- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #22.441
Selam kızlar nasılsınız .. Bugün bebişime ilk defa bişeyler aldım bi baktım bir sürü şey almışsım daha erken ama dayanamadım ne almam gerekiyor bana yardımcı olurmu şunuz ni liste yapmam gerekiyor sanırım ..
canım bi topik var alıncaklar listesi diye oraya bak bence
http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik-f498/
Gunaaydinnnn kizlarrrr
Selam kızlar nasılsınız .. Bugün bebişime ilk defa bişeyler aldım bi baktım bir sürü şey almışsım daha erken ama dayanamadım ne almam gerekiyor bana yardımcı olurmu şunuz ni liste yapmam gerekiyor sanırım ..
Gunaaydinnnn kizlarrrr
Hsst hadi canım inşallah iyi çıkar sonucun ateş tablon fena değilGunaydin kizlar ben doktora gittim kan verdim simdi sonuc bekliyorum veebeni tebrik edin bu ay ilk defa ikigundur mik mik yok ohhhh rahatim ama hergun banyoyaalisinca kendimi pismisim gibi hissediyorum
canım ben yarın doktora gitcem soruyum bi bakalım ne dicek
canım ben 8. günü gittim ve bana ilişki olmayacak dedi hsg çektirdikten sonra 1 hafta daha olmayacak dedii
Kiz zaten var ya birine beddua edeceksen ikizin olsun demek gerekiyor. oyle oyle zor kii...tek bebekle ben cok zorlsnmistim...bide ikizi dusenemiyodummm..
Amaan kiz desene yum. gunleri kacacak....cimcimeninnn...emin misunizzz
kızlar selam biliyorsunuz ben giremiyorum pek umarım herşey yolundadır..benim BAT 8 haziran gibi olacak sanırım yani olursa..hepinizi öptüümmm...mucks..
Akşam eve gittiğimde çekip koyarım canım daha şuam me alacağımı bilmiyorum gördüğüm güzel şeyleri aldım iki tane hastane çıkışı aldım alt değiştirme aldım normal de giyeceği gecelik tarzı ince penye aldım iki tane çıtçıtlı zıbın aldım ili tane ve ince battaniye aldım birde havlusu nü aldım ağzı ve sırtıma koymak için mendil aldım sanırım çok şey alkışım :))Ayy fotolaribi koysanaaa...bide tavsiyem ilk. ay giyeceklerini cokalmaaa. caganin cok guzel tulumu vardi cichiccoo dan almistim..ama sadece 1 hafta giydi ...ilk ay bebekler ortalama 5 cm uzuyor....
benim esimde anneler gununde pijama takimi almiss..lohusalikta giyerim diye kaldirdimm...yavastan onlarada bakabilursin hastanede giyecegin pijama sabahlik gibi...
Günaydın kuzularrnasılsınız. ? Sabahları bu mide bulantısı beni mahvediyor. ne denediysem geçmiyo. yavaş kalktım kraker yedim. Aksine kraker daha da arttırıyo ne zaman biter ki bu mide bulantısı.. istifra etmeyi de hiç sevmiyorum.
kızlar akşam çok kötü bi rüya gördüm yine ağlayarak uyandım eşim uyandırdı yine kabus görüyosun sesin ta salondan duyuluyo dedi.
rüyamda kızımı gördüm yine. bi ev yapı markete girmişiz bi akvaryum gördüm içinde 4 tane balık vardı bunu alalım dedim eşime oda tamam dedi. sonra yanıma benim kızım geldi. kızgındı birazda üzgün. hayır alma onları sen beni öldürmelerine izin verdin onlarıda öldürürsün dedi bende kızım seni ben öldürmedim neden böyle yapıyosun çok üzüldüğümü görmüyomusun dedim ama hiç istemiyorum demedin dedi. sonra eline akvaryumu aldı bak gördünmü 2 balık ölmüş geri 2 tanesi kalmış dedi. ben ağlamaya başladım hiçbişey beceremiyorum bunları bile öldürdüm dedim. bi kere seveyim seni dedim kızıma ama sevdirmedi gitti arkasını dönüp.
uyandığımda yastık sırılsıklamdı öyle bi terlemişimki eşim ne gördün dedi bişey söylemedim korktum galiba hatırlamıyorum dedim sonra sabaha kadar uyuyamadım 8,30 da uyudum biraz yine uyandım. of allahım nasıl atlatacağım ben bunu yaaaa
Akşam eve gittiğimde çekip koyarım canım daha şuam me alacağımı bilmiyorum gördüğüm güzel şeyleri aldım iki tane hastane çıkışı aldım alt değiştirme aldım normal de giyeceği gecelik tarzı ince penye aldım iki tane çıtçıtlı zıbın aldım ili tane ve ince battaniye aldım birde havlusu nü aldım ağzı ve sırtıma koymak için mendil aldım sanırım çok şey alkışım :))
Günaydın canım al benden de o kadar bir türlü geçmek bilmiyor özellikle sabahları herke bu dönemde saçları oluşuyor onun için bulantın vardır diyo ama çok zor geçiyor(
canım gerçekten etkilenecek bir rüya görmüşşsün en iyisi rüyanı hayıra yorumlayalım bak iki tane balık kalmış balık kısmettir yoksa ikizin mi olacak
kızlar akşam çok kötü bi rüya gördüm yine ağlayarak uyandım eşim uyandırdı yine kabus görüyosun sesin ta salondan duyuluyo dedi.
rüyamda kızımı gördüm yine. bi ev yapı markete girmişiz bi akvaryum gördüm içinde 4 tane balık vardı bunu alalım dedim eşime oda tamam dedi. sonra yanıma benim kızım geldi. kızgındı birazda üzgün. hayır alma onları sen beni öldürmelerine izin verdin onlarıda öldürürsün dedi bende kızım seni ben öldürmedim neden böyle yapıyosun çok üzüldüğümü görmüyomusun dedim ama hiç istemiyorum demedin dedi. sonra eline akvaryumu aldı bak gördünmü 2 balık ölmüş geri 2 tanesi kalmış dedi. ben ağlamaya başladım hiçbişey beceremiyorum bunları bile öldürdüm dedim. bi kere seveyim seni dedim kızıma ama sevdirmedi gitti arkasını dönüp.
uyandığımda yastık sırılsıklamdı öyle bi terlemişimki eşim ne gördün dedi bişey söylemedim korktum galiba hatırlamıyorum dedim sonra sabaha kadar uyuyamadım 8,30 da uyudum biraz yine uyandım. of allahım nasıl atlatacağım ben bunu yaaaa
canım sen 18 haftalık olmuşsun bu zamanda kadar bitmesi gerekmezmiydi.. :26: yoksa bende mi 18 haftaya kadar mide bulantısı çekicem.. Ama Allah'tan gün boyunca devam eden bi mide bulantısı yok. buda iyi bi şey dimi
Bünyeden bünyeye değişiyor demekkie canım bilmiyorum ben dede sabah oluyor bazen normal zamanlarda da oluyor .. İnşallah geçer dua edelim birbirimize ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?