HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

arkadaşlar ben bir yıldır siteyi takip ediyorum ama yeni üye oldum .benide listeye ekler misiniz. Allah hepimizin sesini tez zamanda duysun inşallah

YAFF patron bu kızlar beni tınlamıyo kocaman yazı yazdım bide hala kimsede ses yok o topic senin bu tpic benim dolanıyom derdime dert arıom

dolanma kız sağda solda

nesrincim hamile misin hamilelik çok uyku yaparrrrrrrrr adete 1 hafta kala... başını nereye koyarsan orada kalırsın... öylemi sen de de durumlar..:44:

uykudan gözümü açamıyorum ama yorgunluktan olsa gerek.ben hap kullanıyorum canım dün batmadan sonra hafifi leke gelmiş hap kullanırken gelmemesi gerek daha geçen gittim baktı doktor sadece kist demişti.ama kanama neden geldi batmalar devam ediyo sadece 3 gün kaldı adete bakalım ne olacak

Cannim bebek olduktan sonra zaten uzun biuddet yanina yaklastiramiyorsun. tam o ise soyunacagin vakit.. bebek ingaaaaaa demeye basliyor.

evrim.... hayirlisi olsun canim. suan ruh halini cok iyianliyorum. ben 7 gun once regl oldum.. daha yeni toparladim kendimi...esin gorunsun doktoraaa

kızlar hepinize günaydın. nassınız bakalım. ne var ne yok. gece kaynatmışınız epey. okuycam birazdan.
aslında üzgün olmam lazım ama garip bir rahatlama var bende.
dün akşam kırmızıları gördüm tahmin ettiğim gibi. önümüzdeki maçlara bakacaz artık anlayacağınız.
nesrinim benim bat değişmiş oldu. bu ayki hedefimiz 18 mart. tam yol ileri:)

Evrim dalga geçiyorsun bence kafa buluyorsun artık buna kanaat getirdim..

canım yaa dualarımız seninle inşallah şu taşınma işini halletttt önümüzdeki ay bana eşlik edersin bebeğimm

heheeeeee vala yazık sanaa kuzum..

malesef canım sonuç negatif hayırlısı artık diğer aya kaldım

haydi hayırlısı olsun bakalım ozaman... önümüzdeki aya hepberaberrrr

canım benim ne kadar dolmuşsun sen. sıkma kendini bu kadar. herşey olacağına varıyor. seni çok iyi anlıyorum. aynı şeyleri bende yaşadım. ama bak yine söylüyorum Allahtan umut kesilmez. ama olmayacaksa da bu kadar kendini üzüp hırpalama. bazı düşükler yani 12. haftaya kadar olanlar zaten normal olamayacak diye düşüyormuş. doktorun bana açıklaması öyleydi. burdan şunu da çıkarma senin bebişin de düşecek sanma. bekle birazcık azıcık sabır. sonuçta herşey Allahtan. insanları da takma. dinleme onları. ne kadar başarabilirsin bilmem ama mümkün olduğunca kulaklarını tıka söylenenlere. senin yaşadıklarını inana kocan bile anlayamaz şu durumda. çünkü sen bir annesin. inşallah tüm kalbimle diliyorum bebişin senle kalır. dualarım senle güzelim. bende 3 kayıp yaşadım bak yine deniyorum. şu an için zor biliyorum ama. biraz metanetli olmak lazım. ne zaman istersen biz buralardayız. anlat sıkıntını canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…