- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #22.461
kızlar akşam çok kötü bi rüya gördüm yine ağlayarak uyandım eşim uyandırdı yine kabus görüyosun sesin ta salondan duyuluyo dedi.
rüyamda kızımı gördüm yine. bi ev yapı markete girmişiz bi akvaryum gördüm içinde 4 tane balık vardı bunu alalım dedim eşime oda tamam dedi. sonra yanıma benim kızım geldi. kızgındı birazda üzgün. hayır alma onları sen beni öldürmelerine izin verdin onlarıda öldürürsün dedi bende kızım seni ben öldürmedim neden böyle yapıyosun çok üzüldüğümü görmüyomusun dedim ama hiç istemiyorum demedin dedi. sonra eline akvaryumu aldı bak gördünmü 2 balık ölmüş geri 2 tanesi kalmış dedi. ben ağlamaya başladım hiçbişey beceremiyorum bunları bile öldürdüm dedim. bi kere seveyim seni dedim kızıma ama sevdirmedi gitti arkasını dönüp.
uyandığımda yastık sırılsıklamdı öyle bi terlemişimki eşim ne gördün dedi bişey söylemedim korktum galiba hatırlamıyorum dedim sonra sabaha kadar uyuyamadım 8,30 da uyudum biraz yine uyandım. of allahım nasıl atlatacağım ben bunu yaaaa
İnşallah canım geçer bulantıların..
kızlar akşam çok kötü bi rüya gördüm yine ağlayarak uyandım eşim uyandırdı yine kabus görüyosun sesin ta salondan duyuluyo dedi.
rüyamda kızımı gördüm yine. bi ev yapı markete girmişiz bi akvaryum gördüm içinde 4 tane balık vardı bunu alalım dedim eşime oda tamam dedi. sonra yanıma benim kızım geldi. kızgındı birazda üzgün. hayır alma onları sen beni öldürmelerine izin verdin onlarıda öldürürsün dedi bende kızım seni ben öldürmedim neden böyle yapıyosun çok üzüldüğümü görmüyomusun dedim ama hiç istemiyorum demedin dedi. sonra eline akvaryumu aldı bak gördünmü 2 balık ölmüş geri 2 tanesi kalmış dedi. ben ağlamaya başladım hiçbişey beceremiyorum bunları bile öldürdüm dedim. bi kere seveyim seni dedim kızıma ama sevdirmedi gitti arkasını dönüp.
uyandığımda yastık sırılsıklamdı öyle bi terlemişimki eşim ne gördün dedi bişey söylemedim korktum galiba hatırlamıyorum dedim sonra sabaha kadar uyuyamadım 8,30 da uyudum biraz yine uyandım. of allahım nasıl atlatacağım ben bunu yaaaa
Günaydın bacimm1
Günaydın kuzularrnasılsınız. ? Sabahları bu mide bulantısı beni mahvediyor. ne denediysem geçmiyo. yavaş kalktım kraker yedim. Aksine kraker daha da arttırıyo ne zaman biter ki bu mide bulantısı.. istifra etmeyi de hiç sevmiyorum.
slam bayanlar nasılsınız
sezgim merhaba nasılsın canım bebişin nasıl? gitin mi hastaneye
hayır olsun inşallah kuzumm.. 2 balık 2 bebek getirir inşallahh
"En iyiye yorulan rüyalar arasındadır. Balık daima kısmet sayılır. Balık tuttuğunu gören kimse toplu para alır. Suda yüzen balıklarda yaklaşan kısmetlerdir."
Belki kız çocuğunu görmen de hep aklında acaba aldırmasaydım mı diye geçmesindendir..
İnşallahh kısmetin tez zamanda gelir
Yasadiklarinbilincaltindan ruyalarina nuksediyor. iyi kotu yorumlama hic...
bende kabus gordum..3 katta balkonda oturuyomusum karsi balkonda caganin kazaginin aynisindan giymis ama 2 yasinda olan bi erkek bebek...sonraa iyice bakiyorum aaa cagana ne kadar benziyor ayni. .onun kucuklugu...ama cagan esim yanimdalar...bebege el salliyorum..annesi de goruyor.. o da bana el sallattirirkebnnn bebek asagi dusuyor 3. Kattan...offf oyle kotu uyandim kiii.....allah esirgesin herkesin evladinii
Haaa soyleee yaa arada buraya da ugrasana....
