- 15 Kasım 2012
- 1.636
- 320
- 103
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #22.481
Dr tartmadi mi seni... beni girer girmez hemen tartiya cikartti.. 53.8 ciktim..ordan kilo takibi de yapacak...onceki dr umda hep ilk is tartiyodu... ne zaman bi dahaki kontrolunn..
kizlar bende yatsi namazinin ardindan ebdaya cimcimeye nice 33e. armin55 e.meerveye. merhabahayata. hulyaya.sonbaharim a bebek e. Nesrine. bebekimsine ve isteyen herkese dua ettim..
ay sorma deli oldum diğer topiklerdede kimsecikler yok zaten kozalaklada tartıştım
Kızlar sinirlerim bozuldu yaa.
Abim var evli bir de oğlu var Allah bağışlasın.. Kendisi bir fabrikada çalışıyor yetiştiremiyor diye biz, annemler arada yardım ederiz..
Tesadüf internet bankacılığından telefon faturasına bakayım dedim 150 milyona yakın..
Dedim online müşteri şifreni ver de inceleyim abi dedim verdi ve bir numarayla gece mesajlaşmış gündüzleri konuşmuş
Aradım özelden bildiğiniz "Aaaloooo" diyen bir kaşarrr!! Dedim eşimin faturasında ne işi var numaranın..Ne bileyim ben beee diyor pislikk!!!
Dedim seni savcılığa verecemm gerizekalııı verirsennn verrr deyip kapattı..
Sinirlerim hopladı yaa..Çoluğunun çocuğunun rızkını ona buna yediriyor işte..Eminim ona buna kontörler yolluyor sonra anneme babama hatta geçen ay bana kirayı veremedim deyip para istedi bendenn meğersem bu faturaları yatırma derdindeymişşş..
Ne yapacağım yaa erkek kardeşime bahsedip kızı aratsam da adam gibi konuşsa mı ama o kız biter başkası başlarrr offff offffff Allahım akıl ver diye senelerce dua ettim amaa boşşşşşş
Merhaba kızlar geçen ayda kırmızılar gelince moral motivasyon düşmüştü benm geçen ay çok stresli geçmişti ama inanın bu ay gayet rahatım aklıma gelmiyor gün içerisinde birisi sorarsa var mı bişeler diye ozaman konuşuyorum yoksa bu konuyu pek açmıyoruz ve bu ay gelişi güzel mik mik yapıyrouz zevkine yani ayıptır söylemesi çünkü ay bugün önemli gün ay olması lazım kesin filan demiyorum adet günüme kadar rahat takılacam bu sefer
Adetin 3. Günü de soğan suyuna başlamıştım 1 hafta yaptım kocişede keçiboynuzu yaptım şimdi rahatızBat 6 yada 7 haziran belki bi süpriz olur canlarım :) hepimize bol şans bol bebiş bol yumoş bol spoşş :) :) Listeye bat 7 haziran diye ekleyebilirsin cimcime yeni görevin hayırlı olsun :)
Canim Allah yardimciniz olsun, niye bu adamlar boyleler evleriyle karilari cocuklriyla mutlu olamiyolar anlamiyorum..
benimkide öle yemek yememe engel değil yemek yedikten sona başlıyo bulantılar. ama kuru bulantı rahatsız edici derecede. ama sabah aç karnına daha şiddetli bi mide bulantım oluyo. su iç sen bol bol. benim ağzımda da bi tatsızlık var sanki..
Bencede kardeslerinle. konus. Bide para falan yollamaa yaa. baksin basinin caresine... alismis demekki... ona yedirecegim diye ne demek sizden para istiyor....canim sen canini sikmaaa
Hadi bskalim..bayadirrr yiktun buralarda zatennnmeger is pisirmissin:))))))
Canim senin consiyet belli olmadi mi kontrolun ne zamandi...bende iyiden iyiye korkmaya basladim cinsiyeti bellu olan erkekj diyorrr. ....
Canim doktorumla bu persembe kismetse, dogum yapicam hastanedeki kontrolum 4lu test icin 11 haziranda, herhalde en gec 11 haziran ogrenirim ins.. Tabi ins bebisim saglikliysa persembeden beri aglayip kusmaktan icim cikti ..
Nankör işte.. Güzel bir karısı, dünya tatlısı bi oğlu var ama gece mesajlar yazmış, gundüz hep aramış.. Allah akıl fikir versin..
Burcu sen niye agliyorsun canım esinle mi aran bozuk hala?? Üzülme yaa bak bebeği de etkiliyorsun gez toz dolaş.. Bugün bir arkadaş prag a gitti keşke o projeyi ben alabilseydim sana erik getirirdim:))Bencede kardeslerinle. konus. Bide para falan yollamaa yaa. baksin basinin caresine... alismis demekki... ona yedirecegim diye ne demek sizden para istiyor....canim sen canini sikmaaa
Hadi bskalim..bayadirrr yiktun buralarda zatennnmeger is pisirmissin:))))))
Canim senin consiyet belli olmadi mi kontrolun ne zamandi...bende iyiden iyiye korkmaya basladim cinsiyeti bellu olan erkekj diyorrr. ....
Canim doktorumla bu persembe kismetse, dogum yapicam hastanedeki kontrolum 4lu test icin 11 haziranda, herhalde en gec 11 haziran ogrenirim ins.. Tabi ins bebisim saglikliysa persembeden beri aglayip kusmaktan icim cikti ..
