HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Gunaydin kuzummm..baskanligin hayirli olsun...

Allah dualarını kabul etsin kuzum rabbim amin dediğin dualarını çok şüküre çevirsin Allah razı olsun dua etmişsin banada.

Gunaydin kuzummm..baskanligin hayirli olsun...

günaydın kuzum sağolasın ben şaka yapmıştım ama gerçekten başkan olmuşum. nesrinin kalbi kırılmamıştır inşallah. o gelsin geri vercem zaten :))

yuk yaa tartmadı beni.. halbuki hastnae çıkışı eczaneye uğradım keşke orada tartılsaydım hiç aklıma gelmedi. doktor haftaya pazartesi çağırdı ama ben haftaya Cumartesi Özel hastaneye gidicem bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırım

Benimde 24 mayis kontrol..

kiz ozlenmm oncelikli onlara ettim.. sonra bizlere..hamile olanlaraaa isim isim demedim ama yalan olmasin kuzum...soz bu yatsidan sonra da bize edicemm hamislere....

Benimde 24 mayis kontrol..

kiz ozlenmm oncelikli onlara ettim.. sonra bizlere..hamile olanlaraaa isim isim demedim ama yalan olmasin kuzum...soz bu yatsidan sonra da bize edicemm hamislere....

tmm anlastık saglıklı bebısler hayırlı dogumlar hayırlı evlatlar nasıp etsın mevlam bızlere..

Benimde 22 mayıs napcak sımdı
18 ı ıdı doktorun kongre katılacagı tuttu

Neee cektiiin beee hulyaaa. cok calistin bu ay....

valla gwce isten geldin sabah ezani vakti mik mik yaptin. azimleee valla hakkettin sonuna kadarrr

vallahi ne çektim be beeenn:)) olsun kuzu yaa inş bebeişim gelsinde çektiğim sıkıntı bu olsun yalnız kafamı şu karıştırıyo biz kimden umutlansak bişey çıkacak desek elimiz boşa çıkıyo acaba bende aynı hazin sonla karşılaşırmıyımki ama benim dışımda birilerininde benim hakkımda umutlu olması aşırı hoşuma gidiyo fena bi moral oluyo bana

dualarınız dualarımız en kısa zamanda hayırlısı ile kabul olsun inşallah kızlar.Allah razı olsun.

dua eden tüüümm arkadaşlardan allah bin kere razı olsun inş rabbim dularına hayırlısıyla cevap verir bende tüm gün hepimiz için kuran okudum inş kabul olmuştur

canım senin göbüşünü yerim ne güzel olmuşsunuz öyle nasıl yakışmışsınız birbirinize siz bakıyım rabbim inş sıkıntı vermesin kucağına alabilesin sağlıkla yalnız şunu söyliyim resme bakınca direk dedim heralde çok güzel bi hatun bu taçyaprak

kıslarrr napıyorsunuz ?
hamiş arkadaşlarım bebişler nasıl?
rabbim inş tez zamanda bizede verir.

benim işlerim çok yoğun bu aralar tayinler falan var.ee yazda geldi sezon acıldı :)
yazamıyorum sürekli.

bende dün hepimiz için dua ettim.Allah kabul ettin.

sana gerenk yoktur be kuzum bebiş geliyooooooo
ya keşkem öyle olsa bebem.ama ateşim düştü

437165 Ovulation charts on FertilityFriend.com

kız ben hamıs kalınca oldu o bel agrısı bır hafta kala beyaz akıntımda vardı :) peynır sut kesıgı gıbı hamıs mısın yoksa kız sen
valla dün gece bel ağrısından uyuyamadım canım.valla korkuyorum bel fıtığı mı oldum diye?bugün biraz daha iyi,hafifledi.
keşeke bebiş için ağrısa razıyım.ama bebiş yok da ağrıyorsa durum feciiii
ağzına sağlık bebem,çook teşekkür ederim.inş dualarımız kabul olur

Bu arada dua eden tüm arkadaşlardan da Allah razı olsun.İnş tez zamanda kavuşuruz bebişlere.

Bugün 15 te gidiyorum.son kez uğrayayım didim.öpüldünüz sultanlarım.döndüğümde 3-5 hamiş haberi almak istiyorum,ona göreeeee

Hayırlı olsun cim ime benimde bat 5 hazirann

Allah razı olsun canımmmm mucuxxxx bu kadar hamile in duasını aldık tamamdır Allahın izniyleee ve bende büyük gelişme var 2 gündür mik mik yapıoruzz :)) şok şok şok işdaha geldim hahaha bugünde kaçarı yok herifin :)))

teşekkür ederim canım duaların için bizde sizler için dua ettik inşallah dualarımız kabul olur tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…