- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #22.521
Kizlarr nasilsinizz??bugun benim tam 2 ayim doldu korunarak ve biraz once acilisi yaptik :)) 2 ay yeterlidir heralde dedik korunmayi biraktik hayirlisiysa olur zaten asil calismalar fazla mesailer diger ay olucak ama bu ay gelisi guzel devam edicez :))yanii cimcimemm bat 6 haziran benim yazabilirmisin :))
Valla canim yaa zaman ne cabuk gecti :))calismalara basladigim anda kendimi de daha umutlu daha iyi hissetmeye basladim cok sukur :)) giriyorum aslinda ama okuyorum sadece son gunlerde hem isde yoruluyorum hem psikolojik olarak kotuydum ama simdi iyiyim :))senin kizinda yakinda anne ben burdayim der o zaman bekliyoruz foto valla tlfon ekranindan seviyorum gobusteki bebisleri :))
Yavv kizlar boyle kiz miz diyosunuz heveslendiriyosunuz banada erkek gibi geliyor yineee....
hadi bakalım inşallah hayırlısıyla gelir bu ay bekletmeden bebeğin :))
İnsallah kuzum da bu ay olmaz heralde yaa ben dedim obur aya hazirlik olsun icerde yabanci karsilanmasin spermler obur aya yumyumlar hemen bagrina bassin tanidik oldugu icin :)))
ben yaptım hohohohooh
arayıp haber vercektim süpriiisss olsun dedim
sezgiyi hamişşş ebdayı 22 mayıs yap kuşummmmm lütfennnn :)
iyi düşünmüşsün hayatım temmuz batında yine hamilelik ikonuna kavuşman dileği ile
Aminn canim aminn :)) yine ayni tarihlerde hamile olalim ama bu sefer saglikli olsun bebeciklerimiz insallahhh :))
Allah razi olsun canim
inşallah canım. ama benim ufuk karanlık gibi duruyo daha.
doktor korunmana gerek yok hamile kalabilirsin hemen dedi
ama ben o aydan beri her ay bi sorunla karşılaşıyorum
keşke korunsaydım diyorum şimdi
bakalım hafta içi başka bi doktora gideceğim o ne diyecek
Kuzularrr nasil guzelsiniz sizz bebisler iyice buyumus artik kendilerini gostermisler esradan sezgiden gizemden bekliyoruz artik bebis fotolari saglikla kucaginiza aldiginiz gunleride gorelim insallahhh:))darisida basimiza tabikii :)))
Ayy canım sagolasın bizde sabırsızlıkla senin hamiş olup göbüşünü görmek için bekliyoruzzzz.
Kizlar genis aile tiyatrosundayim dualarinizi eksik etmeyin dayanamiyorum..
Kizlar genis aile tiyatrosundayim dualarinizi eksik etmeyin dayanamiyorum..
Günaydın kuzularrnasılsınız. ? Sabahları bu mide bulantısı beni mahvediyor. ne denediysem geçmiyo. yavaş kalktım kraker yedim. Aksine kraker daha da arttırıyo ne zaman biter ki bu mide bulantısı.. istifra etmeyi de hiç sevmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?