- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #22.281
62 olmuşummm :) boy 1.70 58 benim için süper ama bu sefer 55 e inmeyi düşünüorum xs iyidirr :)
ye kilo al bi deri bi kemiksin zaten yarasın ohhhhhhhhhhh
canım ne istiyo biliyomusn en nefret ettiğim şey eski kaşar
aaa inanmıyorum delimisin ya ahaahaha
Allah banada vereydi böyle bi azim ne iyi olurdu
ben severim kız eski kaşar.kozalağına söle gelirken getirsin.
kısss gzmm sen hamilesn valla.hem kusuyosun hem aşeriyorsunnn
inş inanmışsındır bu sefer
Sendeki bebek azminide bana verseya hergün mik mik olsabir iki dedi mi sonrası bende olmuo sorada bebek nie olmuo diorum .)
sen benle bi gün geçirsen kıçınla gülersin halime.bak anlatıyım sana
pazar günü midem çok bulandı sonra pzt bi uyandım eneeeee hiçbişeyim yok turp gibiyim yedim içtim ayı gibi falan doyurdum karnımı dünde bişey yok gayet iyiyim ama pazartesi gece hiççç uyuyamadım böyle içimde bi sıkıntı varmış gibi dün sabah mağazaya gittim ya emrahla dedim sen aç dükkanı ben şurda bi hastaneye gidiyim noldu dedi içim sıkılıyo dedim
neyse akşam oldu hiçbişey yok hala bulantı falan numaradan kendimi öğürtüyorum ama biliyorum yani kendim yapıyorum ahah
kapattık mağazayı eve gidiyoruz lan aklıma takıldı neden kesildi bu bulantı birden diye dedim beni hastaneye götür sorcam doktora gittim bidaha hastaneye işte kadın dedi delisin sen bence
bugün kustum rahatladım şimdi yine iyiyim ama uuff ne güzel çok kusuyodum
kafayı uçurmam an meselesi yani
kız allah seni ne etmeyee delisin sen var yaaaaa
benimkide zavallı için rahat etcekse gidelim diyo garibim
valla ya hastaneye taşıncam nerdeyse
Reklam Divriği İlçesi’ne 10 kilometre mesafedeki Dumluca Köyü Caferin çeşmesi mevkisinde geçen 13 Mayıs’ta yakılmış halde yeni doğmuş bir bebek cesedi görenler, durumu jandarmaya haber verdi. Sivas İl Jandarma ve Divriği İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri zanlıları bulmak için soruşturma başlattı.
Kent genelinde hastanelerde dünyaya gelen bütün bebeklerin kayıtları çıkarıldı. Yapılan incelemeler sonucunda jandarma yakılmış haldeki bebeği, Sivas’ta özel bir hastanede T.Ö.’nün dünyaya getirdiğini belirledi. Ekiplerin 2 günlük yoğun çalışması sonrası Divriği ilçe merkezinde yaşayan T.Ö. ile kamyon şoförü eşi M.Ö. gözaltına alındı.
BEBEĞİ ÖLDÜRDÜKTEN SONRA HALI SAHADA MAÇ İZLEDİ
Yapılan ilk sorgulamada olayı inkar eden M.Ö. daha sonra bebeği otomobille belirtilen bölgeye götürüp kundağıyla birlikte yaktığını itiraf etti. Şüphelinin fakirlik yüzünden bebeğe bakamayacakları için öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Şüphelinin bebeği yaktıktan sonra ilçe merkezine dönerek bir halı saha maçını izlediği anlaşıldı. M.Ö. ve T.Ö. çiftinin 1 yaşlarında bir kızları bulunduğu ve erkek bebeğin ise geçen hafta Sivas’ta özel bir hastanede dünyaya geldiği öğrenildi.
GAYRİMEŞRU ŞÜPHESİ
Şüpheli M.Ö.’nün bebeği fakirlik yüzünden öldürdüğünü iddia etmesine rağmen, jandarma bebeğin gayrimeşru ilişki sonucu doğduğu için öldürülmüş olabileceği ihtimalini de dikkate aldı. Bebekten geriye kalan parçalar alınarak otopsi yapılmak üzere Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne gönderildi. Gayrimeşru olma ihtimaline karşı bebek ve aileden DNA örneklerinin alınarak karşılaştırılacağı belirtildi. Olayın ardından gözaltına alınan anne T.Ö. fenalaşınca Divriği Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinden sonra sorgulama için jandarmaya götürüldü.
YAKILMADAN ÖNCE ZEHİRLENMİŞ
Hastanede yapılan ilk otopside, bebeğin yakılmadan önce zehirlendiği yönünde bulgular tespit edildi. Şüpheli M.Ö.’nün jandarmadaki sorgusunun sürdüğü belirtildi
Kıs zati Allah bana Bir kız verdi kokoşlukla alakası yok oje süreyim diyorum hanımın tırnakları oje sürünce uyuşuyormuş öyle diyor
Kıss Senin Kokoş ve bilmiş kızın ayhhhhh Benden ne kaynana olur ama ben gelinle oturur beni çekiştiririm .
sen benle bi gün geçirsen kıçınla gülersin halime.bak anlatıyım sana
pazar günü midem çok bulandı sonra pzt bi uyandım eneeeee hiçbişeyim yok turp gibiyim yedim içtim ayı gibi falan doyurdum karnımı dünde bişey yok gayet iyiyim ama pazartesi gece hiççç uyuyamadım böyle içimde bi sıkıntı varmış gibi dün sabah mağazaya gittim ya emrahla dedim sen aç dükkanı ben şurda bi hastaneye gidiyim noldu dedi içim sıkılıyo dedim
neyse akşam oldu hiçbişey yok hala bulantı falan numaradan kendimi öğürtüyorum ama biliyorum yani kendim yapıyorum ahah
kapattık mağazayı eve gidiyoruz lan aklıma takıldı neden kesildi bu bulantı birden diye dedim beni hastaneye götür sorcam doktora gittim bidaha hastaneye işte kadın dedi delisin sen bence
bugün kustum rahatladım şimdi yine iyiyim ama uuff ne güzel çok kusuyodum
kafayı uçurmam an meselesi yani
günaydın uykucu anniş adayları ve aday adayları nasılsınız bakalım bugün
kandiliniz mübarek olsun kızlar birbirimizi dualarımızda unutmayalım
Günaydın şekerlerrrrrr,
kandiliniz mübarek olsunnnn Rabbi'm gönlünüzdekileri gerçekleştirsin ; herşey dilediğiniz gibi olsunnn dualarınıda unutulmamak dileğiyle :)
Günaydın Canlarıııımmm
3 ayların başlangıcı olan Regaip Kandiliniz Mübarek olsun. Rabbim daha nice nice kandiller görmeyi bizlere nasip etsin. Amin dediğiniz tüm dualarınızı kabul etsin inşallah.. Dualar da buluşmak dileğiyle
Günaydın kızlarr kandilimiz mübarek olsunnn
kızlar dün akşam eşime sorduğum bugün şeyy yapcazmı sorusuna istersen yapabiliriz neden olmasın cevabını vermesi üzerine adamın yüzüne karşı amaan boşver zaten çok uykum var yorgunumda hem yumurta mumurtada bitti yapamayalım diyen kendimi yılın hödüğü ilan ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?