- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #22.241
inşallah canım benım... rabbim sanada yaşatsın bu güzel duyguyu ama mıde bulantısı degıl
formülü gönder sen bana 2 günde olmasada 20 günde 5 kilo garanti edebileceğiniz formülleri bekliyorum canlar
Reklam Divriği İlçesine 10 kilometre mesafedeki Dumluca Köyü Caferin çeşmesi mevkisinde geçen 13 Mayısta yakılmış halde yeni doğmuş bir bebek cesedi görenler, durumu jandarmaya haber verdi. Sivas İl Jandarma ve Divriği İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri zanlıları bulmak için soruşturma başlattı.
Kent genelinde hastanelerde dünyaya gelen bütün bebeklerin kayıtları çıkarıldı. Yapılan incelemeler sonucunda jandarma yakılmış haldeki bebeği, Sivasta özel bir hastanede T.Ö.nün dünyaya getirdiğini belirledi. Ekiplerin 2 günlük yoğun çalışması sonrası Divriği ilçe merkezinde yaşayan T.Ö. ile kamyon şoförü eşi M.Ö. gözaltına alındı.
BEBEĞİ ÖLDÜRDÜKTEN SONRA HALI SAHADA MAÇ İZLEDİ
Yapılan ilk sorgulamada olayı inkar eden M.Ö. daha sonra bebeği otomobille belirtilen bölgeye götürüp kundağıyla birlikte yaktığını itiraf etti. Şüphelinin fakirlik yüzünden bebeğe bakamayacakları için öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Şüphelinin bebeği yaktıktan sonra ilçe merkezine dönerek bir halı saha maçını izlediği anlaşıldı. M.Ö. ve T.Ö. çiftinin 1 yaşlarında bir kızları bulunduğu ve erkek bebeğin ise geçen hafta Sivasta özel bir hastanede dünyaya geldiği öğrenildi.
GAYRİMEŞRU ŞÜPHESİ
Şüpheli M.Ö.nün bebeği fakirlik yüzünden öldürdüğünü iddia etmesine rağmen, jandarma bebeğin gayrimeşru ilişki sonucu doğduğu için öldürülmüş olabileceği ihtimalini de dikkate aldı. Bebekten geriye kalan parçalar alınarak otopsi yapılmak üzere Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine gönderildi. Gayrimeşru olma ihtimaline karşı bebek ve aileden DNA örneklerinin alınarak karşılaştırılacağı belirtildi. Olayın ardından gözaltına alınan anne T.Ö. fenalaşınca Divriği Devlet Hastanesinde yapılan tedavisinden sonra sorgulama için jandarmaya götürüldü.
YAKILMADAN ÖNCE ZEHİRLENMİŞ
Hastanede yapılan ilk otopside, bebeğin yakılmadan önce zehirlendiği yönünde bulgular tespit edildi. Şüpheli M.Ö.nün jandarmadaki sorgusunun sürdüğü belirtildi
formülü gönder sen bana 2 günde olmasada 20 günde 5 kilo garanti edebileceğiniz formülleri bekliyorum canlar
kilo alma topiği var aşkım baksana oraya bii.
her akşam yatmadan eti cici bebe bişiler okumuştum bende emraha kilo aldırmaya çalışıyodumda
baktım ben veremiyorum o alsın diye uğraşmıştım bi ara ahah
Of Allahım bunun bir izahı var mı bu insanlar nasıl yapıyor bunu Allahım bizler bu kadar isterken istemeyenlerde bebeklerinden kurtulmaya çalışıyor.
ben eskiden ebru gündeşin kilo almak için yatmadan önce mantı ve puding yediğini okumustum.kahvaltını çok düzenli ve iyi yap,balık yağı hapı zaten kullanıyorsun.hergün bir avuç fındık,ceviz,bademinide ye.
yumoşu spoşu olmayanlar ne yapsın onlarada kırmızılar bol olsunmu diyon yani sen
bence bir an önce gitsinler fazla kalmadan üzmeden kızdırmadan gitsinler bu ay uzun olsun bebeğim bana gelsin ama gelir gelmez karnımı şişirsin ben artık şiş göbekle gezmek istiyorum yaaaaa
Allahım duygularımda iştahım gibi bi gidiyo bi geliyo dün istemiyodum bugün yine çocuk diyorum
Kis oyle demedim kuzum, bol yumos bol spos olsun ki kirmizilar hic gelemesiler 9 ay :))
amiiiin son gelişleri olsun inşallah
kızlar haftaya doktor kontrolüne gidiyorum yeni doktoruma. bu sefer profesörde muayene olcam kadın gelsin check-up yaparım ben ona demiş hikayemi öğrenince.
kimbilir belki değişik bi tedavi başlar
hadi bakalım inşallah doktorun sana şansta getirsin bebişte sağlıkta.
amiiiin son gelişleri olsun inşallah
kızlar haftaya doktor kontrolüne gidiyorum yeni doktoruma. bu sefer profesörde muayene olcam kadın gelsin check-up yaparım ben ona demiş hikayemi öğrenince.
