- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #22.381
cvp yazmıştım ben ya..
hatta uzun uzun açıklamıştım da en sonda elektrikler gitmişti de kafayı yemiştim
ebaya girip üye ol..
alacağın ürün için link bu :
Pre Seed Conceive Plus Ovulation Pregnancy Tests | eBay
bu linkte karşına çıkan yerde;
Lubricant: yazan yerde presedi seçecen..
Number of Ovuilation Tests:ne kadar ovulasyon testi alacaksın onu sana soruyo burda.ben 50yi seçmiştim.
Number of Pregnancy Tests:ne kadar gebelik testi alacaksın onu soruyo burda da.bunu da 50 yi seçmiştim ben.
çok mu aç gözlüyüm ne
buy ıt nowa bas ilerle o seni yönlendiriyo zati..
ben 50 gebelik(strip)+50 ovulasyon testi(strip)+presedi 80 tl ye aldım
tek dezavantajı ingiltere den geliği için kargonun gecikmesi..
20. günde ulaştı elime düşün
Allahtan geçen ay yumurtlama olduğu gibi sipariş verdim..
kırmızılarım bitti anca elime ulaştılar..
hatta bugün açılışı bilem yaptım preseedin
garip olan ilşki olduktan sonra içinden akıyo aynen yumurta akı kıvamı şeklinde
takıldığın bir nokta olursa sor canım
canım ff sayfanı aç.sağda üstte sharing var.onu tıkla.
orada çıkan seçeneklerden setup ı tıkla.
Your Charting Home Page Web Address: yazısının altındaki kutucukta senin adresin kayıtlı.
orayı kopyala yapıştır bebemmmm.
cvp yazmıştım ben ya..
hatta uzun uzun açıklamıştım da en sonda elektrikler gitmişti de kafayı yemiştim
ebaya girip üye ol..
alacağın ürün için link bu :
Pre Seed Conceive Plus Ovulation Pregnancy Tests | eBay
bu linkte karşına çıkan yerde;
Lubricant: yazan yerde presedi seçecen..
Number of Ovuilation Tests:ne kadar ovulasyon testi alacaksın onu sana soruyo burda.ben 50yi seçmiştim.
Number of Pregnancy Tests:ne kadar gebelik testi alacaksın onu soruyo burda da.bunu da 50 yi seçmiştim ben.
çok mu aç gözlüyüm ne
buy ıt nowa bas ilerle o seni yönlendiriyo zati..
ben 50 gebelik(strip)+50 ovulasyon testi(strip)+presedi 80 tl ye aldım
tek dezavantajı ingiltere den geliği için kargonun gecikmesi..
20. günde ulaştı elime düşün
Allahtan geçen ay yumurtlama olduğu gibi sipariş verdim..
kırmızılarım bitti anca elime ulaştılar..
hatta bugün açılışı bilem yaptım preseedin
garip olan ilşki olduktan sonra içinden akıyo aynen yumurta akı kıvamı şeklinde
takıldığın bir nokta olursa sor canım
kıs ben de hazır elim değmişken 100-200 tane alayımmm
sıkıldıkça yaparım.
Kizlar soz verdigim gibi buda benim gobisim bu hafta biraz cikti birazda fotoda buyuk duruyor sanirim elbiseden dolayi :))
Eki Görüntüle 713569
kızlarr okuldan geldimmm .. annemler vardı 1 haftadır gittiler.. fazla giremedim. ne var ne yok...
kız taç yaprakkk nedense daha büyükmüşssün gibi gelmiştin bana ama çıtırmışsıın şekerim
kız bende seni kış uykusuna yattın zannediyordummm
ebdaaaaaaa niye utandırıyosun kız insanı allalal napıyım ben pimpirikliyim ya yumurtlayıverirsem diye korktum (sanki doğru düzgün yumurta yapıp çatlatabiliyorumda bide erken olcak) kocamında işine geldi gerçi zaten 12.günden öncesi zevkine oldu ilişkiden sonra doğru düzgün yatmadım 10-15dakika sonra hemen kalkıp duşa girdim yumurtlamadan sonrasındada doktor dedi yapmalıyız diye buda eşime bahane oldu atladı üzerime yazıık kıızzz zaten hamiş olursam yapamıcak ya bende izin verdimcimcimeeeeeeeeee,senden çok çok ösür diliyorum anacım,1 günde çift dikiş yaptın diye maşallahın var demiştim ya...
yaw senin mik mikler hssttnin yanında hiçmiş.
leeennn karıııı bu nedir beeee?daha biz hergüne geçemedik.sen sabah akşama geçmişsin.
sperm kalitesi diye de bişi var bacım diyicem ama seninki yumurtlamadan teee 5 gün sonra.
bu ne şiddet bu celal:44:
bu iş yarışa döndü.ben bi dahakine sabah-öğle -akşam yapim bare.antibiyotik gibi.8 saatte bir
anca size yetişirim.gzmmm başlattı bunu.
sevişgenlerrrrrrrrrrrrr ne olacakkkk?
al teşhir edicem işte senin mikmikleriii 442474 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canlarım ya çatlatma iğnesinden sonra bugün 9. gün ve belim acayip ağrıyor.ağrı 4-5 gündür var.ne gece ne gündüz ağrısı geçmiyor.
sizde de sürekli bel ağrısı olmuş muydu?yoksa bel fıtığı mı oldum leeen bennn
bu kozalak belimi mi incitti,ne halt oldu anlamadım.
hııı bi de normalde olmayan beyaz kremsi akıntınız var mıydı?acilen cevap bekliyorummmm,pkolu hatuncuklar.