Halaaa agliyomusun sen bakiimmm..yeter artik...git alusveris yap sacini degistir makyaj yap havslar duzeldiyse bi yuruyus...silkelennn kendine gelll...bizide uzuyosun burda...halaa senin kozalakkk seni birakup gidiyo myuuu
Burcu sen niye agliyorsun canım esinle mi aran bozuk hala?? Üzülme yaa bak bebeği de etkiliyorsun gez toz dolaş.. Bugün bir arkadaş prag a gitti keşke o projeyi ben alabilseydim sana erik getirirdim:))
Esraa gondermeyecegim canım daha da.. Ablama ve kardeşime anlatacağım yoksa ben tek başıma ugrasamam
Inşallah canım müdür hergün soruyor çek cumhuriyetine nezaman gideceğiz diye sanki ordaki okullar kucak açmış bekliyor
valla esram kuru bulantıda olsa rahatsız ediyo insanı sabahları dolmuşla gidiyorum. dolmuşa filn çıkarıcam diye aklım çıkıyo. İnşallah tez zamnada geçer bulantılar.Evett evettt ayni benkm durum da bu iste...agzim tatsizzz kuru..yemek oncesi ve sonrasi oylesine bulanti..ama yemek yerken hic bisey yok ozelliklee fomates salatalik yerkennn
Kizlar kozalaktan gizli giriyorum gecmisi okuyamadim bugun doktora gitim progesteron testi yaptirdim degerim 67.43cikti doktor bile inanamadi acaba gebelik testidemi yapsakki dedi ben cok heyecanlaninca vazgecti dur bakalim bekleyelim 25ine kadar olmazsan test yapalim dedi sonrada acaba bi tane kistin vardi o progesteron hormonumu salgiliyoki dedi bende dayanamadim dogum evinin acilinde test yaptirdim sonuc husran 1.40cikti netten baktim gebelik varsa son adetin 3.haftasinda yani benim icinde bulundugum hafta en az10cikmasi gerekirmis uffff yaaa hala umit varmidirki valla rabbimin once verip sonra almasi bu olsa gerek tobe estagfirullah nasil sevindim kadin dogumcudan cikinca elim ayagim titriyodu rabbim doktor degerin guzel deyince bile bukadar heyecanlandim gercek haberi alsam kimbilir nasil bi mutluluktur gebelik testi sonucunu netten ogrendim zaten kirk nazla yaptilar yani dusuk bekliodum ama oyle kesin yok belirtisini gorecek kadarda beklemiodum yikildim resmen
Kizlar kozalaktan gizli giriyorum gecmisi okuyamadim bugun doktora gitim progesteron testi yaptirdim degerim 67.43cikti doktor bile inanamadi acaba gebelik testidemi yapsakki dedi ben cok heyecanlaninca vazgecti dur bakalim bekleyelim 25ine kadar olmazsan test yapalim dedi sonrada acaba bi tane kistin vardi o progesteron hormonumu salgiliyoki dedi bende dayanamadim dogum evinin acilinde test yaptirdim sonuc husran 1.40cikti netten baktim gebelik varsa son adetin 3.haftasinda yani benim icinde bulundugum hafta en az10cikmasi gerekirmis uffff yaaa hala umit varmidirki valla rabbimin once verip sonra almasi bu olsa gerek tobe estagfirullah nasil sevindim kadin dogumcudan cikinca elim ayagim titriyodu rabbim doktor degerin guzel deyince bile bukadar heyecanlandim gercek haberi alsam kimbilir nasil bi mutluluktur gebelik testi sonucunu netten ogrendim zaten kirk nazla yaptilar yani dusuk bekliodum ama oyle kesin yok belirtisini gorecek kadarda beklemiodum yikildim resmen
valla esram kuru bulantıda olsa rahatsız ediyo insanı sabahları dolmuşla gidiyorum. dolmuşa filn çıkarıcam diye aklım çıkıyo. İnşallah tez zamnada geçer bulantılar.
doktorun dediği gibi bi bekle bakalım canım inşallah hayırlı sonuçlanır. hemen yıkılma belki yükselir belli mi olur. geç döllenme filndır. kana bile karışmamıştır. bunların hepsi olabilir.. hele biraz geçsin zaman.. hayırlı olur inşallah
Canim 9 yada 10mayista yumurtladim diye dusunuyorum ve 24mayis batim yani 6gun kaldi doktorda adet olmazsan 25inde test yapariz dedi ama ben yaotirdim dinlemeyip netten biraz baktim 3.haftada 10dan yuksek cikarmis 4.haftada biraz duser ve 5ten yuksek cikarmis sonra yukselerek gidermis ne biliyim belkide rabbim ben daha fazla umitlenmeyim diye gosteri bunu esimde yazik sen bana guven oldu bu ay hamilesin bana inanmiyosun sacma sapan netteki haberleremi guveniyosun diye oda belli etmesede uzuldu yazikhulya senin yumurtlama vaktin ne zamandı kuzuuu... bence daha erken senin için benim battan 1 gün sonra 82 çıktı canımmm... yani seninki kadar erken yaptırsam 0 çekerdimm.
sen moralini bozma 24 mayıs değilmi tarihinnnn
Kus senin olayi sordum eger gebelik olursa hsgden once cocuk sakat hastalikli olur o yuzden kesinlikle gebelik olmamasi lazim dedi e arkadas adetten hemen sonra yumurtluyo ve adetten bir hafta sonra cekilcek dedim ilski olmamasi en guzeli ama olursada korunarak olsun dedi
çok teşekkür ederim canım kendi doktoruma zerre güvenim kalmadı zaten. en iyisi salıya kadar beklemek zaten p.tesi arayacağım doktoru randevu için. ne zaman gel derse bekleriz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?