HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Size bir sorum olacaktı

1 yıldır çocuk sahibi olamıyoruz doktora gittim polikistik over var dedi çok sayıda fakat küçük çok küçük dedi fakat her ay düzenli hiç şaşmadan adet oluyorum. soğan kürü oyguladım tekrar gitmedim rahim filmi istedi korkuyorum .
hiç bir test yapmadan direk rahim filmi deyice kullanan doktor izlenimi verdi bana

ye kilo al bi deri bi kemiksin zaten yarasın ohhhhhhhhhhh
canım ne istiyo biliyomusn en nefret ettiğim şey eski kaşar

ben severim kız eski kaşar.kozalağına söle gelirken getirsin.
kısss gzmm sen hamilesn valla.hem kusuyosun hem aşeriyorsunnn
inş inanmışsındır bu sefer

ben severim kız eski kaşar.kozalağına söle gelirken getirsin.
kısss gzmm sen hamilesn valla.hem kusuyosun hem aşeriyorsunnn
inş inanmışsındır bu sefer

sen benle bi gün geçirsen kıçınla gülersin halime.bak anlatıyım sana
pazar günü midem çok bulandı sonra pzt bi uyandım eneeeee hiçbişeyim yok turp gibiyim yedim içtim ayı gibi falan doyurdum karnımı dünde bişey yok gayet iyiyim ama pazartesi gece hiççç uyuyamadım böyle içimde bi sıkıntı varmış gibi dün sabah mağazaya gittim ya emrahla dedim sen aç dükkanı ben şurda bi hastaneye gidiyim noldu dedi içim sıkılıyo dedim
neyse akşam oldu hiçbişey yok hala bulantı falan numaradan kendimi öğürtüyorum ama biliyorum yani kendim yapıyorum ahah
kapattık mağazayı eve gidiyoruz lan aklıma takıldı neden kesildi bu bulantı birden diye dedim beni hastaneye götür sorcam doktora gittim bidaha hastaneye işte kadın dedi delisin sen bence
bugün kustum rahatladım şimdi yine iyiyim ama uuff ne güzel çok kusuyodum
kafayı uçurmam an meselesi yani

kız allah seni ne etmeyee delisin sen var yaaaaa

ayy allah bunların varya o bebeği nasıl canice vicdansızca yaktılarsa onlarda öyle yansın eşime anlattım dün madem maddi durumun yok ç..ünü kes bilmemneyin evladı dedi ay biz ve bizim gibi azımsanamayacak çoğunlukta biton insan deli gibi istiyoruz valla varya belki olmuştur diye canımın istediği hiçbiseyi yiyip içemiyorum normalde bi yudum kola anca içebillirim iki gündür kola diye ölüyorum azıcık içiyorum kocam gözümün içine bakıyo zararlı değilmi o diye hemen bırakıyorum rabbim inş yaksın onlarında yüreğini cayır cayır

günaydın uykucu anniş adayları ve aday adayları nasılsınız bakalım bugün
kandiliniz mübarek olsun kızlar birbirimizi dualarımızda unutmayalım

Günaydın şekerlerrrrrr,

kandiliniz mübarek olsunnnn Rabbi'm gönlünüzdekileri gerçekleştirsin ; herşey dilediğiniz gibi olsunnn dualarınıda unutulmamak dileğiyle :)

Günaydın Canlarıııımmm
3 ayların başlangıcı olan Regaip Kandiliniz Mübarek olsun. Rabbim daha nice nice kandiller görmeyi bizlere nasip etsin. Amin dediğiniz tüm dualarınızı kabul etsin inşallah.. Dualar da buluşmak dileğiyle

kızlar dün akşam eşime sorduğum bugün şeyy yapcazmı sorusuna istersen yapabiliriz neden olmasın cevabını vermesi üzerine adamın yüzüne karşı amaan boşver zaten çok uykum var yorgunumda hem yumurta mumurtada bitti yapamayalım diyen kendimi yılın hödüğü ilan ediyorum

Kıs zati Allah bana Bir kız verdi kokoşlukla alakası yok oje süreyim diyorum hanımın tırnakları oje sürünce uyuşuyormuş öyle diyor

Kıss Senin Kokoş ve bilmiş kızın ayhhhhh Benden ne kaynana olur ama ben gelinle oturur beni çekiştiririm .

ayy senin kızın tam bana gelin olacak cinstenmiş bende üniversitede giydim ilk elbisemi oda baloda
ev arkadaslarım oje sürerlerdi okula giderken ama eve geldiğimde oje falan kalmamış olurdu söz alırlardı benden ojeleri eve gelene kadar çıkarmıcan diye
napim senin kızı ndemesi tırnaklarımda bi ağırlık varmış gibi geliyodu bi ucunu ısırdımmı kabuk gibi kalkıyodu oje
oğlum olursa bende senin kızı alırım zengin olurlar hem kız büyük oğlan küçük sabancıya rakip olurlar belkim

Allah ın manyaaaaaaa
hasaneden bi oda satın alın bence ordan hiç çıkma sen
len manyak karı sen değilmiydin kusuyorum diye serum taktıran şimdide kusmuyorum diye parmak sokturcan heralde boğazına
bana bak doktor seni 7 aylıkken alır demedi deme.
kadın senden kurtulup topu çocuk doktoruna atmak için elinden geleni yapar

günaydın uykucu anniş adayları ve aday adayları nasılsınız bakalım bugün
kandiliniz mübarek olsun kızlar birbirimizi dualarımızda unutmayalım

Günaydın şekerlerrrrrr,

kandiliniz mübarek olsunnnn Rabbi'm gönlünüzdekileri gerçekleştirsin ; herşey dilediğiniz gibi olsunnn dualarınıda unutulmamak dileğiyle :)

Günaydın kızlarr kandilimiz mübarek olsunnn

günaydın kızlar hepimizin kandili mübarek olsun dualarınızda benim gibi özürlü olanlarıda unutmayın. offf geçen senede böyle olmuştu her kandilde ben adetliydim kuran okuyamadım

Yavrum seninki benim yaptıklarımın yanında nokta kalır asıl hödük benim !!! Neden mi ? :) klomenler kullanıp çatlatma iğneleri olup o sabcıları çekip şu günler şu saatler mutlaka ilişki olmalı dendiği günleri sallamayıp totosunu dönüp yatan sonradanda ben naptım la diip amaaaan boşver bidahaki sefere diip o ayda sadece 1 kere yapıp 1 gün geciken adete ümitlenip hamile kalmayı bekleyen bana HÖDÜK denirrr :))))) yalan mııı :)))

Üç aylar olarak bilinen Recep, Şaban, Ramazan ayları manevi yönden daha önemli ve hayırlıdır. Recep ayının ilk Cuma gecesi Regaip kandilidir. Yani bu gece ALLAH'ın rahmet ve bağışlamasının bol olduğu gecedir. Edilen dualar, tövbeler bu gece kabul olunur. Yürekler binbir nurla doludur. Kandiliniz mübarek olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…