ebdaaaaaaa niye utandırıyosun kız insanı allalal napıyım ben pimpirikliyim ya yumurtlayıverirsem diye korktum (sanki doğru düzgün yumurta yapıp çatlatabiliyorumda bide erken olcak) kocamında işine geldi gerçi zaten 12.günden öncesi zevkine oldu ilişkiden sonra doğru düzgün yatmadım 10-15dakika sonra hemen kalkıp duşa girdim yumurtlamadan sonrasındada doktor dedi yapmalıyız diye buda eşime bahane oldu atladı üzerime yazıık kıızzz zaten hamiş olursam yapamıcak ya bende izin verdimama hakkımı yeme yumurtlamadan önce 12.gün olmadı kaliteli olsun spermler diye
anaa bendede 15-16-17.günler felan beyaz krem gibi akıntı olduda ben ciddiye almadım kız niye oluyokine o akıntı
canımmm valla yakalamışsın ama ben mesajını görmedim,bel ağrım olmadı ama o pembemsi akıntı oldu bendedeahanda pkolu buldum...oleyyyy..
kaçmak yok,soruma cevap ver çabuk.belin ağrıdı mı?????????
bugün de geleni gideni yakalıyorum heee
ahh ahh ben o zayıflıktan ne çektim bi ara.. Şimdide hiç bir eteğimin ve pantolonumun içine giremiyorum.. 52den 62 kiloya çıktım. Büyük ihtimalle 62 kiloyla hamile kaldım şimdi kaç kiloyum hiç bilmiyorum.. sende bolbol eppek ye yarasın inşallahhanaaaa topiğin başkanı olmuşum hiç haber verilmedi çok ani oldu
ulen 6 aydır evdeyim ilk defa dışarı çıktım o gün koltuğa geçmişim
sabah bende teyzeme gittim kahvaltı ettik çarşıda gezdik düğünümüz var 20 gün sonra alışveriş yaptık azcık ama ben kendime bişey alamadım çünkü kıyafet bulamadım çok zayıfıııımmmmmm
bu arada kim ne değişiklik istiyosa yazsın değiştireyim kızlar
kozalak kapıdan içeri girer girmez x arkadaşın oğlu olacakmış dedi ve ekledi : hemen bugün de çalışmamız lazım
adam hırs yaptı kendine.reglime 6 gün kaldı,yapmamıza gerenk yok diyorum.olsun,olsun Allahın hikmetinden sual olunmaz,bugünde yapalım diyor
dün de zorla ayaklarımı havaya dikti.
silkele desem silkeleyecek yanevalla en kısa zamanda hamiş kalamazsam fazla mik mikten motoru yakıcam
karar verdim kızlar,bu kozalaktan kurtulmak için yarın anamın evine kaçıyorum,ankaraya.pazartesi dönerim artık.görüşemiycez bikaç gün.
sizleri özliycem emmeeee.
bana dua edin,tek gideyim,3 geleyim.ikiz olsun inşşşşşşşşş
Kizlar soz verdigim gibi buda benim gobisim bu hafta biraz cikti birazda fotoda buyuk duruyor sanirim elbiseden dolayi :))
Eki Görüntüle 713569
canlarım ya çatlatma iğnesinden sonra bugün 9. gün ve belim acayip ağrıyor.ağrı 4-5 gündür var.ne gece ne gündüz ağrısı geçmiyor.
sizde de sürekli bel ağrısı olmuş muydu?yoksa bel fıtığı mı oldum leeen bennn
bu kozalak belimi mi incitti,ne halt oldu anlamadım.
hııı bi de normalde olmayan beyaz kremsi akıntınız var mıydı?acilen cevap bekliyorummmm,pkolu hatuncuklar.
tebrikler yeni patroniçe
benim de şu fil tarihinden kalmış batı 4 haziran yapaydın iyiydi
söyleyelim cimcimeye taşısın valla öldük bitttik orayı takip burayı...
isteyenler ateş tablosunu buraya da kopyalasın öyleyse.
cimcimecim de tabloya ateşleri de eklesin.zahmet olmazsa tabe.
cimcimeee al sana ateşim.valla bıktım,bi git o topikte ateşe bak,bi burdaki kızlara bak.
zaten kozalağa yakalanıcam diye ödüm patlıyooo
437165 Ovulation charts on FertilityFriend.com
cimcimeciğim hayırlı olsun benim batı 12 haziran yapar mısın
ahh ahh ben o zayıflıktan ne çektim bi ara.. Şimdide hiç bir eteğimin ve pantolonumun içine giremiyorum.. 52den 62 kiloya çıktım. Büyük ihtimalle 62 kiloyla hamile kaldım şimdi kaç kiloyum hiç bilmiyorum.. sende bolbol eppek ye yarasın inşallahh
hayırlı olsun sekerım yenı baskanlıgın koltugun senı koltugunda bı foto ıle gormek ısterız :)
Kızceler dun aksam eve gıttım helva yaptım dagıttım sonra namaz kıldık esımle sonra yasın okudum ve hepınız ıcın de dua ettım ınsallah rabbım dualarımızı kabul eder..
ahh ahh ben o zayıflıktan ne çektim bi ara.. Şimdide hiç bir eteğimin ve pantolonumun içine giremiyorum.. 52den 62 kiloya çıktım. Büyük ihtimalle 62 kiloyla hamile kaldım şimdi kaç kiloyum hiç bilmiyorum.. sende bolbol eppek ye yarasın inşallahh
inşallah önümüzdeki aya çalışmana gerek kalmaz da bu ay ikizlerini hiç olmadı tek bir bebeğinin haberini alırsın :) Dualarım seninle canısı.. iyi yolculuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?