- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #22.321
helal olsun sana helal olsunn...
tabe kendimi de kutlamadan edemiycemmmaferin yüs puan bana.
cimcime hanım koltuğa oturmak o kadar kolay değil.
topiğe deniz sözünüzü unutmadık.
tabe sen denizi getirmeden önce benim nisanda kalan batı 22 mayıs yaparsın artık bebem.
Üç aylar olarak bilinen Recep, Şaban, Ramazan ayları manevi yönden daha önemli ve hayırlıdır. Recep ayının ilk Cuma gecesi Regaip kandilidir. Yani bu gece ALLAH'ın rahmet ve bağışlamasının bol olduğu gecedir. Edilen dualar, tövbeler bu gece kabul olunur. Yürekler binbir nurla doludur. Kandiliniz mübarek olsun..
perşembeleri dersim 12de bitiyorrr bebem.ayrıca kozalak da gezmeye gitti.fırsatı değerlendiriyorum.ceviz alacakmış.ne yapacaksa?yımırtlama günleri bitti,tatildeyiz şekerim diyorumsen bu saatte nideeen evdesin acebaaaaaaaaaaaa
ayy evet Reca ediyorum beni de bebek göbüşlü yap. bide tarihi 28 Mart yapıver sana zahmet :)
yanlız ebda kim topik sahibi olsa ertesi gün yok oluyo.nerde bu cimcime bugün :44:
cimcimeeeeeeeeee,senden çok çok ösür diliyorum anacım,1 günde çift dikiş yaptın diye maşallahın var demiştim ya...
yaw senin mik mikler hssttnin yanında hiçmiş.
leeennn karıııı bu nedir beeee?daha biz hergüne geçemedik.sen sabah akşama geçmişsin.
sperm kalitesi diye de bişi var bacım diyicem ama seninki yumurtlamadan teee 5 gün sonra.
bu ne şiddet bu celal:44:
bu iş yarışa döndü.ben bi dahakine sabah-öğle -akşam yapim bare.antibiyotik gibi.8 saatte bir
anca size yetişirim.gzmmm başlattı bunu.
sevişgenlerrrrrrrrrrrrr ne olacakkkk?
al teşhir edicem işte senin mikmikleriii 442474 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Nasilsin Canim, ne var ne yok nasil gidiyor bebis nasil ? :))
Kizlar soz verdigim gibi buda benim gobisim bu hafta biraz cikti birazda fotoda buyuk duruyor sanirim elbiseden dolayi :))
Eki Görüntüle 713569
Kizlar soz verdigim gibi buda benim gobisim bu hafta biraz cikti birazda fotoda buyuk duruyor sanirim elbiseden dolayi :))
Eki Görüntüle 713569
Canım çok şükür iyiyim bende bebişte iyi şuan çok hissetmiyorum ama erkendir belki.. sen nasılsın düzeldimi senin ki? bebişi hissetmeye başlamışsın genelde her gün okuyorum giriyorum ama çok yazmaya zaman bulamıyorum..
Amin canim bu hafta cidden gosterdi kendini belirginlesti :))canım belli olmuş bebiş büyümüş maşallah RABBİM nazarlardan saklasın..
bide yok hala çıkmadı diyo doğurcaksın nerdeyseee
Yok kis valla sanki banada resimde buyuk gozuktu, demekti pek aynaya bakmiyorum :))
kilo al biraz kilo kemiklerini saydım resimden
Kis valla yiyorum koca gun ama kilo yok, stres kilo yapmiyor galiba 49 la hmis kaldim simdi 51 fln kilom anam boyda yok zaten 1.60 daha var asil kilo isi 5 aydan sonra basliyormus..
Eki Görüntüle 713569
Oyyy maşallah maşallahhh yerim o göbiciği ben yaa :) kız bide çıkmadı diosun o ne göbiş işte bebiş iştee oy oy maşallah
10 iyidir,başından artarEki Görüntüle 713553
hehebence az ama öz çalışmak en önemlisi (Şekil A1) bi adet döneminde bırak 10 gün ardarda çalışmayı, hepi topu 10 gün ilişki olmuş
maşallah göbüşe de bebişe de.ne zayıfsın sen yaa öyle.ye biraz yeee.kozalakla ne yaptın sen sahi?barıştın mı?Kizlar soz verdigim gibi buda benim gobisim bu hafta biraz cikti birazda fotoda buyuk duruyor sanirim elbiseden dolayi :))
Eki Görüntüle 713569
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?