HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canımmmmm allah razı olsun rabbim dualarını kabul etsin inşallah

Bencede kardeslerinle. konus. Bide para falan yollamaa yaa. baksin basinin caresine... alismis demekki... ona yedirecegim diye ne demek sizden para istiyor....canim sen canini sikmaaa

Hadi bskalim..bayadirrr yiktun buralarda zatennnmeger is pisirmissin:))))))
Canim Allah yardimciniz olsun, niye bu adamlar boyleler evleriyle karilari cocuklriyla mutlu olamiyolar anlamiyorum..

Canim senin consiyet belli olmadi mi kontrolun ne zamandi...bende iyiden iyiye korkmaya basladim cinsiyeti bellu olan erkekj diyorrr. ....

Evett evettt ayni benkm durum da bu iste...agzim tatsizzz kuru..yemek oncesi ve sonrasi oylesine bulanti..ama yemek yerken hic bisey yok ozelliklee fomates salatalik yerkennn

Canim doktorumla bu persembe kismetse, dogum yapicam hastanedeki kontrolum 4lu test icin 11 haziranda, herhalde en gec 11 haziran ogrenirim ins.. Tabi ins bebisim saglikliysa persembeden beri aglayip kusmaktan icim cikti ..

Canim doktorumla bu persembe kismetse, dogum yapicam hastanedeki kontrolum 4lu test icin 11 haziranda, herhalde en gec 11 haziran ogrenirim ins.. Tabi ins bebisim saglikliysa persembeden beri aglayip kusmaktan icim cikti ..

Halaaa agliyomusun sen bakiimmm..yeter artik...git alusveris yap sacini degistir makyaj yap havslar duzeldiyse bi yuruyus...silkelennn kendine gelll...bizide uzuyosun burda...halaa senin kozalakkk seni birakup gidiyo myuuu

Burcu sen niye agliyorsun canım esinle mi aran bozuk hala?? Üzülme yaa bak bebeği de etkiliyorsun gez toz dolaş.. Bugün bir arkadaş prag a gitti keşke o projeyi ben alabilseydim sana erik getirirdim:))

Esraa gondermeyecegim canım daha da.. Ablama ve kardeşime anlatacağım yoksa ben tek başıma ugrasamam

Halaaa agliyomusun sen bakiimmm..yeter artik...git alusveris yap sacini degistir makyaj yap havslar duzeldiyse bi yuruyus...silkelennn kendine gelll...bizide uzuyosun burda...halaa senin kozalakkk seni birakup gidiyo myuuu

Ahh canim yaa zaten isten cikinca bir ton dolasip sonra eve geliyorum hemende yatiyorum. Dun aksam kozalagin dogum gunuydu teknede yemege gitik ah ne guzel derken dayilari dedesi gelmis onlarla anasinda oturdu ikiye kadar ben 1 saat oturup kalktim.. Sabah kahvaltidan once alis verise gittik dolap bombos kalkmis bana aksam kardesimle dogum gunu kutlamamiz var diyor. Kahvaltidan sonra gitti kardesinin evinin tadilati basladi kredileri cikmis mezeme fln almislar butun aile seferber dayilari dedesi babasi esim cati onariyolar sabahtan beri kardeside evinde esiyle cocugla vakit geciyor aksama geliceklermis. Simdide bizimki aksam icin alis verise gitti kardesine hediye alicakmis onunda dogun gunu pazartesiydi hemde sebze bira fln alinmasi lazimmis. Zaten hep biz yapalim millet gelsin hazira konsun sanki biz aile olmucaz bebek beklemiyoruz evimizi yaptirmaya calismiyoruz. Soyle bana simdi hergun ayni tantana iste ben kendi derdime yanip aglamiyimda kim aglasin, adama bile guzelce anlattim derdimi sabah o bile anlamiyorken ..

