- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #22.421
ay sorma deli oldum diğer topiklerdede kimsecikler yok zaten kozalaklada tartıştım
Hayırlı olsun cim ime benimde bat 5 hazirann
değiştirdim gülüm
kızlar ben bişey sormak istiyorum ya.
bugün benim reglin son günü yarın hayırlısıyla temizleneceğim.
yalnız benim kozalak rahat durmuyo biran önce bitsin diye bakıyo dünden beri 10 defa sordu ne zaman bitcek diye.
e ben haftaya doktora gideceğim smear ve hsg için.
bildiğim kadarıyla onlarda adet bitimini takip eden hafta ilişki olmadan yapılıyo. e benim doktora gitmem çarşamba veya perşembeyi hatta cumayı bile bulabilir.
nasıl olcak yaaa test yapılmadan 2 gün önce mi bırakmak gerek yoksa hiç yapmamakmı gerekiyo:44:
ilk kez duydum.Bana öyle bir şey söylenmemişti hem smear hemde hsg için adet bitiminin 8. yada 10. günü gitmiştim sanırım.
başından beri biliyodum benim doktorda bi gariplik olduğunupsikiatr dan yan dal yapıp jinekolojiyemi geçti acep :44:
bana yanlış bilgi verdi öküs herif
peki benim yarın bitse mesela. haftaya perşembe yada cuma gidebilirmiyim gitsemde sorun olmaz dimi
başından beri biliyodum benim doktorda bi gariplik olduğunupsikiatr dan yan dal yapıp jinekolojiyemi geçti acep :44:
bana yanlış bilgi verdi öküs herif
peki benim yarın bitse mesela. haftaya perşembe yada cuma gidebilirmiyim gitsemde sorun olmaz dimi
değiştirdim gülüm
kızlar ben bişey sormak istiyorum ya.
bugün benim reglin son günü yarın hayırlısıyla temizleneceğim.
yalnız benim kozalak rahat durmuyo biran önce bitsin diye bakıyo dünden beri 10 defa sordu ne zaman bitcek diye.
e ben haftaya doktora gideceğim smear ve hsg için.
bildiğim kadarıyla onlarda adet bitimini takip eden hafta ilişki olmadan yapılıyo. e benim doktora gitmem çarşamba veya perşembeyi hatta cumayı bile bulabilir.
nasıl olcak yaaa test yapılmadan 2 gün önce mi bırakmak gerek yoksa hiç yapmamakmı gerekiyo:44:
KIZLAR SELAM Bİ KAÇ GUNDUR GÖRÜMCEME 6 AYLIK İKİZLERİN BAKIMI İÇİN YARDIM EDIYORUM valla bebek istiyomuyum emin olamadım çok zoooooor:)))
geçmiş kandiliniz kutlu olsun allah tüm dualarınızı kabul etsinn
hülyacım hayırdır noldu eşinle nazarmı deydi???
canım ben 8. günü gittim ve bana ilişki olmayacak dedi hsg çektirdikten sonra 1 hafta daha olmayacak dedii
kıslarrr napıyorsunuz ?
hamiş arkadaşlarım bebişler nasıl?
rabbim inş tez zamanda bizede verir.
benim işlerim çok yoğun bu aralar tayinler falan var.ee yazda geldi sezon acıldı :)
yazamıyorum sürekli.
bende dün hepimiz için dua ettim.Allah kabul ettin.
ya keşkem öyle olsa bebem.ama ateşim düştü
437165 Ovulation charts on FertilityFriend.com
valla dün gece bel ağrısından uyuyamadım canım.valla korkuyorum bel fıtığı mı oldum diye?bugün biraz daha iyi,hafifledi.
keşeke bebiş için ağrısa razıyım.ama bebiş yok da ağrıyorsa durum feciiii
ağzına sağlık bebem,çook teşekkür ederim.inş dualarımız kabul olur
Bu arada dua eden tüm arkadaşlardan da Allah razı olsun.İnş tez zamanda kavuşuruz bebişlere.
Bugün 15 te gidiyorum.son kez uğrayayım didim.öpüldünüz sultanlarım.döndüğümde 3-5 hamiş haberi almak istiyorum,ona göreeeee
Gercektende bugun sadece iki sayfa ilerlemis kizlarrrr..
kizlar yaa bugun bi veli geldi..cocugu benim sinifta kafasi su topluyor.. kadin yasadiklarini bi ankatti alicaktim...kadim 5.5 aylikken hamile oldugunu ogrenmis . Adetten hic kesilmemis.. kan uyusmazligi oldugu icin hamileligin ilk evresinden itibaren igne vurulmasi lazimmis. o da 5 ay bilmedigi icin. cocuk hidrosefali olmus...dogdugunda kafasi kafatsai yok gibi biseymis...kiyafeti giydirirken cok dikkatli oluyomus..kafatasi bingildak gibi ipinceumis...offf cok uzuldum..en acisida en gec 12 yasina kadar yasicakmis...offf benim sinifimda okurken olurse cok yikilirimmm...
ayyy Allah korusun çok zor yaaaa
2.çocuğumuymuşş esroşş
6. Cociguymus.. bizim velilerden hepsinin en az 4. Cocugu varrr....:)))
kizlar yaa bugun bi veli geldi..cocugu benim sinifta kafasi su topluyor.. kadin yasadiklarini bi ankatti alicaktim...kadim 5.5 aylikken hamile oldugunu ogrenmis . Adetten hic kesilmemis.. kan uyusmazligi oldugu icin hamileligin ilk evresinden itibaren igne vurulmasi lazimmis. o da 5 ay bilmedigi icin. cocuk hidrosefali olmus...dogdugunda kafasi kafatsai yok gibi biseymis...kiyafeti giydirirken cok dikkatli oluyomus..kafatasi bingildak gibi ipinceumis...offf cok uzuldum..en acisida en gec 12 yasina kadar yasicakmis...offf benim sinifimda okurken olurse cok yikilirimmm...
Dr tartmadi mi seni... beni girer girmez hemen tartiya cikartti.. 53.8 ciktim..ordan kilo takibi de yapacak...onceki dr umda hep ilk is tartiyodu... ne zaman bi dahaki kontrolunn..
kizlar bende yatsi namazinin ardindan ebdaya cimcimeye nice 33e. armin55 e.meerveye. merhabahayata. hulyaya.sonbaharim a bebek e. Nesrine. bebekimsine ve isteyen herkese dua ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?