HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım bak başka bir topikten

Merhaba kızlar, ben şuan 13 haftalık ikizlere hamileyim bende yumurtlama tedavisi gördüm be hamile kaldığım ay çatlatma ignesi oldum 21. Gün testi yaptırdı doktorum ve progestran hormonum 63,7 gibi bisey çıktı dr muhtemelen hamilesin ama isallah yanılmıs olmayız dedi ben 5-6 gün sonra adetim gecikmeden dayanamayıp kan testi yaptırdım sonuç pozitifti. Yumurtlama olup olmadığı hakkında bilgi veriyor normalde bu test 10 ve üzeri yumurtlama var demekmiş ama hamilelikte cok yukaseldigi icin bu hormon daha yuksek sonuclar verebilir benimki gibi o yuzden 21. Gunde yaptirmakta yarar var. :)

Ins canim cok sagol ama umudum kalmadi durduk yere agliyorum bide kaynanamdayiz allahtan esim uyududa bide o kizmiyo uzuluyorum diye kizip duruyo zatrn yolda hastaneye giderken otizmli bi cocuk gordum bisuru uzuldum biyandan dua ettim rabbim hayirli saglikli sihhatli evlat ver diye biyandan gozumden yas akti iyi degilim yani

benim hala içimde senin hamile olduğun geçiyor hayırlısı bakalımmm

Selam kızlar,
Adet olmama 8-9 gün varken 3gündür acaip belim agrıyodu agır bişeyde yapmadım ben büyük temizlik yaptıgımda belim agrır ama oda kas gevsetici sürerim geçer ama bu öyle bi agrı değil doktora gittim devlet dr.u 2 bacagımı kaldırdı belinde bi sorun yok olsaydı acıdann duramazdın dedi her nese kas gevseticilerle idare etmeye calıstım ama bugun sol kasıgımda batma ve kalcam ve belimin oldugu kesit birileri igne vuruyor gibi agrıyo dısardan bi agrı yok ama cok halsiz bırakan bi agrı resmen kopuyor belim.geçen ay kadın doguma gittiğimde herseyim temiz cıkmıstı ve yumurtlama günlerinde ilişkiye girmeye calıstık gerçi erken ama dünden beride özellikle bugun sol kasıgımda arada çömelince aniden kalktıgımda yada zaman zaman iğne batar gibi batma oluyor birde bugun bir ara acaip sağ Bacagım boydan boya agrıdı adet olmama 1 hfta kaldı biliyorum erken ama merak ediyorum hamilelik belirtileri olabilirmi ? kızlarr cvp lütfen

Kizlarr nasilsinizz??bugun benim tam 2 ayim doldu korunarak ve biraz once acilisi yaptik :)) 2 ay yeterlidir heralde dedik korunmayi biraktik hayirlisiysa olur zaten asil calismalar fazla mesailer diger ay olucak ama bu ay gelisi guzel devam edicez :))yanii cimcimemm bat 6 haziran benim yazabilirmisin :))

Kuzularrr nasil guzelsiniz sizz bebisler iyice buyumus artik kendilerini gostermisler esradan sezgiden gizemden bekliyoruz artik bebis fotolari saglikla kucaginiza aldiginiz gunleride gorelim insallahhh:))darisida basimiza tabikii :)))

Canim olabilir tabii belirti neden olmasin benim hamileligimde de bel agrisi cok olmustu 1 hafta onceden baslamisti insallah bebegin ben burdayim diyodur baska belirtilerinde var mi??

bide akıntım adetime yakın azalırdı hala akıntım var ama sol kasıgımda iğne batar gibi agrı oluyo mesela bagdas kurup oturdugumda sol kasıgımda sanki bişey var acıyor kasılıyor düz oturunca sorun yok ama bilmiyırum 6 gün var adetime bakalım ne olcak cok istiyoruz ya bakalım ne olcak hayırlısı

Canim hayirlisi olsun ins saglikla gelir bebislerin..

Valla bende o da oluyodu tatlim insallah bebisindir kendini belli ediyodur az kalmis ogrenmene hayirlisi olsu

Ohhh massallahh canim yaa. zaman gecmis bak tekrar basladin calismalaraaa... cok sevvindim. daha bugun seni dusundum niye girmiyo bu kiz defim topige....bakalim benim hep bi gobegim oldugu icin daha bebek mi gobekmi belli degil....

Valla kasikta batma hamilelik belirtisiii gibi...ama beldekini bilemicemmmmm

Ohhh massallahh canim yaa. zaman gecmis bak tekrar basladin calismalaraaa... cok sevvindim. daha bugun seni dusundum niye girmiyo bu kiz defim topige....bakalim benim hep bi gobegim oldugu icin daha bebek mi gobekmi belli degil....

Valla canim yaa zaman ne cabuk gecti :))calismalara basladigim anda kendimi de daha umutlu daha iyi hissetmeye basladim cok sukur :)) giriyorum aslinda ama okuyorum sadece son gunlerde hem isde yoruluyorum hem psikolojik olarak kotuydum ama simdi iyiyim :))senin kizinda yakinda anne ben burdayim der o zaman bekliyoruz foto valla tlfon ekranindan seviyorum gobusteki bebisleri :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…