HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Hayırlı olsun cim ime benimde bat 5 hazirann

değiştirdim gülüm

kızlar ben bişey sormak istiyorum ya.
bugün benim reglin son günü yarın hayırlısıyla temizleneceğim.
yalnız benim kozalak rahat durmuyo biran önce bitsin diye bakıyo dünden beri 10 defa sordu ne zaman bitcek diye.
e ben haftaya doktora gideceğim smear ve hsg için.
bildiğim kadarıyla onlarda adet bitimini takip eden hafta ilişki olmadan yapılıyo. e benim doktora gitmem çarşamba veya perşembeyi hatta cumayı bile bulabilir.
nasıl olcak yaaa test yapılmadan 2 gün önce mi bırakmak gerek yoksa hiç yapmamakmı gerekiyo:44:

ilk kez duydum.Bana öyle bir şey söylenmemişti hem smear hemde hsg için adet bitiminin 8. yada 10. günü gitmiştim sanırım.

ilk kez duydum.Bana öyle bir şey söylenmemişti hem smear hemde hsg için adet bitiminin 8. yada 10. günü gitmiştim sanırım.

başından beri biliyodum benim doktorda bi gariplik olduğunu psikiatr dan yan dal yapıp jinekolojiyemi geçti acep :44:
bana yanlış bilgi verdi öküs herif
peki benim yarın bitse mesela. haftaya perşembe yada cuma gidebilirmiyim gitsemde sorun olmaz dimi

:)sanırım gidersin ama zaten ben aradıgımda şu gün için gelmek istiyorum diye bana sormuslardı adet olup olmadıgımı bittiyse en son adet tarihimi falan.Sende sorabilirsin için rahat eder bence.

canım ben yarın doktora gitcem soruyum bi bakalım ne dicek

KIZLAR SELAM Bİ KAÇ GUNDUR GÖRÜMCEME 6 AYLIK İKİZLERİN BAKIMI İÇİN YARDIM EDIYORUM valla bebek istiyomuyum emin olamadım çok zoooooor:)))
geçmiş kandiliniz kutlu olsun allah tüm dualarınızı kabul etsinn

hülyacım hayırdır noldu eşinle nazarmı deydi???

canım ben 8. günü gittim ve bana ilişki olmayacak dedi hsg çektirdikten sonra 1 hafta daha olmayacak dedii

Kiz zaten var ya birine beddua edeceksen ikizin olsun demek gerekiyor. oyle oyle zor kii...tek bebekle ben cok zorlsnmistim...bide ikizi dusenemiyodummm..

canım ben 8. günü gittim ve bana ilişki olmayacak dedi hsg çektirdikten sonra 1 hafta daha olmayacak dedii

Amaan kiz desene yum. gunleri kacacak....cimcimeninnn...emin misunizzz

Hayirdir ne tayini. sen de ogretmen degilmiydin...

Oyyy kuzuuuum seni ozlicemmmmm...(((( sagsaglim git hemennn gel bebisinle insanlahhhh

Gercektende bugun sadece iki sayfa ilerlemis kizlarrrr..

kizlar yaa bugun bi veli geldi..cocugu benim sinifta kafasi su topluyor.. kadin yasadiklarini bi ankatti alicaktim...kadim 5.5 aylikken hamile oldugunu ogrenmis . Adetten hic kesilmemis.. kan uyusmazligi oldugu icin hamileligin ilk evresinden itibaren igne vurulmasi lazimmis. o da 5 ay bilmedigi icin. cocuk hidrosefali olmus...dogdugunda kafasi kafatsai yok gibi biseymis...kiyafeti giydirirken cok dikkatli oluyomus..kafatasi bingildak gibi ipinceumis...offf cok uzuldum..en acisida en gec 12 yasina kadar yasicakmis...offf benim sinifimda okurken olurse cok yikilirimmm...

ayyy Allah korusun çok zor yaaaa
2.çocuğumuymuşş esroşş

ayy çok kötü bir durum yaaa insan okurken bile üzülüyor tabi onu yaşamak daha zor allahım ailesine sabır versin
ya allahım her hikmete kadirdir. bizim bir tanıdığımızın çocuğunun kalbinde sorun vardı. doktar 5 yaşına kadar anca yaşar dedi anne bu arada çocuğu tedavi ettirdi sürekli şuan çocuk 12 yaşında ve hastalığı ortadan kalktı.sadece üzücü yani anne göğüs kanserine yakalandı ve 2 sene önce annesini kaybettik

Son düzenleme:

canım benim Allah tüm dualrını kabul etsin inşallahhh

sen bunu anlattıktan sonra mynette hindistanda aynı hastalıktan bir kız varmış ameliyat olmuş şuan iyileşmesini bekliyorlar. allahım yardımcıları olsun

Selam kızlar nasılsınız .. Bugün bebişime ilk defa bişeyler aldım bi baktım bir sürü şey almışsım daha erken ama dayanamadım ne almam gerekiyor bana yardımcı olurmu şunuz ni liste yapmam gerekiyor sanırım ..

kızlar selam biliyorsunuz ben giremiyorum pek umarım herşey yolundadır..benim BAT 8 haziran gibi olacak sanırım yani olursa..hepinizi öptüümmm...mucks..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…