- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #22.341
kızlarr okuldan geldimmm .. annemler vardı 1 haftadır gittiler.. fazla giremedim. ne var ne yok...
kız taç yaprakkk nedense daha büyükmüşssün gibi gelmiştin bana ama çıtırmışsıın şekerim
Sagol canim tesekkur ederim, daha guzel gobislerin darisi sizlerin basina ins. :))
10 iyidir,başından artar
maşallah göbüşe de bebişe de.ne zayıfsın sen yaa öyle.ye biraz yeee.kozalakla ne yaptın sen sahi?barıştın mı?
Sagol canim :)) Ehh gecmedik galiba citir zamani pek bebis dogdugunda kismetse 24 olcam
Kizlar soz verdigim gibi buda benim gobisim bu hafta biraz cikti birazda fotoda buyuk duruyor sanirim elbiseden dolayi :))
Eki Görüntüle 713569
Sagol canim :)) Ehh gecmedik galiba citir zamani pek bebis dogdugunda kismetse 24 olcam
Anaaaammm aranızda tek kart ben miyimmm :))))))
ohh ne güzellll
anaaaa harbi çıtırmıssın kıs sen...
yok anam yok ben varım kart... 81 doğumluyummm anacımm
Hee tamam o zamann :))) bende 80 liyim ama bende hiç çockk uok sen ikinciye gebesin ohhh :)) Allahım şu mübarek günde sesimizi dualarımızı duyarda dileklerimizi kabıl eder inşallahhh amin
anaaaa topiğin başkanı olmuşum hiç haber verilmedi çok ani oldu
ulen 6 aydır evdeyim ilk defa dışarı çıktım o gün koltuğa geçmişim
sabah bende teyzeme gittim kahvaltı ettik çarşıda gezdik düğünümüz var 20 gün sonra alışveriş yaptık azcık ama ben kendime bişey alamadım çünkü kıyafet bulamadım çok zayıfıııımmmmmm
bu arada kim ne değişiklik istiyosa yazsın değiştireyim kızlar
ben yaptım hohohohooh
arayıp haber vercektim süpriiisss olsun dedim
sezgiyi hamişşş ebdayı 22 mayıs yap kuşummmmm lütfennnn :)
sezgiyi değiştirdim ama listede en başa alamadım henüz ilerleyen günlerde onuda yapacağım inşallah :)))
ebdayıda değiştiriyorum hemen
ben anlatırdım ama nasıl anlatcağımı bilemedimm yapılışınııı
ebdayıda değiştirdim tamamdır şimdilik.
sen beni nasıl başa getirdiğini ve nasıl değişeceğini yaz özelden anlat şimdi çıkmam lazım yemek yapcam
hadi kaçtım bebek
anaaaa topiğin başkanı olmuşum hiç haber verilmedi çok ani oldu
ulen 6 aydır evdeyim ilk defa dışarı çıktım o gün koltuğa geçmişim
sabah bende teyzeme gittim kahvaltı ettik çarşıda gezdik düğünümüz var 20 gün sonra alışveriş yaptık azcık ama ben kendime bişey alamadım çünkü kıyafet bulamadım çok zayıfıııımmmmmm
bu arada kim ne değişiklik istiyosa yazsın değiştireyim kızlar
Su gereksiz hic girmeyen bat yazforanlsri da sil hitsin anasini satiiim...yeni gelen olursa eklersin anacimmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?