Benimde bulaniyor ama daha hic cikartmadim....ama bulantilar yemek yememe engel olmuyor anlamdim bu isi. sadece yerken iyi oluyorum. sobra hep bi bulanti..
bide benimde agzimda kuruluk basladi..acep neden...seker de olur kuruluk. ama bende yok olcmystum sekerimi oncedenn. sizdede var mi kisss
hayırlısı olsun canımsın, tahmin edebiliyorum canım benim hala kusmalarım var düşün artık 18 haftayı bitirecemiyim canım sen nasılsın ? bebişimde iyidir herlde. :) mide bulantılarımdan başka bir sıkıntım yok şükür. hastaneye daha gitmedim doktor haftaya pazartesi verdi randevuyu ama ben önümüzdeki cumartesi özel hastaneden bi doktora gidicem.
benimkide öle yemek yememe engel değil yemek yedikten sona başlıyo bulantılar. ama kuru bulantı rahatsız edici derecede. ama sabah aç karnına daha şiddetli bi mide bulantım oluyo. su iç sen bol bol. benim ağzımda da bi tatsızlık var sanki..
hayırlısı olsun canımsın, tahmin edebiliyorum canım benim hala kusmalarım var düşün artık 18 haftayı bitirecem
ben ne yaptıysam geçiremedim ne mide bulantısını ne kusmaları serumlarla ayakta kaldım inşallah sizlerin öyle olmaz
evet canım oğluşum olacak allah nasip ederse rabbim sizlerde bu zamanları nasip etsincanım yaa inşallah senin bulantıların tez vakitte geçer. bulantıların geçer de hamileliğin en güzel dönemini rahat geçirirsin. :) cinsiyeti belli oldu mu peki :)
Kızlar sinirlerim bozuldu yaa.
Abim var evli bir de oğlu var Allah bağışlasın.. Kendisi bir fabrikada çalışıyor yetiştiremiyor diye biz, annemler arada yardım ederiz..
Tesadüf internet bankacılığından telefon faturasına bakayım dedim 150 milyona yakın..
Dedim online müşteri şifreni ver de inceleyim abi dedim verdi ve bir numarayla gece mesajlaşmış gündüzleri konuşmuş
Aradım özelden bildiğiniz "Aaaloooo" diyen bir kaşarrr!! Dedim eşimin faturasında ne işi var numaranın..Ne bileyim ben beee diyor pislikk!!!
Dedim seni savcılığa verecemm gerizekalııı verirsennn verrr deyip kapattı..
Sinirlerim hopladı yaa..Çoluğunun çocuğunun rızkını ona buna yediriyor işte..Eminim ona buna kontörler yolluyor sonra anneme babama hatta geçen ay bana kirayı veremedim deyip para istedi bendenn meğersem bu faturaları yatırma derdindeymişşş..
Ne yapacağım yaa erkek kardeşime bahsedip kızı aratsam da adam gibi konuşsa mı ama o kız biter başkası başlarrr offff offffff Allahım akıl ver diye senelerce dua ettim amaa boşşşşşş
evet canım oğluşum olacak allah nasip ederse rabbim sizlerde bu zamanları nasip etsin
ayyy Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim.. Oğluna da sana da sağlık sıhhat versin inşallah
Doğru diyorsun canım.. Şimdi anneme babama söylemek istemiyorum çünkü annem şeker hastası yükselir falan şekeri
Kızlar sinirlerim bozuldu yaa.
Abim var evli bir de oğlu var Allah bağışlasın.. Kendisi bir fabrikada çalışıyor yetiştiremiyor diye biz, annemler arada yardım ederiz..
Tesadüf internet bankacılığından telefon faturasına bakayım dedim 150 milyona yakın..
Dedim online müşteri şifreni ver de inceleyim abi dedim verdi ve bir numarayla gece mesajlaşmış gündüzleri konuşmuş
Aradım özelden bildiğiniz "Aaaloooo" diyen bir kaşarrr!! Dedim eşimin faturasında ne işi var numaranın..Ne bileyim ben beee diyor pislikk!!!
Dedim seni savcılığa verecemm gerizekalııı verirsennn verrr deyip kapattı..
Sinirlerim hopladı yaa..Çoluğunun çocuğunun rızkını ona buna yediriyor işte..Eminim ona buna kontörler yolluyor sonra anneme babama hatta geçen ay bana kirayı veremedim deyip para istedi bendenn meğersem bu faturaları yatırma derdindeymişşş..
Ne yapacağım yaa erkek kardeşime bahsedip kızı aratsam da adam gibi konuşsa mı ama o kız biter başkası başlarrr offff offffff Allahım akıl ver diye senelerce dua ettim amaa boşşşşşş
Merhaba kızlar geçen ayda kırmızılar gelince moral motivasyon düşmüştü benm geçen ay çok stresli geçmişti ama inanın bu ay gayet rahatım aklıma gelmiyor gün içerisinde birisi sorarsa var mı bişeler diye ozaman konuşuyorum yoksa bu konuyu pek açmıyoruz ve bu ay gelişi güzel mik mik yapıyrouz zevkine yani ayıptır söylemesi çünkü ay bugün önemli gün ay olması lazım kesin filan demiyorum adet günüme kadar rahat takılacam bu sefer
Adetin 3. Günü de soğan suyuna başlamıştım 1 hafta yaptım kocişede keçiboynuzu yaptım şimdi rahatızBat 6 yada 7 haziran belki bi süpriz olur canlarım :) hepimize bol şans bol bebiş bol yumoş bol spoşş :) :) Listeye bat 7 haziran diye ekleyebilirsin cimcime yeni görevin hayırlı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?