kimbilir belki değişik bi tedavi başlar
o istemiyorsa,uğraşmıyorsa sen de kılını kıpırdatma derim.Bir ay sen de hiç sallama,hiç isteme.2.aya kendi tıpış tıpış gelir.gelmiyorsa da zaten bebişi haketmiyordur canım.aynen öyle gerçekten zaman kalmıyor akşam için yemek hazırla daha yemeği yerken yarın akşam ne yapsam diye düşün sonra çay faslı ütü varsa ütü sonrada birde adamların kaprisini çek özellikle dedim benimkine haftasonu bak 11.günüm bu hafta sıkı çalışmamız lazım diye yokkk nerde pc den ayrılamıyor saat kaç olmus yatıyorum diyorum 5 dk daha diyor bana ya.yazılı müracat mı yapacağım ben değil mi?bende yattım sinirden uyuyamadımda sanki ben çok meraklıyım.o da ne zaman sonra geldi uyudu horul horul.sinir oluyorum bazen ben ne diye ugrasıyorum diye ya.
ne manyak karısın leeen sennapalımm ev hali ben daha pijamalrımı çıkarmadım üstümden salonda pijamam battaniyem ve kumandamla çok yakışıyoruz birbirimize.bende senden beterim yani
evde nasıl olcaz yeaaaaaa aşkı memnu bihter gibi dolaşamayız ya
Hadi bakalim ins sana iyi gelir doktora tedavisine gerek kalmadan bakmissin bebis gelmis inss.. :))
o istemiyorsa,uğraşmıyorsa sen de kılını kıpırdatma derim.Bir ay sen de hiç sallama,hiç isteme.2.aya kendi tıpış tıpış gelir.gelmiyorsa da zaten bebişi haketmiyordur canım.
ne manyak karısın leeen sen
Reklam Divriği İlçesine 10 kilometre mesafedeki Dumluca Köyü Caferin çeşmesi mevkisinde geçen 13 Mayısta yakılmış halde yeni doğmuş bir bebek cesedi görenler, durumu jandarmaya haber verdi. Sivas İl Jandarma ve Divriği İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri zanlıları bulmak için soruşturma başlattı.
Kent genelinde hastanelerde dünyaya gelen bütün bebeklerin kayıtları çıkarıldı. Yapılan incelemeler sonucunda jandarma yakılmış haldeki bebeği, Sivasta özel bir hastanede T.Ö.nün dünyaya getirdiğini belirledi. Ekiplerin 2 günlük yoğun çalışması sonrası Divriği ilçe merkezinde yaşayan T.Ö. ile kamyon şoförü eşi M.Ö. gözaltına alındı.
BEBEĞİ ÖLDÜRDÜKTEN SONRA HALI SAHADA MAÇ İZLEDİ
Yapılan ilk sorgulamada olayı inkar eden M.Ö. daha sonra bebeği otomobille belirtilen bölgeye götürüp kundağıyla birlikte yaktığını itiraf etti. Şüphelinin fakirlik yüzünden bebeğe bakamayacakları için öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Şüphelinin bebeği yaktıktan sonra ilçe merkezine dönerek bir halı saha maçını izlediği anlaşıldı. M.Ö. ve T.Ö. çiftinin 1 yaşlarında bir kızları bulunduğu ve erkek bebeğin ise geçen hafta Sivasta özel bir hastanede dünyaya geldiği öğrenildi.
GAYRİMEŞRU ŞÜPHESİ
Şüpheli M.Ö.nün bebeği fakirlik yüzünden öldürdüğünü iddia etmesine rağmen, jandarma bebeğin gayrimeşru ilişki sonucu doğduğu için öldürülmüş olabileceği ihtimalini de dikkate aldı. Bebekten geriye kalan parçalar alınarak otopsi yapılmak üzere Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine gönderildi. Gayrimeşru olma ihtimaline karşı bebek ve aileden DNA örneklerinin alınarak karşılaştırılacağı belirtildi. Olayın ardından gözaltına alınan anne T.Ö. fenalaşınca Divriği Devlet Hastanesinde yapılan tedavisinden sonra sorgulama için jandarmaya götürüldü.
YAKILMADAN ÖNCE ZEHİRLENMİŞ
Hastanede yapılan ilk otopside, bebeğin yakılmadan önce zehirlendiği yönünde bulgular tespit edildi. Şüpheli M.Ö.nün jandarmadaki sorgusunun sürdüğü belirtildi
ben eskiden ebru gündeşin kilo almak için yatmadan önce mantı ve puding yediğini okumustum.kahvaltını çok düzenli ve iyi yap,balık yağı hapı zaten kullanıyorsun.hergün bir avuç fındık,ceviz,bademinide ye.
kızlarrr ben bu konuda kocamın hakkını yıyemem :) dedım kı ona guzelce herseyı anlattı ıste su su gunlerde bırlıkte olmamız gerek falan geer bu ay bebsımız gelmezse onumuzdekı ay ben sana su gunlerde calısmamız gerek dıcem ona uyucaz tamam mı dedım :) askımmm tamam dıyo ya bir ben sımıd dun adet oldum ya yattık yataga dıo sımıd ne zaman yapıcaz 19 undan 25 ıne kadar gun asırıııı 25 inden 5 ıne kadar fulll dedım 5 ınden 8 ıne kadar gun asırı dıo kı zaten tum ay fulll gıbı :) gel de bunu ısırma sımıddddddıı
Ay allahı. 3 gündür temizlik temilik yeterrrr :) mis gibi banyo yaptım saçlarda tamam makyaj mis minilerde giyinildi soframıda hazırlayıppp kocişi beklicemm çalışmalara start verilmiş bulunmaktadır :)))
....................................
canım nerelerdesin hemen kaçtınnn ynee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?