ağrımıyo çok değişiklik oluur.ne alakaysa şimdi
evet çok değişik olur sinirden midene giren kramplar eşliğinde yine nükseden kusmalar ortaya çıkar
sen elinden geldiği mümkün olduğu kadar değerlendir sonra ümitsizliğe kapıl daha bismillah hiçbişey olmadann bu ayı gözden çıkarma
o zaman git bebem değişiklik olur
hergün bence daha iyi yorucu ama olsun sonra bol bol dinlenirsin benim gibi 2 aydır ahhahaklısın galiba
o ki cuma gidecek şehir dışına..
o zamana kadar herifi iyi çalıştırayım bende
ahahah güldürdün beni
sen bana mesaj at ama sonucuu burdan değil teldenn
hergün bence daha iyi yorucu ama olsun sonra bol bol dinlenirsin benim gibi 2 aydır ahha
ahahah güldürdün beni
sen bana mesaj at ama sonucuu burdan değil teldenn
hergün bence daha iyi yorucu ama olsun sonra bol bol dinlenirsin benim gibi 2 aydır ahha
güvercin uçursam olurmu
bak şimdi çağrı atarsam negatif uzuuuuun uzun çaldırırsam silik mesaj atarsam pozitif önce msj atıp sınra çağrı atarsam bilki hastaneye gidiyom
iyi fikir..
3 ay dinlenmek için 1 hafta yorulmaya değer
tabi tutarsa
fındık kadar aklım vardı bunu anlicam diye o da gitti zaten ben ararım beee :)
arama beeeeekızım dur bakalım sabah 8 olsun hele ben testi yapayım pozitif çıkarsa uyandırırm seni uykudan
anlaştıkkkkk aşkımcııım
dua etcem hep yatmadan uyurken rüyamda falan hepppp
o zaman duaların kabul olsun inşallahhh
tabire bakarmısınız onların ağrımaz benim gayet ağrıyo hiçç ağrımadığı kadar hemde biz insan değilmiyiiiizzz
ayıptır sormasıı siz kaç haftalıkken şey yapmıştınız ilkk
korkuyorum kuşuum ne biliyiiimm:44:
o da garibim hiç sesi çıkmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?