- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #22.261
Ay allahı. 3 gündür temizlik temilik yeterrrr :) mis gibi banyo yaptım saçlarda tamam makyaj mis minilerde giyinildi soframıda hazırlayıppp kocişi beklicemm çalışmalara start verilmiş bulunmaktadır :)))
iyiyiz canım benimm aynen devam sen neler yapıyorsun bakalımmBuralardayım canımYanlış topiğe yazınca sildim kaçtım hemen
Nasılsın ne var yok
kız ne çok temizlik yapıyon evinin kırkını çıkardın herhalde
hadi gazan mübarek olsun
30 gün durmak yok ona göre. bebek için napacan mecbuuuuuurrr
Valla canım bat 20 mayıs işte bekliyorum adetin ikinci günü ankara tıp a gidip ameliyatım için gün alacağım polip belasından kurtulup güzel güzel çalışmalara bakacağım inşallahhhhiyiyiz canım benimm aynen devam sen neler yapıyorsun bakalımm
30 gün mik mik var desem benimki direk camdan atar kendini :))) biz karı koca sağolalım pek severizde mik miki hahaha Allah gönlüme göre vermiş walla ama bebiş için napcaannn mecbur yapacaann :)
Valla canım bat 20 mayıs işte bekliyorum adetin ikinci günü ankara tıp a gidip ameliyatım için gün alacağım polip belasından kurtulup güzel güzel çalışmalara bakacağım inşallahhhh
Arkadaşlar 8X ovulasyon testi almayı düşünüyorum, kullanan var mi? Birde tükuruk mu yoksa idrar testimi dsha güvenilir ?
Arkadaşlar 8X misroskob ovulasyon testi almayı düşunuyorum, kullanan var mı?? Tükürük testi mi idrar yestimi hangisi güvenlii
a a a aa aaaaaaaaaniye alınmıcakmış ayol benden iyi dünürmü bulcan
hem kız ben hamile bile değilimki bi gelse kız erkek farketmez
işte biz o ceketi kaybettik bulamıyoruz bulsak yine giydircem adama ama yok o gün bugündür de bebek yok
Kıs ben alırımda sen kızçeni gurbete vermezsin babında dediydim .Neyse ben oğlancağzımı Gönderirim oraya .Kıs cimcime Ben oğluma en körpe en taze kızı alıcam oda sende gibi görünüyor.Senin nikini bu topikte gördüğümden bu yana seni kız anası gibi hissediyorum cicim .Allah büyük .
kızcem istesin sevsin ben onu istediği yere gönderirim kıshem bizede tatil yeri çıkmış olur
bende kız istiyorum zati inşallah hislerimiz yanılmazda kokoş ve çok bilmiş bi kızım oluverir
Kıs zati Allah bana Bir kız verdi kokoşlukla alakası yok oje süreyim diyorum hanımın tırnakları oje sürünce uyuşuyormuş öyle diyor
huuuu huuuu...
herkeşler mik mikte mi yafhu?
çalışkan topiğe düştük şansa bak
ben bugün kendimi yemeye adadım,ne bulduysam yedim.çatlıycammmm
buzdolabını mı yutsam acep
huuuu huuuu...
herkeşler mik mikte mi yafhu?
çalışkan topiğe düştük şansa bak
ben bugün kendimi yemeye adadım,ne bulduysam yedim.çatlıycammmm
buzdolabını mı yutsam acep
Oh afiyet olsun benim yerimede ye malum diyetteyim herşeyi yiyemiorum :)
sen kaç kilosun acebaaaaaaaaaa:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?