HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

açılışı yaptıysan ayakta ne işin var acaba neden kalktın yataktan ahhh ahhh

Son düzenleme:

mercüüü şeker işlem temem

kıs ben de hazır elim değmişken 100-200 tane alayımmm
sıkıldıkça yaparım.

ebdaaaaaaa niye utandırıyosun kız insanı allalal napıyım ben pimpirikliyim ya yumurtlayıverirsem diye korktum (sanki doğru düzgün yumurta yapıp çatlatabiliyorumda bide erken olcak) kocamında işine geldi gerçi zaten 12.günden öncesi zevkine oldu ilişkiden sonra doğru düzgün yatmadım 10-15dakika sonra hemen kalkıp duşa girdim yumurtlamadan sonrasındada doktor dedi yapmalıyız diye buda eşime bahane oldu atladı üzerime yazıık kıızzz zaten hamiş olursam yapamıcak ya bende izin verdim ama hakkımı yeme yumurtlamadan önce 12.gün olmadı kaliteli olsun spermler diye

anaa bendede 15-16-17.günler felan beyaz krem gibi akıntı olduda ben ciddiye almadım kız niye oluyokine o akıntı

hem teşhir edersen et napıyım yaptım kızım ben zaten burdan bas bas bağırığ duruyorum ya iflahım kesildi yapmayım yeter artık diye ama olsun pişman değilim yine olsa yine yaparım bebiş gelsinde yeterki ben hergün duş yapmaya sürekli belimin ağrımasına razıyım

Neee cektiiin beee hulyaaa. cok calistin bu ay....

valla gwce isten geldin sabah ezani vakti mik mik yaptin. azimleee valla hakkettin sonuna kadarrr

ahh ahh ben o zayıflıktan ne çektim bi ara.. Şimdide hiç bir eteğimin ve pantolonumun içine giremiyorum.. 52den 62 kiloya çıktım. Büyük ihtimalle 62 kiloyla hamile kaldım şimdi kaç kiloyum hiç bilmiyorum.. sende bolbol eppek ye yarasın inşallahh

inşallah önümüzdeki aya çalışmana gerek kalmaz da bu ay ikizlerini hiç olmadı tek bir bebeğinin haberini alırsın :) Dualarım seninle canısı.. iyi yolculuklar

Kizlar soz verdigim gibi buda benim gobisim bu hafta biraz cikti birazda fotoda buyuk duruyor sanirim elbiseden dolayi :))
Eki Görüntüle 713569

Ayyy masallah kız hanı yoktu gobus sen aynaya bakmadın mı hıc :)
yerım ben o bebısı gobusu..

kız ben hamıs kalınca oldu o bel agrısı bır hafta kala beyaz akıntımda vardı :) peynır sut kesıgı gıbı hamıs mısın yoksa kız sen

Kızceler dun aksam eve gıttım helva yaptım dagıttım sonra namaz kıldık esımle sonra yasın okudum ve hepınız ıcın de dua ettım ınsallah rabbım dualarımızı kabul eder..

tebrikler yeni patroniçe
benim de şu fil tarihinden kalmış batı 4 haziran yapaydın iyiydi

yapayım gülüm sen iste ben değiştireyim inşallah son batın olur :))

söyleyelim cimcimeye taşısın valla öldük bitttik orayı takip burayı...

ay canlarım değiştiririm listenin altına bide ateş tablosu eklerim ama kim yorumlayacak yorumlama işinide topiğimizin ordinaryüsü filozof21 yapsın o zaman :))

cimcimeciğim hayırlı olsun benim batı 12 haziran yapar mısın

yaptım canımmmm

yaramıyokiiiiii (

hayırlı olsun sekerım yenı baskanlıgın koltugun senı koltugunda bı foto ıle gormek ısterız :)

ahahahaaa taam çekilir koyarım bi resmimi

Kızceler dun aksam eve gıttım helva yaptım dagıttım sonra namaz kıldık esımle sonra yasın okudum ve hepınız ıcın de dua ettım ınsallah rabbım dualarımızı kabul eder..

Allah kabul etsin kuzum dualarını rabbim amin dediğin tüm duanı çok şüküre dönüştürsün

Dr tartmadi mi seni... beni girer girmez hemen tartiya cikartti.. 53.8 ciktim..ordan kilo takibi de yapacak...onceki dr umda hep ilk is tartiyodu... ne zaman bi dahaki kontrolunn..

kizlar bende yatsi namazinin ardindan ebdaya cimcimeye nice 33e. armin55 e.meerveye. merhabahayata. hulyaya.sonbaharim a bebek e. Nesrine. bebekimsine ve isteyen herkese dua ettim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…