HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ayy evet Reca ediyorum beni de bebek göbüşlü yap. bide tarihi 28 Mart yapıver sana zahmet :)

yanlız ebda kim topik sahibi olsa ertesi gün yok oluyo. nerde bu cimcime bugün :44:

Slm bana özelden msj atmıştınız canım ben özelden yazamıyorum moralinizi hiç bozmayın dıyecektım özelden telf no yazarsan ararım anlatmaya çalışırım .hayırlı kandiller

sen bu saatte nideeen evdesin acebaaaaaaaaaaaa
perşembeleri dersim 12de bitiyorrr bebem.ayrıca kozalak da gezmeye gitti.fırsatı değerlendiriyorum.ceviz alacakmış.ne yapacaksa?yımırtlama günleri bitti,tatildeyiz şekerim diyorum laftan anlamıyor.ille yapıcak.
alışkanlık yaptı adamda demek ki.hemen bırakamıyor dün gece ayaklarımı dikmedim.ayaklarını diksene diyor.
lüzum yok,yumurtalar şimdiye haşlanmış yumurta olmuştur dedim.olsun sen gene de dik diyor.
benim kozalak benden de çok konsantre oldu olaya.tütütütütütü maşallah!
ayy evet Reca ediyorum beni de bebek göbüşlü yap. bide tarihi 28 Mart yapıver sana zahmet :)

yanlız ebda kim topik sahibi olsa ertesi gün yok oluyo. nerde bu cimcime bugün :44:

başkan istifa sesleri yükselmeden gelse iyi olacak.
kesin gezmededir ya da misafir gelmiştir.tabe kendini temziliğe adamadıysaa

Son düzenleme:

Canim ask olsun beni unutmussun, Gizos yolumdan gitti Bende araliksiz hatta bazen gunde iki kez mik mikle hamis kalabildim cok sukur
Yok anacim baska yolu yok 10 gun hergun mik mik

Son düzenleme:

hehe bence az ama öz çalışmak en önemlisi (Şekil A1) bi adet döneminde bırak 10 gün ardarda çalışmayı, hepi topu 10 gün ilişki olmuş

Nasilsin Canim, ne var ne yok nasil gidiyor bebis nasil ? :))

Canım çok şükür iyiyim bende bebişte iyi şuan çok hissetmiyorum ama erkendir belki.. sen nasılsın düzeldimi senin ki? bebişi hissetmeye başlamışsın genelde her gün okuyorum giriyorum ama çok yazmaya zaman bulamıyorum..

Iyi oldugunuza sevindim canim, bende cok sukur hissediyorum arada hele birkac kez bayagi hissettirdi kendini ilk gec gecen cumaydi iste, yakindir seninkide annecim burdyim der :))
Aman adam hep ayni degisen bisi yok su an zaten eve gider gitmez hop yataga uyuyorum hemen sonra is derken geciyor vakit, sen napti seninkini ?

canım belli olmuş bebiş büyümüş maşallah RABBİM nazarlardan saklasın..
Amin canim bu hafta cidden gosterdi kendini belirginlesti :))

Kis valla yiyorum koca gun ama kilo yok, stres kilo yapmiyor galiba 49 la hmis kaldim simdi 51 fln kilom anam boyda yok zaten 1.60 daha var asil kilo isi 5 aydan sonra basliyormus..

alsanda verirsin kuşumm sen kemik yapısıyla alakalı çünkü yapın zayifsa ne kadar alsanda doğumdan sonra pıırrtt gider hepsii :)

kızlarr okuldan geldimmm .. annemler vardı 1 haftadır gittiler.. fazla giremedim. ne var ne yok...

kız taç yaprakkk nedense daha büyükmüşssün gibi gelmiştin bana ama çıtırmışsıın şekerim

Eki Görüntüle 713553
hehe bence az ama öz çalışmak en önemlisi (Şekil A1) bi adet döneminde bırak 10 gün ardarda çalışmayı, hepi topu 10 gün ilişki olmuş
10 iyidir,başından artar
Kizlar soz verdigim gibi buda benim gobisim bu hafta biraz cikti birazda fotoda buyuk duruyor sanirim elbiseden dolayi :))
Eki Görüntüle 713569
maşallah göbüşe de bebişe de.ne zayıfsın sen yaa öyle.ye biraz yeee.kozalakla ne yaptın sen sahi?barıştın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…