HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

hadi bakalım inşallah hayırlısıyla gelir bu ay bekletmeden bebeğin :))

Yavv kizlar boyle kiz miz diyosunuz heveslendiriyosunuz banada erkek gibi geliyor yineee....

Yavv kizlar boyle kiz miz diyosunuz heveslendiriyosunuz banada erkek gibi geliyor yineee....

Bana kiz gibi geliyo tatlisim vallaa :)) ama erkek de olursa olsun saglikli olsun yeterki cagan icin iyi olur o zamanda ilersi icin erkek olmasi hayirlisi neyse o olsun biz 40 kere kiz diyelim kiz olsun :)))

İnsallah kuzum da bu ay olmaz heralde yaa ben dedim obur aya hazirlik olsun icerde yabanci karsilanmasin spermler obur aya yumyumlar hemen bagrina bassin tanidik oldugu icin :)))

iyi düşünmüşsün hayatım temmuz batında yine hamilelik ikonuna kavuşman dileği ile

Aminn canim aminn :)) yine ayni tarihlerde hamile olalim ama bu sefer saglikli olsun bebeciklerimiz insallahhh :))

inşallah canım. ama benim ufuk karanlık gibi duruyo daha.
doktor korunmana gerek yok hamile kalabilirsin hemen dedi
ama ben o aydan beri her ay bi sorunla karşılaşıyorum
keşke korunsaydım diyorum şimdi
bakalım hafta içi başka bi doktora gideceğim o ne diyecek

İnsallah hersey yolunda der canim doktor umutsuzluga kapilma sakin sen bi kere hamile kaldin allah nasip etmedi ama bu sefer ki cok saglikli olucak allah dermansiz bi dert bi hastalik vermesin kuzum sen yeterki moralini umudunu yuksek tut o bebek buraya gelecek baska yolu yok cunku onu cok isteyen cok seven ozlemle bekleyen cok tatli bi annesi var :))

Kuzularrr nasil guzelsiniz sizz bebisler iyice buyumus artik kendilerini gostermisler esradan sezgiden gizemden bekliyoruz artik bebis fotolari saglikla kucaginiza aldiginiz gunleride gorelim insallahhh:))darisida basimiza tabikii :)))

Ayy canım sagolasın bizde sabırsızlıkla senin hamiş olup göbüşünü görmek için bekliyoruzzzz.

geçer canım 1 aya :) azı gitti çoğu kaldı yaniii nasıl moral verdim dimi
limon iyi geliyo bana bi dene kuşum istersennn :)

Aahh esraa aahh bir bebek gördüm sanırım o programı kastediyorsun. Hemen çevirdim sonra artık kötü oluyorum bebek görünce(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…