Ahhh canim soylemen yeter, Allah razi olsun.. Ama sen gel yine beraber gezeriz .. :))

Kizlar kozalaktan gizli giriyorum gecmisi okuyamadim bugun doktora gitim progesteron testi yaptirdim degerim 67.43cikti doktor bile inanamadi acaba gebelik testidemi yapsakki dedi ben cok heyecanlaninca vazgecti dur bakalim bekleyelim 25ine kadar olmazsan test yapalim dedi sonrada acaba bi tane kistin vardi o progesteron hormonumu salgiliyoki dedi bende dayanamadim dogum evinin acilinde test yaptirdim sonuc husran 1.40cikti netten baktim gebelik varsa son adetin 3.haftasinda yani benim icinde bulundugum hafta en az10cikmasi gerekirmis uffff yaaa hala umit varmidirki valla rabbimin once verip sonra almasi bu olsa gerek tobe estagfirullah nasil sevindim kadin dogumcudan cikinca elim ayagim titriyodu rabbim doktor degerin guzel deyince bile bukadar heyecanlandim gercek haberi alsam kimbilir nasil bi mutluluktur gebelik testi sonucunu netten ogrendim zaten kirk nazla yaptilar yani dusuk bekliodum ama oyle kesin yok belirtisini gorecek kadarda beklemiodum yikildim resmen

Kus senin olayi sordum eger gebelik olursa hsgden once cocuk sakat hastalikli olur o yuzden kesinlikle gebelik olmamasi lazim dedi e arkadas adetten hemen sonra yumurtluyo ve adetten bir hafta sonra cekilcek dedim ilski olmamasi en guzeli ama olursada korunarak olsun dedi

Evett evettt ayni benkm durum da bu iste...agzim tatsizzz kuru..yemek oncesi ve sonrasi oylesine bulanti..ama yemek yerken hic bisey yok ozelliklee fomates salatalik yerkennn
valla esram kuru bulantıda olsa rahatsız ediyo insanı sabahları dolmuşla gidiyorum. dolmuşa filn çıkarıcam diye aklım çıkıyo. İnşallah tez zamnada geçer bulantılar.

doktorun dediği gibi bi bekle bakalım canım inşallah hayırlı sonuçlanır. hemen yıkılma belki yükselir belli mi olur. geç döllenme filndır. kana bile karışmamıştır. bunların hepsi olabilir.. hele biraz geçsin zaman.. hayırlı olur inşallah

hulya senin yumurtlama vaktin ne zamandı kuzuuu... bence daha erken senin için benim battan 1 gün sonra 82 çıktı canımmm... yani seninki kadar erken yaptırsam 0 çekerdimm.

sen moralini bozma 24 mayıs değilmi tarihinnnn

canım bencede daha erkennn esranın dediği gibi daha kana bile karışmamıştır sen bekle biraz dahaaa

Ne biliyim yaa esimde cok kizdi sana gitme demistim simdi bi ton moralini bozcan diye aslinda giderkende biliyorum cikmaz ama ben gitcem dedim doktor oyle soyleyince umitlendim iste belki cikiverir dedim ama oturdum kicimin uzerine

Canim 9 yada 10mayista yumurtladim diye dusunuyorum ve 24mayis batim yani 6gun kaldi doktorda adet olmazsan 25inde test yapariz dedi ama ben yaotirdim dinlemeyip netten biraz baktim 3.haftada 10dan yuksek cikarmis 4.haftada biraz duser ve 5ten yuksek cikarmis sonra yukselerek gidermis ne biliyim belkide rabbim ben daha fazla umitlenmeyim diye gosteri bunu esimde yazik sen bana guven oldu bu ay hamilesin bana inanmiyosun sacma sapan netteki haberleremi guveniyosun diye oda belli etmesede uzuldu yazik

çok teşekkür ederim canım kendi doktoruma zerre güvenim kalmadı zaten. en iyisi salıya kadar beklemek zaten p.tesi arayacağım doktoru randevu için. ne zaman gel derse bekleriz :))

canımmm yoğurtlu makarna istedi şimdi yapıyorummmmm.... çoktandır yememiştimmm.. etli yağlı şeyler midemi bulandırıyorr... bu iyi gelecekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…