- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #22.541
Aahh esraa aahh bir bebek gördüm sanırım o programı kastediyorsun. Hemen çevirdim sonra artık kötü oluyorum bebek görünce(
Ayy izlemiycem diyorum her hafta yine dayanamiyorum sisiyorum aglamaktan esimde yazik uzulup beni sakinlestirmekten harap oldu her hafta ayni seyler :))
Kizlarr cok ozur dilerim niyetim sizi uzmek degildii...kusura bakmayin.. bide dr faln da konusuyodu onun icinde haber vermistim..
Hepinize bebekimsinin selami varrr met paketiii bitmis giremiyomusss
Ayy yok canım ne uzulecegiz takma sen:)))
Valla göğsümde değişiklik varmı bilmiyorum ama, arada sanki ayağın uyuşur da iğne batar gibi olur ya, öyle batıyor..Evett bendede o akinti oldu. hakada devam ediyor...bayaa cokk hemde..bide benkm gogsum hic sismezdi o ay sanki gogsumde mandalina kadar kist varmis gibi kitlee geliyodu o derece sert oldu....
kızlar ateş tablom bu 442474 Ovulation charts on FertilityFriend.com
göğüslerim ağrıyor ama adet dönemindede ağrırdı (bu kadar erken ağrırımıydı adet olduğum günmü ağrırdı hatırlamıyorum) bide bikaç gündür sanki krem gibi beyaz akıntı var hadi yorumlaın bakalım
canım ya hiç anlamıyorum bu ateş tablosundan inşallah bebişlerimiz yoldadır
benimde çok bişey anladığım söyleenemez zaten direk düz mantıkla devam ediyorum ben yumurtladığın günden sonrası yumurtlamadan önceki ateş değerlerinden yüksekse ve yüksek devam ederse büyük ihtimal olmuştur bu iş tabi kendi ateş tablom bu tanıma uymasına rağmen olmuştur yorumunu yapamıyorum malesef
günaydın nesrinim nerelerdesin yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?