- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #2.221
YAFF patron bu kızlar beni tınlamıyo kocaman yazı yazdım bide hala kimsede ses yoko topic senin bu tpic benim dolanıyom derdime dert arıom
nesrincim hamile misin hamilelik çok uyku yaparrrrrrrrr adete 1 hafta kala... başını nereye koyarsan orada kalırsın... öylemi sen de de durumlar..:44:
kocamla başım dertte bu aralar iside rahat genelde evde bu seferde peşimden ayrılmıyo her sefeinde çocuk için dyo vallaaa adam artık yorgun falan dinlemiyo bebek istiyom ya yorgun olduhumdada ya buseferkinde bebiş tutarsa dyo zayıf yönümden yakalıyo beni vaaallaaa anam bu bebiş için yapmadım kalmadı bi hamile kalayım bu günleri hesabından düşücem valla benim bi çocuhum var kocacıhım
iyiyim canım sen nasılsın sadece uykum varnasılsın nesrincimmm
iyiyim canım sen nasılsın sadece uykum var
yinemi kızzz
gece yine ne izledinnn
ay uykuyu alamıyorum 10 da uyudum 12 de uyandım 1de tekrar yattım acıkmışım bişeyler yedim sabahda kalkamıyorum 3 gündür
kız ilaç kulllandımm nasıl klacam valla öyle bişey olsa çok tuhaf olurdu dogum kont kullanırken hamile kalırdımhehee bebek mi geliyo kızz yoksam
bende belgesel izliyordum ki uyuya kalmışım herhalde 9 falandı saat
kız ilaç kulllandımm nasıl klacam valla öyle bişey olsa çok tuhaf olurdu dogum kont kullanırken hamile kalırdım
canim kafana takma bende ayni durumdaydim 15 gun gecmisti doktora gittim yumurtalarim catlamamis adet söktürücü verdi doktor,yani hemen kist diye dusunup stres yapma kendine insallah oyle birsey yoktur
:44:
canım ilk defa mı kullandın söktürüxcü bnmde gecen ay geckti ve dr tarlusal verdi söktrücü içtim bitti hemn ertesi gün oldum ama bu ay gnm gecmeden verdi dr bnm sorum bundan sonrta hep söktürücüle mi adet olcam ben yaa daha yasım 21
ne güleriz ama varyaa biz uğraşak sen korunurken hamile kallll
kız şaka bi yana cocuk düşündüğümüzden beri bende hep ole diyom ya sen lazımsın bana aman dikkat kendine falan bi şakalaşmalar görmen lazım aramızdaki espiriyi :)
Evrim dalga geçiyorsun bence kafa buluyorsun artık buna kanaat getirdim..
kızlaar merabaaaa :)
çok yoğun bi gündü yarın taşınıyoruz taşıncağımız evde temizlik yapıldı bugün zaten hastayım aşırı bide buz gibi boş evde daha beter oldum.eve geldim kalan eşyaları toparladım daha yeni oturdum valla verimli günlerdeyim ama ne mikmikk ne cikcikk yapcak halim varr
baştan sona okudum ama geçmişi azimle:)
cimcimecim gönlünü ferah tut inş bişey yoktur pozitif oll :)
kocamla başım dertte bu aralar iside rahat genelde evde bu seferde peşimden ayrılmıyo her sefeinde çocuk için dyo vallaaa adam artık yorgun falan dinlemiyo bebek istiyom ya yorgun olduhumdada ya buseferkinde bebiş tutarsa dyo zayıf yönümden yakalıyo beni vaaallaaa anam bu bebiş için yapmadım kalmadı bi hamile kalayım bu günleri hesabından düşücem valla benim bi çocuhum var kocacıhım
malesef canım sonuç negatif hayırlısı artık diğer aya kaldım
Elselcim doktor kese gelişiyor mu diye bakıcaz dedi dün akşam kahverengi akıntı başladı galiba bunuda kaybedicem inanırmısın doktora dün gittim sabah 6 da rüya gördüm ve ağlayarak uyandım kuzenimde benimle beraber hamile ruyamda onunla beraber bir yerdeydik ve o doğum yapıyordu bir erkek çocuk doğurdu sonra benm sancım başladı ve elime bir parça düştü düşük yapıyordum ve ağlamaya başlamıştım yinemi hayır olamaz diye uyandım ve doktora gittim budurumla karşılaştım gecen seferde ruyamda görmüştüm onu kaybedeceğimi insan gerçekten hissediyor hemen uludağ universitesine gidicem ne problem var çok merak ediyorum neden en kötüsüde herkese söledim o heyecanla şimdi tek tek soracaklar bu beni daha çok yoruyor kimseyi görmek istemiyorum kimseye açıklama yapmak istemyorum inan zil çalıyor kapıyı bile açmak istemiyorum çok zor bi durum eşimde çok sevinmiştiinsan bazen tanımadığı insanlarla dertleşmek istiyor onlar sormuyor çünkü yargılamıyor arkadan konuşmuyor insan ne yapacağını bilemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?