- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #22.301
Yavrum seninki benim yaptıklarımın yanında nokta kalır asıl hödük benim !!! Neden mi ? :) klomenler kullanıp çatlatma iğneleri olup o sabcıları çekip şu günler şu saatler mutlaka ilişki olmalı dendiği günleri sallamayıp totosunu dönüp yatan sonradanda ben naptım la diip amaaaan boşver bidahaki sefere diip o ayda sadece 1 kere yapıp 1 gün geciken adete ümitlenip hamile kalmayı bekleyen bana HÖDÜK denirrr :))))) yalan mııı :)))
hele bakın bi bana ne dicem cumartesi progesteron testine gitcem ya geeblik testidemi yaptırıversemki ucundan kıyısından yani sırf hani bi kez delincek ya bidaha delinmesin tek seferde hallediyim git gel felan olmasın diye yani
Merhaba Kizlar nasilsiniz bakalim, Valla bende durumlar parlak degil avukatla gorustum yasal olarak yancilar polisinin suresi var eger ulkeden ayrilirsan geri gelmen problem olur bircok brokratik islem icin zaman alir o yuzden hic bir yere gidemezsin dedi((
Offf ben anacimi istiyorum, bebise alis veris yapmak, ispanakli borek , balik salata, erik , ayva tatlisi hepsini istiyorum ama yaaa ne zaman gelcem TR'ye.. Eve gider gitmez yataktayim hic biseye elimi surmedim iki haftadir camasirlar mutfak daginik koselerde obek bek toz hic bisi yapmakta istemiyorum.. Napcaz bu durumda bilmem, yarin yine bakanlik yollari gozuktu hadi hayirlisi ins bir aya cikarda agustos gelmeden 1 hafta 10 gun gelebilirim TR'ye
hepimizin regaip kandili müberek. dualarımız kabul olsunnnnn canlarım.....
ayy senin kızın tam bana gelin olacak cinstenmiş bende üniversitede giydim ilk elbisemi oda baloda
ev arkadaslarım oje sürerlerdi okula giderken ama eve geldiğimde oje falan kalmamış olurdu söz alırlardı benden ojeleri eve gelene kadar çıkarmıcan diye
napim senin kızı ndemesi tırnaklarımda bi ağırlık varmış gibi geliyodu bi ucunu ısırdımmı kabuk gibi kalkıyodu oje
oğlum olursa bende senin kızı alırım zengin olurlar hem kız büyük oğlan küçük sabancıya rakip olurlar belkim
Allah ın manyaaaaaaa
hasaneden bi oda satın alın bence ordan hiç çıkma sen
len manyak karı sen değilmiydin kusuyorum diye serum taktıran şimdide kusmuyorum diye parmak sokturcan heralde boğazına
bana bak doktor seni 7 aylıkken alır demedi deme.
kadın senden kurtulup topu çocuk doktoruna atmak için elinden geleni yapar
günaydın kızlar hepimizin kandili mübarek olsun dualarınızda benim gibi özürlü olanlarıda unutmayın. offf geçen senede böyle olmuştu her kandilde ben adetliydim kuran okuyamadım
Herkese hayırlı Kandiller tüm dualarınız dualarımız kabul olur işallah bugün .Hamişler kaç kilo aldınız kilo alan varmı merak ediyorum ben hiç alamadımda Gizem 2 bende buna taktım bu aralar hiç göbüşüm yok
Herkese hayırlı Kandiller tüm dualarınız dualarımız kabul olur işallah bugün .Hamişler kaç kilo aldınız kilo alan varmı merak ediyorum ben hiç alamadımda Gizem 2 bende buna taktım bu aralar hiç göbüşüm yok
canım zaten bu haftalar da kilo çok alınmıyor 5 aydan sonra başlıyor benim doktorum öyle söylemişti.. valla ben en az kiloyla doğuma gitmek için dua ediyorum sonra birde onu vermesi var çünkü:))
Canim hic takilmayin benim gobus daha yeni azcik belli oluyor bu hafta sanki , 18 haftaligiz. Bende cok kilo almadim 49la hamis kaldim simdi 50 -51 arasi degisiyor ac tok karina..
Hele Gizosa hic uyma valla bir arada midem bulanmiyor Allah'im bulanti ver diye yalvardi Allah'ta verdi sonunda simdide kilo fln demez bence valla sonra nasil gider doguma bilemem :))
topiğin yeni sahibi cimcimm denizi bekliyoruz en yakın zamanda
devir teslim töreni gerçekleşti mi kıssslar?kaçırdım mı yoksamay çokkk heyecan şeyettim
yapıcam dedimm yaptım oldu
helal olsun sana helal olsunn...
tabe kendimi de kutlamadan edemiycemmmaferin yüs puan bana.
cimcime hanım koltuğa oturmak o kadar kolay değil.
topiğe deniz sözünüzü unutmadık.
tabe sen denizi getirmeden önce benim nisanda kalan batı 22 mayıs yaparsın artık bebem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?