- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #2.241
gines rekorlar kitabına girerimm tıp üstü bişi olur
ha unutursan almayı hapı ogünde mik mik olursa kalma ihtimali oluyormuş düzensiz alıncada ama ben aksatmadım
günaydın elsel günceleldimm batını
sağolasın nesrinim. bu ay çok kastım. martta stres yok inşallah. hadi hayırlısı. senden ne haber. ağrılar falan.
batma devam ediyo canım hap bitti 3 güne adet olurum
Cimcime naptıki kızlarr?? bugun başka doktora gidecekti hayırlısı diyorum...
günaydınn kızlarrr adetim 1 gün geçtiiii bakalımmm bugunde geçsin yarın sabah test ypcamm ama bugun olcakmısım gibi geliyor
günaydınn kızlarrr adetim 1 gün geçtiiii bakalımmm bugunde geçsin yarın sabah test ypcamm ama bugun olcakmısım gibi geliyor
bende merak ediyorum inş herşey yolundadır
gelmesin kırmızılarr öyle düşünme kız olmayacagım de
bende merak ediyorum inş herşey yolundadır
malesef canım hazirana kadar devam 2 kutu daha var
bende göbekler atarım kız yerine ayy allahım inşallahinşşş gelmez nesrincimm amaa işte hani her ay olduğu için insan kndini tuhaf hissediyor.senin için olmayacağım inşşşşşşş:):)
hayırlısı tatlımmm hayırlısı diyorum...
bende göbekler atarım kız yerine ayy allahım inşallah
günaydın geçmiş olsun aminnn inşallahgünaydınlar merhaba arkadaşlar....
bende tarlusalla adet gördüm 1 şubatta ve şuanda progestan kullanıyorum.dr dediğine göre hamile kalmamı kolaylaştırıp düşük tehlikesinide önleyecekmiş.
ilk gebeliğimde bebeğimin kalp atışları durduğu için aldırmak zorunda kalmıştık. bugün 5 ay oldu. Allah ım inşallah bu ay bize bebeğimizi verir.
malesef canım hazirana kadar devam 2 kutu daha var
telden girecem int yok komşular şifre koymuş baglanamadım merak ettim vallainşallah canım inşl. gece aklımdaydı pasooo aklıma geldikçe dua ettim hayırlısı bakalım bugun ben herşeye hayırlısı diyorum ne oldki acep banaa
kız sonucu güzel olsun daaa... varsın 2 kutu olsun anacımmm
kız sen listede yokmusundainşşşşşşş canımmm rabbimmm isteyen herkeze nasip etsinnn bnide listene alırsın artık
malesef canım hazirana kadar devam 2 kutu daha var[/QUOT
canımm sen ne durumdasın okudum ama ortalarda senin durumu pek okuyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?