HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ben diyorum toptan sıyırdık biz balataları :))

hele bakın bi bana ne dicem cumartesi progesteron testine gitcem ya geeblik testidemi yaptırıversemki ucundan kıyısından yani sırf hani bi kez delincek ya bidaha delinmesin tek seferde hallediyim git gel felan olmasın diye yani

Hayyy Allah iyiligini verin ..
Ver kis hazir dedigin gibi ikisi bir arada ciksin iste :))

Merhaba Kizlar nasilsiniz bakalim, Valla bende durumlar parlak degil avukatla gorustum yasal olarak yancilar polisinin suresi var eger ulkeden ayrilirsan geri gelmen problem olur bircok brokratik islem icin zaman alir o yuzden hic bir yere gidemezsin dedi ((

Offf ben anacimi istiyorum, bebise alis veris yapmak, ispanakli borek , balik salata, erik , ayva tatlisi hepsini istiyorum ama yaaa ne zaman gelcem TR'ye.. Eve gider gitmez yataktayim hic biseye elimi surmedim iki haftadir camasirlar mutfak daginik koselerde obek bek toz hic bisi yapmakta istemiyorum.. Napcaz bu durumda bilmem, yarin yine bakanlik yollari gozuktu hadi hayirlisi ins bir aya cikarda agustos gelmeden 1 hafta 10 gun gelebilirim TR'ye

ayy canım hadi inşallah izin çıkarda gelirsin memleketine annenle hasret giderirsin

ayyy doğru söylüyosun valla kadın şimdiden bıktı benden

Hayırlı kandilleer herkese :)

Herkese hayırlı Kandiller tüm dualarınız dualarımız kabul olur işallah bugün .Hamişler kaç kilo aldınız kilo alan varmı merak ediyorum ben hiç alamadımda Gizem 2 bende buna taktım bu aralar hiç göbüşüm yok

Canim hic takilmayin benim gobus daha yeni azcik belli oluyor bu hafta sanki , 18 haftaligiz. Bende cok kilo almadim 49la hamis kaldim simdi 50 -51 arasi degisiyor ac tok karina..
Hele Gizosa hic uyma valla bir arada midem bulanmiyor Allah'im bulanti ver diye yalvardi Allah'ta verdi sonunda simdide kilo fln demez bence valla sonra nasil gider doguma bilemem :))

canım zaten bu haftalar da kilo çok alınmıyor 5 aydan sonra başlıyor benim doktorum öyle söylemişti.. valla ben en az kiloyla doğuma gitmek için dua ediyorum sonra birde onu vermesi var çünkü:))

ben 3 kilo vermişim hiihihihi

aşkolsun
ama yinede bana bencede uymayın tabi

cimcimeeeeeeeeee,senden çok çok ösür diliyorum anacım,1 günde çift dikiş yaptın diye maşallahın var demiştim ya...
yaw senin mik mikler hssttnin yanında hiçmiş.
leeennn karıııı bu nedir beeee?daha biz hergüne geçemedik.sen sabah akşama geçmişsin.
sperm kalitesi diye de bişi var bacım diyicem ama seninki yumurtlamadan teee 5 gün sonra.
bu ne şiddet bu celal:44:
bu iş yarışa döndü.ben bi dahakine sabah-öğle -akşam yapim bare.antibiyotik gibi.8 saatte bir
anca size yetişirim.gzmmm başlattı bunu.
sevişgenlerrrrrrrrrrrrr ne olacakkkk?

al teşhir edicem işte senin mikmikleriii http://www.fertilityfriend.com/home/442474

Son düzenleme:
yapıcam dedimm yaptım oldu

helal olsun sana helal olsunn...
tabe kendimi de kutlamadan edemiycemmm aferin yüs puan bana.
cimcime hanım koltuğa oturmak o kadar kolay değil.
topiğe deniz sözünüzü unutmadık.
tabe sen denizi getirmeden önce benim nisanda kalan batı 22 mayıs yaparsın artık bebem.

sen bu saatte nideeen evdesin acebaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…