HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Ayy kiz agzindan yel alsinnn...insallah olcak olcak... biraz sonra kandil duasinda tek tek isimlerinize dua edicemmm canlarimmmm. insallah hayirli vakitte bebisler gelsin diyeee

inşallah canım inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin hamişlerin duası kabul olurmuş canım unutma biziiiiii

Yeni sahibimizzzzz sen misin kisssss :)))))) hadi hayirli olsun....

sağolasın kuşum öyleymişim meğersem :)))

Su gereksiz hic girmeyen bat yazforanlsri da sil hitsin anasini satiiim...yeni gelen olursa eklersin anacimmmm...

aklımda o var zaten yarın sabah ilk işim onları silmek olcak kuzum hiç merak etme zaten bazı hamişleride silcem listede isimleri hamiş ama kendileri yok biraz eleme yapalım kalan sağlar bizimdir

cimcime canım benim de 10 haziran yap canım bu gidişle burada yaşlanıcaz ...:)

tamam gülüm değiştiriyorum hepimiz burda yaşlancaz bu gidişle hamişlerin torunlarını sevcez

olaylar beklenmedik zamanlarda gerçekleşir
başkanım sen çokkkk yaşaaa

Su gereksiz hic girmeyen bat yazforanlsri da sil hitsin anasini satiiim...yeni gelen olursa eklersin anacimmmm...

bencede gördüğümüz kişiler kalsın bitekkk
arkadaşlarım kesinlikle haklılar.işe yaramazları sil gitsinnnn.kalabalık etmesin.göslerim yoruluyorrr

cimcime canım benim de 10 haziran yap canım bu gidişle burada yaşlanıcaz ...:)
he yaw,55 yaşında da elimde bastonla hala benim batı değiştirsene diyecek gibi hissediyorum.Allahım bu ay son olsun...

kozalak kapıdan içeri girer girmez x arkadaşın oğlu olacakmış dedi ve ekledi : hemen bugün de çalışmamız lazım
adam hırs yaptı kendine.reglime 6 gün kaldı,yapmamıza gerenk yok diyorum.olsun,olsun Allahın hikmetinden sual olunmaz,bugünde yapalım diyor
dün de zorla ayaklarımı havaya dikti.
silkele desem silkeleyecek yanevalla en kısa zamanda hamiş kalamazsam fazla mik mikten motoru yakıcam
karar verdim kızlar,bu kozalaktan kurtulmak için yarın anamın evine kaçıyorum,ankaraya.pazartesi dönerim artık.görüşemiycez bikaç gün.
sizleri özliycem emmeeee.
bana dua edin,tek gideyim,3 geleyim.ikiz olsun inşşşşşşşşş

tebrikler yeni patroniçe
benim de şu fil tarihinden kalmış batı 4 haziran yapaydın iyiydi

inşallah canım inşallah ben senden umutluyum bu ay ateşinde iyi gidiyor maşallah gelsin bebişler....

ben de yarın tekrar gidiecem doktora bakalım ne diyecek

ben sana ateş ölçmede bir soru sormuştum canım.
sen onu yanıtlamadın.çık topikten

şaka bir yana valla şu preesedi ebaydan alan sen değil miydin canım ya?
orda türkiyenin yarı fiyatından ucuz.ben de alayım diyorum ama hiç yabancı siteden alış veriş yapmadım.
siteye üye oldum.sonra normal bildiğimiz netten alır gibi mi alıcam?
allasen bi cvp ver yaf

inşallah canım inşallah ben senden umutluyum bu ay ateşinde iyi gidiyor maşallah gelsin bebişler....

ben de yarın tekrar gidiecem doktora bakalım ne diyecek

ağzından bal damlıyooo canım.
inş dediğin gibi olur.sen de doktordan iyi haberlerle gel.
yaw bu arada ateşleri de buraya alsak çok güzel olacaktı.
bi oraya yaz bi buraya sinir oluyorum.
benim ateşteki ilk ayım.olayı çözdüm sayılır, yar doçluktayım yakında doç luğa geçicem.
geçmeden hamile kalaydım iyiydi.

söyleyelim cimcimeye taşısın valla öldük bitttik orayı takip burayı...

söyleyelim cimcimeye taşısın valla öldük bitttik orayı takip burayı...

isteyenler ateş tablosunu buraya da kopyalasın öyleyse.
cimcimecim de tabloya ateşleri de eklesin.zahmet olmazsa tabe.
cimcimeee al sana ateşim.valla bıktım,bi git o topikte ateşe bak,bi burdaki kızlara bak.
zaten kozalağa yakalanıcam diye ödüm patlıyooo

437165 Ovulation charts on FertilityFriend.com

canlarım ya çatlatma iğnesinden sonra bugün 9. gün ve belim acayip ağrıyor.ağrı 4-5 gündür var.ne gece ne gündüz ağrısı geçmiyor.
sizde de sürekli bel ağrısı olmuş muydu?yoksa bel fıtığı mı oldum leeen bennn
bu kozalak belimi mi incitti,ne halt oldu anlamadım.
hııı bi de normalde olmayan beyaz kremsi akıntınız var mıydı?acilen cevap bekliyorummmm,pkolu hatuncuklar.

canım o akıntıdan bende de oldu meraklanma belki klomen etkisi benim belim hiç ağırmadı ama yumurtladığım tarafta sancılarım oldu

ya bu arada ben linki yayınlamıyo bilmiyorum ateş nasıl oluyo şeker

cvp yazmıştım ben ya..
hatta uzun uzun açıklamıştım da en sonda elektrikler gitmişti de kafayı yemiştim
ebaya girip üye ol..
alacağın ürün için link bu :
http://www.ebay.com/itm/14051123893...eName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

bu linkte karşına çıkan yerde;
Lubricant: yazan yerde presedi seçecen..
Number of Ovuilation Tests:ne kadar ovulasyon testi alacaksın onu sana soruyo burda.ben 50yi seçmiştim.
Number of Pregnancy Tests:ne kadar gebelik testi alacaksın onu soruyo burda da.bunu da 50 yi seçmiştim ben.
çok mu aç gözlüyüm ne
buy ıt nowa bas ilerle o seni yönlendiriyo zati..

ben 50 gebelik(strip)+50 ovulasyon testi(strip)+presedi 80 tl ye aldım
tek dezavantajı ingiltere den geliği için kargonun gecikmesi..
20. günde ulaştı elime düşün
Allahtan geçen ay yumurtlama olduğu gibi sipariş verdim..
kırmızılarım bitti anca elime ulaştılar..
hatta bugün açılışı bilem yaptım preseedin
garip olan ilşki olduktan sonra içinden akıyo aynen yumurta akı kıvamı şeklinde
takıldığın bir nokta olursa sor canım

Son düzenleme:

canım ff sayfanı aç.sağda üstte sharing var.onu tıkla.
orada çıkan seçeneklerden setup ı tıkla.
Your Charting Home Page Web Address: yazısının altındaki kutucukta senin adresin kayıtlı.
orayı kopyala yapıştır bebemmmm.

tenk yu veri maç şekerim.
körüm göz olmuş,görememeişim yazdıklarını.
çok topik var,kafam karışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…