- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #22.401
yapayım gülüm sen iste ben değiştireyim inşallah son batın olur :))
ay canlarım değiştiririm listenin altına bide ateş tablosu eklerim ama kim yorumlayacak yorumlama işinide topiğimizin ordinaryüsü filozof21 yapsın o zaman :))
yaptım canımmmm
yaramıyokiiiiii(
ahahahaaa taam çekilir koyarım bi resmimi
Allah kabul etsin kuzum dualarını rabbim amin dediğin tüm duanı çok şüküre dönüştürsün
Dr tartmadi mi seni... beni girer girmez hemen tartiya cikartti.. 53.8 ciktim..ordan kilo takibi de yapacak...onceki dr umda hep ilk is tartiyodu... ne zaman bi dahaki kontrolunn..
kizlar bende yatsi namazinin ardindan ebdaya cimcimeye nice 33e. armin55 e.meerveye. merhabahayata. hulyaya.sonbaharim a bebek e. Nesrine. bebekimsine ve isteyen herkese dua ettim..
Gunaydin kuzummm..baskanligin hayirli olsun...
Dr tartmadi mi seni... beni girer girmez hemen tartiya cikartti.. 53.8 ciktim..ordan kilo takibi de yapacak...onceki dr umda hep ilk is tartiyodu... ne zaman bi dahaki kontrolunn..
kizlar bende yatsi namazinin ardindan ebdaya cimcimeye nice 33e. armin55 e.meerveye. merhabahayata. hulyaya.sonbaharim a bebek e. Nesrine. bebekimsine ve isteyen herkese dua ettim..
yuk yaa tartmadı beni.. halbuki hastnae çıkışı eczaneye uğradım keşke orada tartılsaydım hiç aklıma gelmedi. doktor haftaya pazartesi çağırdı ama ben haftaya Cumartesi Özel hastaneye gidicem bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırım
günaydınnnnnnnnnnnnnn:)
Benimde 24 mayis kontrol..
kiz ozlenmm oncelikli onlara ettim.. sonra bizlere..hamile olanlaraaa isim isim demedim ama yalan olmasin kuzum...soz bu yatsidan sonra da bize edicemm hamislere....
Neee cektiiin beee hulyaaa. cok calistin bu ay....
valla gwce isten geldin sabah ezani vakti mik mik yaptin. azimleee valla hakkettin sonuna kadarrr
ya keşkem öyle olsa bebem.ama ateşim düştüsana gerenk yoktur be kuzum bebiş geliyooooooo
valla dün gece bel ağrısından uyuyamadım canım.valla korkuyorum bel fıtığı mı oldum diye?bugün biraz daha iyi,hafifledi.kız ben hamıs kalınca oldu o bel agrısı bır hafta kala beyaz akıntımda vardı :) peynır sut kesıgı gıbı hamıs mısın yoksa kız sen
ağzına sağlık bebem,çook teşekkür ederim.inş dualarımız kabul olurDr tartmadi mi seni... beni girer girmez hemen tartiya cikartti.. 53.8 ciktim..ordan kilo takibi de yapacak...onceki dr umda hep ilk is tartiyodu... ne zaman bi dahaki kontrolunn..
anaaaa topiğin başkanı olmuşum hiç haber verilmedi çok ani oldu
ulen 6 aydır evdeyim ilk defa dışarı çıktım o gün koltuğa geçmişim
sabah bende teyzeme gittim kahvaltı ettik çarşıda gezdik düğünümüz var 20 gün sonra alışveriş yaptık azcık ama ben kendime bişey alamadım çünkü kıyafet bulamadım çok zayıfıııımmmmmm
bu arada kim ne değişiklik istiyosa yazsın değiştireyim kızlar
ayyy sıkıldım herkes nereye kayboldu yaa allah aşkına korkuyorum burda beni yalnız bırakmayın
gerçekten bugün kimsecikler yok akşam ben eve giderim muhabbet koyulaşır:)bütün kızlar toplanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?