HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

formülü gönder sen bana 2 günde olmasada 20 günde 5 kilo garanti edebileceğiniz formülleri bekliyorum canlar

kilo alma topiği var aşkım baksana oraya bii.
her akşam yatmadan eti cici bebe bişiler okumuştum bende emraha kilo aldırmaya çalışıyodumda
baktım ben veremiyorum o alsın diye uğraşmıştım bi ara ahah

Of Allahım bunun bir izahı var mı bu insanlar nasıl yapıyor bunu Allahım bizler bu kadar isterken istemeyenlerde bebeklerinden kurtulmaya çalışıyor.

formülü gönder sen bana 2 günde olmasada 20 günde 5 kilo garanti edebileceğiniz formülleri bekliyorum canlar

ben eskiden ebru gündeşin kilo almak için yatmadan önce mantı ve puding yediğini okumustum.kahvaltını çok düzenli ve iyi yap,balık yağı hapı zaten kullanıyorsun.hergün bir avuç fındık,ceviz,bademinide ye.

ay yok hayatım bana kâr etmiyo onlar aslında ben bana etki edecek bişey biliyorum ama kullanamıyorum işte hep bebek sevdası yüzünden

Of Allahım bunun bir izahı var mı bu insanlar nasıl yapıyor bunu Allahım bizler bu kadar isterken istemeyenlerde bebeklerinden kurtulmaya çalışıyor.

gebesinler inşallah onlarda ateşte yanar. lime lime dökülsün etleri adi mahluklar. şimdi elime geçirsem yemin ediyorum o karıyı bacaklarından kafasına kadar 2 ye ayırırım

hımmm mantı bulyonlu ve sıcak gayet güzel olur dur başlim ben ona bu akşam

Kis oyle demedim kuzum, bol yumos bol spos olsun ki kirmizilar hic gelemesiler 9 ay :))

Kis oyle demedim kuzum, bol yumos bol spos olsun ki kirmizilar hic gelemesiler 9 ay :))

amiiiin son gelişleri olsun inşallah
kızlar haftaya doktor kontrolüne gidiyorum yeni doktoruma. bu sefer profesörde muayene olcam kadın gelsin check-up yaparım ben ona demiş hikayemi öğrenince.
kimbilir belki değişik bi tedavi başlar

hadi bakalım inşallah doktorun sana şansta getirsin bebişte sağlıkta.

Hadi bakalim ins sana iyi gelir doktora tedavisine gerek kalmadan bakmissin bebis gelmis inss.. :))

o istemiyorsa,uğraşmıyorsa sen de kılını kıpırdatma derim.Bir ay sen de hiç sallama,hiç isteme.2.aya kendi tıpış tıpış gelir.gelmiyorsa da zaten bebişi haketmiyordur canım.
ne manyak karısın leeen sen

kızlarrr ben bu konuda kocamın hakkını yıyemem :) dedım kı ona guzelce herseyı anlattı ıste su su gunlerde bırlıkte olmamız gerek falan geer bu ay bebsımız gelmezse onumuzdekı ay ben sana su gunlerde calısmamız gerek dıcem ona uyucaz tamam mı dedım :) askımmm tamam dıyo ya bir ben sımıd dun adet oldum ya yattık yataga dıo sımıd ne zaman yapıcaz 19 undan 25 ıne kadar gun asırıııı 25 inden 5 ıne kadar fulll dedım 5 ınden 8 ıne kadar gun asırı dıo kı zaten tum ay fulll gıbı :) gel de bunu ısırma sımıddddddıı

ayy ıcım nasıl acıdı nasıl yandı o vıcdansızlar yumuk yumuk ellerı kucucuk ayaklarınasıl yakmıs nasıl bır acıdır nasıl bır tas kalplılıktır rabbım bunların kalplerını taslastırmıs merhamet yok.. Ben bır kıtap okumustum merhamet etmez mısın dıye orada dıyor kı rabbım sana merhamet etmıs sana cehennemden kurtulmann yollarını gormen ıcın kıtaplar yollamıs peygamberler yollamıs sen bu merhametıne kulak ver dıyordu. Yuce mevlam kullarına merhamet etmıs kı sen kucucuk bır kul nasıl merhamet etmezsın kendıne, başkasına diyordu..

Kendılerıne merhametlerı yokmus yavrularına da yokmus el kdar masum bız popoları pısmesın dıye en ıyı kremlerı bulmaya calısırken adamlar cayır cayır yakmıs nasıl bır yurek bu aklım hayalım almıyor kızamıyorum bunlara degmezler onlara bıle ama agladım ıkı damla dustu sankkı ates benım ıcıme dustu..

canım o mantıyı yada pudıngı yıyınce gece nasıl uyumayı planlıyorsun ben azcık fazla yesem yatagın ustune bndegılde o benım ustume yatmıs gıbı oluyorum bırak uyumayı yatarken nefes alamam ole :)

teslımıyetcı koca :) en cok ıstenılen tıp kacırma sen fırsatları

Ay allahı. 3 gündür temizlik temilik yeterrrr :) mis gibi banyo yaptım saçlarda tamam makyaj mis minilerde giyinildi soframıda hazırlayıppp kocişi beklicemm çalışmalara start verilmiş bulunmaktadır :)))

Ay allahı. 3 gündür temizlik temilik yeterrrr :) mis gibi banyo yaptım saçlarda tamam makyaj mis minilerde giyinildi soframıda hazırlayıppp kocişi beklicemm çalışmalara start verilmiş bulunmaktadır :)))

kız ne çok temizlik yapıyon evinin kırkını çıkardın herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…