HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Ayy izlemiycem diyorum her hafta yine dayanamiyorum sisiyorum aglamaktan esimde yazik uzulup beni sakinlestirmekten harap oldu her hafta ayni seyler :))

Aahh esraa aahh bir bebek gördüm sanırım o programı kastediyorsun. Hemen çevirdim sonra artık kötü oluyorum bebek görünce(

Ayy izlemiycem diyorum her hafta yine dayanamiyorum sisiyorum aglamaktan esimde yazik uzulup beni sakinlestirmekten harap oldu her hafta ayni seyler :))

Kizlarr cok ozur dilerim niyetim sizi uzmek degildii...kusura bakmayin.. bide dr faln da konusuyodu onun icinde haber vermistim..

Hepinize bebekimsinin selami varrr met paketiii bitmis giremiyomusss

Kizlarr cok ozur dilerim niyetim sizi uzmek degildii...kusura bakmayin.. bide dr faln da konusuyodu onun icinde haber vermistim..

Hepinize bebekimsinin selami varrr met paketiii bitmis giremiyomusss

Canimm olurmu oyle sey tam olarak uzuntuden degil aslinda benim aglaman cok degisik duygular onlar adina sevinc bizimde olsun duygusu hepsi karisik :))cok da onemli bilgiler veriliyo her hafta izlemek lazim kesinlikle ben cok seviyorum cok da duygulaniyorim bagimlilik yapti her hafta izliyorum mutlaka darisi basimiza insallah saglikla kucagimiza alalim bebeklerimizi :))

Kızlar normal döngüme göre yarın bat ama ateş tabloma göre daha 6 gün önce yumurtladım.
Birkaç gündür göbek deliğimde batma, kasıkta ve belde ara ara sancı var. Normalde adet öncesi kahve lekelenmem olurdu ama bugüne kadar birşey yok.
Sadece her zamandan farklı olarak, afedersiniz ama sümük gibi akıntı var hafif beyazımsı sarımsı gibi ve vıcık değil biraz katımsı.
Doktor mucize olur demişti ama, yine de kafama takmadan edemiyorum..Sizin de bata yakın böyle bir akıntınız olmuş muydu??:26:

Evett bendede o akinti oldu. hakada devam ediyor...bayaa cokk hemde..bide benkm gogsum hic sismezdi o ay sanki gogsumde mandalina kadar kist varmis gibi kitlee geliyodu o derece sert oldu....

Evett bendede o akinti oldu. hakada devam ediyor...bayaa cokk hemde..bide benkm gogsum hic sismezdi o ay sanki gogsumde mandalina kadar kist varmis gibi kitlee geliyodu o derece sert oldu....
Valla göğsümde değişiklik varmı bilmiyorum ama, arada sanki ayağın uyuşur da iğne batar gibi olur ya, öyle batıyor..
Bu akıntı ilk kez oldu böyle adet olacağım ondan mıdır nedir?
Belirti aramak istemiyorum ama insanın elinde değil

günaydınnn arkadaşlarım ve güzel bebişleri :)
günaydın benim gibi gün sayan anne olmak için can atan arkadaşlarım :)

canım ya hiç anlamıyorum bu ateş tablosundan inşallah bebişlerimiz yoldadır

canım ya hiç anlamıyorum bu ateş tablosundan inşallah bebişlerimiz yoldadır

benimde çok bişey anladığım söyleenemez zaten direk düz mantıkla devam ediyorum ben yumurtladığın günden sonrası yumurtlamadan önceki ateş değerlerinden yüksekse ve yüksek devam ederse büyük ihtimal olmuştur bu iş tabi kendi ateş tablom bu tanıma uymasına rağmen olmuştur yorumunu yapamıyorum malesef

inşallah olmuştur canım.ben bu ay soğan suyu içtim ovulasyon testide yapıyorum ama hala yumurtlamadım.gecen ayda adetin 25.günü yumurtlamıştım bu ayda geç yumurtlayacağım heralde. biz yine gün aşırı yapıyoruz.
inşallah rabbim bu ay bizide güldürecek canım.

günaydın nesrinim nerelerdesin yaaa

günaydın canım rahatsızlandım geçen hafta raporluydum 3 doktor gördü hepsi ayrı ayrı şeyler söyledi kisten dolayı bu arada hayıt otunu tavsiye ettiler 3 ay kullanacam ilaç kullanmayacam 6 ay içinde hamile kalamazsam tüp bebek.
topik de deyişmiş şaşırdım hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…